Tukholman joukkoraiskauksesta vangittiin kolme afrikaanoa

Kuvakaappaus 2018-11-11 15-29-57

Ei tarvinnut selvännäkijää kun arvasi millaisesta kuviosta Södermalmin perjantai-iltaisessa joukkoraiskauksessa oli kysymys.

Enempi arvuututti tulevatko tekijät miltä sotatantereelta. Tällä kertaa kyse oli afrikan sarvelaisista ja yksi sen kainalosta. Tukholman käräjäoikeus vangitsi lauantaina kaikki kolme miestä epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Vangittuna istuu kaksi Somalian kansalaista, kolmas on eritreaano. Toisinsanoen monikulttuurinen joukkoraiskaus yli rajojen. Putkassa istuvat:

 • Haashi, Yaxye Abdikarim, syntynyt 25.1.1998, asuinpaikka Tyresö. Somalian kansalainan.
 • Hasan, Abdikarim, syntynyt 10.3.2000, asuinpaikka Tukholman Spånga. Somalian kansalainen.
 • Omar, Abdualrhman, syntynyt 10.10.1989, asuinpaikka Gnesta. Eritran kansalainen.

Tapahtumien kulku ei ole vielä täysin selvä, mutta kuten aikaisemmassa artikkelissa arvelin niin kyse oli siitä, että tällä kertaa triolla oli niin kova kiima päällänsä, että raiskaus suoritettiin keskellä kiivainta iltaa paikassa, jossa kulkee satoja ihmisiä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Tukholman joukkoraiskauksesta vangittiin kolme afrikaanoa

 1. Mitä hemputtia?
  Virkavalta on syyllistynyt laittomaan vapauden riistoon !!!.
  Eikö muka laissa lue ,ettei ladattua asetta saa jättää heitteille ???.

  24
 2. Tosi tylsää, odottelen uutisia joissa raiskaaja on päästetty päiviltä. Svedut ryhdistäytykää.

  50
  1. Ruotsin kansalaisuuden ruotsalaiset nuille ansioituneille kehitysmaalaisraiskareille luultavasati kyllä antavat!!!

   Pullaa ja kahvia ,pahaa ei saa pahalla palkita – sanoo ruotsalainen huippusuvaitsevainen.

 3. onkohan nämä somalit niitä suomenkin kaipaamia työntekijöitä.joita ”syö paskaa ja kuole”husu hussein kehui siis niitä,joille husu käski antaa rispektit,koska elättävät meitä.mene ja tiedä?

  30
 4. Voisin hieman tylysti kysyä: ketä kiinnostaa?

  Nimittäin jos kyseessä oli nuori, mahdollisesti koulutettu ruotsalainen kaupunkilaisnainen, niin todennäköisyys hänen suvakismilleen lähentelee 100%:a. Samoin kuin kaikkialla lännessä. Ketä kiinnostaa?

  Toisaalta, mikäli kyseessä oli syrjäynyt esim. narkomaani, niin hän tuskin on kokonaan syyntakeinen tapahtuneessa asiassa ja avuton tila on raskauttava asianhaara – tai pitäisi olla, mutta eihän enää suojella edes lapsia tai vanhuksiakaan näiltä sattumuksilta.

  Tuskin kukaan nuivasti ajatteleva älykäs nuori nainen kulkee tuollaisissa paikoissa jotka yhteiskunta on jo aikaa sitten jättänyt lainsuojattomiksi.

  Toistan, jos kyseessä on tyypillinen suvakki, ketä kiinnostaa? Itse ovat tämän aiheuttaneet ja myös vaarantaneet koko yhteiskunnan turvallisuuden!

  18
  1. Kappas kummaa, siitähän onkin näppärä rukoushetken jälkeen kipasta hakemaan apua seksuaaliseen hätätilaan.

   13
 5. A Stubidon hehkuttama monikulttuuri iski jälleen. Ja eroon noista paskakasoista ei varmasti pääse koskaan, elleivät he itse itseään saa päiviltä.

  26
 6. kuinkahan hyvin joku suvakki nääkin tunsi,nää ei käyttänyt alkoholia ja oli hyviä perheenisiä,kuten oli sen samirin kohdalla joka hymyili pikkutytön kanssa.

  13
 7. Afrikkalaiset tekevät sitä mitä parhaiten osaavat. Husu kommentti, koska tiedän että luet joka päivä PT-mediaa.

  13
 8. Poliisi pidätti miehet ”käytöksen perusteella”. Voin kuvitella sitä afrikaanojen riemua ja kälkätystä kun oli juuri saanut kolme paria pusseja tyhjennettyä tyttöön ihan ilmaiseksi ja vieläpä ryöstösaalistakin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.