Lapin PS-Nuoret: Ei Kemin homoliberalisoinnille

gay-pride-314659_960_720

Lapin Perussuomalaiset Nuoret ry tuomitsee Kemin kaupunginvaltuutettujen aikomusta viedä kaupunki mukaan sateenkaarihömpötykseen.

Lähes kolme neljäsosaa Kemin kaupunginvaltuuston jäsenistä on jättänyt valtuustoaloitteen, että Kemi juhlistaisi Gay Pride -viikkoa mm. liputtamalla sateenkaarilippua ja toteuttamalla kaupungin palveluissa muuta homopropagandaa.
– Perinteisten arvojen vaaliminen on nykyään normaalin sijaan radikaalia. Kemin kaupunki on ajautumassa homopropagandan ja liberalismin synkälle tielle. Epäkristillisten arvojen edistäminen ei kuulu yhdenkään suomalaisen kaupungin tai kunnan tehtäviin, kommentoi piirin puheenjohtaja Johannes Sipola.
Lapin PS-Nuoret vaatii, että Lapin kunnissa irtisanoudutaan kaikesta sateenkaari-irstailusta. Sateenkaariliput tulee hävittää ja niiden sijaan on liehutettava siniristilippua. Yhteiskunnan ja julkisen vallan tulisi vaalia perinteisiä arvoja ja puolustaa ydinperheiden asemaa.
– LGBTWTFBBQ-pelleily on viimein loputtava. Liberalisoitumisen myötä tapahtuva individualistinen arvorappio murentaa yhteiskunnan tärkeimpiä elementtejä, kuten perhettä ja perinteistä etiikkaa. Tämä perusarvojen tarkoituksenmukainen hävittäminen on lopulta pois meiltä kaikilta, toteaa varapuheenjohtaja Matti Haapala.
Johannes Sipola / puheenjohtaja
Matti Haapala / varapuheenjohtaja