Lapin PS-Nuoret: Ei Kemin homoliberalisoinnille

gay-pride-314659_960_720

Lapin Perussuomalaiset Nuoret ry tuomitsee Kemin kaupunginvaltuutettujen aikomusta viedä kaupunki mukaan sateenkaarihömpötykseen.

Lähes kolme neljäsosaa Kemin kaupunginvaltuuston jäsenistä on jättänyt valtuustoaloitteen, että Kemi juhlistaisi Gay Pride -viikkoa mm. liputtamalla sateenkaarilippua ja toteuttamalla kaupungin palveluissa muuta homopropagandaa.
– Perinteisten arvojen vaaliminen on nykyään normaalin sijaan radikaalia. Kemin kaupunki on ajautumassa homopropagandan ja liberalismin synkälle tielle. Epäkristillisten arvojen edistäminen ei kuulu yhdenkään suomalaisen kaupungin tai kunnan tehtäviin, kommentoi piirin puheenjohtaja Johannes Sipola.
Lapin PS-Nuoret vaatii, että Lapin kunnissa irtisanoudutaan kaikesta sateenkaari-irstailusta. Sateenkaariliput tulee hävittää ja niiden sijaan on liehutettava siniristilippua. Yhteiskunnan ja julkisen vallan tulisi vaalia perinteisiä arvoja ja puolustaa ydinperheiden asemaa.
– LGBTWTFBBQ-pelleily on viimein loputtava. Liberalisoitumisen myötä tapahtuva individualistinen arvorappio murentaa yhteiskunnan tärkeimpiä elementtejä, kuten perhettä ja perinteistä etiikkaa. Tämä perusarvojen tarkoituksenmukainen hävittäminen on lopulta pois meiltä kaikilta, toteaa varapuheenjohtaja Matti Haapala.
Johannes Sipola / puheenjohtaja
Matti Haapala / varapuheenjohtaja
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pessimisti

Etelän mies sanoi baarissa lapin miehelle: ”Nuo likat on lesboja.” Lapin mies: ”Mitä ne semmoiset on, mitä ne tekkee?” Etelän mies selitti, johon lapin mies tuumasi: ”Miekhi oon lespo”.

Pertti Grandell

hienoja nuoria.. kunnioittvat suomalaisuutta!

Aikki

Kemissä on fiksua porukkaa.

Rupee kyllästyttään jo toi

Toi homohömpötys on mielialalääkkeitä popsivien punaviherfemakkojen aivotuksia.
Oikeet homot ei tosta pelleilystä perusta pätkääkään.

Acc

Nyt on Kemin valtuuston persuilla elämänsä tilaisuus kaataa hanke. Tarvitsee vain todeta homoilun edistämisen loukkaavan muslimien tunteita ja olevan islamin vastaista. Voihan siinä sitten todeta, etteivät kannata islamiakaan.

Nuzzima

Homoilun edistäminen on RAZIZMIA!

Suomi Finland

Tuo sateenkaarilippu on rumimpia lippuja, mitä koskaan on keksitty.
Kunnon homot karttavat tuollaista kauhistusta ja sitä, että heitä nimitellään joksikin ihmeen sateenkaarikansaksi.

kanander

Vanhan liiton kusiputkahomot eivät tuollaisia kekkulointeja tarvitse. Homostelun edistäminen kuulu kunnan toimialaan.

kanander

Siis EI kuulu kunnan toimialaan.

Acc

Kuuluu kirkon toimintaan. Yhdysvaltalainen syvästi uskonnollinen Ann Barnhardt kirjoittaa usein paheksuvasti katolisesta kirkosta, joka taitaa olla homojen hallussa. http://www.barnhardt.biz

Ilmari

Tiesittekö että sateenkaarilippu on alunperin osuustoiminta-aatteen symboli? Tämä selvisi minulle luettuani Lasse Lehtisen kirjoittaman Väinö Tannerin elämäkerran.

Pinlaareni

Joskus uskottiin, että sateenkaaren päässä on aarre. Nykyäänkin näytetään uskovan, että siellä odottaa (månikuldyyrinen) kulta-aarre. Kummallista, että sellaiset (esim. LBTG) ihmiset, joilla on aarteiden, kultamunien, voimavarojen etc. rikkauden löytyessä pelkästään hävittävää, uskovat unelmaan…

Pena

Ai tuo sateenkaarisonta on levinnyt Helsingistä jo lappiin saakka. Luulin että paska valuu alaspäin.

Pinlaareni

Suomessa paska lentää pikku hiljaa lisääntyen tuulettimeen, ja sitä myöten eri puolille maata…

Hauki

Milläköhän oikeudella seksuaalisesti häiriintyneet ovat omineet sateenkaaren ja toisekseen, miksi valtaväestön pitäisi suvaita tätä pakottamista?

Se on ihan sama hetero vai homo

Tervetuloa 2018 luvulle! Nyt meni se viimeinenkin usko persuihin (kyllä, tarkoituksella kirjoitettu pienellä), kun tämmöstä paskaa ajetaan. 2017 tälle perälle rantautunut Border Pride on mahtava juttu näin valkoisen heteronaisenkin mielestä. Huomioikaa se, että teidänkin työkavereissa, opiskelutovereissa, naapureissa voi olla seksuaalivähemmistön edustajia, jotka eivät uskalla olla omia itsejään noin kapeakatseisten vuoksi. Jopa hyvä ystävänne voi painia kyseisten ongelmien takia. Se ei ole irstailua, että osaa rakastaa ja näkee ihmisen sukupuolen takaa. Tämä perhearvoasia tekstissä; millä muotoa se sateenkaarilippu haittaa teidän täydellistä ydinperhe-elämäänne? Jos häiritsee, niin kääntäkää katseenne pois ja hyräilkää vaikka Maamme-laulua. Tähän loppuun siteeraan Jukka Takaloa ja totean ”Jokainen on vähän homo” ja suosittelen kuuntelemaan kyseisen biisin.

Pena

Olkoot vaikka homo, mutta tuo jatkuva homopropagandan suoltaminen alkaa jo vähän kyllästyttää. Turha sitten vedellä kulunutta homofobia korttia tähän. Mitä varten pitää vähemmistöstä pitää näin kovaa mekkalaa.

Ihan ystävällisesti kyselen

Mitä homo vikisee?

Pena

Argumentit loppuivat niin vastapuoli katosi kuin pieru saharaan. Yllättävää taas.

Notta niin...

”Mitä varten pitää vähemmistöstä pitää näin kovaa mekkalaa” Tämä. Tämmönen lauselma *tuttaa edes lukea.
MIKSEI?
Palatakseni itse asiaan, tervetuloa nykyaikaan ja hyvä vaan jos Kemissäkin on hiffattu mitä nykyaika on.

Älä lue

Miksi piti lause sitten lukea edes ?..Kukaan ei pakottanut.