Hoitovajeen paikkaaja 3 vuoden vankeuteen raiskauksesta

Kuvakaappaus 2018-11-14 10-21-36

Afrikkalainen 1984 syntynyt LATU Hugues Lungadi tuomittiin viime viikolla 3 vuoden vankeuteen raiskauksesta. Mies oli kirjaimellisesti hoitovajeen paikkaaja, hän työskenteli kotihoitajana ja tekokin tapahtui työvuorossa yövuorossa.

Tapahtumat alkoivat kesäkuun 4. päivä kun 34-vuotiaan afrikaanon kiima yltyi siihen pisteeseen, että sitä ei voitu enää hillitä. Itse teko lähti liikkeelle siitä, että muuan ruotsalainen 16-vuotias tyttö oli ollut yön juhlimassa kaveriensa kanssa. Klo 04.00 jälkeen aamuyöstä tyttö väsähti Södermalmille. Paikalle saapui Södermalmin kotipalvelun työntekijä eli Latu.

Latu katsoi hoitajana tietenkin velvollisuudekseen auttaa nuorta tyttöä ja niinpä afrikaano kyseli kohteliaasti tytöltä tarvitseeko tämä apua. Tyttö oli ympärikännissä ja kertoi olevansa hieman eksyksissä. Tyttö soitti ystävälleen, joka kertoi olevansa Slussenin metroasemalla. Latu kyyditsi tytön Slussenille. Tytön ystävää ei kuitenkaan löytynyt.

Latu työskenteli vanhusten kotipalvelussa ja oli tekohetkellä yövuorossa. Hän oli liikkeellä virka-autollaan. Autosta ei voinut erehtyä kenen se oli ja millä asioilla oltiin liikkeellä: Auton kyljissä oli isot tarrat ”Södertjänst hemtjänst”.

df57u784556.png
Poliisin esitutkintapöytäkirjan kuvaa. Virka-auto varikolla tutkinnassa ja Latu Slussenilla tytön kanssa etsimässä tämän ystävää.

 

Alkoi afrikkalainen esileikki.

Kun tytön ystävää ei löytynyt tyttö kysyi voisiko Latu kyyditä hänet T-Centraliin. Latu suostui. Tapahtui kuitenkin afrikkalainen välipysäkki. Latu ohjasti autonsa Mosebackin torille ja siirtyi itsekin takapenkille. Hän piti tyttöä käsistä kiinni ja sai riisuttua tämän alapään paljaaksi. Sen jälkeen Latu raiskasi tytön ilman kondomia ja uhkasi samalla väkivallalla.

Kun Latu sai päästettyä kermat tytön sisään ja mies rentoutui niin tyttö pääsi tässä tilanteessa karkuun autosta. Hän soitti heti poliisit paikalle.

Tyttö kertoi, että ei olisi ikinä mennyt tuntemattoman miehen auton kyytiin, mutta Latun käytös ikäänkuin hoitajana, ja virka-auto hämäsivät, varsinkin kun hän oli humalassa. Koska auto oli selvästi virka-auto tyttö käsitti asian niin, että kyseessä oli todellakin joku Tukholman kaupungin työntekijä tai muu hoitaja. Hän luotti juuri tähän. Tyttö painotti useaan otteeseen, että afrikaano antoi ennen raiskausta sellaisen kuvan, että hän tosiaankin oli jonkinlainen ”päivystyshoitaja”.

Kuvakaappaus 2018-11-14 10-21-54

 

Teko paljastui nopeasti, sillä Latu löytyi DNA-rekisteristä. Lisäksi virka-auton takapenkiltä löytyi miehen spermaa. Oikeus katsoi, että teko tuli toteennäytetyksi, vaikka afrikaano väitti yhdynnän tapahtuneen yhteisymmärryksessä.

Näin ollen Tukholman käräjäoikeus tuomitsi afrikaanon 3 vuoden ehdottomaan vankeuteen. Mies pysyy edelleen vangittuna. Korvauksia tytölle maksettavvaksi tuli 165 000 kruunua.

Oikeudenkäyntipöytäkirjoista ei tule esille, että karkoitetaanko Latu. Luultavasti ei.

Stockholms TR B 9382-18 Dom 2018-11-05

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “Hoitovajeen paikkaaja 3 vuoden vankeuteen raiskauksesta

 1. Eihän latua nyt voi karkoittaa, koska seksuaalinen hätätila voi yllättää kenet vain.

  119
  1
  1. Olisihan se ollut epäinhimillistä jatkaa yövuoroa suunnattomissa seksuaalisissa paineissa.Olisi voinut johtaa vaikka tahattomaan hoitovirheeseen.

   113
   1
   1. Vai liekö turhautunut, kun ei ollut päässyt huippuosaamisestaan huolimatta ”hommiin” lastensuojelun puolelle? ”Hoitelemaan” apua tarvitsevia (pottunokka-)tyttöjä… Kyllä nyt varmaan oikea paikka kamalan ruåtsalais-vankilan kylmän sellin sijaan olisi ammatinvalinta-psykologin vastaanotto, ja sijoittuminen haluamalleen alalle. Vankila on huippuosaamisen haaskaamista.

    101
    1
  2. Ei latua passaa karkottaa,se on ihmisoikeus saada raiskata kun on tarpeeksi kiihottuneessa tilassa,

   87
   1
 2. Hoitajista parhain. Juuri näin kuuluu asia hoitaa sillain monikulttuurin hengessä ja afrikkalaisella perinteellä. Hulirumpsis ja tyttö tiineeks. Ei väliä vaikka siinä pikkasen lahjoitettaisiin hieman HIV ym. rikastusviruksia arvokkaan perimän siemenen lisäksi. Kai neito tuli kantavaksi ja taudin kantajaksi ?

  96
  1. Missäs niin sanotaan? Afrikkalaiset moniosaajageenit varmasti pitävät huolen siitä että sattumuksia tapahtuu, ”maailmankatsomuksesta” huolimatta.

   13
 3. Tarvitsemme tällaista neekerikulttuuria myös Suomeen. Länsirajalle ei voi viritellä kontrollia koska Suomi sulkeutuu (Niinistö).

  100
  1. Eikä ole ensimmäinen kerta. Eikö vastaavanlainen rikastustapahtuma ollut n.puoli vuotta sitten lehdissä?

   65
  2. Olivat todellakin ’asioimassa’. Keskellä yötä?!

   Sairaalat ovat tätä menoa kohta ympärivuorokautisessa poliisivartioinnissa.

   A Stubido maksaa omasta pussista rikastuksen??

   70
  3. KAKSI henkilöä otettu kiinni. Hyvin suurella todennäköisyydellä eivät olleet kantiksia, koska kantikset eivät yleensä tee tiimityötä raiskausasioissa. Kiva, kun sairaalassakin saa nykyään katsella olkapäänsä yli ja väistellä raiskareita. Invaasion myötä pitkin Eurooppaa vanhat mummut eivät ole olleet hautausmailla turvassa raiskauksilta eivätkä myöskään ihmiset sairaaloissa. Hyvä päättäjät! Rikkautta puskee joka kulman takaa.

   78
   1. Huomatkaa myös suljettu kommentointi hmm….Eikös tuolla ollut Helsingissä myös joku ulkomaalainen pidätetty henkirikoksesta.

    31
    1. Joo.
     Jossain luki muistaakseni ’ulkomaan kansalainen, ei vakituista osoitetta suomessa’ (tai jotain sinnemäkeä päin).

     22
  1. Voisiko peräti osallistua naisten kisaan? Tulisi taakaa päin kohti ja huutaisi ”matua perkele!”

   52
 4. Orustissa on ravintolan sisäänkäynti räjäytetty paskaksi ja ilmassa oli ollut suuren urheilujuhlan tuntua, eli siis räjähde oli haissut oikealle räjähteelle eikä millekkään pilipaliräjähteelle, tyyppiä raketti. Kumlassa on löydetty vakavasti puukotettu mies Malmenin koulun lähettyvillä, vähintään 9 puukoniskua. Poliisi tapansa mukaan naputtelee ovia saadakseen tietoa tapahtuman ympäriltä.

  50
 5. Matu-Laku-Latuilla ei yksinkertaisesti ole samoja referenssiraameja/estoja jne kuin muilla joten ajatukset ja teot ovat sen mukaiset. Eli mitä tahansa saattaa tapahtua kenelle tahansa joka osuu uhriksi.

  Muistelkaapa vaikka Cloetta- murhaa jossa afrikaano hakkasi ei-tuntemansa teinipojan ja häntä pelastamaan rientäneen keski-ikäisen naisen kuoliaaksi rautatangolla.

  55
 6. …nämä latut ”hoitavat” meitä 20-50 vuoden kuluttua jos ei politiikka muutu.

  67
  1. Eli odotettavissa saattaa olla, että meitä itseämme ja läheisiämme tullaan vanhainkodeissa ja sairaaloissa raiskailemaan tulevaisuudessa avaruus-insinöörien toimesta?

   Tämä siis jos päättäjiemme märkä päiväuni toteutuu eli rajat auki taustoista huolimatta aivan kaikille (kuten tähänkin mennessä esim. Bouanane).

   58
 7. ”Aina lyhyt on kaunis satu
  juhlan jälkeen arki saa
  aina lyhyt on onnen Latu
  meille haaveeksi jäi onnenmaa”

  17

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.