Oulun yliopistollisessa sairaalassa hoitovajeen paikkausta

woman-3187087_960_720.jpg

Oulun poliisin mukaan Yliopistollisessa sairaalassa on tapahtunut hoitovajeen paikkaus. Asiasta on otettu kiinni kaksi henkilöä.

Poliisin mukaan poliisille on tehty ilmoitus, jonka mukaan potilaana ollut henkilö on joutunut seksuaalirikoksen uhriksi sairaalan tiloissa toissa yönä. Tekoa tutkitaan raiskauksena.
Kiinniotetut eivät olleet sairaalan henkilökuntaa vaan olivat asioimassa siellä. Poliisi kertoo niin ikään, että ei tässä vaiheessa kerro tutkinnallisista syistä asiasta enempää.
 

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

ei kerro enempää,syykin tiedetään,paikalla oli tietenkin ”latun veljet”oppimassa sairaanhoitoa.

am

On se nyt h……ä,jos sairaalassakaan ei saa olla raiskaajilta turvassa.

Orpo Pettersson

Höh.
Eurooppalaiset arvot saapuivat myös Ouluun. Nyt ei pidä valittaa, vaan nauttia.

Et ole raiskareilta turvassa edes sairaalassa

Sairaalassa potilaana ihminen on aika haavoittuvassa asemassa: olet kipeä, ehkä lääkkeistä tokkurassa ja sitten vielä jotkut raiskaavat. Kun kaksi (2) on otettu kiinni, voiko olettaa, että oli enemmän kuin yksikköraiskaus? Todennäköisesti ei ole kantasuomalaisista kysymys, koska he eivät tavallisesti joukkoraiskaa eivätkä muutenkaan liiku kimpassa tuollaisilla asioilla. Pitääkö sairaalaankin nykyään ottaa potilaaksi mennessään kättä pidempää suojakseen välttyäkseen joukkoraiskareilta?

Anonymous

ei tartte kättä pidempään,riittää kun palkkaa vartijan sängyn viereen,että ihan rauhassa vaan.

Pessimisti

Koskahan alkaavat raiskaamaan ruumishuoneella.

Valtsu

Heti jos sinne pääsisi elävänä sisään.

Mutta

Mistäpä sitä toisaalta tietää, miten paljon siellä käyvät.
Uhrit kun eivät tee rikosilmoitusta…

rocky

Tai menossa treffeille lapio olkapäällä.

medialukutaito

Ei tuntomerkkejä = asialla ruskea roskaväki.

Anonymous

pitää paikkansa,kun ei kerrota tuntomerkkejä,tietää että tekijät on rikastajia,ja kaikenlainen muukin selittely.

Hieman väsynyt isä

Oulun valtalehti Kaleva uutisoi verkossa niin, että a) uutinen ei ole nettilehdessä isolla sivun yläosassa ja b) kommentointi ei ole mahdollista. Miksi näin?
Jos kaksi hirmuista nettirazzistia olisi uskaltanut luoda toksisen katseen naisoletettuun, erikoisnumero kaustista olisi jo ulkona.

Anonymous

kommentoinnit poistetaan joka lehdestä jos tekijöinä on matut,syynkin varmaan tiedät,eihän lukijat saa tietää mitä mieltä kansa oikeasti on rikastajista,yksi ja sama taho taitaa omistaa kaikki suomen lehdet,vai onko joku lukenut jotain ikävää matujen kepposista valtamediasta.

Lapuaa Otsaan

Onseny jumalauta jos makaa sairaalassa taudin kourissa kivuissaan niin sielläkin Sipilän pikkupojat käy väkisin rakastelemassa! Ja lopuksi muslimi-bukkaket naamaan, lisää tauteja ja kärsimystä vaan. Se ei ole tavallinen raiskaus enää, se on törkeää tarkoin suunniteltua kidutusta ja siitä pitää seurata vähintään 8 vuotta linnaa, hurjat korvaukset sekä maastakarkoitus tekijän koko suvulle. Nimi ja kuva myös lehtiin ja someen, varoituksena kaikille lajitovereilleen jotka täällä loisivat. SAATANA MITÄ PASKASAKKIA!!!!! HELVETTIIN TÄÄLTÄ JOKAIKINEN!!!!!!!

Anonyymi

Tuskinpa nuo edes ymmärtävät, mitä on rakastelu. Raiskaus on siit kaukana; se on pahoipitelyä, alistamista ja väkivaltaa, joka on tyypillistä muslimikulttuurille.

kanander

Pöyristyttävän törkeä rikos. Mitä hittoa siellä annettiin kahden ulkomaalaisen toikkaroida vierailuajan ulkopuolella ja vielä yöllä. Pelättiinkö rasismisyytöksiä, kun ei poistettu heti tiloista?

Anonymous

todennäköisesti pelkäsivät

Pena

Monikulttuurista rikkautta sairaalassa. Hienosti menee.

Pinlaareni

Mutta jospa vain toteuttivat omaehtoista aktiivimalliin kivasti sopivaa työharjoittelua, ja kävivät asioimassa=”hoitelemassa” yhden potilaan?

Pera Peeveli

Nimenomaan! Oma-aloitteista hoitovajeen paikkausta. Se onkin jotain, joka ei kantiksilta niin helposti onnistu. Nämä rikastajat osasivat tarttua tilaisuuteen kohdata toinen ihminen sillä kauneimmalla tavalla. Heiltä löytyy hoitotyöhön vaadittavaa luontaista lahjakkuutta ihmissuhteissa sillä he eivät jätä tilaisuuden tullen tarjolla olevaa orpoa ja yksinäistä ihmisruumiin aukkoa vaille täyttymystä. Päättäjät hoi, milloin hoitajapulaa aletaan todella paikata maahanmuutolla?

Jos ei latu raiskaa niin kanalapitäjä syöttää kananpaskaa

Valehoitajia piisaa Ruotsissa. Yksikin on varsinaiselta ammatiltaan kanalanpitäjä, toinen laattamies, kolmas autokuski jne. Tutkintopaperit on ostettu Romaniassa ja Puolassa pimeästi. Minkäänlaista alan koulutusta ei vaadita. Kompetenssi yhtä hyvä kuin hallituksen… (SVT, Uppdrag Granskning).

Kananpaska on muuten hyvää tavaraa annosteltuna oikeisiin osoitteisiin, kodikas tuoksu aina piristää mieltä ja korvaa esimerkiksi auton wunderbaumin kätevästi.

huugo

Outo hiljaisuuden sensuuri tapauksen ympärillä, eli..Nuo isot keskus-sairaalat ovat jo pelottavia paikkoja.Ei voi koskan tietää koska hoitovajetta varten palkatulle kiintiö yön timolle on iskenyt seksuaalinen hätä.Tämä muuten ei ole naurun asia, huumehoitajat ja yöntimot eivät saa oloa mitenkään kauhian turvalliseksi. Sääli että kovan työpaineen alla työskentelevät oikeat hoitsut saavat myös osansa huonosta maineesta näiden hörhöjen takia.

saisi mitä olisi ollut vailla

Olisihan vänkää sellainen tilanne, että läskiposki vartiainen joutuisi sellaiseen sairaalaan johon olisi ”palkattu”työvoimapoliittisia matuja paikkaamaan hoitovajetta. Yön pimeinä tunteina, vartiasien ollessa lääke höyryissä huoneeseen hiippailee mustaakin mustempi afrikan toivo yksityishuoneeseen, katselee ympärille valtava kiima takaraivossa jne…

Aivopestyt

Eipä taida mee-too ihmeisiä paljon kiinnostaa marssimiset kun ei kyseessä ole kantis ohjjaaja tai laulaja joka ei ole kaikkien mieleen. Ei se tänäänkin tuomitut 19v tytön rikastajat Seinäjoella 5kpl rikastivat oikeen kuvauksen kanssa luulisisi ettän olisi iso haloo mutta se suojaväri. Olisi likan pitänyt tajuta että näiden kanssa ei pidä olla missään tekemisiossä osaksi saa syyttää itseään. Toisaalta kun aivopestään lapset jo päiväkodissa hyväuskoiseksi.

Goy Boy

Nerokas otsikko!

Van, Mie

Onko sairaalaraiskaajien vangitsemisesta kuulunut mitään?
Vai päästettiinkö ne vapaalle lepäilemään?