Jean-Claude Junckerilla taas promillet kohdillaan

Tänään pidettiin lehdistötilaisuus, jossa Euroopan päämies Jean-Claude Junckerin promillet olivat taas kohdillaan. Lopulta Juncker jouduttiin ohjaamaan pois pelipaikalta lähes sammumispisteessä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Jean-Claude Junckerilla taas promillet kohdillaan

 1. Käykö tuo muija nuuskimassa onko löysät housuissa..?

  Juncker on elävä EU-symboli – kännissä ja paskat housussa.

  135
 2. ”juncerssillä” taitaa olla putki päällä, ei se ole helppoa olla 500miljoonan eurooppalaisen ”karismaattinen” esikuva,eu voi tällä hetkellä yhtä hyvin kuin tämä juncers.

  86
 3. se on juuri näin kuten nimetön sanoo.mitä tuohon lisäisi.

  45
  1. Meno on kuin Neuvostoliiton loppuaikoina, kun isoiksi herroiksi valitiin ties mitä pystyyn kuolleita muumioita.

   14
 4. Piti ottaa vähän rohkaisuryyppyä että uskalsi tulla jauhamaan paskaa.

  71
 5. Kuka tätä maailman menoa,nyt selvinpäin kestäisi ?.
  Rattijuoppojakin on niin paljon,ettei tuolla uskalla edes selvinpäin ajella.

  36
  1. Pate,vaikuttaa pahimmillaan sulkijalihakseen.Drunkerilla tais plörähtää.🤣😂

   29
 6. Sellaset hallitsijat kuin kansa. Europpalaiset kansat tuon ovat antaneet tapahtua ja antavat edelleenkin.

  Vieläkin aivan liian harva äänestää oikean muutoksen puolesta. Ruotsissa Ruotsidemokraatteja ois pitäny äänestää vähintään joka kolmannen, samoin saksassa AFD:tä ja Suomessa ens keväänä Halla-Ahoo ja kenties Iljaakin (jos ehdolla).

  62
  1
  1. Valitettavasti äänestämällä ei voi vaikuttaa, koska kansa ei omista ääntenlaskukoneita. Toiseksi oletko saanut äänestää drinkkeriä tai jotain muuta eu pressaksi?

   16
 7. juoppo junkkeri kiirehtii että asiakirjaväärentäjö sutki katainen pääsee pyyhkimään ja nuolemaan idolinsa persereiän.

  21
 8. Saatanan juoppo. Wanhat tavat ovat tulleet takaisn politiikkaan ja nimeomaan EU.n tasolla. On hyväksyttävää toikkaroida ”töissä” ympäri päissään.

  18
  1. Minun työpaikalla sanottiin jo työhönotto tilanteessa, että potkut seuraa heti, jos on käyttänyt alkoholia. Eikö EU noudata samoja säätöjä näihin juoppoihin, jotka parlamentissa työskentelee.

   18
 9. Junckeri lähti vaipanvaihtoon- pitkä ryyppyputki on tehnyt tehtävänsä

  12
  1
 10. Hakkarais-Teukan pitäisi kutsua Juncker mökilleen saunomaan, ja poliisi valvomaan miesten halaaja-junkkaria.

 11. Onneksi ei oo iskiasta, on se näemmä niin kova vaiva, ei anna rauhaa lainkaan.

  4
  2
 12. Tässä se näkyy, p-skaa ei kannata jauhaa liikaa. Ei pysy sisällä. Konjakki on kuitenkin viinapitoista ja menee päähän,osa ainakin vielä väärään päähän. Bambino vaipat ainakin on liian heppoisia”heavy duty” käyttöön.
  .

  4
  1
 13. juncersilla ei ole muuta tehtävää kun tuhota kaikki eurooppalaiset maat rahtaamalla niihin ”ylijäämämatuja”afrikasta ja muslimimaista,katukuvasta sen näkee mihin näitä karvakäsiä on rahdattu.näin.

 14. Neljän promillen issias täräyttää näköjään heikot housuun. Siitä saa kuitenkin palkkiona Euroopan omistajuuden ja 500000000 nälkään tapettavaa idioottia seuraajikseen. Miksei?

  Jos mulle sanotaan, että ne 500000000 eurooppalaista haluavat tulla hengiltä raiskatuiksi, en silti liity heihin. Minussa on jotain pahasti vialla. Minkäs tekee vaikka Rebekka? Kutsuu lisää raiskaajia jaolle?

 15. EIHÄN JUKKERSMÄN OLE VIELÄ PAHASTIKKAAN TUISKEESSA, EI VIELÄ KONTTAA😉

 16. Ei tässä videossa vielä selvinnyt missä kunnossa oli. Ilmeisesti poistettiin ennen kuin alkoi sähläämään.:-)

 17. Aika karmasevaa että tuon annetaan olla tuola sekaamassa vielä tuossa iässä ja tuommosessa kunnossa. Tuskin tuo piittaa pätkääkään mitä saa aikaan kun ei ole itse sitä enään kauaa näkemässä👎🏻 potkaskaa tuo nyt jo eläkkeelle, tai älkää sittenkään niin eu kaatuu nopeammin.👋🏻

Comments are closed.