Rinkebyn alkeet suomipojalle

”Hasha ru re häri?” Mitäpä jäbä tekee täällä? Ulkomaalainen saattaa kuulla kyseisen kysymyksen, jos Rinkebyssä kehtoo heijaamaan.

Siihen pitää tietenkin vastata ”Jag borre häri trakten!”. Ja jatkaa: ”Jaaska borra rå ry?”

Jäbä ei menetä rispektiä kun tietää, että kaikki on ”härry” tai ”horru”. Miten tahansa puhe etenee niin pitää vastata ”hörry” tai jos oot oikein kova ”härry”. Itse kannatan ”hörry”.

Hörry  tarkoittaa jotain sellaista kuin ”kuule veli”. Ovatko ne meidän veljiä? Eivät titetenkään. Ne ovat kehareita ja siten niihen pitää suhtautua. Härry? Ne eivät ole meidän kavereita, ei juopokamuja, eivät yhtään mitään.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Rinkebyn alkeet suomipojalle

  1. Palefacen vapaamuotoinen suomenkielinen vastine olisi ruskeanaama tai pikemminkin p.naama.

   11
   1. Palliface voi suksia vaikka h*lvettiin räppäämään typerää ”emme suostu pelkäämään” sontaansa. Ei tuollaista kuraa voi kukaan musiikkina pitää.

 1. Hyi helvetti, ihan oksettaa. Odottakaahan, kyllä sota puhdistaa tuonkin persläven tulevaisuudessa. Siis kunnon sota eikä mikään neekereiden ohiammunta kahakka.

  42
  1. joo,se on merkillistä,vaikka suomessakin on selviä todisteita siitä(puhos,itäkeskus ym.ym.mihin johtaa riittävä määrä rikastajia,ummistetaan silmät eikä nähdä todellisuutta.

   27
 2. On kyllä outoa, että Suomen poliisista löytyy johtoa, jonka mielestä tuonne voi hyvin (kannattaa) mennä. Samaan aikaan ollaan perkeleen huolissaan jostain Kaisaniemen tai Katri Valan puistosta, vaikkei niissä juuri koskaan edes ole ketään.

  24
  1. Kyllä Kaisaniemen puistossa sai aivan vapaasti myydä huumeita ja sama meno jatkuu edelleen. Aika aikaansamattomia ovat poliisit näiden asioiden kanssa.

   1. Helsingin poliisi ei edes vieläkään tajua, että huumeet levisivät myös maaseutujen tuppukyliin ajat sitten. Liikkui jo -90 luvullakin.

 3. Meno on kuin jenkkiräpvideossa, bling blingiä ja muuta kuvioon kuuluvaa, paitsi vähäpukeiset naiset puuttuu. Video olisi silloin vaan joukkorikastuksen esitutkintamateriaalia.

  25
 4. Telkkarissa haastateltiin neljää äitiä jotka kaikki ovat menettäneet lapsensa ammunnoissa ja perustaneet nyt yhdistyksen. Äideistä oli ainakin kaksi SUOMALAISIA (tottakai) ja yksi oli epämääräinen suttura jolla ankkahuulet ja silikoonit. KAIKKI kuolleet pojat olivat puolimatuja/puolilatuja. Mitä voimme päätellä siitä? (SVT)

  27
 5. Tämä on hyvä alku Rinkeby — Finnjävla sanakirjalle. Rinkeby — Ruotsi sanakirjan valmistuminen on viivästynyt, koska Ruotsin valtio on palkannut kaikki kääntäjät kääntämään Koraani sukupuolineutraalille ruotsinkielelle. Kääntäjät ovat jo toista vuotta tutkimassa neitsyitä ja neitseyden olemusta Hampurin Reepebahnilla.

  Rinkeby — Härmä sanakirja eli uusruotsalaisen opas kuinka pärjätä Finnjäveleiden kanssa. — Noiden Hakkapeliittojen perillisten, suomalaisten perkeleiden, jotka paljain käsin hajottavat Rinkebyn maan tasalle, jos niin vain tahtovat.

  Tähän aluksi pari lauseparia:

  Terve!
  — Pärkkele!
  Kunnioittavassa muodossa käytetään tervehdittävän etunimeä. Esimerkiksi ”hyvää huomenta Muhamed”:
  — Hammatti, pärkkele!

  Kiire kotiin, täytyy lähteä.
  — Hemma hakka akka.

  1. Suomalaiset on aina ollut ruotsin turmio..Tosin Saab ja Volvo menestyi nimenomaan suomalaisilla…;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.