Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta

Kuvakaappaus 2018-11-15 14-44-01

Eilen käytiin Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Seinäjoella raiskaustapausta, jossa syytettyjen penkillä istui viisi sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta afgaanimiestä.

Tapahtumat alkoivat 20.7.2018 kun Ghosuddin Ghiasuddin tutustui etelä-pohjanmaalaiseen 19-vuotiaaseen naiseen. Nainen oli naiviuttaan ja hyvää hyvyyttään alkanut kaveriksi miehelle. Perjantai-illan tapahtumat alkoivat siten, että miesjoukko haki naisen autokyytiin, jonka jälkeen päädyttiin naisen asunnolle.
Siellä Ghiasuddin vaati naiselta seksiä. Nainen ei suostunut. Nainen oli englanniksi ja suomeksi sanonut, että ei halua. Painostus oli ollut kuitenkin kova ja nainen oli pelännyt tilannetta. Oikeuden selosteessa tulee ilmi, että naisen jalat olivat vapisseet, koska tämä pelkäsi tilannetta. Mies onnistui raiskaamaan naisen.
Kuvakaappaus 2018-11-15 14-44-33
Tästä seurasi, että toinen afgaani alkoi myös vaatimaan seksiä. Hän raiskasi naisen. Seuraavaks kolmaskin vaati seksiä ja kaiken kaikkiaan neljä miestä raiskasi naisen vaginaalisesti, anaalisesti ja oraalisesti. Yhden afgaanin kohdalla tapahtui niin, että kun nainen oli puristanut jalkojaan yhteen, oli afgaani raivostunut ja sylkenyt naisen päälle. Mies oli oikeuden mukaan siten väkivallan uhalla saanut naisen suostuvaiseksi seksiin. Kaikenkaikkiaan kolme miestä raiskasi naisen useaan otteeseen.
Asunnolla lisäksi viides afgaani, mutta hän ei varsinaisesti osallistuneet itse aktiin. Hän oli enemmän aisurihommissa. Kun kaverit olivat pukilla, hän filmasi tekoa kännykällään. Alla kuvassa filmaaja, loput neljä osallistuivat itse raiskaamiseen.
Kuvakaappaus 2018-11-15 14-42-51

    • Oikeuden mukaan Ghosuddin Ghiasuddin Waisuddin on syyllistynyt useaan raiskaukseen, josta tuomiona annettiin 2 vuotta 6 kuukautta vankeutta.
    • Chinigol Nawshadin katsottiin myös syyllistyneen raiskaukseen, jonka katsottiin olevan 2 vuoden vankeuden arvoinen.
    • Ahmadi Nabin katsottiin niin ikään syyllistyneen raiskaukseen, josta tuomioksi 2 vuotta 3 kuukautta vankeutta.
    • Shafai Abdullatif syyllistyi raiskaukseen ja hänelle langetettiin 3 vuoden vankeus.
    • Abdoli Meeraj tuomittiin 6 kuukauden ehdolliseen vankeuteen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Abdoli oli tyytynyt vain koskettelemaan naisen rintoja ja kuvaamaan kaveriensa akteja.

Neljä ensimainittua pidettiin edelleen vangittuna, koska tuomiot olivat yli kaksi vuotta. Heidät passitettiin Vaasan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.
Lisäksi kukin tuomittiin useiden tuhansien eurojen korvauksiin henkisestä kärsimyksestä.
Seinäjoen oikeustalolla tuli esille mielenkiintoinen sivujuonne. Pt-median edustaja oli paikalla kuvaamassa ja Ylen ulkomaalaistaustainen toimittaja kävi selittämään toimittajallemme, että hän ei saa kuvata. Ylen edustajan mukaan hän tietää mikä laki on ja syytettyjä ei saa kuvata.
Mikä asiassa on merkittävää? Olen seurannut vuosien ajan erilaisia rikosjuttuja Ruotsissa. Ruotsissa tästä teosta olisi annettu 4-5 vuoden tuomioita. Lisäksi on merkittävää, että paikalla ei ollut valtamedioiden edustajia, vaikka tapahtuma on iso. Niin ikään kun katsoo miehiä voidaan aivan hyvällä syyllä kysyä, että ovatko nämä miehet muka paossa sotaa, vainoa ja kidutusta?
Alla filminpätkä oikeustalolta. Kannattaa laittaa merkille miesten nöyrä olemus sotapakolaisen asemassa.
 

 
 
https://www.youtube.com/watch?v=ryw5l198P3k&feature=youtu.be
 
Lisäys juttun 16.11.2018 klo 20.30: On tullut ilmi, että oikeustalolla ollut henkilö, joka kielsi kuvaajaamme kuvaamasta ei välttämättä ollut Ylen toimittaja. Joidenkin tietojen mukaan Ylellä ei ole ollut paikanpäällä toimittajaa. Henkilö kuitenkin väitti kuvaajallemme olevansa toimittaja. Tutkimme asiaa ja kerromme myöhemmin mistä tarkastiottaen on ollut kyse.

141 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Imaami
Imaami
18.2.2021 20:58

Eiköhän näö jo taas saalistamassa kun ovat suomessa ensikertalaisia…

Anonymous
Anonymous
3.4.2020 20:03

Melkoisen pienet tuomiot on pohjamaalla laki heikko nykyään ,nämä paskanistilaiset on kaikkein alhaisinta väkeä mitä kuvitella saattaa, ihmetyttää teot ja kuinka usein juuri naiset ryhtyy tälläisen ihmispaskan asianajajiksi ,minkälainen moraali heillä on toisia naisia kohtaan, ei silti en ymmärrä miehenkään kohdalla mikä saa ajamaan tämmöiselle lievää tuomiota ? Todennäkoisesti hovi alentaa vielä tuomiot ,ei ole pohjanmaalla enää miehiä edes oikeuden palveluksessa hävetkööt tuomarit –

trackback

[…] Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta […]

Esa
Esa
23.11.2018 10:26

Onko pt-media saanut selvitettyä #fakenews toimittajan henkilöllisyyden

Esa
Esa
24.11.2018 09:27
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kaveri mikä kielsi kuvaamasta salissa

Suomi Finland
Suomi Finland
23.11.2018 00:09

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aedc7087-9bcb-4917-a271-84443f7c41ce
”– Naisiin kohdistuvassa väkivallassa ei ole kyse pakolais- vaan miesongelmasta. Tekijöiden joukossa on toki myös pakolaisia, jotka tulevat patriarkaalisista yhteiskunnista ja joilla on erilainen naiskuva.
– Näiden miesten pitää oppia, että naiset ovat tasavertaisessa yhteiskunnassa yhtä arvokkaita kuin miehet ja että he ansaitsevat kunnioitusta miesten tavoin.”
Kysymys onkin siitä, pitääkö raiskatuiksi joutuvien naisten kustannuksella tätä opetusta heille antaa. Sehän olisi ihan törkeän sairas opetusmetodi. Tajuavatkohan päättäjät tätä lainkaan vai lieneekö heille täysin yhdentekevä juttu…

Jurpo
Jurpo
20.11.2018 00:24

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3465
Olisiko jo aika tehdä tuomioille jotain sen sijaan, että päivitellään niitä.

pöh
pöh
18.11.2018 18:11

Tommosten tuomioiden jälkeen on suorastaan ihme ettei ihmiset ota oikeutta omiin käsiin.
2-vuotta joukkoraiskauksesta. ”ensikertalaisena” puolet ja tutkintavankeusaika vähennetään tuplana, eli sotapakolaiset on vapaana noin parin kuukauden päästä

Pinlaareni
Pinlaareni
18.11.2018 18:38
Vastaa...  pöh

Tavallisella perheellisellä pottunokalla on ihan liikaa hävitttävää: vankeustuomio, työpaikka, mittavat vahingonkorvaukset etc… Ja siihen tämä kansan rikastuttaminen vaikuttaa perustuvan…

Anonymous
Anonymous
17.11.2018 23:03

There must be a shocking response to those who commit these crimes. I am a foreigner and I live here safely and I have no problems … but we must know one thing that the bad does not represent all the bad people represent themselves only

Anonymous
Anonymous
17.11.2018 11:15

Ei vankilassa kohta enää oikeus toteudu kun suurinosa vangeista alkaa olemaan näitä oikeauskoisia raiskareita omassa porukassaan. Niinkuin useassa ,maassa voi olla jo ylivoimaisesti suurin osa Kunnon kantaväestön rikollisilla rupeaa olemaan kuumat paikat.

Esa
Esa
17.11.2018 10:11

Kyllä nämä syylliset saa ”kyytiä” kun pääsevät vankilaan – siellä nämä ovat alinta kastia. Onneksi edes Vankilassa oikeus voi toteutua…

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 22:48

Afganistanissa ne olisi saaneet kuolemantuomio. Tollaisesta rikoksesta ja vain 2v. Eiköhän olisi helpompi ja yksinkertaista lähettää ne takas sinne mistä ne oo tulleet? KuiteneKu ne tietää että vankilassa ne saa paremman olosuhteet

K
K
17.11.2018 00:45
Vastaa...  Anonymous

Afganistanissa sen kuoleman tuomion olisi saanut raiskattu nainen.

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 21:49

Kyllähän tämä vieraan lihan himo näkyi jo sota sota-aikana kun saksalaiset vei suomalaiset naiset. Eli ei mitään uutta taivaan alla.

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 21:40

Miksi ei raiska jos pedofiiliprofeeta anta lupa .Kuffari ei ole ihminen .Muslimi ovat maailman paska .Ainoa mitä matu paska osaa
on ”SPERMA pitsa+raiska .

lopun alkua
lopun alkua
16.11.2018 21:31

Tässä on lähiaikoina tapahtunut senverran merkittäviä asioita että kohta tulee ja paljon. Media huutaa pienestä syntyvyydestä poliitikot jauhaa lisää maahanmuutoa pitää saada. Varautuminen 100000 tulijaan GCM sopimus ja tänään EU:n piti päättää humanitäärisistä viisumeista jolla jokainen kehitysmaalainen voi päästä valitsemaansa maahan ilman muita dokumentteja. Äänestys kaatui toistaiseksi kun osa oli kahvilla mutta vaaditaan uutta äänestystä tämäkin täysin ollut kansalta salassa. Kun näistä toimista tekee yhteenvedon niin kusessa ollaan.meidät petetään kunnolla.

Jukka Könönen
Jukka Könönen
9.12.2018 13:46
Vastaa...  lopun alkua

Viime aikoina on tapahtunut, lähiaikoina viittaa tulevaisuuteen. Näin Suomen kielessä.

Jukka Könönen
Jukka Könönen
9.12.2018 13:47
Vastaa...  Jukka Könönen

Siis suomen kielessä

huugo
huugo
16.11.2018 17:48

Vitun pökäleet, ulos maasta ja sassiin.

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 14:27

Suomalainen kokeilla raiska Afganistanissa ,saisiko 2 vuotta hotellissa + kuffaari palvelee . Saatanan muslimi paska ,teidän äiti oli sika .

Suomi Finland
Suomi Finland
16.11.2018 13:47

https://yle.fi/uutiset/3-7877771
”– Muista kulttuureista tulleet miehet eivät välttämättä ymmärrä, että suomalaisen naisen sanoma ei todella tarkoittaa eitä, Häkkänen-Nyholm sanoo.”
Rasistit ovat tuominneet viattomat nuoret vankeuteen!
Koska he ovat ymmärrystä vailla, heidät olisi tullut jättää tuomitsematta ja heidät olisi heti pitänyt laskea välittömästi vapaalle.
Oikeudenpalvelijoiden olisi myös pitänyt tarjoutua paljas pylly edellä kulkien tarjota poistuville miehille astaloita, jotta nämä olisivat voineet käydä välittömästi palauttamassa kolauksen saaneen rispektin.

Jarmo Kanerva
16.11.2018 12:44

No niin. Hyvin suuri osa Suomeen tulleista ei ole syyllistynyt raiskaukseen. Ihan puolustelematta näiden herrojen tekoja.

Suomi FInland
Suomi FInland
16.11.2018 13:56
Vastaa...  Jarmo Kanerva

Niin. Varmasti ulkomailta voi tulla ihan kunnollistakin väkeä.
Mutta mitä tuollaiset tekevät täällä? Onko taustat tutkittu? Miksi tuollaiset paskakasat liikkuivat vapaasti tavallisten kansalaisten parissa saalistamassa? Potkitaanko heidät ulos maasta lusimisen jälkeen?
Entäpä kysymys siitä, että vaikka eivät raiskaisikaan, niin miten elatus? Suomiko maksaa matalastikoulutetuille ihmisille sosiaaliturvaa maailman tappiin, kun nämä eivät pysty itseään elättämään?
On toki olemassa muitakin rikostyyppejä kuin raiskaus. Vrt Ruotsin tilanne: gansterit, huumekauppa, autojen jatkuva polttaminen jne… Siihen kehitys meilläkin ennen pitkää johtaa.

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 17:54
Vastaa...  Suomi FInland

kyllä se sillain taitaa olla että suomalaiset maksaa tavalla tai toisella hamaan tappiin asti näitten raiskarien ja muittenkin kultamunien elämän,ja kun lisää tulee koko ajan ja sen päälle on tulossa pian n.100000uutta elätettävää.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.11.2018 00:02
Vastaa...  Suomi FInland

https://www.is.fi/perhe/art-2000005902344.html
En ollenkaan epäile, etteikö turvapaikanhakijamiesten joukosta löytyisi myös kunnollisia ihmisiä. Ovathan jotkut jopa kieltäytyneet tappamasta raiskatuksi joutunutta tytärtään (tappaa piti ilmeisesti sen vuoksi, että oli harrastanut esiaviollista seksiä) ja joutuneet sen vuoksi väkijoukkojen rajuun epäsuosioon.
Paskasakkia tulee kuitenkin ihan liikaa.
Tekisivät ns vastuullisen median edustajat joskus jutun, jossa raiskatuksi joutunut voisi vaikkapa nimettömänä kertoa, miltä se raiskaus tuntui ja miten se edelleen vaikuttaa elämään.
Paskasakki ei ansaitse mitään turvapaikkaa ja jokainen, jonka taustoja ei kunnolla tunneta, pitää ensin todeta yhteiskuntakelpoiseksi ja vasta sitten laittaa tällainen tyyppi vapaasti normaalien ihmisten joukkoon. Ei voi olla niin, että testi suoritetaan livenä ja sitten kun kantikset joutuvat rikosten uhreiksi ja vasta sitten aletaan edes johonkin toimenpiteeseen.
Tuossa linkkaamassani jutussa vain olisi voinut kertoa, mitäpä mies aikoo tehdä täällä työkseen. Aika epävarmaan asemaan on nainen itsensä laittanut, kun ei edes tiedä, saako mies jäädä. Mutta jos rakkaus on aitoa, niin taitaa tulla muutto Irakiin, jollei mies saakaan jäädä. Lapset varmaan menevät mielellään paikalliseen kouluun opettelemaan paikallista kulttuuria.
Voi pyhä yksinkertaisuus.

Anonymous
Anonymous
17.11.2018 15:00
Vastaa...  Suomi Finland

”vastuullinen”media on tähän saakka yrittänyt kaikin tavoin peitellä raiskaajien kansallisuuden ja itse teot,se on toiveajattelua että kysyisivät raiskatuilta heidän tuntemuksiaan,vai oletko joskus lukenut valtalehdistä sellaista.matuja puolustellaan kaikin tavoin.

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 12:15

Tämä hyväuskoisuus kehitysmaalaisten elukoiden suhteen ei ole näiden naisten syytä. media, poliittiset tahot, koulu, kirkko ym. instanssit ovat aivopesseet ne ihmiset. Se on niitten vastuulla, täysin kultuurimarksistisen aivopesun tulos.

-seikku-
-seikku-
16.11.2018 17:28
Vastaa...  Anonymous

On se osaltaa näiden naistenkin syytä, mutta ennen kaikkea heidän vastuuttomien vanhempiensa syytä, kun eivät kasvata lapsiaan ottamaan selvää asioista.

äiti
äiti
16.11.2018 19:47
Vastaa...  -seikku-

Tätä jo odotinkin, että vanhempien syytä kaikki, satutko vielä olemaan sosiaalityöntekijä tai opettaja ?

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 11:11

tämän päivän ilta-lehdessä luki,suomi tarvitsee ”suuren määrän pakolaisia”,syy suomen alhainen syntyvyys,herääkin kysymys,mistä maista tulijat ovat ja kuinka paljon tulee,jos uudet ”kultamunat”on samaa tavaraa kun 2015 jälkeen tulleet,sehän tietää kymmeniä tuhansia afgaani,irakilais ja somalilaista karvakättä,ja jokainen tietää jos tulee vielä suurempi määrä tätä tavaraa kuinka siinä käy.

-seikku-
-seikku-
16.11.2018 17:33
Vastaa...  Anonymous

Eli ALMAn Iltapaskassa valehdellaan. Mihinkään ei tarvita kansanvaihtoa. Lapsia voisi olla hieman enemmän, mutta ei tuo nykyinen taso vielä katastrofi ole, jos edessä olisi paremmat ajat. Mutta kun on vain huonompia aikoja, jollei rajavartio hoida hommiaan.
Väestön määrän pieni supistuminen ei ole haitaksi muille kuin glommareille, jotka näkevät jokaisessa (uudessa) ihmisessä maksajan.

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 23:21
Vastaa...  -seikku-

samaa mieltä,mitä sitten vaikka suomen väkiluku laskee, ei se ole loppu,mutta jos suomeen tulee esim.100000afrikkalaista ja he vielä lisääntyy,se on suomen loppu kansana.

Anonymous
Anonymous
22.11.2018 18:56
Vastaa...  Anonymous

Tarvitaan tuhansia muhmetteja raiskaamaan, että saadaan väkiluku kasvuun! Ei kai se väestön määrä muuten kasva, homoja kristittyjä silti tuntuu kaikki olevan…

Jaakko Paasimäki
16.11.2018 10:26

Ensimmäisessä kuvassa syytetty lippis päässä. Mitä helvettiä ? Aikaisemmin aina tuomarit ovat karjuneet syytetyille taikka muillekin osallistujille että lakki päästä oikeussalissa ! Onko kunniakansalaisilla eri säännöt vaiko saako salissa nykyään rötvätä lakki päässä ?

tonttu
tonttu
16.11.2018 09:35

Naiviiuuttaan oli nainen tämän tehnyt ja luullut miehiä apua vainotuiksi nallekarhuiksi. Tälläista soopaa ei älyllä varustetut eivät ymmärrä.

vastuumedia
vastuumedia
16.11.2018 13:34
Vastaa...  tonttu

Jos on pelkästään erittäin vastuullisen suomalaisen vastuullisen median varassa niin varmasti moni ihminen näin luuleekin, koska on sokea luotto erittäin vastuulliseen vastuulliseen mediaan ja kaikki uskotaan, koska erittäin vastuullinen vastuullinen media ei koskaan valehtele.

Tuossa on ovi
Tuossa on ovi
16.11.2018 08:20

Kuissuti Nyssuti Näissuti Kävisuti? Ulos vaan karvakorvat, ei heistä muuhun ole kuin pahantekoon.

ULOSTUS
ULOSTUS
16.11.2018 08:13

Eikö Ruotsin ja Suomen olisi jo aika tehdä yhteenveto näistä tyypeistä eli
A/ Mitä hyvää ovat saaneet aikaan?
B/ Mitä huonoa ovat saaneet aikaan?
Lopputulos olisi luultavasti 10-90 joten jos maittemme johdolla olisi järjeä lempattaisiin jätkät ulos tästä päivästä aloittaen. Ei se sen vaikeampaa ole. Turha roskaväkeä on hyysätä kun tulos on tämä.

Realisti
Realisti
16.11.2018 12:55
Vastaa...  ULOSTUS

Jaa että 10:90 🙂 Taidat olla optimisti.

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
22.11.2018 05:01
Vastaa...  ULOSTUS

Ei AinoPennanen nyt tykkää yhtään…
”Mutku mä haluun” – polkee jalkaa : ) seisoen poliisien työtä estämässä! Niin, mitä Aino ajattelee? Mitä Aino haluaa? Aino TAHTOO NYT, että afga saa jäädä! Aino voisi hyysätä sitä, ottaa kotiinsa ehkä sellaisen?
”Koska mä haluun”, on riittävä peruste? Miksi vihreät ovat sitten tämän kaiken kannalla? Aino Pennanen kuuluu puolueeseen. Vihreät on Aino Pennasen puolue!
Muistaako kukaan enää Visbyn joukkoraiskaustapausta?
Siinä oli niin paljon samaa tämän kanssa. Uhri oli avuton ja pyörätuolissa. Tekijöitä suojeltiin kuin kalleinta kukkaa – kansan raivo saarella käsinkosketeltavaa. Kansa halusi puolustaa uhria!! Nämä likaisen teon suunnittelijat ja tekijät – suojellaanko niitä ikuisesti?

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 08:00

Ihmettelen vaan miksi suomalaistytöt ovat niin tyhmiä että mikään ei vaikuta. Aina vaan aletaan kavereiksi näille. Onko suomalaistyttöjen aivoissa jotain todella isoa vikaa. Aina puolustetaan näitä aleja ja muhammedeja.
Koska naiset alkavat viisastua??

miisu
miisu
16.11.2018 08:19
Vastaa...  Anonymous

Ei se vika ole suomalaistytöissä, vaan siitä että näitä tuodaan heille tyrkylle. Tuodaan kouluihin ja päiväkoteihin ja yllytetään yhteisiin leikkeihin ja ystävyyssuhteihin. Kun ko. henkilöt esitetään ressukkoina, niin ei tytöt voisi kuvitellakaan mitä heille tulee tapahtumaan, millainen näiden kulttuuri on kotimaassa. He eivät yksinkertaisesti tajua mihin ovat osallistumassa.

Ketut kanatarhassa
Ketut kanatarhassa
16.11.2018 14:16
Vastaa...  Anonymous

Jos ymmärsin oikein, tämä Seinäjoen tapauksen tyttö taisi olla vähän kehitysvammainen. Tämä viittaa asiaan, jota inhoan matuinvaasiossa eniten: matut iskevät useimmiten heikoimpaan lenkkiin. Matuinvaasio voisi olla jotenkin jopa hallinnassa, jos yhteiskunta koostuisi pelkästään terveistä, lujista aikuisista. Mutta yhteiskunnassa on myös heikkoja lenkkejä: lapsia, vanhuksia, vammaisia, sairaita. Olen nähnyt monta kertaa matujen metsästävän shakaalimaisesti juuri heikointa saalista.
Länsimaalaisessa yhteiskunnassa eletään ja annetaan muiden elää. Myöskin heikkojen lenkkien. Mutta matut tulevat toisenlaisesta yhteiskuntajärjestyksestä ja siksi heidän mielenlaatunsa on hyvin erilainen. Heille vääräuskoinen, länsimaalainen heikko lenkki ei ole ihmisarvoinen. He kokevat heikon lenkin korkeintaan käyttöesineeksi.

Topi
Topi
16.11.2018 19:05

Käly kertoi tytön olleen tämän episodin jälkeen psykiatrisessa hoidossa kuukausitolkulla. Yrittänyt kaikin keinoin tappaa itsensä, lopulta jopa nielemällä hammastikkuja kun kaikki muu oli otettu pois.. 😭 Ei voi kun toivoa että jollain leikkaa heittää nämä koneeseen ja hiiteen täältä. Ja sitä ennen vähän silitellä linnassa. Ihmisjätettä!

Pena
Pena
16.11.2018 19:32
Vastaa...  Topi

Nyt on varmaan Juha Sipilä onnellinen kun tuhottiin yksi elämä taas, noiden lähi-idän rottien avulla.

entinen stadilainen
entinen stadilainen
17.11.2018 21:12
Vastaa...  Pena

Kyllä tämän sipilän liikenne ministeri kaveri antaa näille taksiluvat ainakin pikkujoulujen ajaksi että pääsevät viemään suu täynnä olevat naisasiakkaat yöllä turvallisesti kotiin.
Näitä tapauksia tulee varmasti esille varsinkin pääkaupunki seudulla kun jo nyt on tullut ilmi joitakin yrityksiä.
Kiitos beneri vastuun kannat sinä!

Jukka Könönen
Jukka Könönen
2.12.2018 12:16
Vastaa...  Pena

Sipilä kaivaa itselleen tosi syvää hautaa.

Kalevi Rossi
Kalevi Rossi
22.11.2018 18:23
Vastaa...  Anonymous

Eivät viisastu niin kauan kun joutuvat käymään peruskoulun aivopesun nuoruusiällään .

Timo Koini
Timo Koini
6.12.2018 03:39
Vastaa...  Anonymous

Kaikilla on netti. Eli ainakin nyt on tietoa.

Jukka Könönen
Jukka Könönen
9.12.2018 13:40
Vastaa...  Timo Koini

Vika on siinä, että useimmat naiset istuvat arvojensa päällä.

Jukka Könönen
Jukka Könönen
9.12.2018 13:51
Vastaa...  Jukka Könönen

Siis aivojensa päällä.

Tero
Tero
9.12.2018 12:25
Vastaa...  Anonymous

Koulut aivopesee lapsia koska opetussuunnitelmaan kuuluu monikulttuurin ihannointi ja hädänalaisten auttaminen.

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 07:57

Venäjällä tämäkin asia olisi osattu hoitaa silleen että nuo ählämi-apinat eivät raiskaisi enää yhtään naista. Venäläisillä on vielä munaa toisin kuin länsimaiden nössöillä.

Kuolemantuomio Ois Kiva
Kuolemantuomio Ois Kiva
16.11.2018 05:55

HYVÄ! Edes JOTAIN! Näyttää muuten siltä että noista ainoastaan kaksi ovat Afghaaneja, loput kolme ovat Irakilaisia tai paskaa Syyriasta/Marokosta. Nuo kaikki viisi nimeä papereissa ovat silkkaa huuhaata, joka jannu vankilan jälkeen hakee turvapaikkaa Ruotsista/Saksasta eri nimellä. Tuo viides apina joka pääsi kuin koira veräjästä taitaa olla jo Ruotsinlaivalla, ei Suomessa ole kivaa ja turvallista enää kun on naama näkynyt mediassa. Vaikeuttaa tyttöystävänhakua merkittävästi. Ja tähän loppuun vielä: tyttö joka raiskattiin ihan helvetisti ali-ihmisten toimesta sai varmaan karmaisevat traumat, ja häpeänkin kanssa on varmaan mukava viettää loppuelämä, muuta MIKSI ei varoitusvilkut välähtäneet missään vaiheessa? Miksi eivät naiset TAJUA mitä raakalaisia, sairaiden himojensa ohjaamia APINOITA kaikki nämä ”turvapaikanhakijat” ovat????? Euroopassa nämä joukkoraiskaukset ovat arkipäivää, ja ihan kohta täälläkin, HERÄTKÄÄ JO JUMALAUTA!!!!

Jones
Jones
16.11.2018 02:32

Suomessa taitaa olla psykopaatit vallassa ja siksi he ihailevat psykopaattisia kulttuureja Adolf Hitlerin lailla. Tästä johtuen he haluavat kaltaisiaan psykopaatteja Suomeen. Ei ole myöskään minkäänlainen ihme, että homoutta ihannoidaan nykyään Suomessa. Homous, pedofiilia ja etenkin homopedofiilia ovat nimittäin psykopaatin luonteeseen kuuluvia.
https://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/veltto-virtanen-joka-neljas-kansanedustaja-on-psykopaatti/127052
Näyttää olevan niin, että iltalehti on sensuroinut samankaltaisen kirjoituksensa.
Sensuroitu: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009111710611651_uu.shtml

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 02:27

Nuo muka parikymppisiä… totuus lähempänä neljääkymppiä. Syntymäpäivät tietenkin 1.1. jotain sopivaa vuotta.

Anonymous
Anonymous
15.11.2018 23:55

k

Niinpä niin
Niinpä niin
15.11.2018 23:03

Tuomioiden pituus on lyhyempi kuin noiden aasipaimenien pippeli. Miksi oikeuslaitos edes vaivautui käsittelemään keissiä?

h44
h44
15.11.2018 23:00

Mahtoi olla jätkille järkytys kun kaikki tuomarit olivat naisia.

Pena
Pena
16.11.2018 00:23
Vastaa...  h44

Vaarana oli siis seksihätätila oikeus-salissa. Eivät ymmärtäneet tuomaritkaan missä vaarassa olivat.

Anonymous
Anonymous
15.11.2018 22:50

Ensikertalaisina istuvat 1,5 vuotta ja kihloissa kotiin. Oikea tuomio. Eivät ehdi ”kotoutua” niin paljoa että oisivat pidemmän kakun jälkeen voineet jäädä loisimaan JA verorahojen säästökin merkittävä. Ennemmin ois voinu suoraan tiputtaa koneesta afganistaniin – missä eivät oikeasti varmaan ole edes käyneet.
Tähän keissiin liittyen lainaan kommenttia toisaalta: ’9 kymmenestä suominaisesta on omasta tahdostaan patjana’
PT:lle kysymys: onko tuomiolauselmassa kuinka kaikki tuomitut identifioitiin?

Anonymous
Anonymous
16.11.2018 06:04
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tarkoitin miten saatiin kiinni? Vasikoiko omatoimihustler, onko kylän ainoot afgaanit vai jotain fiininpää näyttöä?

Perseilyä
Perseilyä
15.11.2018 22:48

Kai nyt myös karkoitus päälle! Ja on kyllä naurettavan lyhyet tuomiot ja yhdelle sankarille ehdollista? Nyt syyttäjä kaivappa munat jostain ja vaadi kovempia tuomioita.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.11.2018 22:43

Lapsoset ottavat aika rennosti, yhdellä oikein lippalakki päässä, uskalsikohan tuomari käskeä edes sitä riisumaan? Tuomita se ei ainakaan uskaltanut ja menee vielä hoviinkin. Kaikki tuomitut olivat sen näköisiä, ettei pahemmin kiinnosta mitä tulee. Kaikki on pelkkää plussaa, koska ilmainen elatus tulee palkinnoksi joka tapauksessa. Tai sitten eivät mielestään ole tehneet väärin, sekin on mahdollista. Oikeusmurha ja rasismia, vieläpä naistuomarilta, Allah paratkoon!
Kohta pojat koettavat saada lastentarhan porttia auki? Sehän on luvallista, kun hotellimainen asuminen maksetaan taas vuodeksi eteenpäin.
Itse olisin tuommoisen teon jälkeen Prisman paperipussi päässä ja vaihtaisin maistraatissa nimeni, olenkin vääräuskoinen saasta.

kyllä pakkopalautuksille
kyllä pakkopalautuksille
15.11.2018 22:18

Kyllä olisi pitänyt tulla tuplasti kakkua, ensikertalaisina istuvat vuoden, jos sitäkään. Missä on median ja suvaitsevaiston vastuu, kun jo alakouluissa opetetaan lapsille rasismi paha, Ahmed hyvä. Nainen oli hyväuskoinen, kun lähti näiden matkaan, mutta ei silti syyllistetä uhria vaan näitä sikoja (joilla ei ole mitään tekemistä Suomen kamaralla). Järkyttävää, että joukkoraiskaukset ovat kantautuneet nyt sitten tännekin, missä on Peli Poikki – tukimiekkarit, häh?!

Taakanjakoa parhaimmillaan
Taakanjakoa parhaimmillaan
15.11.2018 21:00

Kaverit auttoivat toinentoisiaan, ettei työkalu tylsy.

Anonymous
Anonymous
15.11.2018 20:47

Suomi mukamas oikeusvaltio! Täys vitsi nuo tuomiot saatana!

Juri
Juri
15.11.2018 20:40

Vitsit mitä urpoja täällä on kun syyllistää rikoksenuhria rikoksesta! Samanlaista paskasakkia kuin nämä raiskaripaskiaiset.
Mistä te tiedätte vaikka uhri olisi kehitysvammainen tai heikkolahjainen, eikä ole ymmärtänyt varoa tekijöitä. Entä jos tämä musulmaani onkin esiintynyt vaaleaihoisen komean pojan kuvalla netissä tälle naiselle? Kannataa miettiä mitä suustaan päästää. Tuomitkaa nämä rikolliset, he ovat sen ansainneet. Sais kaikki nämä eliminoida ja kaivaa hiekkamaahan.

jepu
jepu
15.11.2018 21:03
Vastaa...  Juri

Suomen poliisi tuomitsi nämä joukkoraiskaajat samanlaisiin vankestuomioihin ja paljon pienempiin korvauksiin kuin suomalaisen joka kertoi tällaisista asioista. Suomen poliisi ja oikeuslaitos yhdessä eliitin kanssa on syyllinen ja kääntynyt suomalaisia vastaan.

jahas
jahas
15.11.2018 20:25

Polisi on syyllinen tähän joukkoraiskaukseen. Poliisi päästi maahan tuhansia tuntemattomia terroristeja. Poliisi sallii suomalaisten raiskaukset. Media vaikenee ja valehtelee. Toimittajat ovat syyllisiä tähän koska eivät kerro totuutta. Sotaa odotellessa…

Pena
Pena
15.11.2018 20:00

Kyllähän nämä monikulttuuriset insinöörit nostivatkin työllisyyttä Suomessa, nimittäin poliisin ja käräjäoikeuden työllisyyttä. Hölmö oli tuokin teinityttö, kun tutustui tuohon lähi-idän insinööriin.

normaali perheessä
normaali perheessä
15.11.2018 19:51

19 vuotiaan isi ja veli, ovat varmasti riemuissaan. Tämä johtaisi toistuviin vankila tapaamisiin ja muiden
vankien lahjomisiin.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.11.2018 22:48

Kivahan se on, jos kavereita käy moikkaamassa ja tupakkikartongin tuomassa.
Muumilaakson tarinoita kattelin tossa. Pikkumyy antoi paistinpannulla Nipsulle oikein kunnolla huutia. Syyksi riitti, ettei olisi sitä turhaan mukanaan raahannut.

Anonymous
Anonymous
15.11.2018 19:18

Mikähän volikaan näiden raiskaajien turvapaikka status? Tuomiotkin varsin epäoikeudenmukaiset, eikö joukkoraiskaus olekaan raskauttava seikka.

Anonymous
Anonymous
15.11.2018 19:00

Erilaisia murhia ja raiskauksia on tullut suomessa jo sellainen määrä 2015 jälkeen, että kaikkein mielettömintä on tämän kaltaisen maahanmuuton jatkaminen.

Anonymous
Anonymous
15.11.2018 18:51

Osaako joku sanoa, että miksi yksi raiskauksista tapahtui miehen kämpillä ja kaikki muut naisen asunnolla? Mikä kuvio siinä on taustalla?

Jussi Lahtinen
Jussi Lahtinen
15.11.2018 18:51

Kuranaamat koppiin ja sen jälkeen saunan taakse….

us
us
15.11.2018 18:48

Sekin olisi mukava tietää, kuka jokaisella on se pullero, joka kotimajoittaa ja suojelee ja hemmottelee pientä aivan yksintullutta lasta. Tai voihan näillä olla jo kihlattu ja lapsi ja kihlattu kirjoittelee refugeeryhmässä, että ei minun Suomeni, kun vangitsee minun rakkaani.

Hyvä Suomi
Hyvä Suomi
15.11.2018 18:35

Siis nämä ovat niitä moniosaajia, kulttuurinrikastuttajia, työvajeen paikkaajia ja eläkkeen pelastajia!

Van, Mie
Van, Mie
15.11.2018 19:29
Vastaa...  Hyvä Suomi

Sosiaalidemokraattisen europarlamentaarikko Mia-Petra Kumpula-Natrin mukaan kirurgeja ja diplomi-insinöörejä.

peräpää
peräpää
15.11.2018 18:34

Nämä raiskausongelmat juontaa siitä, että joku edesvastuuton kertoi noille, että naisten nussiminen on lähes yhtä mukavaa kuin runkkaaminen tai lampaan paneskelu. Eivät ymmärrä kieltoa, koska yrittäähän lammaskin pakoon.