Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta

Kuvakaappaus 2018-11-15 14-44-01

Eilen käytiin Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Seinäjoella raiskaustapausta, jossa syytettyjen penkillä istui viisi sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta afgaanimiestä.

Tapahtumat alkoivat 20.7.2018 kun Ghosuddin Ghiasuddin tutustui etelä-pohjanmaalaiseen 19-vuotiaaseen naiseen. Nainen oli naiviuttaan ja hyvää hyvyyttään alkanut kaveriksi miehelle. Perjantai-illan tapahtumat alkoivat siten, että miesjoukko haki naisen autokyytiin, jonka jälkeen päädyttiin naisen asunnolle.

Siellä Ghiasuddin vaati naiselta seksiä. Nainen ei suostunut. Nainen oli englanniksi ja suomeksi sanonut, että ei halua. Painostus oli ollut kuitenkin kova ja nainen oli pelännyt tilannetta. Oikeuden selosteessa tulee ilmi, että naisen jalat olivat vapisseet, koska tämä pelkäsi tilannetta. Mies onnistui raiskaamaan naisen.

Kuvakaappaus 2018-11-15 14-44-33

Tästä seurasi, että toinen afgaani alkoi myös vaatimaan seksiä. Hän raiskasi naisen. Seuraavaks kolmaskin vaati seksiä ja kaiken kaikkiaan neljä miestä raiskasi naisen vaginaalisesti, anaalisesti ja oraalisesti. Yhden afgaanin kohdalla tapahtui niin, että kun nainen oli puristanut jalkojaan yhteen, oli afgaani raivostunut ja sylkenyt naisen päälle. Mies oli oikeuden mukaan siten väkivallan uhalla saanut naisen suostuvaiseksi seksiin. Kaikenkaikkiaan kolme miestä raiskasi naisen useaan otteeseen.

Asunnolla lisäksi viides afgaani, mutta hän ei varsinaisesti osallistuneet itse aktiin. Hän oli enemmän aisurihommissa. Kun kaverit olivat pukilla, hän filmasi tekoa kännykällään. Alla kuvassa filmaaja, loput neljä osallistuivat itse raiskaamiseen.

Kuvakaappaus 2018-11-15 14-42-51

  • Oikeuden mukaan Ghosuddin Ghiasuddin Waisuddin on syyllistynyt useaan raiskaukseen, josta tuomiona annettiin 2 vuotta 6 kuukautta vankeutta.
  • Chinigol Nawshadin katsottiin myös syyllistyneen raiskaukseen, jonka katsottiin olevan 2 vuoden vankeuden arvoinen.
  • Ahmadi Nabin katsottiin niin ikään syyllistyneen raiskaukseen, josta tuomioksi 2 vuotta 3 kuukautta vankeutta.
  • Shafai Abdullatif syyllistyi raiskaukseen ja hänelle langetettiin 3 vuoden vankeus.
  • Abdoli Meeraj tuomittiin 6 kuukauden ehdolliseen vankeuteen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Abdoli oli tyytynyt vain koskettelemaan naisen rintoja ja kuvaamaan kaveriensa akteja.

Neljä ensimainittua pidettiin edelleen vangittuna, koska tuomiot olivat yli kaksi vuotta. Heidät passitettiin Vaasan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.

Lisäksi kukin tuomittiin useiden tuhansien eurojen korvauksiin henkisestä kärsimyksestä.

Seinäjoen oikeustalolla tuli esille mielenkiintoinen sivujuonne. Pt-median edustaja oli paikalla kuvaamassa ja Ylen ulkomaalaistaustainen toimittaja kävi selittämään toimittajallemme, että hän ei saa kuvata. Ylen edustajan mukaan hän tietää mikä laki on ja syytettyjä ei saa kuvata.

Mikä asiassa on merkittävää? Olen seurannut vuosien ajan erilaisia rikosjuttuja Ruotsissa. Ruotsissa tästä teosta olisi annettu 4-5 vuoden tuomioita. Lisäksi on merkittävää, että paikalla ei ollut valtamedioiden edustajia, vaikka tapahtuma on iso. Niin ikään kun katsoo miehiä voidaan aivan hyvällä syyllä kysyä, että ovatko nämä miehet muka paossa sotaa, vainoa ja kidutusta?

Alla filminpätkä oikeustalolta. Kannattaa laittaa merkille miesten nöyrä olemus sotapakolaisen asemassa.

 

 

 

 

Lisäys juttun 16.11.2018 klo 20.30: On tullut ilmi, että oikeustalolla ollut henkilö, joka kielsi kuvaajaamme kuvaamasta ei välttämättä ollut Ylen toimittaja. Joidenkin tietojen mukaan Ylellä ei ole ollut paikanpäällä toimittajaa. Henkilö kuitenkin väitti kuvaajallemme olevansa toimittaja. Tutkimme asiaa ja kerromme myöhemmin mistä tarkastiottaen on ollut kyse.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

139 thoughts on “Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta

 1. Ihmettelen vaan miksi suomalaistytöt ovat niin tyhmiä että mikään ei vaikuta. Aina vaan aletaan kavereiksi näille. Onko suomalaistyttöjen aivoissa jotain todella isoa vikaa. Aina puolustetaan näitä aleja ja muhammedeja.
  Koska naiset alkavat viisastua??

  157
  11
  1. Ei se vika ole suomalaistytöissä, vaan siitä että näitä tuodaan heille tyrkylle. Tuodaan kouluihin ja päiväkoteihin ja yllytetään yhteisiin leikkeihin ja ystävyyssuhteihin. Kun ko. henkilöt esitetään ressukkoina, niin ei tytöt voisi kuvitellakaan mitä heille tulee tapahtumaan, millainen näiden kulttuuri on kotimaassa. He eivät yksinkertaisesti tajua mihin ovat osallistumassa.

   126
   3
  2. Jos ymmärsin oikein, tämä Seinäjoen tapauksen tyttö taisi olla vähän kehitysvammainen. Tämä viittaa asiaan, jota inhoan matuinvaasiossa eniten: matut iskevät useimmiten heikoimpaan lenkkiin. Matuinvaasio voisi olla jotenkin jopa hallinnassa, jos yhteiskunta koostuisi pelkästään terveistä, lujista aikuisista. Mutta yhteiskunnassa on myös heikkoja lenkkejä: lapsia, vanhuksia, vammaisia, sairaita. Olen nähnyt monta kertaa matujen metsästävän shakaalimaisesti juuri heikointa saalista.

   Länsimaalaisessa yhteiskunnassa eletään ja annetaan muiden elää. Myöskin heikkojen lenkkien. Mutta matut tulevat toisenlaisesta yhteiskuntajärjestyksestä ja siksi heidän mielenlaatunsa on hyvin erilainen. Heille vääräuskoinen, länsimaalainen heikko lenkki ei ole ihmisarvoinen. He kokevat heikon lenkin korkeintaan käyttöesineeksi.

   71
   1. Käly kertoi tytön olleen tämän episodin jälkeen psykiatrisessa hoidossa kuukausitolkulla. Yrittänyt kaikin keinoin tappaa itsensä, lopulta jopa nielemällä hammastikkuja kun kaikki muu oli otettu pois.. 😭 Ei voi kun toivoa että jollain leikkaa heittää nämä koneeseen ja hiiteen täältä. Ja sitä ennen vähän silitellä linnassa. Ihmisjätettä!

    60
    1
    1. Nyt on varmaan Juha Sipilä onnellinen kun tuhottiin yksi elämä taas, noiden lähi-idän rottien avulla.

     67
     1
     1. Kyllä tämän sipilän liikenne ministeri kaveri antaa näille taksiluvat ainakin pikkujoulujen ajaksi että pääsevät viemään suu täynnä olevat naisasiakkaat yöllä turvallisesti kotiin.
      Näitä tapauksia tulee varmasti esille varsinkin pääkaupunki seudulla kun jo nyt on tullut ilmi joitakin yrityksiä.
      Kiitos beneri vastuun kannat sinä!

      28
  3. Eivät viisastu niin kauan kun joutuvat käymään peruskoulun aivopesun nuoruusiällään .

   1. Vika on siinä, että useimmat naiset istuvat arvojensa päällä.

  4. Koulut aivopesee lapsia koska opetussuunnitelmaan kuuluu monikulttuurin ihannointi ja hädänalaisten auttaminen.

 2. Eikö Ruotsin ja Suomen olisi jo aika tehdä yhteenveto näistä tyypeistä eli
  A/ Mitä hyvää ovat saaneet aikaan?
  B/ Mitä huonoa ovat saaneet aikaan?

  Lopputulos olisi luultavasti 10-90 joten jos maittemme johdolla olisi järjeä lempattaisiin jätkät ulos tästä päivästä aloittaen. Ei se sen vaikeampaa ole. Turha roskaväkeä on hyysätä kun tulos on tämä.

  101
  1. Ei AinoPennanen nyt tykkää yhtään…
   ”Mutku mä haluun” – polkee jalkaa : ) seisoen poliisien työtä estämässä! Niin, mitä Aino ajattelee? Mitä Aino haluaa? Aino TAHTOO NYT, että afga saa jäädä! Aino voisi hyysätä sitä, ottaa kotiinsa ehkä sellaisen?
   ”Koska mä haluun”, on riittävä peruste? Miksi vihreät ovat sitten tämän kaiken kannalla? Aino Pennanen kuuluu puolueeseen. Vihreät on Aino Pennasen puolue!

   Muistaako kukaan enää Visbyn joukkoraiskaustapausta?
   Siinä oli niin paljon samaa tämän kanssa. Uhri oli avuton ja pyörätuolissa. Tekijöitä suojeltiin kuin kalleinta kukkaa – kansan raivo saarella käsinkosketeltavaa. Kansa halusi puolustaa uhria!! Nämä likaisen teon suunnittelijat ja tekijät – suojellaanko niitä ikuisesti?

   13
 3. Kuissuti Nyssuti Näissuti Kävisuti? Ulos vaan karvakorvat, ei heistä muuhun ole kuin pahantekoon.

  68
 4. Naiviiuuttaan oli nainen tämän tehnyt ja luullut miehiä apua vainotuiksi nallekarhuiksi. Tälläista soopaa ei älyllä varustetut eivät ymmärrä.

  61
  1. Jos on pelkästään erittäin vastuullisen suomalaisen vastuullisen median varassa niin varmasti moni ihminen näin luuleekin, koska on sokea luotto erittäin vastuulliseen vastuulliseen mediaan ja kaikki uskotaan, koska erittäin vastuullinen vastuullinen media ei koskaan valehtele.

   49
 5. Ensimmäisessä kuvassa syytetty lippis päässä. Mitä helvettiä ? Aikaisemmin aina tuomarit ovat karjuneet syytetyille taikka muillekin osallistujille että lakki päästä oikeussalissa ! Onko kunniakansalaisilla eri säännöt vaiko saako salissa nykyään rötvätä lakki päässä ?

  113
 6. tämän päivän ilta-lehdessä luki,suomi tarvitsee ”suuren määrän pakolaisia”,syy suomen alhainen syntyvyys,herääkin kysymys,mistä maista tulijat ovat ja kuinka paljon tulee,jos uudet ”kultamunat”on samaa tavaraa kun 2015 jälkeen tulleet,sehän tietää kymmeniä tuhansia afgaani,irakilais ja somalilaista karvakättä,ja jokainen tietää jos tulee vielä suurempi määrä tätä tavaraa kuinka siinä käy.

  70
  1. Eli ALMAn Iltapaskassa valehdellaan. Mihinkään ei tarvita kansanvaihtoa. Lapsia voisi olla hieman enemmän, mutta ei tuo nykyinen taso vielä katastrofi ole, jos edessä olisi paremmat ajat. Mutta kun on vain huonompia aikoja, jollei rajavartio hoida hommiaan.

   Väestön määrän pieni supistuminen ei ole haitaksi muille kuin glommareille, jotka näkevät jokaisessa (uudessa) ihmisessä maksajan.

   42
   1. samaa mieltä,mitä sitten vaikka suomen väkiluku laskee, ei se ole loppu,mutta jos suomeen tulee esim.100000afrikkalaista ja he vielä lisääntyy,se on suomen loppu kansana.

    43
  2. Tarvitaan tuhansia muhmetteja raiskaamaan, että saadaan väkiluku kasvuun! Ei kai se väestön määrä muuten kasva, homoja kristittyjä silti tuntuu kaikki olevan…

 7. Tämä hyväuskoisuus kehitysmaalaisten elukoiden suhteen ei ole näiden naisten syytä. media, poliittiset tahot, koulu, kirkko ym. instanssit ovat aivopesseet ne ihmiset. Se on niitten vastuulla, täysin kultuurimarksistisen aivopesun tulos.

  80
  1. On se osaltaa näiden naistenkin syytä, mutta ennen kaikkea heidän vastuuttomien vanhempiensa syytä, kun eivät kasvata lapsiaan ottamaan selvää asioista.

   34
   3
   1. Tätä jo odotinkin, että vanhempien syytä kaikki, satutko vielä olemaan sosiaalityöntekijä tai opettaja ?

    6
    5
 8. No niin. Hyvin suuri osa Suomeen tulleista ei ole syyllistynyt raiskaukseen. Ihan puolustelematta näiden herrojen tekoja.

  4
  44
  1. Niin. Varmasti ulkomailta voi tulla ihan kunnollistakin väkeä.

   Mutta mitä tuollaiset tekevät täällä? Onko taustat tutkittu? Miksi tuollaiset paskakasat liikkuivat vapaasti tavallisten kansalaisten parissa saalistamassa? Potkitaanko heidät ulos maasta lusimisen jälkeen?

   Entäpä kysymys siitä, että vaikka eivät raiskaisikaan, niin miten elatus? Suomiko maksaa matalastikoulutetuille ihmisille sosiaaliturvaa maailman tappiin, kun nämä eivät pysty itseään elättämään?

   On toki olemassa muitakin rikostyyppejä kuin raiskaus. Vrt Ruotsin tilanne: gansterit, huumekauppa, autojen jatkuva polttaminen jne… Siihen kehitys meilläkin ennen pitkää johtaa.

   72
   1
   1. kyllä se sillain taitaa olla että suomalaiset maksaa tavalla tai toisella hamaan tappiin asti näitten raiskarien ja muittenkin kultamunien elämän,ja kun lisää tulee koko ajan ja sen päälle on tulossa pian n.100000uutta elätettävää.

    52
   2. https://www.is.fi/perhe/art-2000005902344.html

    En ollenkaan epäile, etteikö turvapaikanhakijamiesten joukosta löytyisi myös kunnollisia ihmisiä. Ovathan jotkut jopa kieltäytyneet tappamasta raiskatuksi joutunutta tytärtään (tappaa piti ilmeisesti sen vuoksi, että oli harrastanut esiaviollista seksiä) ja joutuneet sen vuoksi väkijoukkojen rajuun epäsuosioon.

    Paskasakkia tulee kuitenkin ihan liikaa.

    Tekisivät ns vastuullisen median edustajat joskus jutun, jossa raiskatuksi joutunut voisi vaikkapa nimettömänä kertoa, miltä se raiskaus tuntui ja miten se edelleen vaikuttaa elämään.

    Paskasakki ei ansaitse mitään turvapaikkaa ja jokainen, jonka taustoja ei kunnolla tunneta, pitää ensin todeta yhteiskuntakelpoiseksi ja vasta sitten laittaa tällainen tyyppi vapaasti normaalien ihmisten joukkoon. Ei voi olla niin, että testi suoritetaan livenä ja sitten kun kantikset joutuvat rikosten uhreiksi ja vasta sitten aletaan edes johonkin toimenpiteeseen.

    Tuossa linkkaamassani jutussa vain olisi voinut kertoa, mitäpä mies aikoo tehdä täällä työkseen. Aika epävarmaan asemaan on nainen itsensä laittanut, kun ei edes tiedä, saako mies jäädä. Mutta jos rakkaus on aitoa, niin taitaa tulla muutto Irakiin, jollei mies saakaan jäädä. Lapset varmaan menevät mielellään paikalliseen kouluun opettelemaan paikallista kulttuuria.

    Voi pyhä yksinkertaisuus.

    33
    1. ”vastuullinen”media on tähän saakka yrittänyt kaikin tavoin peitellä raiskaajien kansallisuuden ja itse teot,se on toiveajattelua että kysyisivät raiskatuilta heidän tuntemuksiaan,vai oletko joskus lukenut valtalehdistä sellaista.matuja puolustellaan kaikin tavoin.

     36
 9. https://yle.fi/uutiset/3-7877771

  ”– Muista kulttuureista tulleet miehet eivät välttämättä ymmärrä, että suomalaisen naisen sanoma ei todella tarkoittaa eitä, Häkkänen-Nyholm sanoo.”

  Rasistit ovat tuominneet viattomat nuoret vankeuteen!

  Koska he ovat ymmärrystä vailla, heidät olisi tullut jättää tuomitsematta ja heidät olisi heti pitänyt laskea välittömästi vapaalle.

  Oikeudenpalvelijoiden olisi myös pitänyt tarjoutua paljas pylly edellä kulkien tarjota poistuville miehille astaloita, jotta nämä olisivat voineet käydä välittömästi palauttamassa kolauksen saaneen rispektin.

  34
 10. Suomalainen kokeilla raiska Afganistanissa ,saisiko 2 vuotta hotellissa + kuffaari palvelee . Saatanan muslimi paska ,teidän äiti oli sika .

  36
 11. Tässä on lähiaikoina tapahtunut senverran merkittäviä asioita että kohta tulee ja paljon. Media huutaa pienestä syntyvyydestä poliitikot jauhaa lisää maahanmuutoa pitää saada. Varautuminen 100000 tulijaan GCM sopimus ja tänään EU:n piti päättää humanitäärisistä viisumeista jolla jokainen kehitysmaalainen voi päästä valitsemaansa maahan ilman muita dokumentteja. Äänestys kaatui toistaiseksi kun osa oli kahvilla mutta vaaditaan uutta äänestystä tämäkin täysin ollut kansalta salassa. Kun näistä toimista tekee yhteenvedon niin kusessa ollaan.meidät petetään kunnolla.

  35
  1. Viime aikoina on tapahtunut, lähiaikoina viittaa tulevaisuuteen. Näin Suomen kielessä.

 12. Miksi ei raiska jos pedofiiliprofeeta anta lupa .Kuffari ei ole ihminen .Muslimi ovat maailman paska .Ainoa mitä matu paska osaa
  on ”SPERMA pitsa+raiska .

  26
 13. Kyllähän tämä vieraan lihan himo näkyi jo sota sota-aikana kun saksalaiset vei suomalaiset naiset. Eli ei mitään uutta taivaan alla.

 14. Afganistanissa ne olisi saaneet kuolemantuomio. Tollaisesta rikoksesta ja vain 2v. Eiköhän olisi helpompi ja yksinkertaista lähettää ne takas sinne mistä ne oo tulleet? KuiteneKu ne tietää että vankilassa ne saa paremman olosuhteet

  15
 15. Kyllä nämä syylliset saa ”kyytiä” kun pääsevät vankilaan – siellä nämä ovat alinta kastia. Onneksi edes Vankilassa oikeus voi toteutua…

  14
  1
 16. Ei vankilassa kohta enää oikeus toteudu kun suurinosa vangeista alkaa olemaan näitä oikeauskoisia raiskareita omassa porukassaan. Niinkuin useassa ,maassa voi olla jo ylivoimaisesti suurin osa Kunnon kantaväestön rikollisilla rupeaa olemaan kuumat paikat.

  34
 17. There must be a shocking response to those who commit these crimes. I am a foreigner and I live here safely and I have no problems … but we must know one thing that the bad does not represent all the bad people represent themselves only

  2
  6
 18. Tommosten tuomioiden jälkeen on suorastaan ihme ettei ihmiset ota oikeutta omiin käsiin.
  2-vuotta joukkoraiskauksesta. ”ensikertalaisena” puolet ja tutkintavankeusaika vähennetään tuplana, eli sotapakolaiset on vapaana noin parin kuukauden päästä

  25
  1
  1. Tavallisella perheellisellä pottunokalla on ihan liikaa hävitttävää: vankeustuomio, työpaikka, mittavat vahingonkorvaukset etc… Ja siihen tämä kansan rikastuttaminen vaikuttaa perustuvan…

   27
 19. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aedc7087-9bcb-4917-a271-84443f7c41ce

  ”– Naisiin kohdistuvassa väkivallassa ei ole kyse pakolais- vaan miesongelmasta. Tekijöiden joukossa on toki myös pakolaisia, jotka tulevat patriarkaalisista yhteiskunnista ja joilla on erilainen naiskuva.

  – Näiden miesten pitää oppia, että naiset ovat tasavertaisessa yhteiskunnassa yhtä arvokkaita kuin miehet ja että he ansaitsevat kunnioitusta miesten tavoin.”

  Kysymys onkin siitä, pitääkö raiskatuiksi joutuvien naisten kustannuksella tätä opetusta heille antaa. Sehän olisi ihan törkeän sairas opetusmetodi. Tajuavatkohan päättäjät tätä lainkaan vai lieneekö heille täysin yhdentekevä juttu…

  7
  1
 20. Onko pt-media saanut selvitettyä #fakenews toimittajan henkilöllisyyden

Comments are closed.