Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta

Kuvakaappaus 2018-11-15 14-44-01

Eilen käytiin Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Seinäjoella raiskaustapausta, jossa syytettyjen penkillä istui viisi sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta afgaanimiestä.

Tapahtumat alkoivat 20.7.2018 kun Ghosuddin Ghiasuddin tutustui etelä-pohjanmaalaiseen 19-vuotiaaseen naiseen. Nainen oli naiviuttaan ja hyvää hyvyyttään alkanut kaveriksi miehelle. Perjantai-illan tapahtumat alkoivat siten, että miesjoukko haki naisen autokyytiin, jonka jälkeen päädyttiin naisen asunnolle.

Siellä Ghiasuddin vaati naiselta seksiä. Nainen ei suostunut. Nainen oli englanniksi ja suomeksi sanonut, että ei halua. Painostus oli ollut kuitenkin kova ja nainen oli pelännyt tilannetta. Oikeuden selosteessa tulee ilmi, että naisen jalat olivat vapisseet, koska tämä pelkäsi tilannetta. Mies onnistui raiskaamaan naisen.

Kuvakaappaus 2018-11-15 14-44-33

Tästä seurasi, että toinen afgaani alkoi myös vaatimaan seksiä. Hän raiskasi naisen. Seuraavaks kolmaskin vaati seksiä ja kaiken kaikkiaan neljä miestä raiskasi naisen vaginaalisesti, anaalisesti ja oraalisesti. Yhden afgaanin kohdalla tapahtui niin, että kun nainen oli puristanut jalkojaan yhteen, oli afgaani raivostunut ja sylkenyt naisen päälle. Mies oli oikeuden mukaan siten väkivallan uhalla saanut naisen suostuvaiseksi seksiin. Kaikenkaikkiaan kolme miestä raiskasi naisen useaan otteeseen.

Asunnolla lisäksi viides afgaani, mutta hän ei varsinaisesti osallistuneet itse aktiin. Hän oli enemmän aisurihommissa. Kun kaverit olivat pukilla, hän filmasi tekoa kännykällään. Alla kuvassa filmaaja, loput neljä osallistuivat itse raiskaamiseen.

Kuvakaappaus 2018-11-15 14-42-51

  • Oikeuden mukaan Ghosuddin Ghiasuddin Waisuddin on syyllistynyt useaan raiskaukseen, josta tuomiona annettiin 2 vuotta 6 kuukautta vankeutta.
  • Chinigol Nawshadin katsottiin myös syyllistyneen raiskaukseen, jonka katsottiin olevan 2 vuoden vankeuden arvoinen.
  • Ahmadi Nabin katsottiin niin ikään syyllistyneen raiskaukseen, josta tuomioksi 2 vuotta 3 kuukautta vankeutta.
  • Shafai Abdullatif syyllistyi raiskaukseen ja hänelle langetettiin 3 vuoden vankeus.
  • Abdoli Meeraj tuomittiin 6 kuukauden ehdolliseen vankeuteen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Abdoli oli tyytynyt vain koskettelemaan naisen rintoja ja kuvaamaan kaveriensa akteja.

Neljä ensimainittua pidettiin edelleen vangittuna, koska tuomiot olivat yli kaksi vuotta. Heidät passitettiin Vaasan vankilaan odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.

Lisäksi kukin tuomittiin useiden tuhansien eurojen korvauksiin henkisestä kärsimyksestä.

Seinäjoen oikeustalolla tuli esille mielenkiintoinen sivujuonne. Pt-median edustaja oli paikalla kuvaamassa ja Ylen ulkomaalaistaustainen toimittaja kävi selittämään toimittajallemme, että hän ei saa kuvata. Ylen edustajan mukaan hän tietää mikä laki on ja syytettyjä ei saa kuvata.

Mikä asiassa on merkittävää? Olen seurannut vuosien ajan erilaisia rikosjuttuja Ruotsissa. Ruotsissa tästä teosta olisi annettu 4-5 vuoden tuomioita. Lisäksi on merkittävää, että paikalla ei ollut valtamedioiden edustajia, vaikka tapahtuma on iso. Niin ikään kun katsoo miehiä voidaan aivan hyvällä syyllä kysyä, että ovatko nämä miehet muka paossa sotaa, vainoa ja kidutusta?

Alla filminpätkä oikeustalolta. Kannattaa laittaa merkille miesten nöyrä olemus sotapakolaisen asemassa.

 

 

 

 

Lisäys juttun 16.11.2018 klo 20.30: On tullut ilmi, että oikeustalolla ollut henkilö, joka kielsi kuvaajaamme kuvaamasta ei välttämättä ollut Ylen toimittaja. Joidenkin tietojen mukaan Ylellä ei ole ollut paikanpäällä toimittajaa. Henkilö kuitenkin väitti kuvaajallemme olevansa toimittaja. Tutkimme asiaa ja kerromme myöhemmin mistä tarkastiottaen on ollut kyse.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

139 thoughts on “Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta

 1. outi poppia ja emma karia siteeraten.täällä on naisia,täällä on lapsia STOP DEPORTATION.AFGANISTAN NOT A SAFE! mikähän vitun pakko tuollaisia meidän on elätettävä,kuolisi pois,saatana.ennenvanhaan linnoissa raiskareilla oli pahat paikat,miten lie nykyään.

  178
  1. Ehkä näille Suomen karjuvaa työvoimapulaa paikkaaville (ja tietenkin sotaa, vainoa ja kidutusta paenneille) kunniakansalaisille on vankiloissa aivan omat luxus-osastonsa… Taulu-tv selliin, ruoka tarjoillaan pöytiin jne.

   129
   1. Yleltä oli sattumalta jääneet nimet pois jutusta vaikka ne olisi laillista ilmoittaa näissä tuomioissa

    66
   2. No uhrilla olisi kyllä ollut vaihtoehtojakin, esimerkiksi YLE julkaisi vaihoehdoista oikein opetusvideon:

    https://www.youtube.com/watch?v=3WIp2mae6Zo

    Eli uhri olisi voinut kävellä pois ja sanoa ”Ei” kovaan ääneen ja näyttää kädellä seis merkkiä.

    Ilmeisesti ei oltu harjoiteltu tarpeeksi tehokkaasti sitä käden asentoa ja ”Ei”:n sanomista kun näin kävi. Toinen loistava neuvo oli helisyttää avaimia.

    Miksi uhri ei helisyttänyt avaimiaan ja tällä tavalla päässyt tilanteesta pois?

    Kilikilikikiliki ja koko tilanne olisi saman tien rauennut valtamedian oppien mukaan?

    Vai olisiko ehkä YLE:llä anteeksipyynnön paikka tästäkin valheesta ja niistä 10001:stä muusta valheesta mitä kyseinen pulju on ilmoille syöttänyt?

    YLE:n pitäisi pyytää anteeksi noita parin vuoden takaisia raiskauksenesto videoitaan koska ne ovat suoraan sanottuna halventavia uhreja kohtaan.

    Olivat silloinkin ja ovat nytkin sekä synkän naurun aihe koko maailmalla.

    Nuokin videot on maksettu veronmaksajien rahalla ja olisi kiva tietää niissäkin esiintyneiden toimittajien mielipide siitä että vieläkö he seisovat tuotostensa, siis töidensä vieressä ja puolustavat näitäkin?

    77
  2. Tuollaiset outi popit, emma karit & suvakit yms hörhöt & afgaani, iRakki ja somalijätkät:
   Heidät KAIKKI on tuomittava Korpilain edessä. Tuomiot käytäntöön välittömästi.
   EI armoa, EI!!!

   63
   1
  3. Pakkohan nuitten pallinaamojen on raiskata,ei nuille sikakaan raiskaamatta anna.Nooh,joku suvakki kyllä jos sattuu hätiin.

   21
 2. Olikohan mahdollisesta karkotuksesta puhetta?
  Aivan älyttömän pienet tuomiot, ja seuraava nainen voi hyvin joutua näiden ”pakolaisten” murhaamaksi.
  Taatusti tuommoset ”tuomiot” ei saa poikia lopettamaan kepposteluja.

  172
  2
 3. Kas kun ilmaiseksi puolustusasianajajaksi on sankareille kelvannut nainen, tuo islamin olioista alhaisin!

  137
  1
 4. ”Mikä asiassa on merkittävää?”

  Nainen laitettiin loppuiäkseen selliin. Selliin jonka ovea ei voi lukita. Läheisillä, vanhemmat, kaverit, sukulaiset tuntevat pahaa oloa ja surua naisen puolesta.

  110
  1
  1. No itsepähän leikkiin lähti. Avautui ehkä hänenkin silmänsä todellisuuteen…ollaan olevinaan niin kansainvälisiä ja hienoa kun on ulkolainen ”komea” mies. Ei nämä arvosta naisia yhtään pätkää ja jos sellaisen kanssa alat seurustelemaan ja haluat siitä jossain vaiheessa eroon, ei asia olekaan enää niin yksinkertainen…siinäpähän elät pelon vallassa kunnes pääset hengestäsi.

   106
   11
   1. Ongelma onkin siinä, ettei näitä karmeita lopputuloksia julkaista valta-/valemediassa ja sitten tytöt eivät ikuisina romantikkoina yksinkertaisesti tiedä näiden sikojen (anteeksi siat) tapoja.
    Nämä muriaanien raiskaukset ja jopa noiden kanssa naimisiinmenot (=jatkuva raiskaus) saisi helposti vähennettyä murto-osaan, jos tyttöset tietäisivät jutun ankeuden. Mutta kun on tärkeämpää näiden paapominen. Hyi helvetti.

    107
    1. Juuri tällä hetkellä on haussa mahdollisimman paljon kummeja ”lapsipakolaisille” (only 17), lapsipakolaiset harrastaisivat kummien kanssa monta kertaa kuukaudessa esim. juoksua puskametsissä ym. piristävää.
     Kouluista saalistetulle kummimateriaalille tuskin kerrotaan monikulttuurisen kummityön riskeistä ja jos jotain sattuu on se aina kummin vika joka ei ymmärtänyt kummilapsien rikasta kulttuuria ja sopeutunut siihen.
     Koko homma on sellaista hyväksikäyttöä ja aivopesua että alan näkemään punaista!

     56
     1. Ennemmin tapahtuisi aika monta asiaa, ennen kuin alkaisin kummiksi pakolaisnuorukaisille.

      Itse asiassa kyseessä on sula mahdottomuus.

      30
    2. Olen miettinyt kauan, että seuraavatko 19-vuotiaat vielä valtamediaa. Nuoret osaavat englantia erittäin hyvin ja ovat olleet netissä koko elämänsä. Itsekin olen seurannut englanninkielistä vaihtoehtomediaa netistä jo lähes 25 vuotta. Pidän hyvin kummallisena, jos nuoret eivät missään tilanteessa olisi nähneet netissä mitään varoittavia esimerkkejä matuista ja heidän kepposistaan. Luulisi, että olisi jo nähnyt oikeassakin elämässä jotain. Tietenkin voi olla mahdollista, että suvakkivanhempien ja -opettajien propaganda on niin vahvaa, ettei usko enää edes omia valehtelevia silmiään.

     45
     1
     1. Kyllä nää kaikki on tutumpia nuorille kun vanhemmalle väestölle. Mutta kun se suklaasilmä sanoo sille likalle että ”minaa rakastaaa sinua” ja kotona vanhemmat lähinnä vain karjalan lippis päässä muutaman kossuhörpyn jälkeen uhoilee hyödyttömänä mv lehden kommenttiosoissa. Sillä välillä se on sitten Pertsan tyttärillä säpinää jossain ja saattaa tapahtua vaikka joukkuollatus. Iskä ei uskonut että ei minun tyttö. Ja tyttö se uskoi, että kyllä se Ali on nyt tosissaan rakastunut minuun. Ja sitten kävikin silleen tyhmästi että Ali kutsuikin koko suvun ottamaan ilon irti tarjonnasta.

      27
   2. Sekö oikeuttaa noi karvakädet tekemään noi raiskaukset. Hyvä ajatusmaailma sullakin.

    13
   3. Anneli..kaukana ovat komeasta..matalaotsaista porukkaa…keltapaitainen ihan ”unelmavävy”!Hyi hitto!

    21
   4. Ketkä ne opettaa suomalaisille tytöille, että ihmiset ovat kaikkialla samanlaisia? Vanhemmat, opettajat, harrastusten ohjaajat? Vastuuta pitäisi vierittää aikuisille. Kulttuuri ja asenteet tulevat rajojen yli ihmisten mukana ja on todella typerää yllyttää lapsia ja nuoria tyttöjä tutustumaan vieraaseen kulttuuriin liian luottavaisesti ja sinisilmäisesti. Näistä huonosti päättyneistä tutustumisista on jo tarpeeksi esimerkkejä.

    Ei ole kerrottu, ketkä raiskasivat potilaana olevan naisen sairaalassa Oulussa. Miehet olivat olleet siellä ”asioimassa” keskellä yötä. Jos ei edes sairaalassa, jossa on vartioita ja valvontakameroita, sairas ihminen saa tarvitsemaansa turvaa, niin kyllä on heikosti asiat!

    46
   5. Näillähän iskee myös kova seksihätätila heti ,jos naista ei ole jätesäkillä peitetty. Alkaa jopo keulimaan liikaa.

    23
  2. ei kuule suvakit siitä välitä kun raiskataan,mutta kun sattuis omalle kohdalle niin…..

   38
 5. Kyllä on tyhnä nainenkin kyseessä, mutta afgaani koirat kuuluisi päästää päiviltä.

  107
  3
  1. torille sidottu tuoliin ja saa kivittää ja raipata potkia hakata ja mitä vaan tulee mieleen

   21
 6. Nämäkin afgaanit kaipasivat ”ystäväleikkejä” vai miten se yhden lukion opo opiskelijoilleen kirjoitti. Häpeällisen löysät tuomiot Suomessa.

  83
  1. Paras rangaistus olisi karkoitus sinne, mistä ovat tulleetkin ja ikuinen maahantulokielto! Miksi jätetään tänne täysihoitoon veronmaksajien riesaksi?

   41
   1. Samaa mieltä, pois tästä valtiosta, sellaiset ei koska opi, saatte nähdä viellä..

    17
 7. vai ylen ulkomaalaistaustainen ”toimittaja” kielsi kuvaamisen,oliko syytetyt kenties hänen veljiään tai muuta sukua,ylehän itse kuvaa ja näyttää kaikki matujen tekemät kepposet ylen uutisissa tai a-studiossa,jossa viimeksi husu hussein kovin sanoin tuomitsi somalien ja muitten matujen keppostelun ja ehdotti jopa näitten karkottamista,husu ei myöskään pitänyt somalien ja afgaanien elämistä suomalaisten veronmaksajien siivellä suotavana ja tuomitsi sen jyrkästi.

  36
  1
  1. Noin virallisesti. Somen suojissa Husu on uhannut, että islam tulee Suomeen joko hyvällä tai pahalla.

   46
 8. En tunne yhtään sääliä tätä moninkertaisesti häpäistyä ja rosvottua kohtaan. On se jumalauta ihme kun vastaavista joukkoraiskauksista on ympäri maailman esimerkkejä ja naisen kiima vie sen viimeisenkin järjen hivenen.Nämä on niitä läskiperse vartiaisen työvoimapoliittisia toivoja. Nämä intialaiset ja pakistanilaiset tavat ovat levinneet jo laajalle länsimaihin.

  44
  6
  1. Vähän mauttomasti sanottu, jutussahan selvästi kerrotaan, ettei uhri kaivannut yhdyntään näiden olentojen kanssa. Toki etenkin naisille on virhe olla missään tekemisissä kehitysmaalaisten miesten kanssa, mutta itsesuojeluvaisto heikentyy kun jo koulussakin kannustetaan kaveeraamaan.

   85
 9. Kiva. Perussuomalaisten äänestäjiä tuli muutamia lisää tämänkin murheellisen tapahtuman myönteisenä puolena.

  75
 10. kunhan pääsevät linnaan tulee rassia ruokajonossa …se on sisäinen kuritus siellä sellimaailmassa …. näin puhutaan ….?

  33
  1
  1. Tuskin edes joutuvat juurikaan istumaan ”ensikertalaisina” ja tutkintavankeus aika vähennettynä.
   Kaiken lisäksi afgaanit on niin sairasta porukkaa tanssipoikineen että varmaan nauttisivat siitäkin.

 11. kyllä, joka saatanan raiskaaja afgaani täytyy tappaa. ei tuo paska porukka muuta tarvitse. on nuo sellaisia elukoita. mitähän demari afgaani nainen joka huseraa kansanedustajana / pormestarina tuumaa oman kulttuurinsa omaavien paskojen todella törkeistä rikoksista. varmaankin hyväksyy mielessään, kun ei ole tullut ulosantia omiensa tekosista. outoa siksi että on kuitenkin nainen. mutta tehdäänpä muutos sillä en mie halua samanlaista menoa kuin esim. ruotsissa, joten laitetaanpa lentävät liikkeelle. mukaan mahtuu yksi ja toinen jos kiinnoistaa.

  55
  3
  1. Eihän se afgaani-perkele nasima rupea omiaan haukkumaan, ei. Enemmän tuota afgaani-akkaa vituttaa netin vihapuheet…
   Afgaani-nasimakin voi häipyä hevonvi**uun täältä Suomesta. Todella ällötävä noita-akka!!!

   38
   2
 12. Mitä tästä opimme? Tuskin yhtään mitään. Porukka äänestää entiseen malliin ja samanlaisia ”kulttuurisia kohtaamisia” tullaan näkemään tasaisin väliajoin…. tosin vielä on aika kevään vaaleihin. 😉

  71
 13. Jos nainen ei kaiken sen jälkeenkään vielä ole oppinut mitä jo nyt tiedetään näistä, vaan vie jopa omaan kotiinsa, niin enpä tiedä sääliäkkö vai eikö?!

  56
  1
 14. Minun tyttäristäni yksikään ei vilkaisisikaan tämmöisiä miehiä. Järki ja itsesuojeluvaisto on heillä tallella.

  69
  1
  1. Niinhän sää luulet. Tiedänpä useampia tyttäriä jotka ovat ensimmäisenä torttua antamassa, joiden vanhemmat tuossa uskossasi elävät. Useimmiten tarjoovat vielä kireää persettäkin nuo tuommoset ”ei meidän tytöt”.

   11
   11
 15. Mie luulin että raiskaajat on suomalaisia, kun katsoin YLEn teksti TV:stä. Vai noita apinoita ne olivatkin, matalaotsaisen näköisiä.Kuvista ei nähnyt roikkuivatko kädet polvien alapuolella. Ei muuta kun banaaneja ja häkkiin.

  56
 16. Noo, sanoisiko näin: Nainen tutustui monikulttuurisuuteen ja pakolaiset saivat turvallisen paikan ja Stubb saa pisteitä junttikulttuurin rikastumisesta.

  50
 17. Ainakin Keravan hoitolassa näillä raiskareilla ja pedareilla on parhaat oltavat. Niillä on kaikki palvelut ja jos sattuu joku suomalainen normiukko sekaan, niin vankilan johto pitää huolta, että kaikella lailla koitetaan estää ja häiritä asioidenhoitoa ja muuta elämää ja vankeusaikaa hankaloitetaan kaikin keinoin.. Nykyään siellä ei taida ollakaan ketään selkärangallista, kun eivät taida narkkia kummempaa ottaa taloon. Vuosi sitten tais viimeiset äijät lähteä, jotka vähän laittoi rotia noiden elukoiden käytökseen.
  Ai niin ja pappi sai kenkää ja musumaaneille tehtiin rukoilutilat ja ne saavat omat ruokansa eli parempaa lihaa kun ei voi possua syödä. Niitä paapotaan siis siellä. Käyvät kuulema ihan vaatteet päällä suihkussakin, kun eivät voi vehkeitään muille näyttöä vaikka nimen omaan sen vuoksi istuvat siellä. Taitaa olla sama muuallakin. Eiköhän tuo vituta jo vartijoitakin pitsi Keravalla…

  48
  1
 18. Eikö nämä vitun ali-ihmiset saanut edes karkoitusta? Painukaa kaikki vittuun takas aavikolle, vitun roskasakki. Roskasakista ei kasva kuin roskasakkia. Saastaiset elukat.

  54
 19. Nämä raiskausongelmat juontaa siitä, että joku edesvastuuton kertoi noille, että naisten nussiminen on lähes yhtä mukavaa kuin runkkaaminen tai lampaan paneskelu. Eivät ymmärrä kieltoa, koska yrittäähän lammaskin pakoon.

  32
 20. Siis nämä ovat niitä moniosaajia, kulttuurinrikastuttajia, työvajeen paikkaajia ja eläkkeen pelastajia!

  63
  1. Sosiaalidemokraattisen europarlamentaarikko Mia-Petra Kumpula-Natrin mukaan kirurgeja ja diplomi-insinöörejä.

   45
 21. Sekin olisi mukava tietää, kuka jokaisella on se pullero, joka kotimajoittaa ja suojelee ja hemmottelee pientä aivan yksintullutta lasta. Tai voihan näillä olla jo kihlattu ja lapsi ja kihlattu kirjoittelee refugeeryhmässä, että ei minun Suomeni, kun vangitsee minun rakkaani.

  36
 22. Osaako joku sanoa, että miksi yksi raiskauksista tapahtui miehen kämpillä ja kaikki muut naisen asunnolla? Mikä kuvio siinä on taustalla?

  15
  1. Tytöllä oli vissiin säpinää yhden agfaanin kanssa ennen joukkoyllätystä.

   25
 23. Erilaisia murhia ja raiskauksia on tullut suomessa jo sellainen määrä 2015 jälkeen, että kaikkein mielettömintä on tämän kaltaisen maahanmuuton jatkaminen.

  54
 24. Mikähän volikaan näiden raiskaajien turvapaikka status? Tuomiotkin varsin epäoikeudenmukaiset, eikö joukkoraiskaus olekaan raskauttava seikka.

  34
 25. 19 vuotiaan isi ja veli, ovat varmasti riemuissaan. Tämä johtaisi toistuviin vankila tapaamisiin ja muiden
  vankien lahjomisiin.

  1. Kivahan se on, jos kavereita käy moikkaamassa ja tupakkikartongin tuomassa.

   Muumilaakson tarinoita kattelin tossa. Pikkumyy antoi paistinpannulla Nipsulle oikein kunnolla huutia. Syyksi riitti, ettei olisi sitä turhaan mukanaan raahannut.

 26. Kyllähän nämä monikulttuuriset insinöörit nostivatkin työllisyyttä Suomessa, nimittäin poliisin ja käräjäoikeuden työllisyyttä. Hölmö oli tuokin teinityttö, kun tutustui tuohon lähi-idän insinööriin.

  30
  1
 27. Polisi on syyllinen tähän joukkoraiskaukseen. Poliisi päästi maahan tuhansia tuntemattomia terroristeja. Poliisi sallii suomalaisten raiskaukset. Media vaikenee ja valehtelee. Toimittajat ovat syyllisiä tähän koska eivät kerro totuutta. Sotaa odotellessa…

  25
  1
 28. Vitsit mitä urpoja täällä on kun syyllistää rikoksenuhria rikoksesta! Samanlaista paskasakkia kuin nämä raiskaripaskiaiset.

  Mistä te tiedätte vaikka uhri olisi kehitysvammainen tai heikkolahjainen, eikä ole ymmärtänyt varoa tekijöitä. Entä jos tämä musulmaani onkin esiintynyt vaaleaihoisen komean pojan kuvalla netissä tälle naiselle? Kannataa miettiä mitä suustaan päästää. Tuomitkaa nämä rikolliset, he ovat sen ansainneet. Sais kaikki nämä eliminoida ja kaivaa hiekkamaahan.

  14
  1
  1. Suomen poliisi tuomitsi nämä joukkoraiskaajat samanlaisiin vankestuomioihin ja paljon pienempiin korvauksiin kuin suomalaisen joka kertoi tällaisista asioista. Suomen poliisi ja oikeuslaitos yhdessä eliitin kanssa on syyllinen ja kääntynyt suomalaisia vastaan.

   26
   1
 29. Kyllä olisi pitänyt tulla tuplasti kakkua, ensikertalaisina istuvat vuoden, jos sitäkään. Missä on median ja suvaitsevaiston vastuu, kun jo alakouluissa opetetaan lapsille rasismi paha, Ahmed hyvä. Nainen oli hyväuskoinen, kun lähti näiden matkaan, mutta ei silti syyllistetä uhria vaan näitä sikoja (joilla ei ole mitään tekemistä Suomen kamaralla). Järkyttävää, että joukkoraiskaukset ovat kantautuneet nyt sitten tännekin, missä on Peli Poikki – tukimiekkarit, häh?!

  22
 30. Lapsoset ottavat aika rennosti, yhdellä oikein lippalakki päässä, uskalsikohan tuomari käskeä edes sitä riisumaan? Tuomita se ei ainakaan uskaltanut ja menee vielä hoviinkin. Kaikki tuomitut olivat sen näköisiä, ettei pahemmin kiinnosta mitä tulee. Kaikki on pelkkää plussaa, koska ilmainen elatus tulee palkinnoksi joka tapauksessa. Tai sitten eivät mielestään ole tehneet väärin, sekin on mahdollista. Oikeusmurha ja rasismia, vieläpä naistuomarilta, Allah paratkoon!

  Kohta pojat koettavat saada lastentarhan porttia auki? Sehän on luvallista, kun hotellimainen asuminen maksetaan taas vuodeksi eteenpäin.

  Itse olisin tuommoisen teon jälkeen Prisman paperipussi päässä ja vaihtaisin maistraatissa nimeni, olenkin vääräuskoinen saasta.

  23
 31. Kai nyt myös karkoitus päälle! Ja on kyllä naurettavan lyhyet tuomiot ja yhdelle sankarille ehdollista? Nyt syyttäjä kaivappa munat jostain ja vaadi kovempia tuomioita.

  17
 32. Ensikertalaisina istuvat 1,5 vuotta ja kihloissa kotiin. Oikea tuomio. Eivät ehdi ”kotoutua” niin paljoa että oisivat pidemmän kakun jälkeen voineet jäädä loisimaan JA verorahojen säästökin merkittävä. Ennemmin ois voinu suoraan tiputtaa koneesta afganistaniin – missä eivät oikeasti varmaan ole edes käyneet.
  Tähän keissiin liittyen lainaan kommenttia toisaalta: ’9 kymmenestä suominaisesta on omasta tahdostaan patjana’
  PT:lle kysymys: onko tuomiolauselmassa kuinka kaikki tuomitut identifioitiin?

  1. Ei ollut mitään miten henkilöt on identifioitu. EI ollut edes syntymäaikoja.

   1. Tarkoitin miten saatiin kiinni? Vasikoiko omatoimihustler, onko kylän ainoot afgaanit vai jotain fiininpää näyttöä?

  1. Vaarana oli siis seksihätätila oikeus-salissa. Eivät ymmärtäneet tuomaritkaan missä vaarassa olivat.

   10
 33. Tuomioiden pituus on lyhyempi kuin noiden aasipaimenien pippeli. Miksi oikeuslaitos edes vaivautui käsittelemään keissiä?

  14
 34. Nuo muka parikymppisiä… totuus lähempänä neljääkymppiä. Syntymäpäivät tietenkin 1.1. jotain sopivaa vuotta.

  13
 35. Suomessa taitaa olla psykopaatit vallassa ja siksi he ihailevat psykopaattisia kulttuureja Adolf Hitlerin lailla. Tästä johtuen he haluavat kaltaisiaan psykopaatteja Suomeen. Ei ole myöskään minkäänlainen ihme, että homoutta ihannoidaan nykyään Suomessa. Homous, pedofiilia ja etenkin homopedofiilia ovat nimittäin psykopaatin luonteeseen kuuluvia.
  https://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/veltto-virtanen-joka-neljas-kansanedustaja-on-psykopaatti/127052

  Näyttää olevan niin, että iltalehti on sensuroinut samankaltaisen kirjoituksensa.
  Sensuroitu: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009111710611651_uu.shtml

 36. HYVÄ! Edes JOTAIN! Näyttää muuten siltä että noista ainoastaan kaksi ovat Afghaaneja, loput kolme ovat Irakilaisia tai paskaa Syyriasta/Marokosta. Nuo kaikki viisi nimeä papereissa ovat silkkaa huuhaata, joka jannu vankilan jälkeen hakee turvapaikkaa Ruotsista/Saksasta eri nimellä. Tuo viides apina joka pääsi kuin koira veräjästä taitaa olla jo Ruotsinlaivalla, ei Suomessa ole kivaa ja turvallista enää kun on naama näkynyt mediassa. Vaikeuttaa tyttöystävänhakua merkittävästi. Ja tähän loppuun vielä: tyttö joka raiskattiin ihan helvetisti ali-ihmisten toimesta sai varmaan karmaisevat traumat, ja häpeänkin kanssa on varmaan mukava viettää loppuelämä, muuta MIKSI ei varoitusvilkut välähtäneet missään vaiheessa? Miksi eivät naiset TAJUA mitä raakalaisia, sairaiden himojensa ohjaamia APINOITA kaikki nämä ”turvapaikanhakijat” ovat????? Euroopassa nämä joukkoraiskaukset ovat arkipäivää, ja ihan kohta täälläkin, HERÄTKÄÄ JO JUMALAUTA!!!!

  10
 37. Venäjällä tämäkin asia olisi osattu hoitaa silleen että nuo ählämi-apinat eivät raiskaisi enää yhtään naista. Venäläisillä on vielä munaa toisin kuin länsimaiden nössöillä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.