Vihapuhe FM klo 20.30: Maahanmuuttajat voivat torjua väestökehityksen

Tilastokeskus julkaisi tänään uuden väestöennusteen ja se on puhuttanut Twitterin ja Punkinfinlandin erityisasiantuntijoita kovasti. Suomi tukee homofobiaa Tansaniassa. Kahvitauko vai humanitaariset viisumit?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Vihapuhe FM klo 20.30: Maahanmuuttajat voivat torjua väestökehityksen

 1. No, voisko niitä osaajia ruveta sitten haalimaan jostain muualta kuin kehitysmaista, esimerkiksi?

  11
  1. Joo,tuotais vaikka Ukrainasta vaaleita komeita naisia Suomeen töihin.En panis ollenkaan pahakseni,pysyis katukuvakin kuosissaan:Mutyta ukrainalaiset ei vain taitas näille suvakeille kelvata.

   12
 2. Ovatko Juneksen ja Tiinan tekniset assistentit umpivenäjänkielisiä, kun Junes vaan tsiigaa niitä puhumatta niille mitään?

 3. Meillä on ollut yhteiset työmarkkinat EU:n puitteissa 23 vuotta. Se saa riittää. Emme tarvitse jengiä, josta vain 20 % työllistyy pakolaiskuraattoreiksi tms., partureiksi ja kebab-kuppiloiden veronkiertäjäomistajiksi.

  15
  1. Kuka koordinoi joukkoraiskauksia, ellei muslimeja tilata sadoin tuhansin? Häh? Ei tule siitäkään hommasta mitään, jos joku Antero-Kullervo pääsee päsmäröimään.

 4. ILTA PASKAN toimittajat ovat pahinta ääri vasemmistolaista risukasa jätetettä sanoo:

  ILTALEHDEN toimittajat ovat pahinta ääri vasemmistolaista jätetettä

  Suomalaiset repivät huumoria Donald Trumpin haravointikommentista – myös mediapersoona Aleksi Valavuori ja tunnettu muusikko Paleface osallistuivat talkoisiin: ”Make America Rake Again”
  Tänään klo 20:36
  Presidentin kommentti on herättänyt huvittuneisuutta Suomessa.

  Donald Trumpin haravakommentti on herättänyt hämmennystä. EPA / AOP, TWITTER
  – Lattiat pitää pitää puhtaina. Ja metsän ”lattiat”, ne ovat hyvin tärkeitä. Kun tapasin Suomen presidentin, hän sanoi: ”Me olemme metsäkansaa”. He käyttävät paljon aikaa haravointiin ja sellaiseen. Heillä ei ole mitään ongelmia.

  Siitä se lähti.

  Yhdysvaltain presidentti Donald Trump hehkutti Pohjois-Kaliforniassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa suomalaista metsänhoitoa. Hänen mukaansa metsien haravointi pitää maastopalot Suomesta loitolla.

  Pohjois-Kaliforniassa suurta tuhoa aiheuttaneeseen maastopaloon liittynyt kommentti on saanut suomalaiset ottamaan ilon irti Trumpin erikoisesta kommentista.

  Sekä tunnetut että vähemmän tunnetut henkilöt ovat pitkin päivää julkaisseet somekanavissaan kuvia ja videoita haravoinnista.

  Tunnettu räppäri Paleface julkaisi Instagram-tilillään kuvan, johon oli Trumpin vaalislogania mukaillen kirjoitettu ”Make America Rake Again” (suomeksi ”Laitetaan Amerikka jälleen haravoimaan”). Jos alla oleva kuva ei näy, sen voi katsoa tästä linkistä.

  Mediapersoona Aleksi Valavuori jakoi Instagramin puolella videon, jossa hän sarkastiseen sävyyn kertoo, kuin Suomessa voi jopa yliopistotasolla opiskella haravointia. Jos alla oleva video ei näy, sen voi katsoa tästä.

  Valavuori jatkoi vitsailua myös Twitterissä. Hän julkaisi muokatun kuvan, jossa äitiyspakkaukseen oli liitetty harava mukaan.

  – Me opimme haravoimaan jo syntyessämme. Jouduin tänään lopettamaan haravoimisen, koska oli niin pimeää ja satoi hulluna, mutta jatkan aamulla, Valavuori kirjoitti tässä tviitissään.

  Newsweek

  @Newsweek
  · 22 h
  Donald Trump says Finland doesn’t have California wildfires problem because ”they spent a lot of time on raking” http://bit.ly/2DKD8AX

  Aleksi Valavuori
  @Valavuori
  This is the world famous Finnish Baby Box. We learn how to rake when we are born. I had to stop raking today because it was too dark and raining like crazy but I will continue in the morning. Soon there will be snow which makes raking really hard. pic.twitter.com/5BoNXHMEep

  123
  2.55 – 18. marrask. 2018
  Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys

  31 ihmistä puhuu tästä
  Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys
  Trisikko-nimerkki jakoi puolestaan Instagramissa kuvan lumen keskellä haravoivasta lapsesta. Kuvan yhteyteen oli kirjoitettu ”maastopalojen torjumista Suomessa”. Jos kuva ei näy, sen voi katsoa tästä.

  Toisissa videoissa, kuten Juge Heikkilän jakamassa, haravointitalkoisiin osallistui useampi ”kansalainen”. Videon voi katsoa tästä linkistä.

  Lisää kuvia ja videoita voi katsoa esimerkiksi Instagramista aihetunnisteella #raking.

  ANSSI KARJALAINEN
  anssi.karjalainen@iltalehti.fi

  He eivät ensinäkään osaa suomentaa englantia mitä sanat tarkoittavat

  ja jokainen täysijärkinen tajuaa mitä tarkoitetaan metsien siivomisella
  esim risuista oksista hakeesta purusta

  * Haravointi*

  Nämä ILTALEHDEN TOIMITTAJAT EIVÄT OLE OLEET VÄITÄN IKINÄ METSÄ TÖISSÄ

  siivoamassa hakuun jälkiä haravoimassa *koneelisesti* maastoa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.