Katsosuositus: Matti, oikea moniosaaja

Youtubessa tuli vastaan mielenkiintoinen filmi. Se kertoo Matista, suomalaisesta oikeasta moniosaajasta. Esittelyssä kerrotaan:

– Matti ruoppaa, kuoppaa, kaivaa ja raivaa, kunnostaa koneet ja kasvattaa kanat. Hän on oikea suomalainen moniosaaja ja kuoriutunut kultamuna, ei “kädetön” elätti. Hän on kantasuomalainen mies, joka tekee enemmän kuin puhuu. Mykkä hän ei kuitenkaan ole ja pussatakin osaa.
Eipä voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle. Tässäpä juuri suomalaisen perusmiehen esikuva. Tekee mitä haluaa, ei mitä tarjotaan. Tietää koneista ja kanoista kaiken. Osaa hitsata ja vitsata. Ilman Matteja Suomi ei pysyisi pystyssä. Kysyppä siltä monikulttuuriselta kaveriltasi kuka Suomenkin infran ylläpitää. Luultavasti se on Matti.

 
Kannattaa katsoa muutenkin Mikko Hamusen filmejä. Mielenkiintoisi omasta mielestäni.
https://www.youtube.com/channel/UCMDmVbcpOrhvAfUgnyT6qRg