Maria Kaljuste järjestää mielenilmauksen Tallinnassa 9.12. pakolaissopimusta vastaan

 

Virossa järjestetään sunnuntaina 9.12. mielenilmaus. Maria Kaljuste kutsuu videolla kaikkia niitä ihmisiä paikalle, jotka ovat sitä mieltä, että Viron suvereniteetti ja sananvapaus ovat tärkeitä ja jotka ovat varovaisia maahanmuuton takia.

– Virossa on vieraita jo ihan tarpeeksi ja emme halua, että englannin kieli valtaa maan.
Niin ikään Kaljuste tervehtii myös suomalaisia ja toivoo, että Suomi välttyy liberaaliselta kattilalta, jossa kaikki maat ja kansat keitetään olemattomaksi harmaaksi mössöksi.
– Pitää ottaa huomioon, että pakolaissopimus innostaa yhä useampia ihmisiä hakeutumaan pohjoiseen, vaikka he eivät muuten ehkä tulisivatkaan tänne. Sopimuksessa ei myöskään sanottu sanaakaan siitä, mitkä ovat tulijoiden velvollisuudet. Siinä kerrotaan vain se mitä meidän pitää ottaa huomioon ja mitä kaikkea me lupaamme heille.
Mielenilmauksen takana on Kaljuste ja Tark ja Terve Eesti-niminen kansalaisjärjestö. Sen perusprinsiippejä on mm. maaseudun ylläpito, yhteisö, joka perustuu kilpailun sijasta terveeseen järkeen, perhearvot, vanhempien kunnioiutus ja heistä huolehtiminen ja naapurimaihin kohdistuva neutraliteetti.
Kerron tapahtumasta, paikasta ja kellonajasta tarkemmin myöhemmin.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sivistysvaltiosta kehitysmaaksi muutamassa vuosikymmenessä

Mitä paremmin tulijoita kohdellaan ja mitä enemmän heille annetaan sitä enemmän he vaativat ja sitä enemmän heitä tulee.

Suomihan tästä näytti mallia ja tarjoaa Helsingissä ilmaisia palveluita paperittomille.

T

”paperittomille.”
– Siis laittomasti maassa oleskeleville.

Qroquius Kad

Eipä hätää: tällä menolla suomalaisista ei todellakaan keitetä mitään harmaata mössöä.
Ei, me saamme ihanasti väreilevän monikulttuurisen yhteiskunnan, jossa tummanpuhuvat partalapset raivoavat kaduilla vaatien mahdottomia ja sen saatuaan vaativat lisää.
Kantasuomalaiset palvelevat heitä naama vitivalkoisena kauhusta yrittäen olla maan uusille hallitsijoille mahdollisimman mieliksi, ja mitä enemmän uussuomalaisille pokkuroidaan sitä röyhkeämmiksi ja vaateliaammiksi he käyvät.
Ensi keväällä meiltä kysytään taas, haluammeko todellakin tällaisen Suomen? Ei tarvitsisi kuin äänestää Perussuomalaisille samanlainen jytky kuin unkarilaiset Viktor Orbánin Fideszille. Mutta jos haluamme, että maastamme tulee Ruotsi, ei tarvitse tehdä mitään.
Sen kun vain jättää äänestämättä ja odottaa ihmettä.

T

Itseäni usein ärsyttää miten moni valittaa että hallitus sitä ja hallitus tätä, mutta kyllähän ihmisilläkin on vastuu siitä mitä he äänestävät. Tottakai politiikassa on alhaisimpaan helvettiin kuuluvia syöpäisiä maanpettureita kuten Soini, mutta noin 80% suomalaisista(eli muut kuin PS äänestäjät) äänesti haluavansa lisää monikulttia Suomeen. Olen huomannut että varsinkin ns vanhempi väki ei ymmärrä mistä demokratiassa on kyse vaan ajattelee että kansa on olemassa poliitikkoja varten eikä toisinpäin. Tämä sama väestönosa myös ajattelee lehdistön edustavan jumalaista totuutta, eikä juurikaan viitsi itse ajatella asioita.
Tottakai sellaiset veijarit kuten Barbara Spectre ja George Soros ajavat Euroopan tuhoa, mutta sellaista kansaa on vaikeaa pelastaa, jota kiinnostaa lähinnä leipä ja sirkushuvit.
Suomessa on monia ongelmia, mutta useimmissa tapauksissa voidaan sanoa että itsehän me olemme nämä ongelmat itsellemme äänestäneet.

vittuuntunut stadilainen

Anteeksi kun jankutan tätä, mutta virolaiset on kertakaikkiaan saatava tietoisiksi siitä, minkälaista globalistipropagandaa on tulossa! Ei välttämättä edes tämän sopimuksen yhteydessä, mutta ennen pitkää takuulla. Totalitaristinen mokutus on kuin syöpä joka leviää niin kauan kuin potilas on elossa ja ennen pitkää myös etelänaapuriin – se on saletti!
Heidät on punapilleröitävä totaalisesti että ymmärtävät, että kun globalismi alkaa koko voimallaan jyräämään valehtelua ,sitä tulee sitten joka tuutista. Ja se on täysin suunnitelmallista ja pitkäjänteistä. Vastapuolella on lähes loputtomasti mm. veronmaksajilta kerättyä rahaa joilla tehdä jatkuvaa mielipidetutkimusta ja muokata valehteluaan sen mukaisesti.
Esim. George Soros’ista ja kaikista muista vastaavista on tehtävä Virossa kotitalousnimiä! Heidän täytyy sisäistäen opetella käsite ”astro turfing”. Heidän täytyy ymmärtää miten mokupropaganda toimii, vaistomaisesti. Heidän täytyy aiempaan viitaten ymmärtää, ettei tietyissä kampanjoissa suinkaan ole takana mitään vitun ”kansalaisliikettä” vaan palkattuja PR-toimistoja,EU-rahaa, GONGO:ja, hulluja miljardöörejä, etc…
Jos te siellä Eestissä asuvat natsit tai muuten siellä päin toimivat rasistit pystytte siihen, niin nyt voitte miljoonan blogikirjoituksen sijasta punapilleröidä kokonaisen valtion! Mitkään globalistien miljardit eivät silloin enää riitä suunnan kääntämisen, ainakaan lähivuosina.
Toivottavasti Virossa ei pystytä hyväksikäyttämään minkäänlaista ”mitä muut meistä ajattelevat”-mentaliteettia!

Joe Doe

Tere,
Tässä yksi syy miksi viroa ei kansoiteta vielä: https://www.youtube.com/watch?v=2frpU6nkb_I kannattaa katsoa koko dikumentti. Tässä vähän jatkoa: https://www.youtube.com/watch?v=Kf7sY_JNQLI
Eli, Viro on testialustana siihen miten olisi parasta ”lastuttaa” ihmiset ja millä tavalla tämä myydään muille euroopassa.
Samalla kannattaa tutustua projektiin nimeltä: NEOM
Se mitä meille ns. Average Joe:lle näytetään on vain sivujuonta ja se mitä ei näytetä on sitä miten meidän halutaan tulevaisuudessa olla.

Ilmari

Kun alkaa uskoa tällaisiin salaliittoteorioihin, kannattaa tarkistaa, onko päässä foliohattu

T

Suurin osa salaliittoteorioista on roskaa, mutta entäpä seuraavat kaksi salaliittoteoriaa, 99% ihmisistä tietää että nämä salaliittoteoriat ovat totta:
1. Mainilan laukaukset
2. USA karkoitti irakilaisjoukot Kuwaitista 1991 öljyn eikä Kuwaitin itsemääräämisoikeuden vuoksi.
On hyvä olla kriittinen salaliittojuttuja kohtaa, mutta tämä ei saa tarkoittaa asennetta että salaliittoteoriat eivät ikinä olisi totta.
Välillä ihmiset eivät kehittele riittävästi salaliittoteorioita: Tapaus Soini. Jonkun olisi pitänyt kehittää salaliittoteoria että Soinin ainoa tavoite oli ministerinsalkku ja tätä tarkoitusta hän varten otti puolueeseensa mukaan ns. Halla-Aholaisen maahanmuuttokriittisen leirin. Tosipaikan tullessa PS ei vastustanut tippaakaan 2015-invaasiota.

Qroquius Kad

Tuota noin, kun yksikään noista kolmesta ei ole mikään salaliitto, saati sellaisen teoria.
Mainilan laukaukset olivat alusta asti läpinäkyvän tökerö lavastusyritys, samanlainen kuin Saksan aiempi Gleiwitzin välikohtaus.
USA ei todellakaan lähtenyt Persianlahden sotaan Kuwaitin itsenäisyyden vaan valta- ja kauppapolitiikan takia:
jos Saddam olisi saanut pitää Kuwaitin, Irak olisi saanut kohtuuttoman suuren osuuden koko maailman öljystä. Jos se olisi hänelle suotu, olisi seuraava kohde saattanut olla Saudi-Arabia.
Soini ei ole koskaan ollut maahanmuuttokriittinen. Hän on kirjoittanut poliittisesta urastaan kaksikin kirjaa ja molemmissa suominut halla-aholaista falangia sen hänelle kummallisesta yksisilmäisyydestä.
Soini toisteli ihmettelevänsä mikä noita monomaanisia halla-aholaisia oikein vaivaa, kun ei mielessä ole mitään muuta kuin joku maahanmuutto, joka ei hänestä ollut ongelma eikä mikään. Koskaan.
Soinille kelpasivat Halla-ahon tuomat äänet, joiden ainoa tarkoitus hänelle oli tuottaa lopullinen hillotolppa.
Sellaisena saattoi häämöttää presidentinlinna tai pääministerin salkku, mutta terveyden ja jaksamisen vähetessä hän on selvästi todennut saaneensa hillotolppansa ja odottelee eläkevirkaansa.
Schwamm drüber, sanoi saksalainen.
Ei mitään salaliitttoa todellakaan noissa, vaan päinvastoin kaikki täysin julkista ja meille naaman eteen tarjoiltua.

T

Niin, viittaan salaliittoteorialla siihen että todellinen totuus ei ole sama kuin virallinen totuus. Esim Neuvostoliitossa oli virallisena totuutena että Suomi aloitti talvisodan Mainilan laukauksilla ja kun vanhempi Bush julisti televiossa Persianlahden sodan alkaneeksi hän ei maininnut sanallakaan että sota käydään öljyn hinnan pitämiseksi matalana.
Persianlahden sotaan liittyi myös se kuuluisa Nayirahin todistus, false flag, mutta jota käytettiin saamaan yleinen mielipide sodan puolelle.
Mielestäni ylläoleva todistaa että ei kannata sokeasti luottaa valtaapitävien rehellisyyteen vaan kun jotain tapahtuu niin mieluummin ajattelee että kuka hyötyy.
Mikäli puolue ottaa siipiensä suojiin Halla-aholaisen porukan ja heidän tuomansa jytky-äänet niin ensimmäinen ajatus on että PS:n tulisi palkita äänestäjänsä. Mikäli Soini olisi julkisesti sanonut että hän ottaa puolueeseensa Halla-Aholaisen porukan vain saadakseen hillotolpan niin moniko kansallismielinen olisi häntä äänestänyt?
PS ja Soini eivät alunperin olleet maahanmuuttokriittinen toimija, mutta PS:n jytky tuli nimenomaan tästä Halla-Ahon porukasta.

Ilmari

Eivät nuo ole salaliittoteorioita vaan ihan faktoja. Tuomioistuimia ovat vaikkapa väitteet siitä että muuttaneille koskaan käyty tai että USA järjesti itse 911-hyökkäyksen.
Kun jotai tuollaisia esitetään, kannattaa aina miettiä , että jos salaisuuden tietää moni niin se tulee aina esille tavalla tai toisella.

ro

NIIN Virossa on jo vieraita tarpeeksi,niin vaan ei ole vuosikymmeniä loisivia somaleja niin kuin suomessa,eikä arabiählämejä. tosin muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta siis arabiä, päässet maahan reittäpitkin. Niin ja vieraat voi suksia vittuun pidot on loppu..

Pieni kansa

Oppinitko kokemuksen kautta panemaan hanttiin jyriijille?

Uteliaana kyselen

Suvakki on näköjään maasta riippumatta jostain syystä keskivertoa huomattavasti rumempi ihminen.
Milloin on lehdissä 120 kg siiderikeijuja halaamassa tulijoita tai mummo kertoo näkevänsä ahdmedin kanssa tähtipölyä, vaikka oma iho näyttää siltä kuin olisi ollut kaksi viikkoa putkeen ammeessa ja vieressä ahmed hymyilee kolmekymppiä käyneenä.
Eikö joku voisi tehdä tästä jo ihan tieteellisen tutkielman korrelaatiosta ulkoisesta rumuudesta ja suvakismista?

Qroquius Kad

Voisitko sinä tehdä? Meinaan, yhä useampi tohtorinväitöskirjakin on nykyään ns. nippuväitöskirja, eli koottu vain useammasta erillisestä toisiinsa liittyvistä artikkeleista.
Miksipä siis kansalaisjournalismin, kuten PT-Media ja MV-Lehti julkaisemista artikkeleista kansalaisen kokoama nippututkimus voisi olla tässä suhteessa vähämerkityksellisempi?

Carloff

Marialle voi tietysti toivottaa onnea ja menestystä täältä suomesta.Toivottavasti tulee paljon väkeä. Täällä suomessa ei varmaan monta henkeä saada samanlaiseen mielenilmaisuun. Suur edu Eestis. Mitte importijatele.