Miten katuampumiset saadaan loppumaan?

images.jpeg

Tukholmassa pidetään huomenna mielenilmaus murhaamista vastaan. Mielenosoituksen järjestätahoina ovat ”äidit, jotka ovat menettäneet lapsensa”.

SVT:n uutisten mukaan äidit ovat saaneet tarpeekseen katuväkivallasta ja tapaukseen osallistuu useita äitejä, joiden lapsi on ammuttu tai muulla tavoin päästetty paratiisiin. Carro Sinisalo, jonka 15 vuotias lapsukainen ammuttiin Husbyssä pari vuotta sitten, toinen veljeksistä pysyi hengissä, kertoo:

– Teidän pitää muuttaa käsitystä lapsistamme. Kaikki luulevat, että he ovat jengirikollisia. Kun lapsiamme murhia kutsutaan vain ampumatapauksiksi niin siitä puuttuu vastuu ja empatia. Murha on murha riippumatta taustaisuudesta.

Sinisalon afrikkalaistaustaisen pojan murhan tutkimukset on lopetettu eikä tekijää ole koskaan saatu kiinni.

Pitääkä nuorukaisten ampumisia sitten jotenkin surra?

Tietenkään katuväkivalta ei lähtökohtaisesti ole mikään hieno asia, sillä myös sivulliset saatavat saada osumaa kun uusruotsalaiset juoksevat pitkin kyliä kokkelipäissään ampumassa toisiaan.

Mutta kyse ei ole aselaeista, sosiaalitoimen panostuksen puutteesta tai sosioekonomisesta asemasta vaan kunniakulttuurista, jonka piirissä kaikki, kaikki, ongelmalähiöiden uusruotsalaiset kasvavat. Pienikin rispektin puute saattaa saada kokkelinuoren vetämään aseet esille ja mitä sitten, vaikka murhasta saa elinkautisen. Elinkautisella on tienattu elinikäinen kovan luokan rispekti ja sellaiselle rispektijätkälle ei vittuilla.

Esimerkiksi Tukholmassa Rinkeby-Hallonberg-akselilla on tällä hetkellä liikkeellä jo pari vuotta kestänyt rispektin puutteen paikkaus. Sitä ei saada loppumaan ennenkuin viimeinenkin uusruotsalainen on ammuttu. Porukka on jakautunut kahteen kolmeen klikkiin ja riippuu muutamista asioista mihin klikkiin joudut. Sinne ei päästä vaan joudutaan.

Rispektikierre on kuin automaatti. Kun se on saatu käyntiin sitä ei voi enää sammuttaa. Se ruokkii itse itseään. Rispektin piirissä elävät nuoret eivät ole itseohjautuvia ihmisiä kuten useimmat normaalit tavalliset ihmiset ovat. Normaali ihminen osaa itse päättää mitä tekee, hän osaa pohtia tekoja ja niiden seurauksia. Jos tavallinen ihminen joutuu ”rispektin puutteen kohteeksi” hän loukkaantuu, mutta ei välttämättä ala suunnittelemaan ydinsotaa. Kasvojen menetys ei ole niin paha asia kuin rispektinuorukaisella.

Rispektinuorukaiset ovat kuin villi sonnilauma. Kun l i i k k u u hitaasti ja p u h u u säyseällä sävyllä voi sonnilauma pysyä kasassa. Mutta pienikin risahdus tai äkkiväärä liike syöksee lauman villiin säntäilyyn. Aitaa kaatuu ja tanner tömisee.

Joten, jos Ruotsissa halutaan saada ampumisia aisoihin pitää aikuisten uusruotsalaisten alkaa kitkemään itsestään kunniakulttuuria ja opettaa lapsiaan ruotsalaisille tavoille. Piste.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Miten katuampumiset saadaan loppumaan?

 1. Tämä on suvakkien unelman tuote, mutta suvakit eivät halua ymmärtää sitä, vaan uskovat unelmansa tuovan paratiisin Pohjolaan.

  62
  1. Paratiisi se onkin, nimittäin muslimien ja kehitysmaalaisten paratiisi. Se vain on hieman erilanen omasta käsityksestämme.

   32
 2. Peli on aika pitkälle pelattu jo siinä kohtaa, kun maahan saapuu lukutaidoton ihminen (vuonna 2010 Suomeen saapuneista somaleista uutisoitiin 90 %:n olevan lukutaidottomia). Ei ole mitään kykyä toimia modernissa yhteiskunnassa, työllistymisestä ei ole mitään pelkoa. Mutta se tärkein on, että ei ole kykyä myöskään olla auktoriteettiasemassa omille lapsille, koska he osaavat jo ensimmäisen luokan käytyään enemmän kuin vanhempansa.

  Lapsi, jota vanhempansa eivät kykene auttamaan edes koulunkäynnissä, tekee, mitä haluaa. Ja kun lapsi tekee, mitä haluaa, niin se ei yleensä ole mitään fiksua. Aniharvoin se on tunnollinen koulunkäynti. Ja jos se koulunkäynti jää jo lapsena sijalle X, niin pohja on niin huono, ettei sille rakenna parhaimmillaankaan kuin yhtä kädettömän Oleilijan kuin vanhempansa. Pahimmillaan sitten nuorisorikollisen. Siinä kohtaa on äitien myöhäistä itkeä.

  52
  1. Niin tosiaan. Lisääntyä osaa lukutaidotonkin ja aivan poikkeuksellisen hyvin. Kyllä sillä väestöpohjan pienenemisen torjuu, mutta kääntöpuolella on anarkia ja kleptokratia.

   49
   1. Tässä lapsilisäjärjestelmäkin saattaa kääntyä itseään vastaan. Sehän on luotu siksi, että työn kuormittamat suomalaiset motivoituisivat edes hieman paremmin isommasta perhekoosta.

    Tähän saumaan kun iskee kehitysmaalainen, niin sehän on kuin maanpäällinen paratiisi hänelle. Ja tietysti pelkkä taakka vastaanottavalle maalle.

    20
  2. Tässä koulunkäynnin ja rispektikulttuurin suhteessa on muuan perusongelma, josta ei saa puhua, koska kaikki ovat tasan yhtä lahjakkaisa, vaikka eivät olekaan:
   jos kantasuomalaiselle cum lauden ylioppilaalle, jonka keskiarvo on 7,1 avattaisiin Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan ovet ilman pääsykokeita, hän joutuisi vain jossain vaiheessa keskeyttämään opintonsa. Lääkieteteen lisensiaatin oppimäärässä olisi kerta kaikkiaan liikaa omaksuttavaa hänen kapasiteetilleen,

   Luku- ja kirjoitustaidottomien kehitysmaalaisten maahanmuuttajien lasten kohdalla on sama puute:
   vaikka heidät laitetaan peruskoulun 1. luokalle ja opetetaan vaikka tuetustikin, opintie nousee heille enen pitkää pystyyn. Länsimaisen peruskoulun oppimäärässä on kerta kaikkiaan liikaa omaksuttavaa heidän kapasiteetilleen. Asiaa ei auta keskittymiskyvyn ja impulssikontrollin puute, joka tekee oppitunnin ajan paikallaan istumisesta mahdotonta.

   Tällä tavalla hyväätarkoittava länsimainen yhteiskunta tuottaakin heille Hiljaisen Nöyryytyksen havainnollistamalla heille, etteivät he ole samalla tasolla valkoisten länsimaalaisten kanssa.
   Mitä siitä seuraa? Kehitysmaalaista raivoa.
   Miten sitä käsitellään?
   No, aletaan vaatia spermanaamoilta rispektiä! Sehän heiltä käy.

   40
   1
 3. Miten olisi, jos multikultuuri palautettaisiin sinne, mistä se tuli. Siinä sitten nuoret näyttäisi Kongossa miten rispekti kundeja he ovat.

  56
  1. Ei voi palautta, kun multikulttuuria ei oteta takaisin – ehkäpä ovat todenneet sen liian kalliiksi..

   40
 4. Kaikkein suurin Rispektin puute löytyy Riksdagshusetista/Eduskuntatalosta, sen näkee kun katselee ympärilleen kaduilla ja toreilla.

  33
 5. Mitä jos julistettas laittomat aseet kielletyks ja huumeet kans ja hei, koulussa pitäs opiskella ja sit ja sit ja sit…
  Kyllä se varmaan auttaa, ja pullakahvihaleja nonstoppina.

  36
  1. Pimeiltä markkinoilta kenties ?….Eikö katuampumiset pitäisi loppua kahvilla ja pullalla.

   31
  2. Balkanin mafioosot niitä svedulandiaan työntää. Euroopan suurimmat laittomien aseiden markkinat ovat tällä hetkellä svedulandiassa.
   Kyllä Balkaninmaista vielä aseita löytyy ja niille on ihan sama kuka niitä ostaa kunhan rahaa tulee.

 6. ilman suvakkien monikulttuuriunelmaa moni ihminen olisi jäänyt raiskaamatta ja monet tappamatta,ja lisää tulee niin kauan kunnes tämä unelma loppuu ja todetaan,vääräsä oltiin(suvakit)eri asia on myöntääkö suvakit virheensä.näin.

  38
 7. Odottaa että ampuvat toisensa sukupuuttoon. Eli perustaa asepiste josta saavat tulikeppejä ja ammuksia tarpeeksi.Edellyttää tosin Ruotsin valtiolta valtavaa operaation. Siirtää kunnolliset työtä tekevät kanta-asukkaat pois turvallisemmalle alueelle ja sen jälkeen aidata se alue jossa uusruotsalaiset saavat ammuskella sydämen kyllyydestä toisiaan. Ja kun viimeinekin jengiläinen on hengiltä, päälle valtava siivous jonka valtio tietenkin maksaa.

  38
  1. Tai sitten perustaa asehuoneita, joissa voisivat valvotusti ja turvallisesti ampua toisiaan. Ilman vaaraa, että sivulliset saisivat ”lyijymyrkytyksen”…

   47
   1. Niin. Suljettu alue, missä voisi leikkiä kuten värikuulasotaa, mutta vain oikeilla aseilla.

    Lääkintämiehet he voisivat valita omasta porukasta. Näin vahinko saataisiin maksimoitua tappiin asti ja koko yhteiskunta hyötyisi.

    29
 8. JOtenkihan ampumisista pitää pystyä syyttämään pottunokkia, eihän kultamunat voi lähtökohtaisesti olla vastuussa mistään pahasta asiasta..

  26
 9. Ratkaisu katuammuskelun vähentämiseen on keksitty jo kauan sitten ja myös toiminut hyvin:
  KAKSINTAISTELU

  Kaksintaistelu antaa selkeät lailliset puitteet henkilöiden välisten selvittämättömien kiistojen ratkaisemiseksi edullisesti ja kustannustehokkaasti. On ymmärrettävä, että nämä kiistat eivät poistu tai edes vähene sillä, että ”tuomioita kovennetaan”. Ei. Tuomioiden koventaminen vain lähettää vankilaan ihmisiä, joiden oikea paikka olisi kaksintaistelussa.

  Olennaista kaksintaistelussa ei ole toisen kuolema tai molempien kunniallinen henkiinjääminen. Ei. Olennaista siinä ovat YHTEISET PELISÄÄNNÖT. Kun osapuolet sopivat, siis SOPIVAT, kaksintaistelusta, he samalla ovat SITOUTUNEET YHTEISIIN SÄÄNTÖIHIN ja myös yhteisön sääntöihin sikäli kuin kaksintaistelu on myös laissa määritelty.

  Kaksintaistelu on henkilön tie sosiaalistumiseen ja kasvuun yhteiskunnan täysivaltaiseksi ja tasavertaiseksi jäseneksi.

  4
  2
  1. Nämä katuammuskelut johtuvatkin nimenomaan siitä, että niihin osallistujat eivät tunnusta mitään YHTEISIÄ PELISÄÄNTÖJÄ. Heidän kanssaan ei nimenomaan voi, siis EI VOI SOPIA yhteisistä säännöistä, joiden mukaan kaksintaistelu suoritettaisiin.
   Se on täysin mahdotonta, koska he eivät alun alkaenkaan ole SITOUTUNEET YHTEISIIN SÄÄNTÖIHIN, vaan he lähtökohtaisesti taistelevat yhteisön sääntöjä vastaan.

   Herrasmies ei lyö naista. Se on herrasmiehen sääntö hienoa naista, ladya kohtaan. Jos ladya loukataan, herrasmies voi taistella hänen kunniansa puolesta. Herrasmies tietää myös, milloin on aika lakata olemasta herrasmies.

   Edellämainittu ei koske eikä voi koskea kaduilla riehuvaa roskaväkeä. He eivät halua eivätkä edes voi milloinkaan hyväksyä minkäänlaisia rehellisen pelin sääntöjä, yhteiskunnan saati kansallisvaltion.
   Siksi heidän kanssaan ei missään tapauksessa pidä yrittääkään menetellä kuten herrasmiehet ja ladyt voivat aina keskenään, vaan lakaista roskaväki ja heidän kannattajansa kaduilta raskaiden konekiväärien sarjatulella.

   11

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.