Vastasyntyneen lapsen juhliin pöllittiin kukkalaite hautausmaalta

Kuvakaappaus 2018-11-19 17-32-01

Sölvesborgilaisen Camillan 27-vuotiast tytär menehtyi äkillisesti muutama viikko sitten. Äiti osti perheensä kanssa tyttärensä haudalle suuren kukkasydämen, joka oli tehty punaisista ja valkoisista ruusuista.

Tytär haudattiin Sölvesborgin hautausmaalle Sankt Nicolain kirkon hautausmaalle. Äiti laski tyttärensä haudalle suuren kukkalaitteen. Äiti vieraili hautajaisten jälkeen jokaisena iltana tyttärensä haudalla kunnes viime perjantaina huomasi, että kukka-asetelma oli poisssa. Haudalle oli jätetty kukka-asetelmassa ollut silkkinauha, jossa lukee viimeinen tervehdys.
Äiti teki asiasta päivityksen sosiaaliseen mediaan ja kertoi, että on tehnyt asiasta myös rikosilmoituksen. Kukka-asetelma oli ilmiselvästi varastettu.
Somepäivityksestä seurasi muutakin. Nimittäin parin tunnin päästä kyseinen kukka-laite löytyi erään perheen baby showerista, joka on eräänlainen vastasyntyneelle lapselle ja suvulle järjestetty juhla.
Pienessä kaupungissa lastenjuhlaa viettävä pariskunta selvisi nopeasti muuan arabitaustaiseksi perheeksi. Äiti pyysi poliisilta apua kukkalaitteen hakemiseen, mutta poliisi ei suostunut. Näin äiti päätti mennä vierailulle kahden muun lapsensa kanssa. He koputtivat oveen ja kertoivat tulleensa hakemaan omansa pois. Uusruotsalainen pariskunta ei puuttunut asiaan mitenkään ja äiti sai vietyä kukkalaitteen.
Äiti oli asiasta siinä määrin suivaantunut, että kertoi päivityksessä kukkalaitevarkaan nimen. Tämä kuitenkin uhkasi äitiä rikosilmoituksella panettelusta, jos nimeä ei poisteta. Äiti poisti nimen.
Hyvin alkoi siis vastasyntyneen lapsen ensimmäinen juhla. Kukkaset haettiin hautausmaalta.