Vastasyntyneen lapsen juhliin pöllittiin kukkalaite hautausmaalta

Kuvakaappaus 2018-11-19 17-32-01

Sölvesborgilaisen Camillan 27-vuotiast tytär menehtyi äkillisesti muutama viikko sitten. Äiti osti perheensä kanssa tyttärensä haudalle suuren kukkasydämen, joka oli tehty punaisista ja valkoisista ruusuista.

Tytär haudattiin Sölvesborgin hautausmaalle Sankt Nicolain kirkon hautausmaalle. Äiti laski tyttärensä haudalle suuren kukkalaitteen. Äiti vieraili hautajaisten jälkeen jokaisena iltana tyttärensä haudalla kunnes viime perjantaina huomasi, että kukka-asetelma oli poisssa. Haudalle oli jätetty kukka-asetelmassa ollut silkkinauha, jossa lukee viimeinen tervehdys.
Äiti teki asiasta päivityksen sosiaaliseen mediaan ja kertoi, että on tehnyt asiasta myös rikosilmoituksen. Kukka-asetelma oli ilmiselvästi varastettu.
Somepäivityksestä seurasi muutakin. Nimittäin parin tunnin päästä kyseinen kukka-laite löytyi erään perheen baby showerista, joka on eräänlainen vastasyntyneelle lapselle ja suvulle järjestetty juhla.
Pienessä kaupungissa lastenjuhlaa viettävä pariskunta selvisi nopeasti muuan arabitaustaiseksi perheeksi. Äiti pyysi poliisilta apua kukkalaitteen hakemiseen, mutta poliisi ei suostunut. Näin äiti päätti mennä vierailulle kahden muun lapsensa kanssa. He koputtivat oveen ja kertoivat tulleensa hakemaan omansa pois. Uusruotsalainen pariskunta ei puuttunut asiaan mitenkään ja äiti sai vietyä kukkalaitteen.
Äiti oli asiasta siinä määrin suivaantunut, että kertoi päivityksessä kukkalaitevarkaan nimen. Tämä kuitenkin uhkasi äitiä rikosilmoituksella panettelusta, jos nimeä ei poisteta. Äiti poisti nimen.
Hyvin alkoi siis vastasyntyneen lapsen ensimmäinen juhla. Kukkaset haettiin hautausmaalta.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mike lake

Nyt en kyllä tähän osaa sanoa mitään,meni yli ymmärryksen.

mike lake

On hienoa,että joku sentään ”ymmärtää” moisen käytöksen.

Pertti Grandell

Näin se vaan menee, rupeevat poliisitkin jänistää, ja aina pottunokissa vika, on maailman kirjat sekaisin.mikähän perkeleen vimma viranomaisillakin on kun eivät auta omaa kansaansa, mutta jos olisi varastanut kukkalaitteen ulkomaataustaiselta ja vieläpä ara-selllaiselta, jukoliste olisi paikkakunnan ”karhukopla” hyökännyt….kyllä nyppii ja verenpaineet kohisee korvissa….

Valtsu

Mitenhän poliisi voi jättää toimimatta tällaisessa tilanteessa? Onko se vain niin kiusallista, että pykälä käsienlevittelyn tueksi kirjoitetaan vaikka itse?

Pimahtanut suvakki sanoo

Pitää vain suvaita.

Anonymous

älkääs nyt,eipä olla vihaisia,suvakit löytäs tästäkin asiasta hyvän puolen,se oli vain kukkalaitteen uusiokäyttöä

Anonymous

Totta !!! kukat kuihtuu,mutta rasismi on ikuista !!!.
Terveisin:vihreä maailman pelastaja.

Anonymous

Niin ja onhan meillä sentään vielä oikeutemme, nimittäin oikeus maksaa koko lysti

kanander

Törkeä hautarauhan loukkaus. Äiti meni rohkeasti hakemaan muistoseppelettä kahden lapsensa kanssa ”Ali Papanan” perheestä. Rosvot luovuttivat seppeleen kiltisti. Tarina ei kerro, olivatko lapset tosimiehiä, kun älämölöä ei syntynyt.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Kovin olette negatiivisia täällä. Tämäkin tapaus toi kohtaamisen uusruotsalaisten ja paikallisten kanssa. Näin ollen ennakkoluulot vähenivät ja molemmat kulttuurit rikastuivat!

Allans Snackbar saa tehdä mitä tykkää

Tämä on itämuunnelma Raamatun sanoista koskien iloista antajaa el ”Iloista ottajaa” jne. Kun kuffarilta varastaa niin ei se varkaus olekkaan vaan uhri muuttuu roistoksi ja varas sankariksi.
Katsokaa muuten TV4 dokumentti ”Drottninggatan” jos ette ole vielä nähneet.

Anonymous

ruotsin polliisi osoitti jälleen tarpeellisuutensa,pystyisipä suomen poliisi samaan

Pena

Eikö Suomessakin tullut tuomio kun peloteltiin rosvoja vähän haulikolla ja julkaistiin bensavarkaan kuva.

vihervasemmistolaista kierrätystä

Kantaruotsalaisen kuolema on läpsyn uuden elämän alku.

huugo

Olin jo otsikon luettuani aivan varma että peurat tai jänikset popsineet, kuten usein tekevät ja ihmiset luulevat että kukat on pöllitty. Mutta tässä tapauksessa villit ihmispedot olleet asialla. muslimithan eivät paljoa kunnioita krstittyjen tapoja joten en ihmettele yhtään.

Zombie Nazi

Muslimien meitä kohtaan osoitettava HALVEKSUNTA sai taas uuden ulottuvuuden. SAATANA MITÄ VITUN ROSKASAKKIA! ULOS EUROOPASTA VITUN APINAT!

Tommy the Who

Tää oli suht’koht painava kannanotto.

K

(Baby shower on jenkkien teko-juhla, jota vietetään ENNEN lapsen syntymää. Juhlijat koostuvat lähinnä raskaana olevan naisen naispuolisista läheisistä ja ystävistä. Tapana on viedä lapselle lahjoja. Vaatteita, yms.)