Kukkalaitevarkaus-tapaus saa uusia mielenkiintoisia piirteitä

46494664_10216343198268471_3590388455235911680_nEilen pienoista kohua sai erään äidin tapaus, jossa kuolleen ja haudatun tyttären haudalta varastettiin kukkalaite, joka löytyi myöhemmin erään vastasyntyneen lapsen syntymäjuhlista.

Uskotteko, että äiti, joka on siis kantaruotsalainen, tulee saamaan tapahtumasta pienen tuomion panettelusta? Kaiken lisäksi ainakin SVT on lähtenyt nyt kukkalaitteen varastaneen osapuolen puolelle. Miksi, tietenkin siksi, että se on kolmansista maista tullutta porukkaa.
Perheen äiti, jonka luota varastettu kukkalaite löytyi, kertoo SVT:n uutisille hyvin tunteikkaan tarinansa. Sympatiapisteet taattu:
– Saimme kukkalaitteen lahjaksi. Ja epäilimme heti alusta alkaen, että sen alkuperä oli jokin laiton. Laitoimme siksi sosiaaliseen mediaan kuvan kukkalaitteesta, josko joku tuntisi sen.
Kukkalaite hävisi siis torstai-perjantain aikana, mutta löytyi sosiaalisen median avulla jo perjantai-iltana. Ruotsalainen äiti kävi tuolloin hakemassa kukkalaitteensa pois, ja kertoo sosiaalisessa mediassa, että kun hän kertoi, että heillä on jotain, minkä hän aikoo hakea pois, niin perhe ei reagoinut mitenkään asiaan. He antoivat vain hakea kukkalaitteen. Ilman vastaväitteitä.
Olisiko normaalin naisen reagtio ollut vastaava, jos hän ei olisi jotenkin syyllinen asiaan? Ei tietenkään, olisi syntynyt jättirähinä. Vastasyntyneen äiti olisi taistellut viimeiseen naiseen asti kukkalaitteesta.
Sen lisäksi kukkalaitekuva Instagramissa ei ollut mitenkään sellainen päivitys, jossa etsittiin kukkalaitteelle oikeaa omistajaa, kuten vastasyntyneen äiti väittää. Kuva oli normaali juhlista otettu iloinen perhekuva.
Nyt kukkalaitteen varastajaosapuoli on tehnyt ruotsalaisesta äidistä rikosilmoituksen panettelusta. Nainen nimittäin kiukuspäissään julkaisi Facebookissa varkaan nimen ja osoitteen. Hän poisti päivityksen kuitenkin pian. Varasosapuoli on saanut asian tiimoilta uhkauksia. Nainen kertoo SVT:n uutisissa:
– Olemme saaneet paljon uhkauksia. Ymmärrämme, että hänellä on suuri suru, mutta emme hyväksy tällaista ja siksi olemmekin tehneet hänestä rikosilmoituksen.
On siis selvää, että tämä tapaus päätyy siihen, että ruotsalainen äiti saa syytteen panettelusta ja pikku sakot. Kukkalaitteen varastanut osapuoli taas ei saa mitään. Poliisi ei ole suostunut toistaiseksi edes tutkimaan asiaa. Ja pienen rahallisen arvon vuoksi asia ei etene muutenkaan.

Vastasyntyneen lapsen juhliin pöllittiin kukkalaite hautausmaalta

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Asko Liukkonen

Mitäs käy sille varkaallle? Onko kukaan edes kiinnostunut?

Pienet varkaudet

Ymmärsinkö nyt oikein, ettei ruotsalaista poliisia kiinnosta varkaudet, joiden rahallinen arvo on suhteellisen pieni? Eli jokainen uusruotsalainen saa kaupasta varastaa ainakin nyt muutaman karkkipussin, koska ne eivät maksa paljon mitään? Missä menee raja, että poliisi alkaa tutkimaan? 100e? 200e? Eli uusruotsalaisten kannattaa ruveta varastamaan paljon kaikkea pientä, koska poliisia ei kiinnosta.

Valtsu

Suomessa ainakin todettiin, että 10 vuoden ja 40 000 euron vedätys on ehdonalaisen arvoinen.

Valkoinen perheellinen heteromies

Suomen poliisi on täysin menetetty.. Parempi kun ei ole missään tekemisissä p-lakkien kanssa ja toimii ominpäin. Eli jos sinulta varastetaan jotain ja tiedät kuka niin pesäpallomailojen kanssa hakemaan sitä.. Ei kannata soittaa poliisille.. Niillä on kiire nyt ylinopeuden valvonnassa.. kun on talvinopeusrajoitukset, saa rahaa orjakansalta helposti nyhdettyä..

Sam Colt

ja jos poliisilla on hetki aikaa, niin se menee kadulle kyttäämään eläkeläisautoilijoitten turvavyön käyttöä.

uyjh

Vihreä ”somalipolitikko” 4300 euron lapsilisien kavallus!
Siitä nyt ainaki pääsee ehdonalaisella tuomiolla,siis pikkusumma .
Kummallisen paljon vihreillä näitä kälmäyksiä, vaikka niittenhän pitäis olla ihan rehellisyyden perikusvia.

K.L.

44.000e euroa siis kavalsi,vain ehdonalaista!10 VUODEN lapsilisät eikä kukaan ole kysellyt….

Valtsu

Jos tuo jutun päivityskuva on se, joka on pantu nettiin, että mahdollinen oikea omistaja saisi kukkansa, niin ehkä onnittelujen ja sydänten määrän olisi voinut jättää hieman vähemmälle.

Anna Virtanen

Eihän kunniakansalaista, kantaruotsalainen teki väärin kun haki kukkalaitteensa pois vauvan juhlista.
Voi jumankekka mitä touhua.

Esa

Ei voi kuin ihmetellä kuinka vääristynyt mediakenttä onkaan ruotsissa, ei sillä, että hölmölänkään mediaa voisi oikein hirveästi kehua

Noniin

Hölmölän valtamediaa ei voi kehua mistään.

Karri Nyman

Uhri saa sakot, vaikka poliisi ei tutkisi tapausta ja kukaan ei tiedä kuka sen kukka sydämmen vei haudalta ja toi syntymö juhliin.
Jos niin kauhea ongelma tuo panettelu, niin kertoisi kuka toi sen kukkalaitteen. Syyllisyys siirretty.
Paitsi ei muslimi paljasta toisen muslimin rikosta.
Niin perus muslimia: olla vähemmistö, olla uhri.
Olla enemmistö, kaikki muut väärässä.

Suvakit on sairaita

Sairasta. Aivan sairasta.

Ilmari

Kukkalaitteen saaja kertoo elävillensä heti alusta saakka, että se on varastettu. Miksi hän siis otti sen vastaan? Juridisesti se olisi ainakin Suomessa varastetun tavaran kätkemistä.

DNA KOOSTUU TAQIYYASTA

Tyypillistä kehitysmaalaista käytöstä yhdistettynä ruotsalaiseen suvakki-idiotiaan joka uskoo ja puolustaa. Miten monet kerrat olenkaan huomannut tämän miten kemu tekeytyy tietämättömäksi uhriksi, on olevinaan ei-ymmärtävinään mistä on kysymys ja syyttää jotakin muuta. Tämä käytös on kemujen DNAssa. Kiero, umpikiero ja aina epärehellinen jos vain saa tilaisuuden.

Varastaa ihmisiltä, varastaa kunnilta, varastaa valtiolta

Poliisista pitää tehdä valitus jos ei se ota asiaa tutkiakseen. Kukkalaitteet ovat kalliita, tuokin varmaan 500kr. Aika tyypillistä muuten että matulapsi alkaa elämänsä jo heti varkauden merkeissä, se tietää pitkää uraa.

Anonymous

vainaja ”syyllinen”mitäs meni kuolemaan.

Pinlaareni

Jälleen kerran: kun kuvittelee, ettei ruåtsi voi vajota enää syvemälle, tulee tällainenkin uutinen…

Minä

Kehitysmaalainen on tietysti lähtökohtaisesti syytön, eivätkä todisteetkaan oikeasti mitään todista, koska kehitysmaalaisen tarinointi on aina totta. Jälleen yksi vahvistus kehitysmaalaisille siitä, että he voivat tehdä mitä vaan, eikä siitä synny seurauksia.
Tuossa oli varmaankin ”perheen kunnia” kyseessä, kun piti tehdä rikosilmoitus, vaikka ainoat oikeasti hävyttömät rikolliset olivat he itse.

muori

Tuhannen ja yhden yön tarinat jatkuvat ja jatkuvat…..

K.L.

Aivan varmasti joku perheenjäsen sen varasti.HYI HITTO!

Susanna Niemi

Olennaista tässä ei ole se onko joku varastanut tai panetellut vaan se, että
— seuraako kuoleman karma tuota vastasyntynyttä läpi koko elämän vaiko ei ja
— miten se ilmenee.
Pelastiko kuolleen tytön äiti tuon vastasyntyneen elämäntaipaleesta, jota kuolema olisi varjostanut läpi koko elämän, kun hän (kuolleen tytön läheinen omainen) haki kukkalaitteen henkilökohtaisesti pois.

Totuutta kehiin

Olennaista tässä on se että, kunniakansalaisilla on oikeus varastaa ja valehdella, ja kun kiinni jää niin vielä senkin jälkeen uhkailla rikoksen uhria, hyi saatana mikä kusipäitä noi on.

huugo

Matuille ja mamuille on annettu liikaa erityisoikeuksia ja kun ovat valmiiksi luonteeltaan röyhkeitä, käy näin. Tietävät että oikeuslaitos asettuu heidän puolelleen jos vastassa on kanta asukas.

Acc

Luultavasti kukkalaitevarkaat eivät kulttuuristen ja älyllisten ominaisuuksiensa vuoksi pitäneet tekoaan vääränä. Kukkalaitteen hakeminen heiltä pois lienee herättänyt heissä väärinkohdelluksi tulemisen tunteen. Eli kosto elää ja siirtyy myös muiden samaan ryhmään kuuluvien pyhäksi velvollisuudeksi.
Tapaus osoittaa jälleen kerran, että monia kulttuureja ei voi laittaa samaan elintilaan.

T

”– Saimme kukkalaitteen lahjaksi. Ja epäilimme heti alusta alkaen, että sen alkuperä oli jokin laiton. Laitoimme siksi sosiaaliseen mediaan kuvan kukkalaitteesta, josko joku tuntisi sen.”
Eräs tuntemani henkilö on aikoinaan asunut työn puolesta keharimaassa. Hän sanoi minulle että älä ikinä kuvittelekaan että olisit lähellekään yhtä hyvä selittelemään tai valehtelemaan kuin keharit. Kuulemma pohjoismaalaiset eivät pääse harjoittelullakaan yhtä uskottavalle tasolle valehtelussa kuin keharit

Tappernoje

Sen sijaan että jauhatte tätä kotonanne koko illan lähtekää kuitenkin 612 marssille, vastustakaa GCM sopimusta jne…

Kaikki on yhteistä

Kierrätystä parhaimmillaan – varsinkin uhrin kierrätys käräjien kautta

rocky

Varmasti pian saadaan lukea että uusnatsit olivat lavastaneet viattoman maahanmuuttajaperheen.Seppeleen oli tuonut kaljupäinen hakaristeillä tatuoitu tuntemattomaksi jäävä henkilö.