Päivän rasmuksessa paheksutaan Forsbergin tukkatyyliä: Rasismia

Rasmuksessa on taas otettu kantaa rasismia vastaan. Tällä kertaa pahennuksen kohteeksi joutui nevö höör Sara Forsberg, joka on tehnyt hiuksiinsa ns. neekerikampauksen eli yhdentapaiset letit.

 

View this post on Instagram

she snapped 😩 @braidedbytee 💗 #cornrows #feedinbraids

A post shared by SAARA (@helloimsaara) on


 
Forsberg julkaisi tukka-päivityksensä Instagramissa. Siellä kuva herätti pahennusta. Kulttuurista omimista, sanottiin. Monet muistuttavat, että ruskeita lapsia on lähetty kouluista kotiin kyseisen tukkatyylin takia.
Rasmuksessa kompataan edellistä. Kulttuurista omimista ja rasismia pahimmillaan. Miten Forsberg kehtaakin laittaa tukkaansa pikkuletit.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Titivituntyy. Nämä jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen.

Ilmari

Miten niin yllättää? Ihan normaalia rasmustelua.

14

Saara on hyvä mimmi, ylpeänä kehuskellu ettei ikinä ole seurustellut suomalaisen miehen kanssa. Hyvä Saara.

Anonymous

Edellinen pojufrendi oli ählämi, seuraava selvästi neekeri.

Katkesi urakin

Katkesihan tämän kielinainen saaran lupaava ura amerikkassakin kuin kanan lento. Olihan tämä myös siinä typerässä myytinräjäyttäjät ohjelmassakin, mikä oli surkea kopio myytinmurtajista. En tiedä olisiko jollakin muulla uralla voinut menestyä amerikassa. Eipä tainnut laulu-urakaan oikein menestyä kielinaisella. Tosin eipä menesty tämä toinenkaan entinen euroviisu edustaja saara aaltokaan surkealla laulutaidollaan. Olleet kaikki tuonkin levyt ilmeisesti myös melko floppeja.

Pessimisti

Hauska nee___ritukka.

Pertti Grandell

kertoo paljon, kun ei mitään annettu ei voi mitään vaatia myös, rasmushan on mieleltään täyttä ####, sitten vielä jos tummat olisivat pahoittaneet mielensä, mutta yleensähän valkoiset suvakki-punikki femakot . toiseksi onhan tytössä tyyliä, ja myös hiuslaitteessa menoa, kaunis kuva. mitä rasmuslaiset lepakot ei varmaan hyväksy…mutta kuka normaali välittää koko rasmuksesta?

Aikki

Sara on liian kaunis kaiken suvaitsevaisten mielestä, siksi ottivat hänet hampaisiinsa. Tuskin yksikään koulu kenenkään hiustyyliin puuttuu, joten kaiken suvaitsevaiset kaiken lisäksi valehtelevat.

Aikki

Ei niille mikään kelpaa. 1960-luvulla valkoihoisella näyttelijä Ursula Andersilla oli samanlainen kampaus, eikä kukaan pahoittanut mieltään.

Karri Nyman

Eikös Bo Derekillä ollut kahdeksakyt luvun alussa myös?

lindholm.hannu

itselläni on vaaleat lyhyet hiukset.jos nyt siis alkaisin niitä kasvattamaan ja kun on ohuenlainen hius,ne varmaan kasvaisivat samanlaisiksi kuin Johnny winter vainaalla.pitäisikö varmuuden vuoksi ottaa winterin perikuntaan yhteyttä tuonne texasin rajamaille,etteivät pahastuisi ajatuksestani,ne kun on vielä punaniska rasisteja,voin joutua todelliseen kuseen,ottaisiko iltis asiastani kopin

Anonymous

Ja minulla kalju. Otanko yhteyttä Kekkosen perikuntaan.

Paavo Kettunen

Rasmus on mielenhäiriöisten sekopäiden kerho.

Anonymous

Mitä toi kulttuurinen omiminen edes oikeasti on?
Onko cheek tai muu räppi? Entä frölunda indians?
Mitäs jos tumma hipiäinen soittaa punkkia, onko sekin kulttuurista omimista? Ihan vitun vajaata touhua mun mielestä edes kelailla näitä tosissaan..

14

Mites neekerit ku ne pukeutuu vaatteisiin se on rasismia valkoisia kohtaan.. palmunlehtiä vyötäisille..

Kuraa

Cheekin “musiikki” on kyllä ihan täyttä p*skaa, kuten kaikki muukin räp-sonta. Onneksi tuo cheekki lopetti ulvomisensa, toivottavasti ei enää uutta “musiikkia” ala tekemään.

Mie

Mutta tuohan sopii Saralle pirun hyvin! Mitä ne suvakit oikein vinkuu?

sie

Vinkuvat siksi koska näkevät tuossa todella kauniin suomalaisen naisen. Vassarit ovat kateellista ja katkeraa porukkaa ihan joka asiassa, voisivat painua helvettiin maapallolta.

Minä

Jos tuo on kulttuurin omimista, josta loukkaantua, niin kuinkas sitten, kun kähärätukkaiset suoristavat hiuksiaan? Entä pitkin maailmaa suositut ihoa vaalentavat saippuat? Tai kun valkoisen kulttuurin kehittämät vaatemallit ovat kaikkien käytössä? Entäs tekniikka, joka on eurooppalaisperäisten aikaansaannosta? Kylläpä eurooppalaisperäisillä on paljon mistä loukkaantua.

K.L.

Eikös herttuatar M. suoristuta hiuksiaan?Pottunokkien kulttuurin omimista,hyi🤣😂Voiko sairaammaksi nuo tollot enää tulla?Hillutaan niiden puolesta jotka eivät pahastu?Kuten se H&M pikkupoika,vanhemmille ok paita mutta femakot hiilty.Dziisus🤔🤔

jippos123

Suvakit ovat keskimäärin lähiöihin unohdettuja 6 lapsen, kaikilla eri isä mutta etninen toki , äityleitä. Rasvaa on kertynyt ison sian verran ja hiustyyli kuin olisi kyljyksellä vedelty pitkin kalloa. Siitä näkövinkkelistä ymmärtäähän sen, että kaikki vähänkin paremman tai terveemmän näköiset naiset vituttaa armottomasti.
Siellä ne taas netissä joukolla puhkuvat pyhää vihaansa läskit lyllyen.

Debis

Kikkerit vois sit pysytellä savimajoissaan ja paskannella juomavesikuoppiinsa Afrikassa tai vaikka Etelämantereella, afrikka on niiden tuhottavaksi aivan liian hieno manner. Kaikki yli tämän originaalisen neekeriteknolotian ja “kulttturin yli on “kulttuurista omimista” valkoihoisilta.

Debis

plankataan naama viel mustaksi, niin rasmulaisetkin tyytyväisiä, kävis sit jo kommeesta neekeriämmästä

Tw

Negridinaiset kulkevat jatkuvasti ympäriinsä peruukeissa ja hiuslisäkkeissä, jotka imitoivat valkoisten naisten hiuksia. Beyoncellakin on vaalea ja suorahiuksinen peruukki. Rasismia ja kulttuurista omimista!

Brillo

Eikös se sitten ole kulttuurin omimista ja rasismia kun SADAT MILJOONAT mustat naiset käyttävät suoraa, littanaa tekotukkaa? Ei se ole keeneritukkaa. KESKUSTELUA kiitos!

WeskuI

Eikö valkoisen miehen keksintöjen ja valuutan käyttö kuukerien toimesta vasta sitä kulttuurista omimista ole?
RASMUS on siis edelleen yhtä kaistapäinen seurakunta kuin viime kerralla kun tarkistin.

Numento

Mul on persekarvoisa rastapampulat. Oonko syyllistynny kulttuuriapropripröptiaatioon eiku mikä se ny oli ?

miekku

Kas kummaa miten ne aina paheksuvatkin kauniita naisia? 😉 Ettei vaan kateus ja sitämyötä pahansuopaisuus olisi se ydinjuttu noilla, kun se mitä olen niiden kuvia nähnyt, niin homssuisia ihmisoletettuja ovat. Sori oli pakko sanoa tuo edellinen. Miksi he eivät tavoittele oman elämänsä sankaruutta, pidä itsestään henkisesti ja ulkoisesti huolta, kuin myös taloudellisesti? Miksi purkaa pahaa oloaan jatkuvasti netissä, eikö olisi viisainta vaikka hakea apua, jos on vaikeaa ja ahistaa? On vaikea käsittää sellaista, jolle oma elämä ei ole ykkösasia, koska homssuisena tekee vain itsensä naurettavaksi rähistessään netissä.
Upea tukka Sara! Kaunis kallo, johon se sopii täydellisesti.

Pena

Minä niin mieleni pahoitin.

h44

Rasmuksessa siis taas henkistä masturbaatiota puhtaimmillaan. Pikkulettejöä on Euroopassa tehty jo jääkaudella. Itse muistan siskoni -80 luvulla niitä nykertäneen.

Olkaa varpaillanne

Älä erehdy sanomaan vessapaperia paskapaperiksi, ellet halua että yöllä koputetaan ja viedään.

Anonymous

ylipainoiset “joulukinkut” vaan kateellisia kun sievä neito laittoi hiuksensa,jos 100kg suvakki olisi tehnyt saman,kommentit toisenlaisia

Ansu

Blackfryday. Kans RASismia kuin mustia alennusmyyntinä halveksuntaan….🍖

huugo

Saara menee kyllä neekeristä siinä missä taksi toivolakin.

tappernoje

Joo kotikaupungin tyttöjä – isänsä oli jossain vaiheessa samalla luokalla. Todellinen musiikkilahjakkuus ja oli pitkään henkevissä ympyröissä, sitten alkoi mopo keulimaan. Toivotaan että asettuu ja palaa siihen mistä lähti.