Rosengårdissa iso räjähdys, osa ostoskeskuksesta vaurioitunut

3996822191_9ebbc86838_b.jpg

Malmön Rosengårdissa tapahtui juuri ennen puolta yötä massiivinen räjähdys. Joku tai jotkut olivat virittäneet ison pommin Rosengårdin keskustassa sijaitsevan ravintolan kylkeen.

Muutamaa minuuttia vaille puolen yön tapahtuneen räjähdyksen kerrotaan kuuluneen koko Malmön yli. Poliisin mukaan pommi oli viritetty erään ravintolan ulkoseinää vasten ja rakennus koki suuria vaurioita.

Sydsvenskanin mukaan rakennuksen takaseinä on romahtanut ja osittain myös katto. Poliisi kertoi SVT:n uutisille, että kyseessä on nyt suurempi pommi kuin pikkupoikien paukkupommi.

– Osia katosta ja julkisivusta on romahtanut ja sisällä rakennuksessa on suuria runkovaurioita. Kaikki ikkuna lensivät pihalle. Monenlaista romua on lentänyt kymmenien metrien päähän rakennuksesta, poliisi kertoi SVT:n uutisille.

­

Poliisi saapui tapahtumapaikalle isolla operaatiolla. Rakennus eristettiin ja se tutkittiin ensi alkuun pommikoirien avulle, jonka jälkeen aloitettiin varsinainen tekninen tutkinta.

Poliisi tutkii asiaa yleisenä vaaran aiheuttamisena. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumasta, mutta iso alue eristettiin tutkintaa ja suojausta varten, sillä aluksi ei tiedetty oliko kyseessä yksi vai mahdollisesti useampi pommi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Rosengårdissa iso räjähdys, osa ostoskeskuksesta vaurioitunut

 1. ”Kukaan ei loukkaantunut tapahtumasta” mutta joku otti varmasti nokkiinsa ja tunsi rispektiään loukatun.

  59
   1. Lakkokenraalin mukaan puuro oli niin huonoa ettei se kelvannut edes koiralle, naisista puhumattakaan.

    36
  1. Kuten kehitysmaamusĺimien toiminnassa yleensä, niin tässäkin asiayhteydessä on lisäbonuksia: useita tällaisia Ruotsin räjäytys- ja taistelukeksia hallinnoi suomalaisfirma Citycon. Joka kerta kun Kista Galleriassa alkavat sotatoimet, se on Cityconin katteesta eli osakkeenomistajan lompakosta pois.

   Bonuksen bonuksena voi mainita, että Cityconin suuri omistajataho tulee Israelista! Mitähän siitä kehitysmaamuslimi tuumisi?

 2. Jos osa rakennuksesta romahtaa, niin onhan se selkeästi vähän isompi lataus kuin pikkupoikien väsäämä koiranpommi mutta mitäs pienistä, poikia ne isotkin pojat on.

  49
 3. Ja Tanskanmaalla näin https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005906168.html

  Joko mies paljasti arkaluontoisia tietoja, hän oli astunut kilpailevan jengin varpaille tai hän loukkasi jonkun kriminaalin ”rispektiä”? Ainakin yksi gangsteri vähemmän, vaikka mies olikin jättänyt rikollisen elämän taakseen, mutta vanhaa sanontaa siteeratakseni ”ei tiikeri pääse juovistansa”.

  Toi isku meni ainakin oikeaan osoitteeseen, on se hyvä että rikolliset apuharventavat toisiaan ja jättävät normi-kansalaiset rauhaan….

  25
 4. Tämä kuuluu uusruotsalaiseen kulttuuriin, eikä tätä pidä ihmetellä. Kyseessä on sama ilmiö kuin meillä esim. juhannuskokon poltto. Ei siitäkään revitä ulkomailla otsikoita!

  38
 5. Yle uutisoi mielellään että räjähdys tapahtui ravintolassa joka antaa paljon paheksuttavamman kuvan että vaarassa olisivat vain juopotteleva ravintolaväki vaikka räjähdys tapahtui ostoskeskuksessa jolloin vaarassa kyllä oli lapset ja naisetkin.
  Ne mielikuvat, ne mielikuvat Yle hoi!!

  37
 6. Matut räjäyttelee ja poliisi tutkii kovana. Voi hitto mitä pelleilyy. BKT sentään nousee, kun korjataan ja tutkitaan.

  Onhan poliisi eristänyt alueen asianmukaisin teippiaidoin:)

  30
 7. Oisko, ettei läpsyttelijämafiosot ole saaneet tässä kuussa suojelurahojaan.
  Toisaalta, tuleehan läpsyttelijöille kotoisampi olo, kun ympärillä paukkuu.

  40
  1. Niin, se on sitä kotoutumista. Ja vaan ihan pientä kemu-keppåstelua. Påliisi ei luonnollisestä löydä ketään, kukaan ei ole nähnyt ketään, kukaan ei tiedä mitään jne.

   39
 8. ”Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.” Hohhoijaa, dialogipoiliisilla on aikaa tutkia onko tarvetta tutkia, jos vaan värinää on touhuissa, niin ketään ei pirätetä, kun netin vihakirjoittajien kyttäämiseltä ehtii poliisi tälläisiä normijuttuja tarkastella..

  24
 9. ”Poliisi tutkii asiaa yleisenä vaaran aiheuttamisena.”
  Yleistä vaaran aiheuttamista on myös se, että rajoja pidetään auki ilman minkäänlaista valvontaa.

  33
 10. No niin. Mielenkiintoista nähdä kauanko jaksamme sietää näitä yhteiskunnan termiittejä: lama kolkuttelee ovella, IKEA sanoo irti 7500 työntekijää mutta matu käyttäytyy kuin ei olisi huomispäivää.

  36
 11. Ei tehdä tästä nyt mitään numeroo: normaalia orientaalista markkinoiden uusjakoa.

  15
 12. No jos nyt vähän tussahtaa niin ei siitä pidä riemastua. Se on vain normaalia kemukulttuurin ilmentymää, on aina ollut ja tulee aina olemaan sikälimikäli kemuja ei HARAVOIDA ulos koko maasta. Vain haravointi auttaa, kaikki muu on kuvittelua.

  23
 13. Höpsis, ei siellä mitään räjähdystä ollut.
  Poksahdus johtui mitä todennäköisemmin yksittäisen hyvin haudotun monikulttuurisen kultamunan aukeamisesta.

  26
 14. Tässä on mitä ilmeisimmin kysymyksessä sokerishokki. Pullat ja kahvit ovat sisältäneet liikaa sokeria ja ylimääräinen energia on kohdistunut räjähteiden tuomaan henkiseen tasautumiseen. Ehkä olisi aika kieltää kokonaan sokerin käyttö elintarvikkeissa!

  10
 15. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa: nyt talvikauden alkaessa ovat kemunuorison puukon avulla tekemät takki-pipo-kännykkä-rahat- ryöstöt kantislapsilta taas alkaneet uudella puhdilla esim. Nackassa. On pelkkä ajan kysymys milloin nuorisokemurikollinen tappaa koulumatkallaan olevan kantislapsen.

  24
  1. Mitäs näistä pienistä… Tuollaiset keppåstelut voidaan selitellä oma-aloitteisina tulon-/varallisuudensiirtoina, pottunokkakolianismilla väärydellä hankitun omaisuuden uusjaolla, orjalaivojen tervalla ja muilla kivapuheilla.

   23
 16. Juu, se oli vaan tälläkin kertaa päivän pläjäys. Ei sellaisesta kannata välittää.

 17. suomi tarvii juuri tälläistä ”työperäistä”maahanmuuttoa,työnäytteen voi tehdä esim.eduskuntataloon.

  12
 18. He ovat kokeneet vääryyttä, vää, ja siksi he ovat tuollaisia.
  Heitä pitää taputtaa päähän ja sverigedemokraatteja ei me oteta hallitukseen eikä ainaskaa leikitä niiden kanssa.
  Ja trumpin vika, juuri tämäkin pommitus on!
  Me ollaan oikeassa koska rasistit on väärässä!
  Taas on helsingissä 6.12 natseja! Se on se todellinen vaara, ei rakennusten pommitukset ketään haittaa!

  17

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.