Uussuomalainen yritti loikata Ruotsiin-poltti tavaransa Haaparannan matkakeskuksessa

3574770_3907_2200.jpg

Lokakuun loppupuolella käytiin Haaparannalla mielenkiintoinen episodi, jossa osapuolena oli muuan uussuomalainen kielteisen oleskeluluvan saanut sotapakolainen.

30-vuotias irakiaano oli saapunut Suomeen 2015 ja jäi majailemaan Kemi-Tornion seudulle. Aikaa kului ja kielteisiä alkoi tippumaan kuin entisen miehen voittolyönnissä 20 pennisiä pajatsossa. Irakiaanolle valkeni lopulta, että Suomi ei aio ottaa häntä kunniakansalaiseksi.
Irakiaano oli kuitenkin kekseliäs. Hän matkusti linjuriautolla rajan yli Haaparannalle ja soitti Ruotsin hälytyskeskukseen. Tai tarkastiottaen hän soitti yli 20 hätäpuhelua ja vaati apua. Irakiaano oli nimittäin keksinyt, että Ruotsi voisi auttaa häntä ja tarjojta ilmaisen ylläpidon. Se siis aloitettiin parillakymmenellä hätäpuhelulla.
Poliisia ei kuitenkaan ollut lähistöllä paijaamaan irakiaano. Tästä seurasi tuplasuuttumus. Irakiaano jäi notkumaan rajan Matkakeskukseen ja sytytti matkalaukkunsa tuleen. Samoihin aikoihin oli lähdössä linjuriauto kohti Luulajaa. Irakiaano vaati saada matkustaa ilmaiseksi bussilla, mutta kuljettaja kieltäytyi.
Tästä seurasi, että irakiaano kilahti nyt kokonaan. Hän löi kuljettajaa muutaman kerran kasvoihin ja kiipesi bussiin. Siellä hän alkoi rikkomaan paikkoja ja sai revittyä ainakin verhoja ikkunoista ja tekstilejä.
Lopulta poliisisedät saapuivat paikalle ja irakiaano otettiin kiinni bussiasemalta. Hänet pidätettiin ja vangittiin. Tänään aloitettiin Luulajan käräjäoikeudessa istunto miestä vastaan syytelauselmassa mm. virkamiehen väkivaltainen vastustaminen, pahoinpitely, teräaseen hallussapidosta ja sen sellaisesta pienestä.
Odotamme mielenkiinnolla tuomiota ja sitä, palautetaanko irakiaano kotiin irakiin vai Suomeen, jossa hänellä on karkoituspaperi Irakiin.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jkhkgkupg@jklhö.com
Jkhkgkupg@jklhö.com
21.11.2018 22:48

Voi vittujen kevät..
Toisaalta sällillä on all in, ei oo mitään hävittävää.

näinsemenee
näinsemenee
25.11.2018 10:47

Jos yhtään tunnen ruotsalaisia ,niin Suomeen tulee takaisin ja täällä ääliöt aloittavat “turvapaikkakäsittelyn” alusta.

Anonymous
Anonymous
21.11.2018 22:59

suomen poliisi on tehokas ja nopea,2015 tullut ja nyt jo tiedetään ikä ja kansalaisuus.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
22.11.2018 07:32
Vastaa...  Anonymous

olis kysyny nergin päiviltä, kaikki tiedetään tositarkkaan oli hänen vastauksensa….näin hölmölässä kansaa sumutetaan..

Numento
Numento
21.11.2018 23:08

Tää homma menee käteen ja komeesti. Ruotis palauttaa Suomeen ja koska jäbää ei voi palauttaa Irakiin pakolla niin jää notkumaan esim. Helsingin ylläpidolle. Mikäs on köllötellessä kun voi vielä yrittää työperäistä vetämään, kääntyä kristityksi tai homoksi. Tosin maastapoistuminen voi hieman hankaloittaa asiaa mutta eiköhän sellaista katsota läpi sormien. Kyseessä on kuitenkin kuoriutuva kultamuna.

realisti
realisti
21.11.2018 23:26

Pääsee Suomen kautta Irakiin. Suomi maksaa lystin.
Toivoa on, että Refugee Hospitality Club ja Stop Deportations
ehtivät aktivoida voimansa, että hädänalaista Ruotsissa
kaltoin kohdeltua ei karkoteta Irakiin, missä tulee kuolemaan.
Todellakin tulee kuolemaan kuten jokainen elämänsä jossakin vaiheessa kuolee.

realrasisti
realrasisti
22.11.2018 12:10
Vastaa...  realisti

Eiköhän tuollekin lennolle eksy joku hiekkavittuinen vihreä joka ei suostu istumaan..

Allu H
Allu H
22.11.2018 19:14
Vastaa...  realisti

Ei kyllä vihervasurikommunismin mukaan muslimilla on Suomessa ikuinen elämä.

koittakaa-nyt_ymmärtää
koittakaa-nyt_ymmärtää
25.11.2018 13:21
Vastaa...  Allu H

Kaikilla maailman ihmisillä on “jakamaton ihmisoikeus” Suomen sosiaaliturvaanja ja elämään Suomessa.
Vain “rasistit” voivat olla asiasta erimieltä.

Pena
Pena
21.11.2018 23:48

Hänet otetaan tietenkin ilomielin Suomeen ja sale antaa jopon rajalla.

Velkom aivojättiläiset
Velkom aivojättiläiset
22.11.2018 00:21

Älykkyys on kykyä 5toimia uudessa tilanterssa

Ulos vaan ja äkkiä ennenkuin tekee pahempaa
Ulos vaan ja äkkiä ennenkuin tekee pahempaa
22.11.2018 03:02

Mitäs vajetta tämä herra tuli tänne paikkaamaan? Vajaamielisyyttäkö?

kullerwo
kullerwo
22.11.2018 03:38

ja ihana karvapallero pääsee tädin monikultturisuutta kuiva rönttä odottavaan syleilyyn… ihanaa

huugo
huugo
22.11.2018 04:57

mitä vittua, eikö nämä olekaan sotaa pakenevia raukkoja, joilta on viety kaikki. Eikö Suomen matuhalaajat voisi adoptoida tämän lemmikikseen. Seuraavaksi matkustaa Li tädin luokse ja pyytää loppuelämän ylläpitoa koska puoluejohtaja on puhunut niin lämpimästi irakilaisita.

Vieraslajit kuolee
Vieraslajit kuolee
22.11.2018 07:00

Paras tapa saada jäädä Ruotsiin on murha tai muutama raaka raiskaus. Parin vuoden pleikkaripelaamisen jälkeen kun vapautus koittaa niin Ruotsi ei karkoita ketään minnekkään, ja maa on täynnä maanmiehiä joiden kanssa on kiva juopotella ja vähän kikkelikeppostella. Rikos kannattaa aina! Suurimmat ongelmat alkavat näillä kultamunilla kun tulevat aikuisen miehen ikään, neljänkympin paikkeilla ei jaksa enää dokaa eikä puskissa pillun väijyminenkään enää innosta kuten ennen. Tekee mieli rauhaa, ja leppoisia päiviä oman pikku 11-vee pimperon kanssa omassa isossa ilmaisessa talossa. Muttamutta..ei puutu kuin fyrkkaa, ammattitaitoa ja kielitaitoa. Tai edes jonkunasteista perusmuotoista lahjakkuutta jolla pääsisi elämässään eteenpäin. Sitten vituttaa niin että veri ei kierrä, ja aitoon muslimitapaan tilanteeseen on syyllinen kuka tahansa muu paitsi kultamuna itse. Sitten alkaa armoton vitutus-JIHAD, ja ruumiita tulee. TAI parhaassa tapauksessa muslimi on jostain kehittänyt alkeellista aivotoimintaa, ja nuoruuden villien turvapaikkavalehteluvuosien aika on ohi ja on aika aikuistua, matkustaa kiltisti takaisin kotiin. Mennä siellä töihin ja elää onnellisena muslimina omiensa seurassa elämänsä loppuun asti.

Jones
Jones
22.11.2018 07:49

Tässä se nähdään joidenkin luonteenlaatu. Heidän pitää saada juuri se mitä he haluavat. Jos he eivät saa mitä haluavat alkaa raivoaminen. Tälläisille tapauksille ei saa sanoa ei, heidän mielestään. Kuuluukohan tälläinen Lähi-Idän kulttuuriin noin niinkuin yleisesti ottaen, ja ovatko lähi-itäläiset yleensä tämänkaltaisia luonteita?

K.L.
K.L.
22.11.2018 19:39
Vastaa...  Jones

Jones,heiltä puuttuu kokonaan itsehillintä.Sen näkee jo seksuaalirikoksissa.Kaaosmaista kasvatusta kokonaisvaltaisen “uskonnon” varjossa.

pöh
pöh
22.11.2018 10:09

Kiivas kaveri selvästi, mitä kaikkea mukavaa Suomessa vielä saakaan aikaan.
Kunhan tyyppiä Suomeen palautetaan niin voisi muutama vihreä elin mennä lentokoneeseen seisomaan..

Anonymous
Anonymous
22.11.2018 14:12

JALA,JALA MATU !!!!!!!!