Yksintulleet lapset sytyttivät orpokodin tuleen Skurupissa, kolme pidätetty

Kuvakaappaus 2018-11-22 09-37-33

Liekö traumat tulleet pintaan viime yönä klo 01.30 jälkeen kun kolme sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta yksintullutta nuorukaista yrittivät sytyttää orpokotinsa tuleen Skurupissa.

Palolaitos sai automaattihälytyksen klo 01.35. Orpokoti oli tulessa. Ei ilmiliekeissä, mutta kuitenkin. Paikalla selvisi, että kolme yksintullutta lasta, kaikki iältään 15 vuotta, olivat ensin rikkoneet kaikki orpokodin ikkunat, keittiökalusteet ja lyöneet tuolit hajalle. Sen jälkeen kodin verhot ja muuta palavaa materiaalia oli tuikattu tuleen. Liekit loimottivat jo iloisesti kun palolaitos saapui paikalle, mutta palo saatiin nopeasti sammumaan.
Tämän lisäksi lapset olivat uhitelleen orpokodin yöhoitajalle ja tätä oli uhattu jollain lyömäastalolla.
Poliisi otti nuorukaiset haltuun ja heitä epäillään nyt törkeästä tuhopoltosta, vahingonteosta ja pahoinpitelystä.
Asiaa avattiin Ystad Allehandassa.
 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
niin_sitä_pitää

Kyllä 15 vuotias jo ymmärtää,että ei tämmöstä saa tehä edes ”vääräuskoisten” rakennuksille.Mutta eihän niitä pystytä edes rankaseen ,kun on alaikäsiä.Mutta ei mitään,,kunnon kagsterinalkuja Ruotsille lisää.
Yksi asia,oisko isot pojat neuvoneet,että tehkää näin.

Nuoret monesti kaikkein kiihkomielisimpii

15v juuri ymmärtää, että näin pitää tehdä vääräuskoisten rakennuksille.

Pertti Grandell

ei näille tartte opettaa, on jo äidinmaidossa….

PM

Aasintamma lienee ollu kantavana…

Nestori Lundahl

Hyeena paremminkin.

Anonymous

huomaa että oli lapset asialla kun jäi yritykseksi,sillä aikuinen kehari olisi sytyttänyt kunnolla niin että palokunnan tullessa paikalle talosta olisi vain perustukset jäljellä ja vähän savua.

Valtsu

Ammattimaiset verorahahaaskaajat olisivat losauttaneet koko Skurupin avaruuteen. Ei pitäis poikasten lähteä miesten hommiin.

Hesekiel Liekki

Ehkä auttaisi jos Skurupin kunta palkkaisi naisia imemään näiden pikkupoikien pikku kikkeleitä?

rocky

Meinaatko että lapsukaisille eivät kelpaa nämä jäänmurtajaluokkaan kuuluvat suvakit jotka tekevät sitä ilmaiseksi?

Amnesty hae kerjäläiset ja kemut pois!!!

Idioottimaista päästää irtolaista paskasakkia maahan: Amnesty International kritisoi nyt miten Ruotsi kohtelee kerjäläisiä (joita vähintään 4000 ja aiemmin 7000-8000) vastoin Ihmisoikeuksia. Heille pitää hommata katto pään päälle, juokseva vesi jne jne jne.
Entäs ne tuhannet kantikset joita kerjäläiset yksin-, kaksin- ja porukallatulleiden lisäksi ovat pahoinpidelleet, ryöstäneet, raiskanneet, tappaneet???

Valtsu

Jep, eihän se ihan vahinko ole, että Persestanit ovat kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti ongelmajätekasoja.

huugo

Laittakaa ne Suomeen, vapaavuori ja vartianen tarvitsevat heitä pääkaupunkiseudulle, siellä on myös paljon poltettavaa.

Numento

Joku on selkeästi sivistänyt lapsosia ettei 15 vuotiaaksi itsensä ilmoittanutta rikoslaki oikein puraise. Pojat pääsevät päänsilityksellä ja saavat batikhäxoilta pullahaleja jo tänään. Majoitusolotkin voivat olla laadukkaammat ja parhaimmillaan jopa isommassa taajamassa jossa poikien on kivampi keppostella. Lisää näitä Ruotsiin eikä ketään ulos, talous nousee kohisten. Mikään ei voi mennä pieleen.

PELKKÄÄ TAPPIOTA

Pelkkiä kuluja, vaivaa ja vahinkoa. Yhden ampumisen hnta yhteiskunnalle: 75 miljoonaa kruunua.
https://mitti.se/lansnyheter/kostar-skjutning-samhallet/?omrade=hela-stockholm

Trilisser

Saiskos näistä innovatiivisia työntekijöitä jätteenpolttolaitoksiin?

Pinlaareni

Tuskin, koska eivät onnistuneet polttamaan orpokotiaankaan…

Anonymous

tarkoitatko töihin vai jotain muuta

SETÄ

Paavo hei! Tästä juttua https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b62c4e8-0f9a-475b-81bd-c9f55103fbf6 Ei siitä että joukkoraiskaajat ovat TAAS mukapakolaisia, vaan siitä että iltalehti HELVETIN RASISTISESTI tuossa ilmoittaa että panomiehet ovat Afghaaneja!!!!! Tässä rikotaan ihmisoikeuksia!!!!!!

Pena

Saksassa on kova seksihätätila ja Ruotsissa palaa pahan puuron takia orpokodit Ei sen kummempaa tänään.

K.L.

Hitsi luin ensin että ”seksinälänhätä..”:D:DNo onhan niillä,eivät pysty itseään hillitsemään mitenkään!Pahaa ruokaa..poltetaan verhot jne…

huugo

Nämä tapaukset ehkä lisäävät matuvastaisuutta Saksassa jos tuosta jotain positiivista hakee. Tämä tapaus on tyypillinen, alikäinen lähtee afgaanimatun matkaan ja loppu on arvattavissa. Raaka tapaus kun tyttöä pidettiin viikko seksiorjana. Muistaa loppuikänsä ja tuskin toipuu koskaan, eli elämä pilalla. Vastaavat tapaukset ovat lisääntyneet ja kaava on sama. Luulisi että näistä tapauksista nousee melkoinen vastareaktio mutta on vain käsittämätön hiljaisuus, kuin olisivat jo alistuneet kohtaloonsa merkelin vahtiessa ettei kukaan pääse tuomaan asiaa laajemmin julkisuuteen. Merkelin Itä-saksan aikaiset keinot purevat vielä hyvin.

Taas äimän käkenä

Tyypillistä muslimijengien touhuilua, laitetaan se lutuisin karvapallero höynäyttämään kotoutuksessa tavattuja teinejä tutustumiskäynnille jossa annetaan ullatusseksiä koko klaanin toimesta.
Joukkoraiskaus videoidaan ja sillä kiristetään raiskattuja hiljaisiksi ja ilmaisiksi prostutioiduiksi, jopa snuff-filmejä tehtäneen vahingossa tai tarkoituksella tienata…

Allu H

Orpokoti palaa vain kerran mutta rasismi loimotta iäti. 🤣

MONOkulttuurinen savolainen

Elekee, elekee!! Nyt on kyseessä yksittäistappaas, ja voi olla että poijilla oli vaan tarve saada makkarat paistettua tikkujen päässä, kun monokulttuuriuuni oli liian vaikeakäyttöinen.

Pera Peeveli

Kidutusta ja vainoa paenneet piltit tekivät minkä voivat ja ahkeroivat tuhotöissä vain nostaakseen Ruotsin BKT:tä. Nimittäin jos Ruotsin valtio rahoittaa uuden kämpän ja kalusteet velkarahalla, niin silloinhan se raha jää Ruotsin talouteen kiertoon ja rikastaa Ruotsia. Suomessakin valtion talous paranisi kummasti jos otettaisiin ensin reilusti velkaa ja tuotettaisiin koko rahan edestä maahan lisää näitä moniosaavia pieniä tuholoisia. Vastineeksi ylläpidostaan lapsukaiset sitoutuisivat sitten vandalisoimaan ja terrorisoimaan vääräuskoista ympäristöään. Ajatelkaa kuinka paljon nämä kultamunat pyyteettömällä ahkeruudellaan loisivat uusia, oikeita ja tuottavia työpaikkoja esim. tulkeille, vartijoille ja remonttimiehille vain muutamia aloja mainitakseni. Päättäjät hoi, me tienataan tällä! T: nimim. Yksi monien puolesta