Jenna Simulan politiikkapäiväkirja: Mielipiteenvapaus uhattuna

Jenna Simula kertoo videolla siitä, kuinka tietyt tahot ovat selvästi alkaneet vaikutusyritykset vaaleihin. Sosiaalisen median, varsinkin Facebookin harjoittama summittainen ulossulkeminen on tällä hetkellä yksi pahimpia.
Kannattaa kuunnella noin 8 minuutin video.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Mainitut some-alustat ovatkin valtamedian jatkeita, mitä mokutukseen tulee, ja sen takia ilmiantopolitiikkakin toimii vain yhteen suuntaan – semminkin kun ilmiantonappuloiden paineleminen ei kuulu selkärankaisten luonteeseen.

Anonymous

Ikään kuin olisit matoja vastaan

Pessimisti

Facebook on saatanasta ja siitä tulisi lähteä heti pois. Sen voi jättää viherpunikeille ja globalistikoirille.

IKirouta

Korrekti päivitys aiheuttaa bannin? Mielenkiintoista. Ota varmuuskopiot ja laita muille kanaville (VK).
Vihapuhe ei ratkaise mitään, sitä tulee niin hyvä olo. (oma kommentti)!
Jenna puhuu asiaa!

Acc

Korrektin päivityksen aiheuttama bannaus voi johtua automaatiosta. Minut on bannattu vuonna 2017 useita kertoja Hommaforumilla ketjussa, joka käsitteli Manchesterissa Adriana Granden konsertissa tehtyä pommi-iskua. Viestini katosivat minuutissa parissa, joten kyseessä oli automaatio. Viestini olivat asiallisia. Mielestäni on huono ajatus antaa automaatiolle bannausoikeudet. Ei pitäisi luottaa sensuuri- ja bannauspalveluja tarjoaviin firmoihin. Tiedä vaikka Soros omistaisi jonkun niistä.

Kossu

Mä en missään ehdokkaana mutta ihan samaa tulee naamakirjasta….ittu joku kuukauden vanha kommentti niin kolmen päivän bännit päällä =D =D ja jos mä nyt oon oikein ymmärtänyt niin riittää kun pari ituhippiä ilmiantaa niin siitä lähtee bännit….pitäis kokeilla joskus toisin päin =D =D Mutta kuten Jenna tossa kertoi on jo vaikutusta hänelle ja hänen vaalityölle koska tuota naamkirjaahan seuraa suurin osa jengistä ja sieltä saa jopa sitä oikeaa infoa näistä ehdokkaista……..harmi sinänsä että joku somejätti valitsee politikoinnin…ton laajunen mitä naamakirjakin on pitäisi olla neutraali politikoinnille…..

Anonymous

haittamaahanmuutosta ja siitä hyötyviä(pakolaispisnes) ei saa puhua totuuksia,saas nähdä koska loputkin kansasta herää tähän väestönvaihtoon.

peräpää

Tehkää Virheille samaa provokaatiota (keksityillä) ilmiannoilla, kuten hekin..

Anonymous

Ilmianto-yhteiskunta näyttään pärjäävän ilman minua

fatwantarkistaja

Toisaalta mieli tekisi, toisaalta antaapi olla. Tässä oppii pikkuhiljaa pelaamaan kommareiden säännöillä. He itse eivät opi mitään, kun ovat niskan päällä. Jonain päivänä puhuvat itsensä gulagiin ja passaa sitä sitten hihitellä aidan “väärällä” puolen, kun toiselta tippuu hampaat sekä tukka. Se “armo”, jota ovat osoittaneet kunnon kansalaisia kohtaan, annetaan korkoineen takaisin. Ei pahemmin itketä Li, jonka kyltissä lukee edelleen “meillä on tilaa”. Sille ei nälkäkään toimi opettajana.

Ihanko totta?

Vai ovat nyt keksineet bännit ja kaikki pahat – ja kun ennen ei kukaan näin kieroillut

KalleK

Mukava nähdä järkeviä ihmisiä. Televisiota kun katsoo niin siellä kaikki näyttävät muuttuneen hulluiksi, varsinkin “asia”ohjelmissa.

Suomi Finland

https://www.is.fi/viihde/art-2000005903924.html
Jos tämännäköisen naisen risteyttäisi erään Ylen varsin suvaitsevaisen toimittajan kanssa, mikä olisi tulos?

Musta makkara

Kyklooppi?

huugo

Neito, jätä koko paska. Hetken päästä todellinen vaikuttaminen on jossain muualla kuin naamakirjassa. Soros on kaapannut tuo käärmeenpesän.

Pena

Kukaan järkevä ei liity facebookiin.

Allu H

Ei muuta kuin TUBEen kanava niin kuin Lauralla ja Riikallakin.