Mustan perjantain sysimusta tarina yksintulleesta Josefista

Kuvakaappaus 2018-11-23 01-14-30

Musta perjantai on hyvä aloittaa mustalla jutulla. Sen päähenkilönä on muuan yksintullut sotapakolaslapsi 17-vuotias Josef, joka ihan yksin tallusteli 14-vuotiaana vuonna 2015 Iranista Ruotsiin.

Yksintullut Josef on siis kuten 95 % hänen maanmiehistään, jotka ovat tulleet Ruotsiin sotaa, vainoa ja kidutusta pakoon: Hän ei tarkasti ottaen tule Afganistanista, vaan Iranista. Iranissa taas ihmisiä, ei edes afgaaneja, vainota. Sikäli mikäli kuin missään islamilaisessa maassa ketään ei vainottaisi.
Josef ei ole ikinä asunut Afganistanissa, mutta hän hakee sen perusteella turvapaikkaa Ruotsista. SVT:n uutisissa kerrotaan miten hazarat, joihin Josef kuuluu, vainotaan Afganistanissa. Toiset ihmisryhmät vainoavat hazaroita. Josef hakee siis turvapaikkaa Ruotsista sen perusteella, että hazaroita vainotaan Afganistanissa. Vaikka mies ei ole ikinä asunut Afganistanissa.

Vielä kerran: Josef, joka ei ole ikinä asunut Afganistanissa, vaan ikänsä Iranissa, hakee turvapaikkaa Ruotsista sen perusteella, että hazaroita vainotaan Afganistanissa.

 
Aika mustaa vai? Asia olisi aivan sama jos vaikkapa somali, joka on syntynyt ja asunut ikänsä Yhdysvalloissa, hakisi turvapaikkaa Australiasta. Tai jos Suomeen tulisi sota, niin Ruotsissa syntynyt ja siellä asuva ulkosuomalainen hakisi turvapaikkaa Yhdysvalloista.
Mikä SVT:n uutisessa on oleellista?
Uutinen lähtee väärille raiteille siinä vaiheessa kun siinä kerrotaan ikäänkuin faktana, että hazaroita vainotaan myös Iranissa. Josef kertoo, että hänellä ja perheellään ei ole Iranissa tulevaisuutta. Josefin perhe asuu edelleen siis Iranissa. Josef kertoo:
– Afgaaneilla ei ole Iranissa ihmisarvoa. Pakenin Iranista etsiäkseni parempaa elämää Ruotsista.
Siinä oli jutun oleellisin lause. Josefilla, joka ei oikeasti ole edes mikään 17-vuotias, vielä vähemmän oli 14 tullessaan Ruotsiin, ei ole mitään turvapaikan tarvetta. Hän ei ole paennut mitään muuta kuin köyhää ja rupista elämää. Hän ei ole paennut sotaa, ei vainoa eikä kidutusta vaan kuppaista elämää. Se taas ei ole turvapaikan peruste. Jos olisi niin silloin turvapaikan perusteluksi riittäisi se, että asuu islamilaisessa maassa. Näin ollen periaatteessa lähes kaikkien kolmansien maiden muslimit olisivat oikeutettuja turvapaikkaan Ruotsissa.

Kuvakaappaus 2018-11-23 00-35-27
”Tekee kipeää kun Ruotsissa kohdellaan näin…”
 
Tällaiset uutiset ovat harmillisia. Niissä sekoitetaan useita asioita keskenään ja kaikenlisäksi niihin lisätään pitkät pätkät jonninjoutavaa jorinaa. Jorinalla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa. Jorinalla nostetaan säälipisteviisarin neulaa kaakkoa kohti.
Jorinaosastolle menee kuinka Josefin pakomatkan kerrotaan olleen vaikea. Kuularuiskut huusivat ja ihmisiä hukkui. Josef kertoo, että pakomatkansa aikana vanheni 30 vuotta. Mikä tosiasiassa saattaa olla miehen oikea ikä.
Sitten alkaa Ruotsi-osuus. Nimittäin Josef on kokenut itsensä vangituksi Ruotsissa. Kyllä, uutisen koko ydin on kerätä säälipisteitä kuinka Josefilla on vaikeaa. Ruotsissa kun on ollut pelko, että joutuu Tukholman kupeesta jonnekin lapin peräkylään. Alituinen oli pelko. Orpokodin johtaja sanoi, että jos pojat eivät ole kunnolla tulee lähtö peräkylään.
Josef koki itsensä ahdistuneeksi orpokodissa. Josef tarkentaa:
– Me pakenimme sotaakäyvästä maasta, jossa meitä ei kohdeltu hyvin. Sitten tulimme Ruotsiin, jonka luulimme olevan parempi kuin kotimaamme. Mutta meitä kohdeltiinkin niin ja näin… se tekee kipeää.
Loppuun on vielä laitettu muutama kappale tekstiä, joka saa RHC:n naiset tyrskimään. Josef haluaa tietenkin tohtoriksi, mitäpä muuta luku- ja kirjoitustaidoton aikuinen mies voi Ruotsissa haaveilla. Tohtori pitää olla.
– Haluan tulla lääkäriksi ja auttaa toisia ihmisiä. Haluan myös auttaa perhettäni Iranissa, se on kaikkein tärkein asia.
SVT


 
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PM

Kyllä, joutu tässä tyrskimään. Muttei säälistä.

ruotsissa asuva

Tippa valuu pitkin poskea,mutta ei säälistä tätä yhtä kehitysmaalaista huijaria kohtaan.Vaan Ruotisissa vuosikymmeniä
työtä tehneenä ja asuvana ruotsalaisten ääliömäisyys.Pilasivat hienon maan tällä maailmaasyleilevällä touhotuksella.Hyväksikäyttäjiä kyllä maailmalta riittää,joilla on vain halu ilmaiseen vaivattomaan elämään ja iaslamilaiseen maailmanvalloitukseen.
Suotsi ei enää ole se maa mihin aikanaan töihin tulin,ei sinne päinkään.

sakari

Ruotsisshan ei saada sitä hallitusta kasaan, kolmas yrittäjä, Ruotsidemograattien Jimmy kivenä kengässä? kerro koerro tuleeko uudet vaalit???

Vaalit, vaalit, vaalit!

Extravaalit tulevat. Toinen vaihtoehto on että hulluus huipistuu ja Lööperi otetaan takaisin.

Valtsu

Oi Josef, Josef, sä palannut et koskaan…

pensavero ylös vihreät yhteydet

Onko tämä se raamatun Joosef?

oeir

Mistä johtuu,että nuilla afkaaneilla laitalukien on rokonarpinen naama.Onkohan siellä joku tulirokko raivonnu kun niillä iho on nuin huono.

Armis

”nostaan säälipisreviisarin neulaa kaakkoon”. Ei nii paha, vaik ilmansuunnat arvauksella
; )

Ihan varmasti

Kyllä on sen verran posketkin lommoilla, että tupakka ainakin palanut paljon ja ikä tuskin on 17v nähnytkään. Varmasti reippaasti yli 30v tuon ikä.

huugo

Matuvyöryssä Eurooppaan sekoitetaan tahallaan asioita ja toivoisin että turvapaikka-asioiden käsittelijöihin otettaisiin vain karskeja miehiä. Naisille nämä yhdenyön tarinat tuppaavat menemään tunteisiin kun matu suoltaa valhetta valheen perään. Synnynäinen valehtelija vielä ohjeistetaan hyvin nyyhkytarinoilla ennen haastettelua maanpettureiden toimesta. Suomi lisää käsitteljöitä ja pahalta näyttää koska esim. somaleja saa jäädä maahan yli 95 % hakemuksista. Hehän ovat sitä ahkeraa työtä hakevaa sakkia. Toivottavasti jäävät Helsingin riesaksi, vapaavuori saa näistä ahkeraa työvoimaa.
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/375174-turvapaikkakasittelijoiden-maara-moninkertaistui-pystymme-tekemaan-noin-tuhat

Anonymous

se tekee kipeää sanoi, minuun ja moneen muuhun tekee ”kipeää” että näitä päästetään maahan,pelkkä tieto matujen tulosta saa verenpaineen nousemaan vaarallisen korkealle

Pertti Grandell

surullisinta on että kaikki viranomaiset ja suvakit puolustavat , lehdistö kirjoittaa moista soopaa..mikähän perkele svennuhiun ja hölmölänkin ihmisiin on mennyt,miksei omaa kansaa auteta, täällä valheella on lyhyet jäljet, valehtelet viranomaisille putoat yhteiskunnasta..näitä uskotaan kirkkain silmin ja vielä kehdataan propageerataa, fyi faan..pthyi….

kossu

Ja sehän tässä tosiaan pahinta täällä hurrilassa että nämä satans sadut uppoo kun kuuma veitsi voihin……tää hurrilan kansakotitouhu on nyt vaan revennyt niin pahasti lapasesta että ainakin meillä muutto edestä täältä eikä kohde ole suinkaan synnyinmaa finlandia,samoilla jalanjäljillä tunnutaa sielläkin olevan mutta onneksi on maita jotka eivä tästä monikulttuurisesta rikkaudesta niin välitä….lähin jo tuo Eesti jossa paljon tuttujakin…toki vain yksi vaihtoehto,muitakin löytyy….oli eläkkeellä aikomus täältä luistaa mutta siihen mennessä tää hurrila olis jo menetetty täysin niin jossain vaiheessa omaisuutta realisointiin ja menoks…..hullua lähteä ”karkuun” mutta ei muuta vaihtoehtoa. Nämä tämän tapaiset uutisoinnit kertoo koko jaskan mitä täällä hurrilassa tapahtuu…..ei riitä että 17% kansasta kääntyi ”rasisteiksi” vaatisi yli 50% ja siltikään näitä josefeita täältä minnee saataisi jos luvat ovat saanneet…..

Totally fed up

Tallustele vaan takaisin kotimaahasi, Jooseppi. Tai where ever sineppäin. Ei Klinttonin akkakaan enää tykkää siitä että Eurooppa ottaa pakolaisia ja eurooppalaiset itsekin- ne joilla järki pelaa- ovat jo päälakeaan myöten täynnä Josefeja, Aleja, Muhammedeja, Mahmudeja, Ahmedeja ja kaikkea paskaa mitä he aiheuttavat.
Jokainen uusi kemu on liikaa, sama pätee vanhoihin.

APUA TARVITAAN!!!

Mustan perjantain Musta tarina Mustatukkaisesta Mukapakolaisesta, yksi miljoonasta.
Ei voi kuin toivoa että joku ulkovalta pistää pikaisesti stopin Pohjolan ja Euroopan tuhoamiselle, ensikädessä kovin sanktioin ja jos ei viesti mene perille niin asevoimin. Mielellään jo tänään mutta viimeistään huomenna…

Me Hirviöt

Lisää juttua Solnan telttailijoista, katso sivut 4-5: http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_miwa#
”Domstol kan avgöra boende för nyanlända”
Värmdö jakelee matuille lopunikäisiä vuokrasopimuksia vaikka ei olisi pakko, johtuneekohan johdosta jossa puh.joht. on matu ja loput MPeetä sun muuta. Kunnanhallitus on kuin ”Me Hirviöt” yhteispotretissa, järkyttävän näköinen tiimi.

Setä

Se mikä eniten vituttaa on muslimien ja apinoiden RÖYHKEYS täysin pokkana vaan valehdella päin naamaa. Ja sitten UHRIUTUA ja VAATIA asioita valheensa perusteella. Ei minkäännäköistä moraalia, ei häpeäntunnetta ei KUNNIAA. Ja noita viruksia loisii maailmalla jo satoja miljoonia.. Karmaisevan paskoja ihmisiä. Alhaista saastaa.

Valtsu

Jossain kohtaa luulin, että nämä typeryyttään menivät kertomaan totuuden, mutta ilmeisesti sillä ei ole merkitystä, että tuleekin Iranista – tai siitä voi saada jopa lisäpisteitä! Olinpa naiivi.

Aappa

Kyllä, aito hasardi on kyseessä.

jippos123

Yksi syy siihen, että yhtäkkiä noita ”lapsia” alkoi lampsimaan Iranista Pohjolaan on se, että Iran käyttää niitä ”proxyinä” Syyrian sodassa. Iran on ilmouttanut, että nyt loppui se lonniminen ja on aika lunastaa maasaa olo tapplemalla sunnikapinallisia vastaan. Sehän ei toki noille velttomunille käy joten lähtivät kälppimään. Riittävän tyhmät kansat löytyivät sitten pohjolasta.Hazarat on suurin porukka jotka aikoinaan luikkivat a-maasta Iraniin onnea onkimaan. Oikea liike olisi ollut jäädä kotiinsa tappelemaan maansa puolesta mutta kun ei maistunut. Paljon hauskempaa on harrastella tappamista ja pilluvarkauksia pohjolassa.
Olette varmaan huomanneet, että kaikista matuista kusipäisimpiä ja raaimpia ovat juurikin noi afgaanimulkut.

huugo

Kyllä näin on. Ruotsi suorastaan houkutteli noita ”pakolaisia” maahan 2015 ja suomen pääministeri sipilä lähti mukaan täysin palkein lupaamalla talonsa, josta syntyi arabiankielisillä somealustoilla kulovalkean tavoin kuva että pohjoismaissa annetaan talot ja palvelut kultalautasella. Ruotsin pääministerin soitto tosin antoi tälle vielä pontta ja melkein koko hallituskööri kävi vielä paikan päällä Ruotsissa ottamassa ohjeita. Rajat aukseivat ja osa matuista suorastaan vyöryi Suomeen. Sipilä vielä munasi itsensä MTV:n lähetyksessä, kun Irkilainen tyhjäntoimittja Fahad Firas vei pääministerimme kuin kuoriämpäriä jolle koko maailma nauroi kiinaa myöten.
https://www.suomenuutiset.fi/suomea-markkinoidaan-irakilaisille-unelmien-kultamaana-maksetaan-kaikki-kustannukset-ja-palvelut-annetaan-asunto-rahaa/
https://www.youtube.com/watch?v=irJc55yA9cU

kanander

Logiikka on sama, kun valehomo sanoo tulevansa tapetuksi, jos joutuu palautetuksi kotimaahansa (ja julistaa siellä kaikille olevansa homo).