Pakolaissopimus sai Virossa uuden käänteen, poliittinen kriisi menossa

Kuvakaappaus 2018-11-24 12-25-40.png

Aiemmin viime viikolla Viron hallitus hylkäsi YK:n pakolaissopimuksen. Myös presidentti Kersti kaljulaid oli sillä kannalla, että sopimusta ei allekirjoiteta. Mutta nyt presidentti jostain syystä haluaakin allekirjoittaa sopimuksen.

Tämä on aiheuttanut voimakkaan reaktion Virossa. Presidenttiä vastaan on syntynyt kansanliike, joka vaatii hänen erottamista. Erottamista vaativa adressi on kerännyt tuhansia ääniä. Suuren äänimäärän on kuitenkin saanut adressi, jossa vaaditaan Viroa olemaan allekirjoittamatta sopimus.
http://petitsioon.ee/ei-marrakechi-migratsioonileppele
Kannattaa huomioida äänimäärässä se, että Viron asukasluku on noin 1,2 miljoonaa, joten kannatus kansan keskuudessa on selvästi kovempaa olla allekirjoittamatta sopimusta kuin Suomessa.
Maria Kaljuste kritisoi aiemmin kovin sanoin Kaljulaidia. Viron parlamentti aikoo äänestää asiasta vielä maanantaina. Asia on aiheuttanut siinä määrin kovaa vääntöä. että sisäministeri Anders Anvelt erosi virastaan terveydellisiin syihin vedoten.
9. joulukuuta järjestetään Tallinnassa suuri mielenosoitus pakolaissopimusta vastaan. Sinne odotetaan tuhansia ihmisiä. Monokulttuurin työryhmä lähettää paikalta livelähetyksen.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kemupula

Kaikki järjissään olevat maat ovat vetäytyneet pois sopimuksesta mutta Ruotsi/Lööperi aikoo ehdottomasti allekirjoittaa sen jotta pystytään takaamaan meille pakoloisten ja tupaturistien jatkuva valuminen. Varoituksista viis veisataan, mm siitä että sopimus aikaamyöten muuttuu pakolliseksi.

Debis

Niin nääs nyt allekirjoitetaan ja kansalle sanotaan, ettei se merkitse mitään eikä velvoita mihinkään. Sitten parinvuoden päästä on miljoona neekeriä ovella ja sanotaan että sopimus on allekirjoitettu ja on velvollisuus ja rikkaus ottaa neekerit sisään ja miksette silloin vastustaneet sopimusta!

Kaljukangas

Noita Kaljujahan aivan vilisee Eestissä!
Paavonkin pitäisi muuttaa sukunimi Kaljukankaaksi, näinollen brändistä tulisi PK-MEDIA.

Pelotavaa islamistista Vihapuhetta

Iranin presidentti kehotti kaikkia muslimeja yhdistymään Yhdysvaltoja vastaan
Talouspakotteet ovat kiristäneet Yhdysvaltojen ja Iranin välejä.
Meillä on vaihtoehtoina joko levittää punaisia mattoja rikollisille tai vastustaa voimalla epäoikeudenmukaisuutta ja olla uskollisia meidän profeetalle, Koraanille ja islamille.”
Siiten Nämä Valtamedian ihmiset vielä naljailevat Usa liberaali sekopäiden kanssa
Että Trumph On rasisti nazi kun haluaa tiettyjen islamilaisten maiden
ihmisten tulon kieltää Usaan
Mietikää jos usa olisi päästänyt vaikka 1 mIljoonaa Iranilaista maahansa
ja heidän johtajansa Puhuu Tälläisiä
Iranin presidentti kehotti kaikkia muslimeja yhdistymään Yhdysvaltoja vastaan
mitä tapahtuu sen maan asukaiden turvalisuuden tunteelle näiden
1 miljoonan Usaan maahan tunkeutuneiden islam muslimien iranilaisen takia
mitä tapahtuisi jos joku suuri muslimi johtaja käskisi matu muslimien hyökätä
saksan ranskan englanin ja ruotsiin Suomen kansalaisia vastaan esim terrorismilla
jonkun tekosyyn varjola samoilla maltilisilla loppulauseilla
Meillä on vaihtoehtoina joko levittää punaisia mattoja rikollisille tai vastustaa voimalla epäoikeudenmukaisuutta ja olla uskollisia **meidän** profeetalle,** Koraanille ja islamille.”*

Anonymous

viro ei vielä ymmärrä että monikulttuuri on rahareikä ja kansan tuho,mutta jos ottavat ruotsista ja suomesta mallia niin kyllä se siitä.

Tiit Koolmann

Kyllä viro ymmärrä. Viron hallitus ei ole vielä viro.

Anonymous

eiköhän virossa ole ihmisillä järki päässä.. ja pysyykin..

Pena

Viro meinaakin lähteä sitten Ruotsin tielle. Valmistautukaa ammuskeluihin ja joka öisiin autopaloihin.

Heppu Korhonen

Mikä estää odottamasta että muut maat ovat allekirjoittaneet ja katsoa miten meni.
Jos sopimuksessa on hyviä kohtia ne voidaan hyvin toteuttaa itsenäisesti.
Lopputulos on sama, mutta itsenäisyys säilyy.

Mkoo

Vaihtoehtoja presidentin mielenmuutoksen syyksi: EU-lahjusrahaston tarjous, josta ei voi kieltäytyä, EU-kiristys&uhkailu, Bilderberg-hillotolppa

Hemmo

Kersti on ollu EUssa isojen rahojen ääressä. Ei edes kovin tunnettu ollut Virossa presidentin vaalin aikoinakaan.
Sai muuten parempaa palkkaa EUssa kuin nyt pressana. Kaljulaid olisi kyllä halunnut alunperinkin pistää nimen alle soppariin, mutta Isamaa pisti hallituksessa vastaan. Sossut hermostui pahan kerran saa nähdä mitä tapahtuu, Kersti on kuitenkin EUn sylikoira.

Pirjo

YK on laittanut Maailmanpankin korporaatiot lahjomaan , tai uhkaamaan pelottelee murhilla, kuten heillä tapana on, jos heitä vastustetaan… Kuunnelkaa John Perkinsiä. You tube.

Särmääjä

Virolaiset ei maatansa ainakaan matuille myy halvalla vaan siellä on kansalaisissa voimaa toisin kun Suomessa.

Örmy

Väistämättä tulee mieleen että miten ja mistä Viroa nyt painostetaan? Onko kysessä EU tai YK? Tai Perkel(e) tai Macron?
Yksikään omista kansalaisistaan oikeasti välittävä maa ei allekirjoita tuota sopimusta.
Voisi olla jotain tähän tyyliin: ”muista että tämä sopimus ei ole sitova mutta meidän kauppa 100000000000 eurosta kaatuu heti, jos ette allekirjoita.”
Siinä poliitikko sitten miettii että ”voisihan sen sopimuksen allekirjoitta koska se oikeasti auttaa maatani kun se kauppa saadaan tehtyä eikä YK-sopimus edes ole sitova.”
Sitä kyseinen poliitikko tosin ei mieti että kohtapuolin mennään seuraavalle kierrokselle. Siinä sitten noita YK-sopimuksen kohtia pitääkin noudattaa, tai kaatuu taas joku toinen diili. Jne jne…
Selkärangattomat äänestävät tuon diilin puolesta.

Hienoa viron kansa

Jopa asukasluvultaan pieni virokin on enemmän maansa puolustuskannalla pistämässä päättäjät ruotuun kun suomen kansa joka vain hyväksyy kaiken mukisematta vaikka maa viedään ja myydään jalkojen alta🤬 hävettää olla suomalainen 😢

Viha in vihannes

Yhtään akkaa (Kuljulaed tai Kiljulaet) ei pidä päästää mihinkään päättävään asemaan. Tämän asian muslimit osaavat hoitaa paremmin kuin eurooppalaiset.

Suomi Finland

Entä Margaret Thatcher? Eikös siinä ollut kunnon konservatiivi, joka ei arastellut laittaa pullistelevaa Argentinaa ruotuun, vaikka se tiesi omien sotilaiden kuolemaa sotatoimissa? Sellaisia päätöksiä tuskin pystyisi tekemään Li & co, mutta kyllä noita rautarouviakin löytyy. Tosin menneisyyden rautakanslerista huolimatta Saksan liittokanslerit ovat tätä nykyä pelkkää puuta.

fatwantarkistaja

Tulee vähän Italia mieleen. Eivät päästäneet merirosvoja satamiinsa, EU pisti ihan pienet sanktiot päällensä. Onko tapauksilla yhteyttä, miksei olisi?
Jossain vaiheessa meille kerrotaan, että otatte miljoona kehityskelpoista muslimia vastaan, taikka maksatte sen satamiljardia velkaanne? Noin itse tekisin, jos olisi valtaa ja halu tuhota Eurooppa lopullisesti. Samaa keinoa on hyvä käyttää keväämmällä uudestaan.

Anonymous

Pankeille joiden omistajista ei saa puhua.

Anonymous

Pankit eivät ole kansallisessa omistuksessa (vain Kuuban, Iranin ja Pohjois-Korean pankit ovat ja siksi nämä maat ovatkin seuraavia sotakohteita), vaan rikkailla juutalaissuvuilla. Siis ihan Euroopan keskuspankkikin. Juutalaisista ei saa sanoa pahaa, usein viestit moderoidaan. Esimerkiski bosevikeista suurin osa oli juutalaisia, ei etnisiä venäläisiä; Israel on ihmis- ja elinkaupan keskittymä globaalisti; juutalaiset ovat historian saatossa karkoitettu kymmeniä kertoja eri maista mm. rituaalimurhien takia.

toinenKalju

Näin se EU-mafia toimii, tai näin uskon. Pressa Kaljuln perhettä on uhkailtu ja lisäksi houkuttimena on runsaat lahjukset. Likaisen työn osasto hoitaa tämän apunaan rikolliset. On tarjouksia joista ei voi kieltäytyä. Itse Euroopan Unionilla ei tietenkään ole mitään tekemistä minkään kanssa.
Nopea mielenmuutos pistää epäilemään, miettimään. Ah, todellisuus on taruakin ihmeellisempää. Tuon on niin monta kertaa elämän aikana saanut kokea.

Pena

Onhan Suomikin läpeensä korruptoitunut maa todellisuudessa. Se vain naamioidaan kaiken maailman palkinnoiksi ja lahjoituksiksi. Samoin pikkukunnissa suositaan jotain paikallista sekunda rakentajaa, vaikka jälki on aina täyttä p*skaa ja rakennukset homeessa parin vuoden sisään kun vesi vuotaa sisään, noin esimerkkinä. Pienillä paikkakunnilla on myös yleensä omat kerho kerhot, joihin ei tuntemattomilla ole asiaa. En yllättyisi tässäkään sopimus asiassa, jos EU olisi kiristänyt Viroa.