Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sellasii suvakkimediat on
Sellasii suvakkimediat on
27.11.2018 18:20

Nyt äkkii niille Suomen kansalaisuus niin suvakkimedia voi uutisoida, että suomalaiset siellä ahdistelee.

Pera Peeveli
Pera Peeveli
28.11.2018 02:02

Mainio ajatus! Suomen kansalaisuuden voisi myöntää hakemuksesta automaattisesti.Rasismi loppuisi kun kaikki olisivat suomalaisia. Tai olkoon mitä zuluja tai rättipäitä lie, mutta samalla kuitenkin kantasuomalaisia. Ajatelkaa Rasmuslaisten iloa kun huomaisivat kantisten rikollisuuden räjähtävän käsiin. Mikä lopullinen isku muukalaisvihalle! Suomesta tulisi kerralla eurooppalainen suurvalta kun 60 miljoonaa kamelikuskia ja vuohipaimenta lonnisi tietotaitoineen tänne. Moniosaajat vastaisivat huutavaan työvoimapulaamme (paljonko se työttömyysprosentti nyt olikaan?) ja elättäisivät meitä. Päättäjät hoi, me tienataan tällä!

Anonymous
Anonymous
27.11.2018 18:31

niin se taitaa olla että poliisi ei halua eikä viitsi tutkia matujen tekemiä rikoksia joista raiskaus ehkä pahin,onko siis sisäministeriltä tullut ”käsky”jättää tutkimatta ja medialle ettei saa kertoa,ei tätä muuten voi ymmärtää,pakolaisista on annettu suomen mediassa kuva työvoimapulan paikkaajana ja eläkeläisten hoitajina,jos kansalle paljastuisi kaikki matujen kepposet tämä paljastaisi minkälaista porukkaa tänne on rahdattu.

Polpo
Polpo
27.11.2018 19:25
Vastaa...  Anonymous

2015 syksyn invaasion alkaessa huomasi poliisissa ( ja myös monissa muissa viranomaistahoissa) selkeän asennemuutoksen: he eivät enää ole vilpittömästi ja selkeästi oikeudenmukaisuuden puolella. Olen joskus ennen luottanut aika paljonkin Suomen poliisiin instituutiona, mutta nykyään suhtaudun siihen erittäin suurella varauksella. Poliisilla tuntuu olevan joku muu isäntä nykyisin paljon tärkeämpi kuin Suomen laki ja Suomen kansa. Suhteellisen suoraselkäisiä yksittäisiä poliiseja voi toki olla vielä olemassa, mutta poliisilaitos tuntuu tottelevan poliittista agendaa.

Anonymous
Anonymous
28.11.2018 16:20
Vastaa...  Anonymous

Asia on juuri noin kuin kirjoitit !

Puolueeton
Puolueeton
27.11.2018 20:03

Saattaa hyvinkin olla, että poliisi on saanut ohjeet olla ilmoittamatta maahantulijoiden rikoksista ja yrittää peitellä rikollisuuden lisääntymisen paljastumista. Rikollisuuden ilmi tuleminen ei tietenkään lisää mykyisten vallanpitäjien suosiota, koska ovat vastuussa päätöksistään maahanmuttoasioissa. 2015 sisäministeri Orpo kantaa suurimman vastuun.

Anonymous
Anonymous
28.11.2018 23:59
Vastaa...  Puolueeton

mitenkähän orpo sen vastuun ”kantaa” sanomalla taikasanan,ihmisoikeudet,sillä kuitattu kaikki raiskaukset,rahan meno,sananvapauden menetys,kansan jakautuminen kahtia,tämä monikulttuurikokeilun jatkuminen käy suomelle kalliiksi muutenkin kuin euroina.

jaahas
jaahas
27.11.2018 20:04

Poliisia ei kiinnosta mikään muu kuin suomalaisten mielipiteet. Poliisia ei kiinnosta ulkomaalaiset joukkoraiskaajat vaan poliisi valehtelee jatkuvasti ulkomaalaisten rikoksista. Näkyyhän sekin tuomioissa joissa ulkomaalaiset joukkoraiskaajat saa pienempiä tuomioita kuin ihmiset jotka kertoo niistä.

K.L.
K.L.
27.11.2018 22:53
Vastaa...  jaahas

No eilen Iltalehti kertoi että me kantikset teemme viharikoksia enemmän kuin koskaan…”Luonteeltaan sitä ja tätä”-tyyliin eli olisi edes ollut mitä tapauksia todistettavasti on ollut.Vai eikö se ”linkki”olekaan tärkeä ?Taitaa olla keksittyjä väitteitä että GCM saadaan pohjustettua!Ja sitten ”pieni pala rakkautta”suut makiax!Sairasta aikaa.

Hyvin on koulutus onnistunut
Hyvin on koulutus onnistunut
27.11.2018 20:50

Nykyään poliisi on korkeasti koulutettu, liki tiedemiestasoinen älykkö, joka ymmärtää, että palkan maksaa esimies. Kaukana ne ajat, jolloin kansa irvaili epäkunnioittavasti paskalakeista ja muista

jippos123
jippos123
27.11.2018 21:17

Viime viikolla jopa töllössä MTV:n Rikospaikka ohjelmassa haastateltu poliisi ilmoitti, että seksuaalirikokset ovat kasvaneet tänä vuonna Helsingissä 40 prosenttiä. Syyksi ilmoitti ”niitä vain tehdään enemmän”. Matuaallon ja meidän persaukisten ”rangaistusten” vaikutuksesta ei uskaltanut sanoa mitään.
Karvakäsi raiskaa 17 kertaa todennäköisemmin ja yleisemmin kuin persjalkainen härmäläinen.
Multiinhan noita raiskarimulkkuja joutaisi alkaa laittaa, kyllä se kutina munissa vaimenissa samalla muillakin kun pari teloittaisi senaatintorilla.

Anonymous
Anonymous
27.11.2018 22:29
Vastaa...  jippos123

ei parane ampua,kyllä media siitä jotain kielteistä keksii

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
28.11.2018 22:45
Vastaa...  jippos123

Tehdään enemmän? Ilmoituskynnyshän on madaltunut! Raiskauskokemusasiantuntijapoliisi valehtelee aina, vaikka valheet vaihtuvatkin. Taqiya ja kitman käytössä, kuten raiskauskulttilaisilla kuuluukin olla.
Ehkäpä heitä kohdellaan jonain päivänä ruotsalaisten kollegoidensa tavoin, siitä nauttisin todella ja julkisesti sen heille näyttäisin.
On tietty asiallisiakin poliiseja, ehkä vain pieni osa suojelee seksuaalipetoja. Nämä lastenraiskaajien tosifanit voisivat kyllä mennä metsään harjoittelemaan virka-aseen käyttöä.

Pena
Pena
27.11.2018 21:23

Monikulttuurisuus on rikkautta ei minulla muuta. Sipiläkin varmaan shokissa. Ei voi kuin ihmetellä miksi tuollaista p*skasakkia piti edes tuodan tänne.

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
27.11.2018 22:04

Eihän tässä ole kuin ilmoituskynnys madaltunut. Nytkin mentiin niin matalalle, että jopa Lokalle ilmoitettiin!

Anonymous
Anonymous
27.11.2018 22:23

Ovatko olleet Stasin opeissa?

Viha in vihannes
Viha in vihannes
27.11.2018 23:40
Vastaa...  Anonymous

Kohta ne ilmottellee jo minullekin kottiin näistä raiskauksista – niin alas on ilmoituskynnys mennyt!

Wikileaks -to sue the Guardian
Wikileaks -to sue the Guardian
28.11.2018 01:03

Eri aihe mutta kun …valtamedian valehtelun kiima kasvaa psykooksiksi Todella vastuulista journalismia
BREAKING: @WikiLeaks publisher Julian Assange has instructed his lawyers to sue the Guardian for libel over fabricated Manafort story and launched a legal fund to boost the action
Eli WikiLeaks on haastanut Guardian Median oikeuteen
The Guardian on vuonna 1821 perustettu brittiläinen sanomalehti, jonka omistaa Guardian Media Group -yhtymä. Maanantaista lauantaihin julkaistava lehti on
poliittiselta kannaltaan **keskustavasemmistolainen.**
Mietikää Mihin Asentoon ILTASANOMIEN lööppi on Asenettu
Ihan kuin se olisi sataprosentista faktaa IS toimitajan mielestä* Hävytöntä*
Brittilehti:
Trumpin kampanjapäällikkö *tapasi *Julian Assangen ennen kuin Wikileaks julkaisi demokraattien viestit
Siis mietikää tätä lööpiä mikä mielikuva siitä tulee
No se että tämä asia olisi kaiken faktatarkstusten jälkeen muka totuus
että näin on tapahtunut
Vaikka mitään todisteita asiasta ei ole
Wikileaks on Twitterissä kutsunut brittilehden väitteitä ”valheellisiksi” ja kiistänyt tapaamiset.
MUTTA SE EI ILTASANOMIEN TOIMITAJAA HÄMÄÄ
hän jatkaa tätä juttuaan
kuin tämä asia olisi tapahtunut ilman mitään epäilyjä sen todenperäisyydestä
Anti thrumph Kiimoisaan
VAIKka Lähdetieto on Vasuri mediasta nimettömien lähteiden* mukaan
ILTASANOMAT
Brittilehden *nimettömien lähteiden* mukaan tapaaminen kesti 40 minuuttia.
helvetin uskotava
nimettömien lähteiden ILTASANOMAT
WIKILEAKS
BREAKING: @WikiLeaks publisher Julian Assange has instructed his lawyers *to sue the Guardian* for libel over fabricated Manafort story and launched a legal fund to boost the action

Catilina
Catilina
28.11.2018 02:41

Tapolan antamat ohjeet

Suomi Finland
Suomi Finland
28.11.2018 13:27
Vastaa...  Catilina

Oppi se muuttaa terroristin ja raiskaajan ajatuksia avarruttaen:
– terroristi oppii tekemään parempia pommeja ja suunnittelemaan tuhoisampia hyökkäyksiä
– raiskaaja ymmärtää DNA- jälkien merkityksen ja suojautuu paremmin jotta ei paljastuisi

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
28.11.2018 22:48
Vastaa...  Catilina

Taisi olla Taponen tuo terroristikouluttaja. Tai mistä senkin tietää, ketä tarkoitat, onhan noita erittäin sairaita enemmänkin…

kättäpidempää mukaan
kättäpidempää mukaan
28.11.2018 09:30

Jos ei ole muita, kun tyttäriä on isän vaikea lähteä tasaamaan tilejä.

pöh
pöh
28.11.2018 13:10

Sen takia pitää matuja saada poliisiksi, ettei tarvitse enää tutkia raiskauksia.
Kukas niistä enää uskaltaisi ilmoittaa kun on pelko että shariapoliisit tekee saman uudestaan..?

Suomi Finland
Suomi Finland
28.11.2018 13:59

oikeamedia.com kirjoittaa sukupuolenvaihdosleikkauksista:
”Djordjevicin mukaan suurin osa oli miehiä, jotka olivat käyneet läpi leikkauksen naisiksi. He kertoivat hänelle ”masennuksesta, joka teki toimintakyvyttömäksi” ja rankoista itsemurha-ajatuksista.”
”Voi olla todellinen murhenäytelmä kuunnella näitä tarinoita”, hän sanoo. ”Mutta siltikään, vaikka he ovat pääosassa, he eivät tule kuulluiksi”, lääkäri huomauttaa ja jatkaa, että kun lääkärit ja asianajajat alkoivat vaatia lisää tutkimusta sukupuolenvaihdosleikkauksen vaikutuksista, ne sivuutettiin.
https://www.oikeamedia.com/o1-88009
Tässä on kyse periaatteessa samasta asiasta.
Media korostaa ainoastaan suomalaisten tekemiä raiskauksia ja vahingossakaan ulkomaalaisen raiskaajan uhriksi joutunutta suomalaista ei päästetä ääneen. Ulkomaalaisista tehdään lehtiin juttuja ainoastaan silloin, kun heidät voidaan esitellä positiivisessa valossa. Mutta missään tapauksessa nuoria tyttöjä ja naisia ei varoitella tutustumaan ulkomaalaisiin heitä vaikkapa netissä lähestyviin tuntemattomiin miehiin.
Ja tehdään tietenkin juttu silloin, kun joku maahanmuuttokriittinen nainen on löytänyt itselleen kunnollisen miehen. (Joo, en ajattele, että kaikki lähi-itäläiset/afrikkalaiset olisivat läpeensä mätiä)
Ikään kuin maahanmuuttokriittisyys ja esim lähi-itäläisen kanssa seurustelu olisivat toisensa poissulkevia ajatusmaailmoja. Sitten käy mielessä väkisinkin, että jospa tällä tietyllä lähi-itäläisella olisi antipatioita vaikkapa omia maanmiehiään kohtaan. Näiden ajatusten esiintuonti julkisessa mediassa on tietysti ongelmallista, koska silloin leimaantuu monen samasta suunnasta tulleen silmissä petturiksi. Negatiivista mielipidettä on omalla nimellä ja naamalla huomattavasti ongelmallisempaa tuoda esiin – sehän on selvää.
Mutta ehkä asia on kuitenkin niin tärkeä, että ehkäpä olisi syytä kertoa nuorille, etteivät ole tekemisissä tuntemattomien lähi-itäläisten tai afrikkalaisten kanssa. Siitäkin huolimatta, että osa heistä voi olla täysin kunnollisia. Saa nähdä, saammeko koskaan lukea lehdestä uutista, jossa matuporukka muiluttaa viiteryhmäänsä kuuluvia raiskaajia ja syynä on kosto maineen pilaamisesta.