Tukholma maksanut järjettömiä summia yksintulleiden majoittamisesta

Sittstrejk03.jpg
Yksintulleet afgaanilapset osoittavat mieltä oleskeluluvan puolesta Tukholmassa.

On ollut jo pitkään tiedossa, että yksintulleita lapsia asuttaneet lastenkodit ovat tehneet isoja voittoja majoittaessaan lapsia ja laskuttaessaan kuntaa. Tosiasiassa voitot ovat olleet paljon suurempia kuin on edes osattu kuvitella.

Kuvio on hyvin yksinkertainen. Perustetaan perhekoti tms hoitokoti, jonne otetaan asumaan yksintulleita. Sen jälkeen solmitaan sopimus kaupungin kanssa ja laskutetaan kaupunkia ylläpidon järjestämisestä. Tämän lisäksi kuvioissa on ollut jopa eräänlaisia yksintulleiden välittäjiä. Nämä firmat ovat välittäneet yksintulleita edelleen toisiin hoitokoteihin. Tässä yksintulleen majoitus on ikäänkuin alihankitettu edelleen.

Firmat ovat laskuttaneet järjettömiä summia esimerkiksi Tukholman kaupungilta, josta kertoo SVT:n uutiset. Suurin laskuttaja Nami vård- och omsorgsteamet AB laskutti vuonna 2015 Tukholmaa yli 47 miljoonalla kruunulla (4,7 milj euroa). Ainakin seitsemän suurinta firmaa on laskuttanut yli 20 miljoonalla kruunulla.

Summat ovat aivan jotain käsittämättömiä. Olletikin, että firmat ovat isoja yrityksiä, mutta miettikää: Yksin seitsemän suurinta firmaa on laskuttanut Tukholmassa majailevista yksintulleista vuonna 2015 noin 200 miljoonaa kruunua eli 20 miljoonaa euroa.

Sittstrejk01
Yksintulleita afgaanilapsia Tukholmassa istumalakossa.

 

Se  mikä on huomionarvoista tässä toiminnassa on se, että useimpia firmoja pyörittävät itsekin kolmansista maista tulleet henkilöt. SVT:n artikkelissa mainitaan mm.  Ismet Güler, joka on osaomistaja Mipaza utvecklingsgrupp AB-nimisessä yhtiössä, joka laskutti yli 26 miljoonaa kruunua. Hän kertoo, että ei häpeä sitä, että firma on tehnyt voittoa. Lapset ovat tärkeintä.

– Tein työni paremmin kuin kaupunki itse, Güler kertoo SVT:n uutisille.

Tuolloin virassa ollut sosiaalitoimen kunnanneuvos Ruotsin vihreiden Åsa Lindhagen on samalla linjalla. Lapset ensin.

– Tekisimme saman uudestaan, sillä olimme tilanteessa, jossa lasten piti saada koti. Mikään, ei mikään mene tämän asian edelle. Lapsilla on oltava katto pään päällä.

Näin siis järjestettiin yksin vuonna 2015 sadoilla miljoonilla kattoa yksintulleiden lasten pään päälle.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Tukholma maksanut järjettömiä summia yksintulleiden majoittamisesta

 1. ”– Tekisimme saman uudestaan, sillä olimme tilanteessa, jossa lasten piti saada koti. Mikään, ei mikään mene tämän asian edelle. Lapsilla on oltava katto pään päällä.”

  Mikään ei mene sen edelle, että nämä toimitetaan tavalla tai toisella rakentamaan omaa kotimaataan. Mukaan voi antaa viemisiksi työhaalarit ja hanskat.

  49
  1. Haalarista tekevät ruumispussin ja hanskat työntävät kristityn suuhun ennen teurastusta..

   26
  2. Rahtilaivan vuokraus välille Tukholma-Timbuktu maksaa 1/100.000.000 osan näiden elättämisestä ja siitä tuhosta mitä tekevät verojamaksaville kansalaisille (asia jota ei tutkita rasismin pelossa).

   Mihin unohtui valtion velvollisuus huolehtia omien kansalaistensa turvallisuudesta?

   20
 2. Raiskaavista, keski-ikäisistä äijistä on maksettu kova hinta musubisnesstrokareille. Eipä ihme että Tukholman läänin vanhukset ovat aliravittuja kun rahat kulutetaan mielummin koko maailman ehdottomasti vanhimpiin ”lapsi”- nimikeen alla kulkeviin karvaperseisiin.

  72
  1. Mikään hinta minkä kansalaiset maksavat ei ole suvakille liian korkea. Ideologia on tärkein asia vaikka maksaisi mitä.

   34
  2. Mutta luittehan Iltalehdestä kuinka hirrrrveän määrän kantikset ovat tehneet”viharikoksia”?GCM sopimusta pukkaa….oikein paikkakunnat nimetty ai ai sentään!MITÄ ovat ”viharikokset”?Kuulemma lisääntyivät Turun terrorin jälkeen…soo soo ei sitä nyt saa hermostua…pitää vain ottaa kaikki vastaan ja kohdata pelkonsa.On tämä siis täyttä hulluutta!

   33
 3. paljonkohan suomessa tietyt tahot ovat tienanneet partamussukoista.helsingissä afgaanivaltuutettu omistaa vokin tai vastaavan millä kerätään veronmaksajien rahaa mutta samalla haukkuu suomalaisia rasisteiksi.

  57
 4. Eikö verojen maksajat jo vittuunnu tästä järjettömästä touhusta. Nyt pitäsi jo päitä tippua noin holtittomasta menosta ja rahan tuhlaamisesta, vai onko maan muuttaminen kehitysmaaksi se ainut päämäärä joka noiden tekoja ohjaa. Jospa mukana on myös päättäjiä tässä bisneksessä ja löysiä rahoja ”eksyy” poliitikkojen taskuun

  40
  1. päitä kyllä tippuu,mutta ne päät on suomalaisia kuten turussa ja porissa,ja media teki kaikkensa ettei asia paljastuisi,eihän hyvä matupisnes saa loppua vaikka päitä katkotaan

   57
  2. Ruotsi alkaa paikoitellen olla kolmannen maailman paskaloukko.
   Suomi kirii hyvää vauhtia perässä.
   Onko suvakkia vaarallisempaa oliota?

   38
 5. joo,se on ihmetyttänyt että suomessa ja ruotsissa 20-40vuotiaat on ”lapsia”,kuinkahan vanhoja on heidän vanhempansa saati isovanhemmat,olisi mielenkiintoista nähdä afgaanilastentarha,pyyhitäänkö pylly ja puetaanko vaatteet päälle ”palleroille:

  37
 6. Jos Suomessakin muistaakseni pumpattiin 800milj.pelkkiin vastaanottokuluihin niin olisi mielenkiintoista tietää rahavirran kulku ja kenekä taskuun se päätyi. Koska raha niinkuin energia on häviämätöntä se vaihtaa vain muotoa ja paikkaa..

  35
  1. Petturi Orpo piti länsirajan auki 2015 jotta bisnes ei hyytyisi ja jotta Saksan hirtettävä Merkel olisi tyytyväinen.
   Sauli Niinistö sanoo ettei länsirajan valvonta ole mahdollista koska Suomi sulkeutuisi siinä tapauksessa.
   Nämä kusipäät ajattelevat kansalaisten parasta?

   29
   1. sauli pressana on nolla,ainoo asia mistä puhuu on ilmasto,ilmasto ja ilmas…matujen kepposista ei mitään negatiivista päinvastoin,kaikki muistaa matu waltterin joka jäi pysäkille ja sauli antoi waltterille polkupyörän,rasismia vissiin pysäkille jääminen

    12
 7. Tytöt on täysikäisiä alle 10v ja naimakelpoisia, mutta 30v karvaranteet on vielä paijattavia ruotsittaren rintaa imeviä lapsukaisia.

  45
  1. Ainakin meillä ala-asteella opetettiin, että tytöt kehittyvät poikia nopeammin. Ählyt ovat oikein tosi nopeita. Mitään ikärajaa niillä ei ainakaan ole, kumpaankaan suuntaan.

   14
 8. Pervo, pervompi= Ruotsi. Mulle samoja satkulla, kuka näkee kuvissa alaikäisiä sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita.

  31
 9. Onkohan nuille ”afkaanilapsokaisille” ruotsalaiset tarjonneet puuroa,vai mix ne on nuin vihasen näköisiä?

  26
 10. Olisiko mitenkään mahdollista että afgaaniäidit ovat paksuna 15-20 vuotta ja lapset sen vuoksi parroittuvat jo kymmenvuotiaina!

  16
 11. Kun tietäisi noiden liikesuunnitelmat ja jutut… Aloittamiseen varmaankin tarvitaan patjallinen huumerahoja ja hitollinen matuvyöry, ettei kukaan jouda kyselemään tyhmiä. Miljonääriksi vuodessa, melkein laillisin keinoin, kyllä kelpaisi. Sitten näyttää paperilta mukavia lukuja, liikevaihto x 1½ + kiinteistöt ja jutut ja sillä hintaa myyntiin koko roska. Uusi ahne saa ihmetellä, kun ei olekaan lapsia enää riesaksi asti. Pettyy, muttei kiinnosta, konkurssiin vaan.

  Rahoilla vaikka ostaa/vuokraa keskustasta kämppiä ja vuokraa niitä edelleen uuspaperittomille ja viisumittomille **orille. Mistä ne rahansa saavat, ei kiinnosta.

  Maseratia kattelin, mutta ne onkin köyhien peltoautoja.

  Pitää laittaa lotto vetämään, josko kohta taas itkuisia pikkupoikia olisi nurkat väärällään. Tietty Ruotsin lakipaketti GCM:ään liittyen tuo miljoonia pakolaisia. Ei tartte edes kieliä opetella, tännekin riittää varmasti.

  12
 12. Yhä useampia pöyristyttäviä yksityiskohtia tulee nyt esille. SVT kertoo että Malmön gangstereille ja heidän tyttöystävilleen on useamman vuoden ajan maksettu laskettelulomat Åressa hoteilleineen päivineen veronmaksajienjäädessä iloitta. Huomioikaa sana ”lomat”. Kun rikostelu on päätyö on slalommäki ja afterski lomaa kovan työrupeaman palkinnoksi (SVT)

  18
 13. ei se unohtunut se turvallisuus,jätettiin tarkoituksella pois,tärkeempää on kytätä siitä rutisevia kansalaisia vihapuheesta

  18
 14. Voi lapsiraukkoja. Kuvassa olevien kasvot ovat varmasti mutatoituneet vanhemman näköisiksi GM-kaurasta valmistetun puuron tuputtamisen seurauksena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.