Keskiviikon Monokulttuurilive klo 19.00 – viikon paras live taas käsillä!!

Sarjaraiskauksesta epäilty valitti hovioikeuteen – Unkari antoi väärää tietoa. Tuirassa mystinen kiinniotto. Seinäjoen uhri kumoaa VK:ssa esitetyt väitteet. Yale tutki: Vasemmistopoliitikot ovat niitä oikeita rasisteja. Keitä Ranskan vallanneet keltaliivit ovat? Kela ei myönnä tukea savuihin – todella törkeää.
https://www.youtube.com/watch?v=MB7M8BuDVVM&fbclid=IwAR19DlszA3qzylbBfcZ7IylZglY99PStVYHOM7WtHeRAaKP3wfh_r3ltqg4

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja

Kela maksaa kuitenkin sähkölaskun ja valaisimia löytyy kaupasta. Jotain lohtua sentään.

Suomi Finland

On hyvä ajatus kääntyä poliisin puoleen Oulussa, vaikka oma tytär olisi joutunut törkeän rikoksen uhriksi.
Asian tuleminen julkiseksi suojelee edes jonkin verran muita tyttöjä ja tietysti, vaikka en ole asiantuntija oikeuden langettamissa korvausasioissa, uskoisin, että tytölle maksaa korvauksia valtionkonttori, jos raiskaajalla itsellään ei ole rahaa maksaa korvauksia.
On syytä elää toivossa, että kansalaisten asenteet muuttuvat kyrpiintyneiksi näitä paskakasoja kohtaan, kunhan nämä tarpeeksi näyttävät, mitä he tarkalleen ottaen ovat miehiään.
Puolueiden on lopulta pakko alkaa ottamaan omaa kansaa suojelevaa toimintamallia käyttöön, mikäli haluavat, että äänestäjät vielä äänestävät.
Ymmärrän toki, että suuttumus on kova ja vitutusta lisää vielä sekin jos joku poliisi vittuilee, kun kansalaiset alkavat järjestää itse kiinniottoja. Poliisithan joutuvat keskeyttämään Junes Lokan kylttitutkimukset siksi ajaksi, kun he joutuvat äkisti reagoimaan kansalaisten toimenpiteisiin. Kansalaisten oma toiminta muuten on varsin hyvin perusteltua: sillä aikaa, kun ‘opetelkaa uimaan’- tutkimukset jatkuvat vähillä resursseilla yötä päivää, raiskaajat kyttäävät uusia uhreja ja voivat niitä myös ehtiä järjestämään poliisin passiivisuuden takia.
On se nyt saatana, jos nuorten tyttöjen suojeleminen ei ole poliisin ykkösprioritetti! Luulisi poliisisedillä ja – tädeilläkin olevan omia tyttäriä??! Vai onko jatkuva kosketus rikollisuuden paskaiseen arkipäivään saanut poliisit takomaan varoituksia tyttärien päähän?
Eikö muiden tyttärillä ole väliä, jos omia on varoitettu?

Anonymous

Osaako Oulun polìsi edes hävetä toimintaansa joka on aivan selvästi matuja suojelevaa. Tällä toiminnallaan poliisi menettää vähitellen kansalaisten luottamuksen. Oulussakin kuten monella muullakin paikkakunnalla on näköjään Ruotsin tie edessä.

Defcon 5

Yhdysvalloissa Nancy Pelosi valittiin keskiviikkona kongressin edustajainhuoneen demokraattien johtoon puolueen sisäisestä vastustuksesta huolimatta.
Nimitys merkitsee sitä, että Nancy Pelosi on välivaaleissa enemmistön voittaneiden demokraattien ehdokas edustajainhuoneen puhemieheksi.
Pelosi, 78, toimi edustajainhuoneen puhemiehenä jo 2007–2011. Virka on Yhdysvaltain poliittisessa hierarkiassa kolmanneksi korkein, ja Pelosi on ensimmäinen sitä hallussaan pitänyt nainen.
Edustajainhuoneen puhemies valitaan äänestyksessä 3. tammikuuta. Pelosin valinta puhemieheksi ei kuitenkaan ole läpihuutojuttu, sillä hän on kohdannut demokraattien riveistä merkittävää vastustusta. Hänellä ei uskota olevan äänestyksessä varaa menettää kuin 17 demokraattiääntä.
Demokraattien sisällä moni kokee, että puolueen olisi jo aika siirtyä uuteen johtajasukupolveen.
YLEISRADION LIBERAALI VASURI TOMITTAJAT OVAT ERI MIELTÄ
Psyyke lääkeisään horjuva 78v dementoitunut Idiootti Zombi
on todellinen ensimmäinen nainen
YLEN POLIITINEN STATEMENT AKENDA
KUIN POHJOIS KOREASTA SUORAAN OLEVA HENKILÖPALVONTA JUTTU
Kuka on Nancy Pelosi? Yhdysvaltojen **todellinen ensimmäinen nainen **on taas vahvoilla maan kolmanneksi tärkeimpään poliittiseen pestiin
Demokraatteja johtava Nancy Pelosi on teräväpäinen laskija, taitava rahankerääjä ja republikaanien kauhu. Tammikuussa hän todennäköisesti nousee pitämään valtaa edustajainhuoneessa.
The Worst of Nancy Pelos
Väitän Että tuo näinen on oikeasti jossain psyyke lääkeisään
mietikää jos tällä Demari liberaali fanatikolla sekopällä olisi oikeus siihen punaiseen napiin
Ydin aseiden laukaisuun Defcon olisi 5
WarGames (7/11) Movie CLIP – DEFCON 1
‘Please, God, Let Nancy Pelosi Continue to Be the Voice of the Democratic Party’
Tästä aukeaa muita imartelevia juttuja Nancy Pelosista
Joista suomen Hilary Liberaali vasuri valtamedia vaikenee 100 prosentisesti
https://www.youtube.com/watch?v=PTgdC1DAA8k

Alma tilaajat Matikka Pilkillä

joko uskot joka sanan tai meille ei tilata yhtään lehteä
tuota juuri niinhän on tapahtunut
Väitän että nämä 300 toimitajaa ovat kuin joku puna viher vasuri liberaalien kupla puolue
joka voi kuitenkin manipuloida hölmöjen suomalaisten poliitisia mielipiteitä miten lystää
@demokraatti_fi
Alma Media Kustannus Oy:n lokakuussa käynnistämät ja yhteensä noin 100:aa Aamulehden toimituksen työntekijää koskeneet yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut ovat päättyneet.
Työ vähenee yhdellätoista henkilötyövuodella. Kaikki vähennykset tapahtuivat tiedotteen mukaan erosopimusten kautta. Lisäksi kuudelle henkilölle löytyi uusi tehtävä uudelleensijoituksen tai toimenkuvamuutoksen avulla.
Alma Media Kustannus Oy:n palveluksessa on noin 300 henkilöä. Neuvottelujen alussa ilmoitettu enimmäisvähennys oli 17 henkilötyövuotta.
Neuvottelut eivät koskeneet muita Alma Consumer -liiketoimintasegmenttiin kuuluvia yksiköitä Alma Media Kustannus Oy:ssä, Alma Media Suomi Oy:tä eivätkä paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy:tä.
Järjestelyjen seurauksena Alma Media kirjaa vuoden 2018 neljännen vuosineljänneksen tulokseen arviolta 0,5 miljoonan euron kulun.
jos se kerran lehdessä lukee se on totta
Uuno Turhapuro istuva tirolilainen matikkakoira
https://www.youtube.com/watch?v=Wmk-OPOTsq0