Malmön sosiaalitoimi makseli gangstereille hiihtolomareissuja tunturiin

Backe+i+sälen.jpg

Malmön sosiaalitoimen maksukuvioissa tulee esille uusia käänteitä. Nyt on selvinnyt, että sosiaali maksoi uusruotsalaisille gangstereille laskettelureissuja tunturiin ja hotellilomia Gotlantiin.

SVT:n työryhmä on saanut selville, että yhtiö, joka järjesti gangstereille luksusasunnot Malmön keskustasta, järjesteli gangstereille myös lomamatkoja, jotka sitten laskutettiin Malmön kaupungilta. Lomia järjestettiin kovan luokan rikollisille, jotka olivat samaan aikaan mukana ns. loikkariohjelmassa, jossa gangstereita yritettiin saada kaidalle polulle.
Reissuja järjestettiin esimerkiksi Sälenin hiihtokeskukseen (vrt. Ruka tms). Säleniin pääsi rentoutumaan ainakin kaksi gangsteria, jotka tosiasiassa eivät edes aikoneet “parantua” vaan jatkoivat rikollista toimintaa koko ajan asuessaan luksusasunnoissa. Molemmat otettiin hieman lomareissun jälkeen kiinni ison kokaiinitakavarikon yhteydessä.
Yhtiö, joka järjesteli reissuja gangstereille, laskutti sitten Malmön kaupunkia, joka maksoi laskut. Lomista oli sovittu sosiaalin kanssa etukäteen eli laskut eivät menneet ikään kuin kokeilumielessä kaupungille. Niillä oli toisin sanoen sosiaalin hyväksyntä jo etukäteen.
– Tarkoitus oli, että he näkevät muunkinlaista elämää, reissu oli onnistunut, sanoo työntekijä, joka oli mukana hiihtolomareissulla.
Toinen älyttömyys tulee esille Gotlannin lomissa. Nimittäin yksi gangsteri asui ensin Malmön keskustassa luksus”tuki”asunnossa. Kävi kuitenkin niin, että miestä kuultiin erään toisen kokaiini- ja asetakavarikon yhteydessä. Hän pääsi vapaalle asiasta. Tästä seurasi, että miehelle maksettiin uusi asunto Gotlannista. Syy: Gangsteri pääsee ikäänkuin eroon piireistä.
Kun kokaiinigangsteri asui Gotlannissa yhtiö järjesteli gangsterin tyttöystävälle lomareissun Gotlantiin. Yhtiön edustaja matkusti naisen kanssa tervehtimään gangsteria. Viikko asuttiin hotellissa ja tämä kaikki laskutettiin niin ikään Malmön kaupungilta.
Sosiaalitoimi hieman kritisoi matkaa, sillä gangsteri “ei ollut vastaanottavainen terapialle”, mutta lasku maksettiin kuitenkin. Malmön sosiaalitoimen edustaja kertoo SVT:n uutisessa:
– Kun tehdään tällaisia reissuja yhdessä (hiihtoloma) niin se on aika tavallinen hoitomuoto. Se on pieni panostus, jolla saadaan isoja vaikutuksia.
Kaikki “erityistoimissa” olleet gangsterit, joita on yritetty lahjoa kaidalle tielle – lahjomisesta on käytännössä kyse – ovat jatkaneet rikollista uraansa.

Malmön kaupunki tarjosi gangstereille ilmaista elämää luksusasunnoissa

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Veroeurot ovat halpoja. Tämän kaltainen bisnes on suurin syy miksi kehitysmaa-maahanmuuttoa tullaa jatkamaan tulevaisuudessa yhä suuremmassa mittakaavassa myös suomessa.

Never reward bad behaviour

Todella typerää jos kuvittelevat muuttavansa paatuneen rikollisen erikoisspeciaalipaapomisella. Tokko. Halusivat vaan itsekin pitää hauskaa, panna rahaa palamaan ja suosia kumminkaiman hyysäysfirmaa. Gangsteri itse on sama kuin ennenkin tai vielä pahempi nähtyään mitä etuja pystyy kiristämään. Onko se Jammeh(S) kun on sanonut Ammeh tähän idiotiaan?

Suomi Finland

Noilla tulisi järjestää elinikäinen lomareissu Siperian taigalle. Kenttäkeittiö ja pokasaha mukaan. Ja valtio voisi maksaa menomatkan.

Kukkiva Tölli

Hyvin lyhyen elämän

kanander

Paljuselli vanhan ajan muurivankilassa olisi noille retkuille oikein, mutta eihän niitä enää Ruotsissa ole, vaan vankeus suoritetaan ikään kuin neljän tähden hotellissa. Sitten on vielä tämä Malmön sossun luxus-palvelu. Luulisi, että yritykset kiertää veronmaksua lisääntyvät, koska eihän tuota jaksa sivusta katsella pirukaan.

fatwantarkistaja

Pitänee ruveta käyttämään jälleen ählyjen pizzareikiä ja tukkakeitaita hyväksi? Menee pikkuraha vaan ja sekin on usein poissa verottajain hyppysistä.
Tehkäämme myös kiljua, menee ainoastaan ALV ja sokerivero. Kessua parvekkeelle kasvamaan, jos sitä laatua tekee mieli. Sätkäpaperia en uskalla mainostaa, piippukin on keksitty!
Ei se ammattirötö itke, vaikkei saisikaan luxusta ilmaiseksi, on sillä rahaa ja munaa enemmään, kuin suvakkieliitillä yhteensä.

Swedistania

Näitä lukiessa tulee väkisin mieleen, että ruotsalaiset ovat ansainneet kadota historian lehdiltä.
100 vuoden päästä maa on jo muslimivaltio.

Minä

Arvaas mikä vaikutus sillä on Pohjolaan. Toivottavasti ruotsalaiset järkiintyvät ja potkivat pois kaikki nuo suvakki-idiootit, jotka ajavat maata kohti tuhoa, vaikka olisi halukkaalle havainnoitsijalle paljon tietoa siitä, että tuho tulee vääjäämättä.

Paluuta entiseen ei ole. Meno vaan pahenee

Peli on jo menetetty, jos asiat halutaan entiselleen vaatisi se hyvin laajamittaisesti sellaisia tekoja, joista ei saa netissä puhua.

Kossu

no ei ota kun 10-15vuotta tätä menoa että ruotsi on muslimien hallinnassa…….onhan siitä olemassa joku tutkimuskin jossain englantilaisessa yliopistossa tms. missä todettiin että vaikka ruotsi löisi rajat kiinni nyt eikä yhtään otettaisi enään sisään ovat muslimit enemmistönä kolmenkymmenen vuoden kuluttua ruotsissa…..en nyt muista lukuja mutta oliko jotenkin että kantahurreille syntyy 1.7 mukulaa perheeseen kun taas näille muslimeille joku seitsemän….eli jo siitä alkaa olemaan helppo laskea..
Mutta ei siihen tarvita enemmistöä että hallitsevat ruotsia……ne levittäytyvät hurrisuvakkien kanssa päättäviin elimiin ihan huomaamatta ja sitä kautta valta siirtyy…….ja kun sitä valtaa saa ei siitä luovuta,hitaasti mutta varmasti pätee tässä hyvin…..

Anonyymi

Ei ole tulevaisuuden luvut hallinnassa meilläkään. Ensin kauhisteltiin kun suuret ikäluokat olivat jäämässä eläkkeelle, asia tuli yllätyksenä ja nyt yllätyttiin, kun lapsia syntyy liian vähän. Myös turvapaikanhakijoiden invaasio tuli yllätyksenä. Poliitikot yllättyvät milloin mistäkin, mutta takaa paljastuu, mikäs muu kuin politikointi. Kun vaalit ovat lähellä, vouhkataan ilmastonmiutoksesta että saadaan korottaa energiaveroja ja -maksuja ja vauvojen puute halutaan korvata maahanmuutolla kehitysmaista; siellä tämä homma osataan ja siinä taitaa sitten ollakin kaikki osaaminen.
Onko kenenkään poliitikon päähän pälkähtänyt sellainen ajatus, että kun hommataan suomalaisille työtä ja toimeentuloa, he uskaltavat hankkia lapsia ja kun uudelleenkoulutetaan suomalaisia, emme tarvitse tänne väkeä muualta? Jos monen kymmenen tuhannen turvapaikanhakijan joukosta ei myöskään löydy minkään alan osaajia, montako sataa tuhatta täytyy ottaa, että se kauhea ”työvoimapula” poistuu? Myös toimeton ulkomaalaisväki pitäisi patistaa pois Suomen kalleimmalta asuinalueelta eli pääkaupunkiseudulta muualle maahan. Löytyisi asuntoja ja ehkä sitä työtäkin.

Anonymous

matut saa pysyä pääkaupunkiseudulla,niitä on ihan riittävästi tampereellakin,älä helvetissä neuvo niitä tuleen vielä enemmän muunkin suomen kiusaksi,neuvo niitä lähtemään pois suomesta mielummin

maj-britt ahonen

suomi on hyvää vauhtia menossa samaan suuntaan, jos ei äkkiä tehdä muutosta vaikka seuraavissa vaaleissa, älkää äänestäkö yhtäkään puoluetta, ne on kaikki perseestä,

Sam Colt

Ensin luulin, että nyt Paavo päästelee omiaan, mutta kun avasin tuon SVT linkin, niin pakkohan se oli uskoa. Käännöskin oli pikaisesti katsottuna tarkka.
Eivät ruotsalaiset voi olla noin tyhmiä! Arvaan että sossun väkeä mielistellään, uhkaillaan, painostetaan ja ehkä lahjotaankin noin mielettömään toimintaan. Voimasuhteetkin aika epätasaiset, kun toisella puolella pöytää ovat kovaksikeitetyt rosvot ja toisella puolella arat ja pelokkaat sossun naiset.
Ja Löfven ja Lööf hekottelevat vieressä…

-Beowolf-

Toisaalta Ruotsissa on menty tällä linjalla jo niin pitkään, että ilmeisesti sossussakin on jo töissä uusruotsalaisia “positiivisen syrjinnän” tuomina. Tilanne on siten mahdoton enää korjata. Ei ehkä tarvis mielistellä tai uhkailla, kun aateveli tai -sisko on kuponkia leimaamassa.
Vrt kirja Tania Kambouri: “Naispoliisin rankka arki monikulttuurisessa Saksassa.”

K.L.

Luin Kansalainen lehdestä että 40% poliisioppilaista Saksassa on jo ei-saksankielisiä joille nyt opetetaan saksaa.Kuulemma röyhkeitä ja ylimielisiä..oi yllätys?Siis poliiseina hahaaa!!!VAUDE!!!Varmaan on naispoliiseilla rankkaa totta tosiaan!

Valtsu

Tuossa kun itse käväisi ostarilla ja siellä yksi äijä myi Isoanumeroa ja kaksi mummoa istui pakkasessa kerjäämässä, niin tuli vähän sama fiilis kuin tästä jutusta: verorahoilla tuetaan toimintaa, joka pohjaa järjestäytyneeseen rikollisuuteen.
Mummot istuvat perse jäässä kadulla, veronmaksaja tarjoaa ylläpidon ja Romanian ruhtinas käärii voitot. Suomessa tosin toimitaan kaikkien tietämän poliittisen päätöksen kautta.
Saattoi taas palata sorvin ääreen.

Roskaväkeä ja eläinrääkkääjiä

Romanian kerjäläiset ovat teeskennellystä lempeydestään huolimatta kivenkovia tyyppejä ja tunnettuja eläinrääkkääjiä. Missään Euroopan maassa ei eläimiä- koiria, kissoja, hevosia, aaseja jne.- kohdella niin julmasti kuin nimenomaan Romaniassa. Yleinen tapa ja traditio on mm polttaa koiran kuono hehkuvalla raudalla.

fatwantarkistaja

Hyi helvetti! En uskonut, joten googletin. “Vastoin yleistä uskomusta koiran kuonon polttaminen ei vastaa rokotusta” lähde: Iltalehti.
Naapurin perhe matkailuautoili muinoin jossain päin Eurooppaa. Yleisenä hupina jossain maassa oli ajaa kulkukoiria päin autoilla, jolloin koirat tietysti vammautuivat pahasti. Sekös paikallista väestöä riemastutti, vallan kiimaisia olivat uroteon suoritettuaan. Maata/maita en enää muista, enkä lähde arvailemaan.

fatwantarkistaja

Kukahan ne virtsatietulehdukset hoitaa ja kuka ei hoida? Kylmä on Romaniassakin, eli vähän pakkokin pysyä Suomessa, että saa lääkkeet siihen vaivaan. Vahva veikkaus vaan, kun kivetyksellähän noita usein näkee ja siitähän se värkki ei tykkää.
Muista eduistaan en myöskään tiedä. Luulisi niiden saavan jonkun toimeentulotuen ainakin, EU-kansalaisten…

Vastuulliset poliitikot pois virasta

Roiston lisäksi pääsee tyttöystävätkin mukaan iloittelemaan veronmaksajien rahoilla. Miksei koko klaani? Viekää kaikki vaikka Maldiiweille ja antakaa pari-/perhe-/klaaniterapiaa. Veronmaksaja ruuvaa herätyskelloa vielä puoli tuntia aikaisemmaksi, jos se riittää…?

Suomi Finland

Klaaniterapia on tulevaisuuden uusi terapiamuoto, mutta se poikkeaa edeltävistä terapioista siinä, että siinä klaani terapoi terapeuttia ja junttaa terapeuttiparalle päähän vaatimuksiaan.

Numento

Sveamamma. Vanhuudenhöperö kuselle haiseva kukkahattu joka käyttää karmeat määrät kallista hajuvettä peittääkseen jo mätänevän ruumiinsa katkun. Sveamamman puoliso on seniili ukko joka ei välitä akan peuhaamisesta aavikon villiaasien kanssa. Ukko on ollut aisankannattaja jo kymmenet vuodet tirkistellen mamman perverssejä touhuja. Ainoa huoli on saattohoidon laadusta. Se mikä kerran menee, se toki mennä joutaa.

Anonymous

sitä mää vaan mietin että osaako kamelikuskit lasketella,jos ne lähtee tunturin huipulta nii osaako ne käännellä suksia vai painaako vaan suoraan.

6-0

Tampereella nämä natut ehkä karkoitus päätöksen saaneet ovat alkaneet kerjäämään rahaa lapuilla
he pyörivät jopa kahviloissa häirtsemässä ihmisiä
jos et anna mitään he kehon kielelään osoitavat että he pitävät sinua kusipäänä
näiden kantikisiin vituuntuneiden matu kerjäläisten toiminta voi muutua jossain kohtaa väkivaltaiseksi

Taas äimän käkenä

Suomessa perätään kansalaispalkkaa, Ruotsi on tässäkin pistänyt paremmaksi ja maksaa gangsteripalkkaa…
Aina kun luulen että suvakkihulluuden rajat on saavutettu joku Ruotsissa menee yli että heilahtaa. (facepalm)

Moonman

Ruotsissa on jo yli 10000 pottunokkaa asunnottomana ja työttömänä siltojen alla. Jos kaikki alkaisivat kovan luokan rikollisiksi ampumisineen ja huumekauppoineen niin tulisiko palkaksi lomareissua ja asunto Gotlannista? ai ei vai?

mailma avartaa

Kunta avasi reitit gangstereille huomaavat että muuallakin on elämää ja voi keppostella kuin nougou alueella tapahtuu reviirilaajennus ja kaveritkin mukaan.Pähkähullu naapuri.

Hyvästi Spaanien

Ruotsalaiset katumatut ovat pilanneet Espanjan aurinkorannikonkin jo. Samanlaista menoa siellä kuin kotomaassa eli huumekauppaa ja avointa ammuskelua kaduilla.
https://www.expressen.se/nyheter/svenska-gatugang-bakom-vald-pa-spanska-solkusten-/

Pena

Pitäähän se nyt tulevien insinöörien antaa huvitella vähän. Jos ne autopalot ja ammuskelutkin siitä vähentyisivät.

Ei muuta valkoista kuin hampaat

Tällainen jalkapallojoukkue on Fisksätrassa, 15 km Slussenilta itäänpäin: https://www.nvp.se/Sport/fisksatra-gor-satsning-uppat-i-seriesystemet/

Acc

IS julkaisi 28.11.2018 uutisen “Malmö tuki verorahoilla jengirikollisten luksusasumista – 18-vuotias uhkasi heittää siivoojan parvekkeelta”.
Nuivathan tämän tiesivät jo ennen IS:n uutista, mutta… mutta… merkittävää on, että Sanoma Oyj:n julkaisu päästää ulos tällaista. Uutinen on, että IS päästää läpi joskus uutisia. Olisiko niin, että laskevat valheidensa menevän paremmin läpi, jos joskus kertovat jotain tottakin.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005914753.html

Research vaatii resursseja

Eivät ”nuivat” tienneet yhtään mitään ennenkuin Ruotsin televisio sen kaivoi faktat esille. Se on SVTn reporttereiden tekemä juttu kokonaisuudessaan. Koko kunnia kuuluu heille.

en usko mitä vaan.

Kun SVT:n reportterit ovat tämän takana oikeasti, niin sille täytyy olla joku SYY. Rohkeudesta ei voi olla kysymys.

en usko mitä vaan.

Korjaan alun. Jos SVT:n repotterit …

huugo

Iltapaskat voisvat tehdä jutun heistä ja revontulista pohjoisen lapin jänkhältä.

Paskasta ei kannattaisi maksaa?

Piteå Havsbad asyyliasuntolana tulee kalliiksi: vuokra 60 miljoonaa kr per vuosi plus käyttökustannukset tähän mennessä 40 miljoonaa kr. Sen lisäksi keharien hukkaamat avaimet 100.000kr, luteiden, täiden, torakoiden saneeraus 2 miljoonaa kr, WI-FI 30.000kr PER KUUKAUSI, vahtimestarin palkka 45.000kr/kk jne jne jne.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-avslojar-migrationsverket-struntade-i-att-kontrollera-miljonnotor-trots-krav-i-avtal