Läksytys, ja julkinen anteeksipyyntö

Suomen “piireissä” on ollut tänään tiukka päivä. Ensin Turun Carlos julkaisi oheisen videon, missä antaa kovaa kritiikkiä Seinäjoen raiskauksen somekommenteista.
https://www.youtube.com/watch?v=SWO3gVXq38c&t=7s
 
Sen jälkeen kritiikin kohteeksi joutuneet Lindström ja Loimupalo tekivät julkisen anteeksipyynnön.
https://www.youtube.com/watch?v=shB085g_DKE
 
En ota itse enää kantaa asiaan, paitsi siten, että toivoisi, että sieltä kansan syvien rivien edustajien piiristä löytyisi halua auttaa tyttöä. Jos haluja löytyy voin olla välittäjänä.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
lindholm.hannu
lindholm.hannu
29.11.2018 18:09

minkälaista tukea,tämä nuori nainen tarvitsee?rahallistako?muuten en osaa auttaa,mutta kuten olen kirjoittanut ennenkin,olen joitakin ihmisiä siis kansallismielisiä auttanut rahallisesti,esim sakkojen maksuissa.joten minä voin joillakin kympeillä uhria tukea,jos siitä apua olisi.muuten en osaa auttaa.profiilini löydät vk:ssa,toivottavasti muutkin haluavat tukea,jos siis kysymyksessä on rahallinen tarve.

Heikki Kunttu
Heikki Kunttu
29.11.2018 19:19

Pärkkele Carlos! Hieno cörmyytys noille äijille, pisteesi nousi ihan tappiin! Hyvää viikonloppua Sipilän hallituksesta huolimatta!

Heikki Kunttu
Heikki Kunttu
29.11.2018 19:30
Vastaa...  Heikki Kunttu

Vielä lisään että sanottu sana, ammuttu nuoli, niitä et saa takaisin, entäpä Facebookin lopettama tilini, täysin typerästä syystä!

Se on nähty
Se on nähty
29.11.2018 19:21

No haukkuminen kuuluu SKE tyyliin.

Tuppisuu on aina viisas
Tuppisuu on aina viisas
29.11.2018 19:38

Vuoronperään haksakdutaan typeryyksiin. Niille kun saisi ne jälkiabortit.

ei muuta
ei muuta
29.11.2018 21:18

No niin nyt Marco haukkuu pt-mediaa kun julkaisitte videon missä nämä törkykirjoitukset julkaistiin.

ei muuta
ei muuta
29.11.2018 22:12
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Se oli ihan oikein tehty. Kuuntelin vaan äsken Marco de Wit 6 kanavaa siellä oli sanoisinko kiihkeä meno. 🙂

Carlos I
Carlos I
29.11.2018 22:33
Vastaa...  ei muuta

Chätissä hämmensivät nämä kommentit joiden mukaan minä olisin vastuussa tästä sopasta. Enhän mä mitään haukkumisia kirjotellut.

Kääk
Kääk
30.11.2018 01:57
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Myllärin chatissä on hyeenalauma joka janoaa verta.

Kääk
Kääk
30.11.2018 02:06
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Carlos I on pirun kiero tyyppi komppaajamodevaimoineen. Jonkinlainen viha noita ajaa eteenpäin.

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 10:45
Vastaa...  Kääk

Myyrä mylläri ja hänen pököpää fanit justiinsa samanlaisia kuin ANARKISTIT. Miten ihmeessä carlos ilkeää jatkuvasti haukkua toisen ihmisen ulkonäköä= kaikki jää nettiin. Pthyi helvetti 😡😡
.

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 16:32
Vastaa...  Kääk

Carlos ei ole kiero vaan huumorintajuinen. Carlos tekee hienoa satiriia ja siksi pidän Carlosin ohjelmista aivan erityisesti. Itsekritiikki ja kritiikin sietokyky kuuluu terveeseen itsetuntoon. Carlosilla sitä vaikuttaa olevan, muilla ei aina vaikuta olevan, kun Carlosin videoita kommentoivat. Carlos yleensä vastaa läpällä, muut herjaa ja riehuu.

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 10:02
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Marco suhtautuu videollaan pt-mediaan hyvin vähättelevään sävyyn, “Yksityiskohdat tästä asiasta me saadaan lukea JOSTAIN pt-mediasta”. Pistää korvaan tuos “jostain”, ikäänkuin hän ei olisi pt-mediasta tietoinen ja itse kuitenkin lainailee pt-median artikkeleita omaan “laiton lehti” kyhäelmäänsä.
https://youtu.be/Ro4stuaDg2c?t=240

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 16:29
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Oikein tehty Paavo. Avoin tiedonvälitys silloin, kun ei loukata kenenkään yksityisyyttä, puolustaa myös sananvapautta konkreettisesti. Onhan nuo videot olleet jo valmiiksi julkisia.

Hannele Al-Hamzawi
Hannele Al-Hamzawi
29.11.2018 21:21

Tämä vain toi mustaa valkoisella jälleen kerran esille sen mikä tuo kysein porukka on ja on ollut kokoajan. Joillain ihmisillä vaan on edelleen sokeus tosiasioille. Onhan kyseisen ryhmän toiminta ollu täsyin näkyvillä jo siitä asti kun SKE:tä ei vielä edes ollut ,vaan oli SÈ.

Anonymous
Anonymous
29.11.2018 22:22

Parempi olo tulee vaikkapa ilmoittautumalla sopivalle kansalaisopiston kurssille

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 16:41

Sieltä tippuu yksi toisensa perään pois sitä mukaa, kun ovat joistakin yksittäisistä asioista ja koko puoluetoiminnan näkökulmasta täysin mitättömistä asioista erimielisiä, mikä yleensä on ihan normaalia kaikissa yhteisössä, joten tuo puolue surkastuu, kun jokainen toisinajatteleva poistetaan ykstoisensa perään ja jää vain yksi kukko tunkiolle. Pj käyttää paljon aikaa sananvapauden rajoittamiseen ja näyttää herkästi hermostuvan siitä, että joku on jotakin sanonut. Tuntuu, että sananvapautta ei sallita sittenkään kaikille, vaan vain ja ainoastaan niille, jotka on aivan kaikesta täysin samaa mieltä. Harmillinen juttu, koska tuossa puolueprojektissa on todella paljon hyvääkin ja kannatettavaakin. Tuo sananvapauden rajoittaminen ja vastustaminen on kuitenkin kynnyskysymys, miksi en voisi tuohon puolueeseen liittyä.

Jari
Jari
1.12.2018 00:40
Vastaa...  Anonymous

Kyllä harvinaisen paljon on näitä riitoja kansallimielisessä skenessä? kumminkin kaikkien pitäs olla saman lipun alla ja puollustaa samaa asiaa eikä aina musta maalata omia. tässä on tulossa rankkoja vuosia/ym päätöksiä,asiota yllin kyllin suomelle niin kannattas keskittyä vaan oleelliseen…vie uskottavuutta monelta voi voi…..

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 00:38

Tämä on juuri tätä. omista touhuista syyllistetään asioiden esille nostajia. Miksi tällaiset asiat pitäisi salata, Koko kansallismielisyyden kannalta on tärkeää että tulee julki millaisia toimijoita kansallismielisellä kentällä on, koska vain silloin ihmiset tietää varoa mitä esimerkiksi eivät äänestä vaaleissa. Perussuomalaiset on tällä hetkellä ainoa varteenotettava puolue ja ryhmä mitä kannattaa äänestää. Pitäisi unohtaa se itsekkyys saada henkilökohtaista valtaa omien pienempien agendojen vuoksi ja keskittyä oleelliseen ja mennä kaikki sen yhden ainoan puolueen taakse, jolla on mahdollista saada vaalivoitto. Nämä pientoimijat vain heikentävät sitä kansallismielisten voittoa oman itsekkyytensä takia, hajauttamalla ääniä, vaikka eivät kuitenkaan voi saada niin suurta äänivyöryä että sillä olisi merkitystä, (eivätkä voi, koska heidän agendoissaan on täysin järjettömiä asioita, ettei sellaisia koskaan lähde kannattaamaan todella suurta ihmisjoukkoa) mutta viemällä ääniä ainoalta kansallismieliseltä suurelta puolueelta heikentävät kansallismielisyyden voittoa. Vasta sen jälkeen kun kansallismielisillä on riittävän suuri asema, on aika alkaa eriyttämään asioita tarkemmin ja rakentaa niitä pienempiä puolueita ja ryhmiä ehdokkaikaiksi. Mutta eiväthän nämä henkilökohtaisessa vallanahalussaan siitä välitä tai sitten heidän perimmäinen tarkoituksensa onkin juuri kansallismielisen kentän hajoittaminen pienemmiksi osiksi, niin ettei sen riittävä nousu ja vaikutus olisi mahdollinen.
Onhan kentällä muutama niin tunnettu ja merkittävä nimi, kuten esimerkiksi Junes, että heillä on myös mahdollisuus saada suuri äänimäärä, mutta niitä ei todellakaan ole nämä öykkärit jotka kerta toisensa jälkeen ovat jo useamman vuoden ajan olleet kansallismielisen kentän ns ruohojuuritason jokaisen riidan/ongelman keskiössä. Ei se sattumaa ole että samat ihmiset on niissä aina mukan ja heidän ryhmänsä hajoavat kerta toisensa jälkeen pienempii ryhmiin (niinkuin on monta kertaa jo nähty), eikä se myöskään ole heidän ryhmänsä ulkopuolisista ihmisistä johtuvaa, vaan juuri heistä itsestään..

Kääk
Kääk
30.11.2018 01:47

Miten nykyaikana voi olla varma enää mistään. Uhrit syöttää pajunköyttä, media syöttää pajunköyttä. Asetut jonkun puolelle ja hänen puolesta joudut sä taisteluun lauloi Juice. Melko varma voi olla siitä, että Ruotsin persulla on sormensa pelissä ja sieltä luurankoja löytyy kaapista enemmän kuin laki sallii.

Carlos I
Carlos I
30.11.2018 08:15
Vastaa...  Kääk

Ruotsin persuko niitä törkeyksiä nettiin kirjoitteli?

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 10:49
Vastaa...  Carlos I

Se justiinsa. Löytyy hänen törkeyksiä omalta videolta. Etsi Etsi niin löydät

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 06:30

Vaalitenteissä valtamedia tulee varmasti kaivamaan tämänkin tapauksen esille ja tekemään siitä ison numeron joten Ske:n kannalta oilsi varmaan viisasta jos nämä kaksi ymmärtäisivät erota sillä erottamaankaan heitä ei pystytä yhdistyksen sääntöjen takia.
Paha moka koko kansallismielisen liikkeen uskottavuuden kannalta.

Anonymous
Anonymous
30.11.2018 17:42
Vastaa...  Anonymous

Meinaatko, että valtamedia kutsuu SKE:n vaalitentteihin? Ei varmasti kutsu! Kaikken vaaleissa mukana olevien pienpuolueiden osalta edustajia ei yleensä kutsuta. Juuri niin tulee käymään seuraavien vaalien alla, jos SKE on mukana vaaleissa. Reformia ja SKE:tä ei todellakaan kutsuta tentteihin, niistä ei hiiskuta vaalien alla valtamediassa sanallakaan. Niin valtamedia toimii!

Anonymous
Anonymous
1.12.2018 05:47
Vastaa...  Anonymous

No viime eduskuntavaaleissa oli ylellä ihan erikseen järjestetty pienpuolueiden iso vaalitentti johon ske:kin varmaan kutsutaan jos se pääsee puolueeksi ja tentti näissä tulevissa eduskuntavaaleissa järjestetään.

ei muuta
ei muuta
30.11.2018 11:47

Nyt SKE syyttää persuja siitä kun Olli Heikkiän Youtube-tili on suljettu. On se kumma kun kaikki on persujen syytä jos SKE:llä menee huonosti.

Ajattele mitä sanot, ettet sano, mitä ajattelet
Ajattele mitä sanot, ettet sano, mitä ajattelet
30.11.2018 12:18

Voi hyvänen aika!
Joskus tulee sanottua esim. kiihdyksissä jotain ajattelematonta, mutta että joku menee kirjoittamaan !!! saman niin se antaa aikaa ajatella paljon pitempään. Siksi sitä ei ihan ajattelemattomuuttaan tee, näin väittäisin. Ja vielä joku anteeksipyyntövideo. Apua! Sehän oli suunnattu “vain ja ainoastaan raiskauksen uhrille”, kuten Ari videossa muistaakseni mainitsi.
Liian pitkää selitystä, heitettiin vielä suolaa haavoihin toistelemalla sanatarkasti törkeimpiä kommentteja. IIkkk! Jos oli pakko tehdä video, niin lyhyt ja nöyrä anteeksipyyntö ja sillä sipuli. Ja se tärkein asia unohtui, kun kerran olette puolueeksikin hamuamassa: teidän olisi asemanne takia pitänyt ehdottomasti olla yhteydessä MdW:iin ensin.
Mutta ehkä tästä vielä jotain positiivistakin kumpuaa, toivottavasti. Kyllähän kokemuksestakin voi oppia, mutta aika raskas tie on kuljettavana. Yrityksen ja erehdyksen tie on kova tie.