Rinkebyn pizzeriamurhaajalle 4 vuotta nuorisohoitoa

20180109024006-94-234-170-151.jpeg
Kuvassa kohde sen jälkeen kun aivot löpsähtivät pizzan päälle. Pizza jäi maksamatta.

Moni muistaa tammikuussa suurta huomiota saaneen Rinkebyn pizzeriamurhan. 25-vuotiaalta afrikaanolta ammuttiin täpötäydessä pizzeriassa aivot pöydälle pizzan päälle. Kaksi henkilöä poistui paikalta.

Teko oli puhdas murha. Kaksi tekijää saapui mopedilla pizzerian edustalle tammikuun 8. päivä. Toinen piti ulko-ovea auki kun toinen asteli pistooli esille sisään ravintolaan ja paukutti lippaallisen luoteja kohteeseen. Useita luoteja osui päähän. Mies kuoli pöytään, pizza jäi maksamatta.

Kevään mittaan teosta oli kiinni muutama henkilö, mutta vain yksi, 17-vuotias pidettiin hetken vangittuna. Hänet päästettiin vapaalle näytön puutteen vuoksi. Syksyn mittaan poliisi on kuitenkin saanut kerättyä uutta aineistoa ja nuorukainen otettiin uudestaan kiinni ja vangittiin.

Tukholman käräjäoikeus tuomitsi tänään afrikkalaisen tekijän, joka tekohetkellä oli 16 ja nyt siis 17 vain 4 vuoden ns. nuorisohoitoon. Käytännössä nuorukainen istuu vankilassa 2 vuotta 8 kuukautta.

KORJAUS: Istuttava määrä korjattu oikeaksi. Tuomittu istuu tietenkin tuomiostaan 2/3, sillä tuomiossa on otettu jo huomioon nuorisoalennus.

Eillinen Rinkebyn uhri ammuttiin täpötäydessä ravintolassa – poliisilla ei yhtään silminnäkijää toistaiseksi

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Rinkebyn pizzeriamurhaajalle 4 vuotta nuorisohoitoa

  1. Sorry, tuossa tuli virhe. Nuorukainen istuu tietenkin 2/3. Oikeuden päätöksessä on otettu huomioon jo se alennus. Korjataan asia.

   14
   1. Jos on saanut hommasta 32 000€ on se tonni /kk
    En tiedä mitkä on matujen taksat

    18
 1. Upeaa monikulttuurisuutta! Tuomiokin on kohdallaan, kannustaa uusiin tappohommiin!

  41
 2. olis tullut paljon kovempi tuomio jos olisi sanonut saatanan neekeri eikä ampunut.rasismi se kaikkein vakavin rikos on.näin.

  44
 3. Ei muuta kuin poika hiihtokeskukseen hiihtämään ja talviurheilemaan henkilökohtaisen oppaan kanssa. Molemmille piikki auki, ettei vain tule kenellekään paha mieli.

  33
 4. Ihan selvästi viisi huonetta, takka ja keittiö odottaa eläkkeenpelastajaa kun hän pääsee siviiliin. Ehkä myös vihreiden ministeriksi.

  29
 5. On hurjaa tarjoilla teloitusmurhasta muutama vuosi nuorisohoitoa, mutta tuomari varmaan tunnisti tekijän hätähuudon. Varmaankin seuraavassa oikeusasteessa jatketaan.

  22
 6. Pizzerian omistajan olisi kannattanut ottaa ilmaisen julkisuuden tuomasta huomiosta kaikki irti ja kehittänyt uuden pizzan, vaikka nimellä aivopizzaa somalian tapaan. No täytteenä olisi voinut käyttää vaikka jauhelihan ja pekonin yhdistelmää sopivasti tulisesti maustettuna.Tuo gansta pääsee pian harventamaan uusruotsalaisten määrää, joten en ole huolissani.

  16
  1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.