Rinkebyn pizzeriamurhaajalle 4 vuotta nuorisohoitoa

20180109024006-94-234-170-151.jpeg
Kuvassa kohde sen jälkeen kun aivot löpsähtivät pizzan päälle. Pizza jäi maksamatta.

Moni muistaa tammikuussa suurta huomiota saaneen Rinkebyn pizzeriamurhan. 25-vuotiaalta afrikaanolta ammuttiin täpötäydessä pizzeriassa aivot pöydälle pizzan päälle. Kaksi henkilöä poistui paikalta.

Teko oli puhdas murha. Kaksi tekijää saapui mopedilla pizzerian edustalle tammikuun 8. päivä. Toinen piti ulko-ovea auki kun toinen asteli pistooli esille sisään ravintolaan ja paukutti lippaallisen luoteja kohteeseen. Useita luoteja osui päähän. Mies kuoli pöytään, pizza jäi maksamatta.
Kevään mittaan teosta oli kiinni muutama henkilö, mutta vain yksi, 17-vuotias pidettiin hetken vangittuna. Hänet päästettiin vapaalle näytön puutteen vuoksi. Syksyn mittaan poliisi on kuitenkin saanut kerättyä uutta aineistoa ja nuorukainen otettiin uudestaan kiinni ja vangittiin.
Tukholman käräjäoikeus tuomitsi tänään afrikkalaisen tekijän, joka tekohetkellä oli 16 ja nyt siis 17 vain 4 vuoden ns. nuorisohoitoon. Käytännössä nuorukainen istuu vankilassa 2 vuotta 8 kuukautta.
KORJAUS: Istuttava määrä korjattu oikeaksi. Tuomittu istuu tietenkin tuomiostaan 2/3, sillä tuomiossa on otettu jo huomioon nuorisoalennus.

Eillinen Rinkebyn uhri ammuttiin täpötäydessä ravintolassa – poliisilla ei yhtään silminnäkijää toistaiseksi


 
 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kysymys

Saako nuorisohoidostakin 2/3- alennuksen?

riippumaton ajattelija

Jos on saanut hommasta 32 000€ on se tonni /kk
En tiedä mitkä on matujen taksat

Vaari

Vittujen kevät etten paremmin sano.
No, suomaliassa saisi ehdollista.

Heikki Kunttu

Upeaa monikulttuurisuutta! Tuomiokin on kohdallaan, kannustaa uusiin tappohommiin!

Anonymous

olis tullut paljon kovempi tuomio jos olisi sanonut saatanan neekeri eikä ampunut.rasismi se kaikkein vakavin rikos on.näin.

Älkää tuomitko

Yhteiskunnan vika. Jääkö nyt koulutus kesken?

Luterilainen

Ei muuta kuin poika hiihtokeskukseen hiihtämään ja talviurheilemaan henkilökohtaisen oppaan kanssa. Molemmille piikki auki, ettei vain tule kenellekään paha mieli.

Pena

Eipä tullut insinöörille pitkä istuminen ammuskelusta.

Oikeat Arvot

Ihan selvästi viisi huonetta, takka ja keittiö odottaa eläkkeenpelastajaa kun hän pääsee siviiliin. Ehkä myös vihreiden ministeriksi.

Catilina

Työthän jäivät kesken. Lomilla voi hoitaa lisää.

Valtsu

On hurjaa tarjoilla teloitusmurhasta muutama vuosi nuorisohoitoa, mutta tuomari varmaan tunnisti tekijän hätähuudon. Varmaankin seuraavassa oikeusasteessa jatketaan.

huugo

Pizzerian omistajan olisi kannattanut ottaa ilmaisen julkisuuden tuomasta huomiosta kaikki irti ja kehittänyt uuden pizzan, vaikka nimellä aivopizzaa somalian tapaan. No täytteenä olisi voinut käyttää vaikka jauhelihan ja pekonin yhdistelmää sopivasti tulisesti maustettuna.Tuo gansta pääsee pian harventamaan uusruotsalaisten määrää, joten en ole huolissani.

Musta makkara

Sverige har blivit rik och skall ha mera i framtid. JAO.