EXTRA! Oulussa vangittu 8 turvapaikanhakijaa törkeistä raiskauksista ja lapsiraiskauksista!!

Uusoululaisilla on nyt niin kova tahti päällä, että raiskaustapauksien vangitsemisasioita on parin päivän aikana tullu kymmenkunta.

47154831_2227033837331467_680250711480467456_n
 
Keskiviikkona 28.11. vangittiin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyvksikäytöstä uusoululaiset: Rahmani Gheibali, Yosefi Shiraqa, Mirzad Javad ja Barhum Abdulllhadi. Tapauksien taustoista ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Mahdollisesti törkeät lapsen seksuaaliset hyväksikäytöt ovat eri tapahtumasarjaa kuin törkeät raiskaukset. Mutta tämä on vain arvailua.
47179113_2227033957331455_5213219522789507072_n
Jos tämä ei riitä niin niin eilen torstaina 29.11. käsiteltiin uusia raiskaustapauksia. Törkeästä raiskauksesta vangittiin Mohamed Ali Osman ja Mohamed Hassan Mohamod. Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vangittiin Humad Osman Ahmed Mohamed ja Ahmed Abdo Ibrahim.
Monokulttuurin työryhmä seuraa asiaa ja Junes Lokan sivulta voi katsoa mahdollisia uusia tietoja asiasta. Vanhempien kannattaa nyt varoittaa todellakin lapsiaan.

 
PÄIVITYS 1.12.: Tietojen mukaan vangittiin seitsemän, ei kahdeksaa.
Onneksi olkoon Oulu!

Subscribe
Notify of
guest
78 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tapiomarjomaki

Onneksi Oulussa on ASYL-kaupunginvaltuustoryhmä! Kohta eduskunnassa.

sos dem painajaisessa

Edellämainituille henkilöille oululaiset veronmaksajat ovat kustantaneet omat raiskausyksiöt keskustan alueelta jokaiselle.

Anonymous

Oulu, Irak, Irak, Irak, Irak….. Helsinki, Irak, Irak, Irak, Irak…
Irak ei ota Suomesta turvapaikkaa hakeneita kansalaisiaan takaisin, joten Suomi ei voi heitä sinne käännyttää/karkottaa.
Alkaako ongelman ydin selviämään?

ei_hyvänenaika

Eikö nuille vois tuoda aasitammoja samalla kuljetuksella sieltä, mistä itsekkin tänne tulevat ?
”Parhaan ja jalomielisimmänki” suomalaisen ihmisen on alettava
ymmärtään,että eihän tämä näin voi jatkua.

JuoppoPaavo

Tykkäävät tube videoiden perusteella enemmän pökkiä vuohia. Olisi myös kevyempi ja halvempi rahti.

xbxb

Totta turiset,mutta aasitamma kestäis joukkoraiskauksenki!

onhan_tämä_mahotonta

Ilman Junes Lokkaa tuskin olisin saanut tietoa Oulun tilanteesta,kuinka paha se on näiden ulkomaalaisten tekemien joukkoraiskausten suhteen.

Anonymous

Muissa kaupungeissa ollaankin hyshys, ei ole kertojia tai heidät on vaiennettu. Hädänalaisten pakolaisten määrässä ei Oulu kuitenkaan erotu muista.

Anonymous

espoossa 3 huumasi ja yhden nuoren naisen ja runnovat hyväkseen.

Matula

Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki!

Esa

Nyt jännittää enemmän kuin pecos billyssä, kun arvailee huomisen otsikoita siitä kuinka huonoa kotouttamista Suomessa harjoitetaan… eikä unohdeta afganistania

IKirouta

Jos meillä olisi vapaa lehdistö, niin otsikot etusivuilla olisi: ”RAISKAUS AALTO OULUSSA”, ”EXTRA! Oulussa vangittu 8 turvapaikanhakijaa törkeistä raiskauksista ja lapsiraiskauksista.” yms…
Pikainen kierros, iltalehti, IS ja kaleva. Ei sanallakaan mainittu!
Että silleen..vaalit on tulossa.

Anonymous

Valtavirran lehdet vaikenevat, mutta kansalaisilla on oikeus tietää ja vapaus jakaa tietoa eli
NYT KAIKKI KYNNELLE KYKENEVÄT, JAKAKAA TÄMÄN JUTUN LINKKIÄ AKTIIVISESTI ETEENPÄIN JA VAROITTAKAA KANSSAELÄJIÄ. EI ANNETA ENÄÄ YHDENKÄÄN LAPSEN JOUTUA NÄIDEN UHRIKSI, SE ON AIVAN LIIAN KALLIS HINTA ”MONIKULTTUURISUUDESTA”! (pahoittelen huutamista, mutta haluan tämän osan erottuvan tekstistä).

Leo Koponen
Esa

Näköjään oli jo pakko julkaista jotain, kun somessa oli jo hyvin levinnyt kyseinen groomausyksittäistapaus mutta kommenttiosio oli unohtunut aukaista

ed karvinen

Missä on kommentointi lukijoilta IS.!? Voisi tulla muutama sata kommentti jos sallittaisiin.

Juha Sipilä

Olen shokissa. Olen myöskin kiihottunut.

Vaikea ymmärtää

Vai shokissa ja kiihottunut? No, ”sehän on selvää”.

- Soomepois Eestist -

Taitaa olla kestoshokki päällä? Voisit vaikka antaa talosi lainaan turvapaikanhakijoille, niin siitä voisi vaikkapa tehdä heille laillistetun bordellin, nuoria tyttöjä ja extreme tyypeille kenties lampaita/vuohia….

Artturi Noitalahti

Taitaa Juhalla olla seisokissa.

Kaitsu

Nää on meidän miehiä. Mulla ja Petterilläkin jöpöttää täällä tosi ihanasti. T: Kaitsu ja Aleksi

Suomi Finland

Rasmuksessa varmasti ollaan joko täysin hiljaa tai sitten siellä itketään lämmintä itkua raiskaajien puolesta ja vollotetaan, että he ovat oman kulttuurinsa uhreja.

JuhoL

Nyt sitten hyvin suunniteltu ja ennakkoon tiedotettu mielenosoitus aikaiseksi Ouluun!
Vittu että pistää vituttaa tää nykymeno! Tuntuu sieltä, että aivan mitä tahansa saa tapahtua ja Suomen etua valvovat poliitikot eivät välitä mistään mitään.

K.L.

Juho L,hyvä ajatus!Näin pitää tehdä!

Anonymous

kyllä ne välittää,meinaan ittestään,kyselytunnilla kaikki muut puolueet paitsi ps olivat huolissaan yhä voimistuvasta vihapuheesta,ja kun tämä oulun tapaus tuli julki junesin ja pt-median ansiosta siellä mietitään varmasti ei raiskausten lopettamista millään tavalla vaan junesin ja pt-median,sillä eihän kansan nyt kaikkea tarvitse tietää,menee pian pohja pois kultamunien tarpeellisuudesta saatika siitä että heitä tulee lisää.

PUM PUI

”poliitikot eivät välitä mistään mitään”
Tänään luin, että S.Grahn Laasonen & Mykkänen ovat kovasti huolissaan suomalaisten vihapuheista….!!!
Onko tuo kaksikko huolissaan ulkomaalaisten tekemistä raskaista rikoksista??
Sipilä, Mykkänen, Orpo; Risikko; Soini mm. OVAT erittäin vaarallisia meille kriittisille suomalaisille.
En olisi uskonut, että suomalaiset päättäjät ovat UMPI-HULLUJA ( kuten nuo, joista mainitsin)
Perkele, alkaa olla kirveelle töitä….

Yäkki

Kirveellä ei ole töitä, valitettavasti.
Muuhun kuin sen kaupasta ostat.
Me syntyperäisenä kansalaisena olemme lampaita.
Tänne tullaan ” en voi elää siellä” tyyppinä.
Täällä heti mulkku pystyssä naimassa kaikki mikä liikkuu.
Aika kaukana turvapaikasta. 50000 nimeä luulisi tulevan nopeasti

Heikki Kunttu

Hölmölä on tullut hulluksi! Miksei presidentti pyöristy! Sipilä raivostu! Kukaan keleen vellihousu ei pihahdakkaan! Mykkänen on tapansa mukaan mykkänä kun suomalaisia pitäisi puolustaa!

Pertti Grandell

koska hölmölässä on maailman hölmöimmät poliitikot….näin se vaan on…joposalekin ihan hissukseen ja sipilä ei vieläkään sokissa..mykkäsestä puhumattakaan, pyörii varmaan tom of finland lakanoissaan sateenkaaren alkkarit kintuissa. eli fixuja päättäjiä.ziisus tätä hölmölän meininkiä…

rocky

Sipilä kyttää kuin Mykkänen vittua.

Anonymous

Samanlaista sattuu myös Sipilän edustamassa lahkossa aika ajoin ja menneinä aikoina (todennäköisesti vielä nykyäänkin) tekijät luistivat rangaistuksesta anteeksipyyntö-kortilla, jolloin asiaa ei viety virkavallan käsittelyyn.
Näin hieman kieroutuneena hypoteesina: monikultturisuuden negatiivisia puolia (hei, nyt oikeasti ei niitä positiivisia edes ole olemassa) hyssytellään aivan liikaa, mutta lapsenhyväksikäyttäjiä vielä enemmän, jotta kukaan ei ala kyseenalaistamaan muissa lahkoissa/uskontokunnissa tapahtuvaa perseilyä, koska siitä saattaisi seurata huonoa julkisuutta ja tuomioita korkeissa asemissa oleville lahkolais-/hyväveli systeemin jäsenille.

ed karvinen

Lahkolaa..aisten edesottamuksia ovat myös lasten rokottamatta jättämiset. Joista saattaa koko maa kärsiä. Toivottavasti tarttuu rokot maahantulijoihiin.

Valtsu

Nyt kun Suomi todettiin Euroopan johtavaksi rasisteeraajaksi, tuli.hieman perehdyttyä aiheeseen. Poliisiammattikorkeakoulun viharikoksia käsittelevässä katsauksessa(http://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/134374/POLAMK_katsauksia_12_web.pdf?sequence=1&isAllowed=y) todetaan, että 2. yleisin viharikosten tapahtumapaikka on vastaanottokeskus (s. 15, kuvio 4). Onkohan se niin, että ne viharikokset tehdään siellä vokissa sisällä? Tai siis valtaväestöä kohtaan ei ilmeisesti edes voi tehdä viharikosta, mutta jos sunnit viharikostelevat shiioja kohtaan, niin onkohan se silloin viharikos.
Mutta saa tässä saatanan tarkkana olla, ettei tule jotain ikävää sanottua, kun nämä raiskaukset ovat muuttuneet päivittäisiksi ja Hesari puskee myötätuntojuttua päivittäin.

huugo

Hesarin toimittelijoista löytyy myös raiskaajia.Kaaranvene rikun kavereita ja myös hesarin kolumnisti ja ”ystävä”. Syy yhteys alkaa valjeta hesarin linjalle.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ari_Lahdenm%C3%A4ki

A. Stupido

Kappas vaan, ilmoitusherkkyys on levinnyt jopa Ouluun.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Suomen todelliset ongelmat ovat joukkorasismi ja matala ilmoituskynnys. Tuollainen aktiviteetti kuuluu heidän kulttuuriin, eikä siitä pidä tuomita!

Waldo

Yli 90% kansasta äänestää puolueita, jotka ovat maahanmuuton kannalla. Tämähän on vain kansan tahtoa… lisäksi suuri osa naisista itse hakeutuu näiden seuraan ja alttiiksi näille tapauksille (ei kaikki tietenkään, mutta melko moni on hakeutunut yleensä näiden seuraan jollain tapaa..)

lisää

Ikävästi äänet manipuloidaan. Katsokaa youtubesta ”haamuäänet”. Suurin osa kansasta ei halua näitä ihmisiä tänne. Minun ja emännän ääntä ei laskettu eurovaaleissa vuosia sitten. 0 ääntä ja tarkat tilastot hävisivät kaupunkikohtaisesti sitten vaalipiireiksi. Kuka uskoo ns ”demokratiaan” Laittakaa youtubeen ”pohjoiskorea paljastaa lännen propagandaa”.

Voi pyhä jysäys

Juurihan oli äskettäin tieto että Suomessa suositellaan oikein LIPUTUSTA 4.12.2018 DEMOKRATIA-PÄIVÄNÄ……

Waldo

Höpö höpö, suurin osa äänestää puolueita jotka ovat maahanmuuton puolesta…90%:n kansasta turha kitistä, kun eivät tee mitään estääkseen tätä. Kummasti vielä kaiken lisäksi löytyy naisia vapaaehtoisesti noiden käsipieleen. Kaupat täynnä vanhoja naisia, joilla 20v nuorempi uustulija elätettävänä(kun saa vastapainoksi vähän ”häh”)…

Anonymous

joo,se on tosiaan ihmeellistä että noin 90% kansasta äänestää näitä jotka tuovat suomeen maturaiskareita,asia olisi toinen jos suomen media kertoisi niistä

Anonymous

Oikeus sanoo että soo soo. Katsokaa että seuraavalla kerralla kun sexuaalinen hätätila iskee ettei ole alaikäinen .

Anonymous

MIKÄ ihmeen sairaalloinen yli seksuaalivietti on näillä kaikilla Arabi miehillä. Lääkinnällistä apua löytyy varmasti YLÄ ETTÄ ALAPÄÄHÄN , JA TOSI VAHVAA SELLAISTA RAUHOITTAVAA

Hermanni Tauriainen

Ennen laitettiin kiimaisille koirille tärpättiä munille.

Anonymous

Jokainen noin sairas ja tuollaisen sairaalloisen YLI SEKSUAALIVIETIN OMAAVA , ON Palautettava heti takaisin ei mitään sääliä takaisin heti

kalevi Lehtinen

Ei käy, naisasialiitto vastustaa !!

Moonman

Menneinä vuosikymmeninä ja -satoina ymmärrettiin, että kansakuntien hyvinvoinnin ja jatkuvuuden kannalta naisten ja lasten suojeleminen uhilta oli kaikkein tärkein prioriteetti. No, nykyään se sitten ei enää ole. Nyt kaikkein tärkeintä on järjestää loppuelämän kestävä täysihoito ei-toimivista kulttuureista tuleville vajaamielisille ja väkivaltaisille muukalaisille, sekä varmistaa asioidentilan aikaansaaneille poliitikoille huippuvirat EU:ssa/kansainvälisissä pankeissa. Jos ilmaiset ettet ole samaa mieltä, olet rikollinen, voit saada syytteen ajatusrikoksista ja joutua vainotuksi poliittisen nomenklatuuran ja heidän hyödyllisten idioottiensa taholta.

Yrppä

Hyvä Oulu! Olette kuulemma rakentamassa sinne uutta vankilaa koska entinen alkaa käymään ahtaaksi. Rakentakaa kumminkin vähintään kaksi lisää. Luulen, että niille tulee lujasti käyttöä, kunhan sotalapsukaiset Mohamed, Ahmed, Humad, Rahman ja Yosefi kavereinneen tuosta hieman varttuvat!

Pena

Voi helvetti soikoon, millaiseksi rikastamiseksi tämä on mennyt. Kyllähän tämä lopputulos oli fiksuimmilla jo tiedossakin. Sitä saa mitä tilaa. Kiitos vaan taas Juha Sipilälle.

Anonymous

Minäkin haluaisin tässä yhteydessä kiittää ministeri Juha Sipilää. Tämä on hänen päätöstensä ja toimintansa suoraa tulosta

Anonymous

Ihme touhua tottatosiaan. Eikö kukaan nyt todella pöyristy oikein kunnolla? Missä ovat eduskunnan naisasianaiset? Missä lapsiasiainvaltuutettu? Pitääkö nostaa syyte näitä valtuutettuja kohtaan, että he eivät tee lasten hyväksi mitään?
Naisista en tiedä, vaikka itsekin olen, kun tuntuu että menevät touhuihin mukaan lähes vapaaehtoisesti.

Realisti

Kyllä ne järjestää matut puolustuskyvyttömien uhrien pariin vanhainkoteihin ja päiväkoteihin.
Miettikää esim. millainen tilanne on näkövammaisella naisella. Viimeksi olen nähnyt näkövammaisen kepin kanssa 90-luvulla. Ne ei varmaan uskalla enää edes liikkua yksin ulkona koska luottamusyhteiskunta on mennyttä matujen myötä.

hp

brittien meininki jossa ei uskalleta kertoa miten asiat ovat. tarvitaan 10 vuotta ja +1000 uhria ennen kuin bättre folk vähän itkee lämintä itkua ja rasisteeraa kantasuomalaista…

Jones

Sanon tämän asian, vaikka sitä ei saisi sanoa, mutta kehitysmaissa on pedofiilia ja jopa homopedofiilia täysin yleistä. Sekä huumeiden käyttö. Eivätkä he muutu kun tulevat pohjoiseen.
https://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2453536
https://steemit.com/pedophilia/@kouba01/basha-bazi-pedophilia-and-sexual-slavery-an-afghan-tradition-of-child-victims
https://www.quora.com/Why-is-Bachabazi-allowed-in-Pakistan-even-though-homosexuality-is-haram-in-Islam

Realisti

Seksuaalirikollisuus on pääsääntöisesti piilorikollisuutta ja jokainen jolla on realistinen käsitys asioista ymmärtää että tämäkin on vain jäävuoren huippu. Esim. Helsingissä matut ovat ahdistelleet ja groomanneet alaikäisiä tyttöjä 90-luvulta asti esim. assalla ja kauppakeskuksissa täysin avoimesti kenenkään siihen puuttumatta. Vartijat ja muut asiakkaat näkevät aivan varmasti kameroista ja omilla silmillään mitä on menossa mutta eivät puutu asiaan mitenkään.

rasistinen, kelvoton nazi

Tule apuun Aino! (lentokoneseisojatar).
Sinua tarvitaan enemmän kuin koskaan! Vihreää älynlahjaa jaetaan taas maailmalle!
Ai niin, mutta Aino, sinä autatkin vain noita uhreja, pikku ressu-miesparkoja. Vihapuhe on niin ilkeää ja julmaa ja VÄÄRIN ja Aino tietää sen, koska vain hän ja vihreät ovat oikeassa, aina.
Aino saa tahtonsa läpi, vain ” koska mä haluuuuuun”. Siinä on jykevä perustelu!
Haters gonna hate, mutta Ainot ne vaan gonna luv’. Sydämen kuva.

huugo

Poliittista ainesta vaikka demareihin, onhan vaalieja tulossa ja tarvitaan myös etnistä monikulttuiurista ainesta vasemmiston riveihin. Mokkakikkelit ovat kototuneet ja nyt on alkanut se mistä ovat unelmoineet kun saapuivat hölmölandiaan. Kaikki tuodaan kultakautasella eteen mutta uksi pieni ongelma, VOK horot ovat niin vanhoja siksi pitää nuorempaa saada. Saavat varmaan jäädä siitä huolimatta maahan ja on kyse vain kultuurisesta väärinkäsityksestä ja myös seksuaalinen hätä on saavuttanut kriittisen pisteen. Siinä yllin kyllin syytä raiskauksille ja tuomioon ”leiventävää”. Itä-Suomessa nuo olisivat saaneet korvauksia jo käräjäoikeudessa.

Arjis

Rikokserntekovälineet valtiolle s.o. ”munat ja makkarat” pölkylle, loppuisi raiskaukset kuin seinään. Joukkopako takaisin Ruotsiin alkaisi. Tällaisten rikollisten maahantulo tyrehtyisi.

Suomi Finland

No nyt on Kalevassakin juttu asiasta.
Ulkomaalaistaustaisuus on myös mainittu.
Tähän asiaan pitäisi jonkun toimittajan syytä paneutua huolellisesti ja kertoa kansalle taustoista.
Koska kaikki vanhemmat eivät välitä jälkikasvustaan riittävän huolellisesti, on myös kouluissa annettava lapsille tietoa. Tämä siis siksi, että myös vähäosaisemmat lapset saisivat tiedon.

Ilmari

Hesarissakin oli tänään juttu. Voin jotenkin ymmärtää, että epäiltyjen mamutaustaa ei mainittu, mutta en sitä, että uutinen oli niin pieni ja huomaamaton. Tällaiset rikokset ovat sentään harvinaisia Suomessa. Kun suomalaiset tekevät jotain tällaista, on kyse aina yhdestä miehestä. Suomessa on kerta kaikkiaan mahdotonta kootaa miesporukkaa tällaisiiin rikoksiin.

Allah mullah, mulla paha ollah, jalla jalla, tyttö sina ole minu huora

Onkohan tässä syy että ”hyvä veli” Lahdenmäki pitkin hampain uhrattiin viimein, myöntämällä teot ihan suvakkimedioissakin. Voidaan todistella että sarjaraiskaa ne suomalaisetkin, joukkoraiskauksen saaminen todisteluvälineeksi on vielä hakusessa, mutta eihän sitä tiedä mitä löytyy kun munia, eikun kaarnaveneitä kaivelee.

Hyi olkoon, rassisti

Vähän offtopiccia, mutta kevennetään hiukan. Taisi olla IltaLehden klikkiotsikkona Marokkolaisista vuohista juttu, olivat kiivenneet puuhun. Ensimmäinen ajatus oli että yrittivät karkuun musuja.

kanander

Raiskaajavenkuloille taitaa tulla tuomion lisäksi hylkypäätös Suomeen jäämiselle. Onko ne niin tyhymiä, että yrittävät toisen kerran väittämällä, että ovat homoja, joita Irakissa ja muualla muslimimaissa vainotaan.
Poliittinen vastuu näistä seksuaalirikoksista on hallituksella ja erityisesti sisäministerillä.

Pena

Yllättäen ei valtamedian uutisissa sanaakaan näidenkään miesten etnisestä taustasta ja kommentointi suljettu.

Leso

Kiinnostaisi tietää, että mahdanneeko sanan ulkomaalaistaistainen takakaiku ottaa uutta tuulta ja nostetta.
Sikäli kuin mitä olen käsittänyt, sana ulkomaalaistaustainen on suvakkien lanseeraama häivytystermi.
Nyt kovin moni ulkomaalaistaustainen on tempunnut yhtä sun toista ei-kovin-kivaa.
Olisiko aika käsittää, että ulkomaalaistaustainen tarkoittaa sekä Suomen kansalaisuuden saanutta että toisen, jopa kolmannen polven suomalaista? Näinhän se ei ole suvakkikäsityksessä, vaikka sitä se tarkoittaa.
Itse toki olen valmis pitemmällekin meneviin määrityksiin ulkonäkörasistisesti.
tv. nimim. omin korvin kuullut ja omin silmin nähnyt, kun Neekeripiirteinen Häivähdys Mustaa on asettunut kantasuomalaisia vastaan puolustamaan ”maahanmuuttajia” ge-al-ananaksia, koska taustaisuus, arvaa nimim.

Anonymous

olen ulkomalainen ja turvapaikanhakija. minulla kin on viha ulkomalaista enää!
olen ateisti, olen sosialisti ja aktivisti. paen turkista diktatoorista erdoganista.
please, tehkää jotain mutta tietäkää että eivät ole kaikki ulkomalasia samalainen.

Lapuaa Naamaan

Turpa kiinni, valehteleva paskiainen. Mene Ruotsiin tai Saksaan, siellä sinunlaisia rakastetaan. Täällä ei.

ed karvinen

Ei ole yllätys. Muistakaa äänestää oikeaa puoluetta ensivaaleissa, ettei tarvitse kokea yllätyksiä.

ed karvinen

Tämä vastaus on Penan kommenttiin. Pitäkää mielessä ja varsinkin iäkkäämpi väestö mitä jätätte tulevaisuuden lapsille.

Vitun Mohamed

Tarvitsen luultavasti alkaa jakaa oman käden oikeutta, koska tämä suomen oikeusjärjestelmä ei vain yksinkertaisesti toimi ! Raiskaajat kävelevät virnuen ja nauraen ulos oikeussalista ja keskustelee keskenään kuinka helpolla pääsivät vaikka raiskasivat tyttölapsen… Sitten kun noita kusipäitä alkaa katoamaan…saattaa alkaa liikkuu sen verran juttua että raiskaajat alkaa miettii ennen kuin pilaa raiskaamalla jonkun nuoren ihmisen elämän. Nimet on tiedossa joten ei pitäis olla kauheen hankalaa päästä käsiks kyseisiin henkilöihin vaikka aikaa ja kärsivällisyyttä siihen uppoisi.

Anonymous

Eikä olis niin vahingoksi vaikka katoais muutama syytönkin, niin saadaan pelotevaikutusta. Suomessa riittää suota mihin noita paskoja survoa. Pallit voi vaikka leikata ja lähettää valikoiduille kansanedustajille.

Anonymous

Olikohan nämä lastenraiskaajat samoja tyyppejä, jotka osoittivat Oulussa mieltä muutama vuosi sitten heille tarjotusta ala-arvoisesta ruoasta? Tämä paska ruoka tuli samoilta keittiöltä mistä tuli ruoka kouluihin, vanhuksille ja lastentarhoihin.

Anonymous

Kaikenlaisia pikkuhuoria maa päällään kantaakin. Meidän pallerot ei ole tehneet mitään väärää. Sitäpaitsi me tienataan tällä!
T: rasmus, antifa, pif ja varisverkosto

Anonymous

Joo mut nää tekee törkeen hyvää safkaa!
T: Riku R.

Tiina

Oulun kaupunginhallituken varapj. Jenni Pitko jonka mielestä oulun raiskaukset yksittäistapauksia ja raiskaahan suomalaisetkin kommentit oksentanut on Vuolle setlementin hallituksessa. Tämä yhdistys on vienyt mamut päiväkoteihin ja kouluihin Oulussa. Tutkikaa ja julkaiskaa Jennin mädätykset

nazima

Ei voi olla niin että nostetaan hirveä haloo kun kourijan käsi on astetta tummempi!
Kuuletteko suomalaiset! Ei voi olla niin!

Oikeesti oikeesti tyhmä

nazima.
Montako paljasjalkaista Suomalaista on hässinyt sinua tai
kaltaista väkisin. Vai onko elämän tapa, silloin hups ja rajojen ulkopuolelle.
Kuulitko