EXTRA! Oulussa vangittu 8 turvapaikanhakijaa törkeistä raiskauksista ja lapsiraiskauksista!!

Uusoululaisilla on nyt niin kova tahti päällä, että raiskaustapauksien vangitsemisasioita on parin päivän aikana tullu kymmenkunta.

47154831_2227033837331467_680250711480467456_n
 
Keskiviikkona 28.11. vangittiin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyvksikäytöstä uusoululaiset: Rahmani Gheibali, Yosefi Shiraqa, Mirzad Javad ja Barhum Abdulllhadi. Tapauksien taustoista ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Mahdollisesti törkeät lapsen seksuaaliset hyväksikäytöt ovat eri tapahtumasarjaa kuin törkeät raiskaukset. Mutta tämä on vain arvailua.
47179113_2227033957331455_5213219522789507072_n
Jos tämä ei riitä niin niin eilen torstaina 29.11. käsiteltiin uusia raiskaustapauksia. Törkeästä raiskauksesta vangittiin Mohamed Ali Osman ja Mohamed Hassan Mohamod. Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vangittiin Humad Osman Ahmed Mohamed ja Ahmed Abdo Ibrahim.
Monokulttuurin työryhmä seuraa asiaa ja Junes Lokan sivulta voi katsoa mahdollisia uusia tietoja asiasta. Vanhempien kannattaa nyt varoittaa todellakin lapsiaan.

Edellisessä jutussa kerroin siitä Tuiran joukkoraiskauksesta ja eilen kuulin että ainakin toinen olisi vangittu, joten…

Publicerat av Vaaliehdokas Junes Lokka Fredag 30 november 2018

 
PÄIVITYS 1.12.: Tietojen mukaan vangittiin seitsemän, ei kahdeksaa.
Onneksi olkoon Oulu!

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.