Tukholman käräjillä taas afgaaneille raiskaustuomioita

gruppvaldtakt-centralbron-210-mahdi-mohammadi
Kuvat: Nordfront.se

Tukholman käräjäoikeus tuomitsi taas viime viikolla yksintulleita afgaanilapsia vankeuteen törkeistä raiskauksista. Kyseessä on ns. Keskussillan raiskaus. Toinen raiskareista säästyi karkoitukselta, koska saattaa joutua Afganistanissa seksiorjaksi.

Kaksi teinityttöä, 15- ja 16-vuotaat, olivat syyskyyn 2. päivän yönä klo 04.00 aikaan matkalla bileistä kotiin. T-Centralissa tytöille tuli mieleen, että hashista voisi poltella vielä ennen kotiinmenoa. Niinpä kaksikko yhytti asemalla notkuvan afgaanijoukon, jossa oli kolme nuorukaista. Heiltä järjestyi hashis-savut.
Nuorukaiset ja tytöt lähtivät Klaranrantaan keskussillan alle puistikkoon polttelemaan möyhyä. Savut kolahtivat ja hetken päästä tytöt ilmoittivat, että ilta on täysi ja nukkumaanmenoaika. Afgaanit suuttuivat, nimittäin hashis oli maksamatta. Tästä ei ollut ollut mitään puhetta, sanoivat tytöt. Tilanne kiristyi. Afgaanit vaativat nyt maksuksi korvakuulokkeet, iPhonet ja rintaliivit.
Tässä tilanteessa 15-vuotias sai paniikkikohtauksen ja luhistui maahan hengitysvaikeuksien takia. 16-vuotias käytti tilaisuutta hyväkseen ja juoksi pois paikalta. Myös yksi afgaaneista häippäisi. Hän ei tykännyt tilanteen kehittymisestä. Sillan alle jäi siten kaksi afgaania ja 15-vuotias tyttö.
Alkoi afganistanilaiset jatkot
Afgaanit vaativat nyt, että tytön oli otettava suihin. Tyttö ei halunnut. Afgaanit ilmoittivat, että joko imee, tai itkee ja imee.Tyttö pakotettiin kontalleen suihinottohommiin. Pussientyhjennysten jälkeen afgaanit vaativat yhdyntää. Tyttö laittoi vastaan. Samaan aikaan lähistöltä kuului poliisiauton sireeni. Tämä säikäytti sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet ja he pakenivat paikalta juosten.
Poliisi otti kuuteen mennessä tytön huostaan ja hänet toimitettiin sairaalaan. Tekninen tutkinta pystyi eristämään DNA:ta ja sen perusteella kaksikko otettiin kiinni.
gruppvaldtakt-centralbron-215-rohollah-karimi
 
Tuomiot
Tukholman käräjäoikeus tuomitsi näine hyvine 16.11.2001 syntyneen Rohollah Karimin törkeästä raiskauksesta 10 kuukauden nuorisohoitoon. 8.12.1999 syntynyt Mahdi Mohammadi tuomittiin törkeästä raiskauksesta 2 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen. Lisäksi korvauksia tuli maksettavaksi yhteisvastuullisesti 170 000 kruunua.
Mielenkiintoinen seikka oikeuden tuomiossa oli karkoitus ja sen perustelut. Oikeus päätti, että Mahdi Mohammadin kohdalla karkoitukseen ei ole estettä ja niinpä hänelle tuomittiin vankeuden lisäksi karkoitus tuomion sovittamisen jälkeen.
Sen sijaa Rohollah Karimin kohdalla karkoitusta ei määrätty. Perusteluina oli se, että Karimi saattaa ”17-vuotiaana” joutua Afganistanissa seksuaalisen väkivallan uhriksi (!). Oikeuden päätöksessä lukee:

”Rohollah Karimilla on Afganistanissa riski joutua fyysisen väkivallan kohteeksi ns. ”bacha bazi”-lapsena.”

Bacha bazi on afganistanilainen tapa, jossa nuoria poikia käytetään eräänlaisina viihdyttäjinä vanhemmille miehille. Tilaisuuksissa bacha bazit joutuvat mm. tanssimaan ja pyllistämään.
Oikeudessa puitiin myös sitä milloin afgaanit oikeastaan olivat syntynyt. Itse he väittävät olevansa lapsia, toisaalta Maahanmuuttovirasto on veivannut ikiä ees taas ylös ja alas.
gruppvaldtakt-centralbron-211-mahdi-mohammadi
 
 
Muuta
Erittäin mielenkiintoisa on myös se, että Mohammadi on ollut hyvin läheisessä yhteistyössä Tukholman vasemmistoliiton kanssa. Monenlaisissa kekkereissä ollaan oltu. Niin ikään afgaani oli postannut Facebookiin Ruotsin Vastarintaliikkeen tapahtumia. Mohammadi on siis ollut aktiivinen rasisminvastustelija.


 
Jos on omia lapsia niin kannattaa kertoa heille selväsanaisesti, että afgaaneja on varottava. Heidän kanssaan ei pidä olla misään tekemisissä. He saattavat ulkoisesti näyttää kilteiltä koulupojilta, mutta ulkonäkö pettää. Heillä on aivan erilainen käsitys asioista kuin länsimaalaisilla ihmisillä.
Kuvakaappaus 2018-11-30 13-06-05

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JuhoL

Bacha bazi on osa Afganilaista kulttuuria, jossa nuoria alemman sosiaaliluokan poikia käytetään naisenkorvikkeena, koska monella köyhällä miehellä ei ole mitään mahdollisuutta päästä naimisiin eikä tavallista seurustelua edes sallita. Mielenkiintoista on sekin, että kyseistä homoseksiä ei edes pidetä islamissa rangaistavana homoutena vaan se on arkipäiväinen osa paikallista kulttuuria.

Suomi Finland

Ja siksipä se on mitä suurinta rikkautta. Vai mitäpä tähän tuumii Alex Stubido? Eikä tuo ole niin hienoa, että se pitää saada erottamattomaksi osaksi meidänkin kulttuuriamme?
Monikulttuurisuus on rikkautta – ei mulla muuta. Ööh paitsi että sitä monikulttuurisuutta täytyy saada enemmän ja nopeammin!

Mongo ei ole Furby vaikka siltä näyttää

Mitähän ne mongot niillä rintaliiveillä aikoivat tehdä? Käyttää itse tansuissa tai myydä Traderassa?

k

Kyllä pitäisi tukholmalaisten tyttöjen tietää jo tässä vaiheessa, mitä islam on. Ja vielä ostat pahiksilta mömmöja etkä maksa ja ihmettelet omaa kohtaloasi. Voi voi. Itsekin tiesin jo hyvin kauan aikaa sitten kasvaessani vielä paljon pienemmällä paikkakunnalla kuin Seinäjoki, mitä islam on. Olin siis aivan maalaistyttö. Tiesin senkin, ettei pahiksilta osteta mitään eikä ainakaan maksamatta. Se tieto, minkä jo silloin kauan sitten sain islamista, on täysin sama, mikä minulla on vielä tänäkin päivänä. Ja se on osoittautunut käytännössä tismalleen oikeaksi nyt kun en enää ole maalaistyttö. Paikkakunnan koko ei siis aina määrää asioita.

Vaikea ymmärtää

k! Mistä sä tämän tiedon sait? Median en usko olevan tämän tiedon takana.

Vastaus

Sain tiedot vanhemmilta/ kirjoista (esim historian kirjat). Vanhempani ovat hyvin teräviä monissa asioissa ja oivaltavat jopa aivan tyhjästä asioiden oikean laidan :). Jopa valtamedia ja elokuvat olivat ennen vanhaan huomattavasti vähemmän islam-myönteisiä kuin mitä ne ovat nyt. Netissä näistä asioista on ollut jo hyvin kauan. Valitettavasti myös sukulaiseni Ruotsissa joutui juoksemaan mustia miehiä karkuun jo hyvin kauan aikaa sitten. Jne…

fatwantarkistaja

Hyvin kauan aikaa sitten (Mikäli olette tuo aloittaja…) Nykytytöt eivät ole kuulleetkaan siitä islamilaisesta saastasta, josta sinua on informoitu.
Aina se sama asia, ihmiset lisääntyvät ja tieto pitää siirtää jälkipolville. Syytätte lapsianne, joille ette ole opettaneet mitään! Koulunko tehtävä se on? Ei ole.
Lasten syytä, jos aikuiset raiskaavat! Tuota mielipuolta olevat saisi kuskata.. jonnekin.

fatwantarkistaja

Taisi tulla väärään ketjuun, taikka olen itse väärässä. Sori siitä.

jippos123

Musut ovat simppeleitä viettien viemiä elukoita. Elukka käyttäytyy kuin elukka jos siihen annetaan lupa ja mehän pohjolassa annetaan, tai oikeastaan kannustetaan siihen.

Suomi Finland

Värinätutka käynnistyi myös tuosta Anna Abreun ahdistelusta laivakeikalla.
Naispuolinen laulaja saattaa olla liikaa herkkähipiäisille patriarkaatissa kasvaneille rais…miehenaluille?

Suomi Finland

”Niin ikään afgaani oli postannut Facebookiin Ruotsin Vastarintaliikkeen tapahtumia. Mohammadi on siis ollut aktiivinen rasisminvastustelija.”
Ja sitten vielä ihmetellään, miksi ns rasismi on niinkin yleistä kuin se on.
Me (Rohollah ja Mahdi) vastustamme rasistista puuttumista pyhään ihmisoikeuteemme raiskata!
Ja me ’rasistit’ sanomme, että sehän ei tietenkään käy. Saatte kamppailla raiskausoikeuksienne puolesta kotimaassanne.

K.L.

Rohollah ja Mahdi….voi hyvät hyssykät noita nimiäkin,väkisinkin naurattaa….Ruholla ja Mahti seikkailevat.Yak.

Suomi Finland

No jos oikeutta huolettaa Roh-allah:in joutuminen kotimaassaan raiskauksen uhriksi, niin eikö oikeutta huolestuta yhtään ne uhrit, joita Roh-allah tulee raiskaamaan Ruotsissa nuorisohoidosta päästyään?
Roh-allahin ihmisoikeus on olla raiskauksilta suojassa, mutta ruotsalaistytöillä ei tällaista ihmisoikeutta ole. Heidät otetaan huomioon vasta sitten, kun heidän elämänsä on pilattu.

Moonman

Tuskin otetaan huomioon silloinkaan….

Valtsu

15- ja 16-vuotias menevät aamuneljältä sillan alle afgaanien kanssa polttelemaan hasista… Nyt ei kyllä osaa sanoa mitään.

Päevi Kenegr

Aivopesu on mennyt perille näille tytöille. Seuraukset ovat ikäviä, mutta totta.

Pena

Eikö tuolla ollut tänään uutinen Helsingissäkin tapahtuneesta rikastuksesta, jossa naisella oli ollut niin kivaa baarissa ja lähti matujen matkaan. Lopputulos oli siinäkin taas tyypillinen joukkorikastus ja nainenkin oli kovassa humalassa, sekä poltellut hamppua. Onnittelen Helsinkiä taas ja kannattiko tarjota ilmaisia palveluita.

aku

Tätä on niin vaikea tajuta, miten tyhmiä tyttöjä ja naisia Suomessaki on, kerjäävät verta nenästään. Omani olen opettanut kiertämään kaukaa myös alueet jossa on vokkeja ja missä ne oleskelevat ja ei saa olla missään tekemisissä niiden kanssa. Kerran oli tullut joku ählämin p..kele hipelöimään junasta poistuessaan tytön takapuolta, onneksi suomalaiset miehet huomasivat ja saattoivat tytön turvallisesti kotiin.

Jones

Bacha bazi kulttuuri taitaa olla yleistä kaikkialla Lähi-Idässä, eikä vain Afganistanissa. Mutta tuovatko he kulttuurinsa mukanaan pohjoiseen?

huugo

Todella hyvää ainesta, suomen hallitus on onnistunut täydellisesti maahanmuuttopolitiikassaan. Ainostaan vihapuhe häiritsee heidän kotoutumistaan ja uuden raikkaan kultuurin tuomisessa pohjoismaihin.

huugo

Öhöm tuohan oli Ruottista, mutta Suomessa on jo ihan vastaavaa.Unohtuu joskus otsikko kun ”vihapuhe” pääsee vauhtiin.