Vihapuhe FM klo19.15: Being Black in the EU

Tumma ihonväri tarkoittaa EU:ssa usein rasismia, heikkoja asumisoloja ja kehnoja työpaikkoja. Monikulttuurinen konflikti paljasti yhdenvertaisuusvaltuutetun ja oikeusapupiirin toiminnassa kyseenalaisia piirteitä. Oulussa sarja yksittäisiä tekoja. Vasemmistolaisiksi määrittyvät ja anarkistiset ryhmät osoittavat mieltään oikeiston läsnäoloa vastaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Vihapuhe FM klo19.15: Being Black in the EU

 1. Hienoa että VP-työryhmä tykittää useina päivinä viikossa!

  Tänään vietetään Talvisodan alkamispäivää, tässä sotiemme sankareille, jotka eivät palanneet:

  https://www.youtube.com/watch?v=BB2Ad04mukI

  Kiitos ja syvä kumarrus heille jotka uhrasivat kaikkensa vapautemme eteen !!!

  11
 2. tiina ja junes hienoa työtä,voisin lähteä europarlamenttiin avustajan avustajaksi.sinnehän junes menee,että soi.

 3. Kiitoksia Junes, Tiina, Mugabe ja Kissy! On hauska seurata teidän lähetyksiä. Mugabe vois olla enemmän esillä. Lykkyä tykö mitä ikinä aiottekaan. Paavolle ja Tuukalle kiitokset myös!

  1. Kannattaa keskittyä olennaiseen, eikä syytellä korkkaamisesta. Onko rääpäle pullopoliisi?

  2. Ettei olisi taas Yleltä valeuutinen? Rääpäle voisi tarkistaa, että moniko kärsii skitsofreniasta, ja säätää omat lääkkensä sen mukaisesti.

 4. Suomi on rasistisin maa, hyvä niin. Tämähän osoittaa sen, että maassamme on enemmän maahanmuuttovastaisia, kuin maahanmuuttomyönteisiä. Toivottavasti nämä rasisti osaisivat äänestää keväänvaaleissa oikein, jotta päästäistiin eroon Outi Kahiluodosta, Ozan Yanarista ja Kooomuksen idiooteista. Ozan voisi palata takaisin Turkkiin vapaaehtoisesti, ettei rasistien tarvitse väkisin häntä poistaa maastamme. Se että eduskunnassa ollaan huolissaan enemmän maahanmuuttajista, kuin kantasuomalaista tuntuu todella oudolta. Eikö kansanedustajat ajakaan enää Suomalaisten asiaa, vaan maahanmuuttajia puolustavilla puheillaan lietsovat rasismia. Odotan sitä päivää, kun rasistit alkavat toimia.

 5. Sanni Gran-Laasonen on katastrofi, joka pääsi ministeriksi koska oli Stubbin lehdistöavustaja, jonka Stubb halusi ministeriksi. Eräät kokoomuslaiset ovat sanoneet, että Stubb ei voi sietää ympärillään itseään älykkäämpiä ihmisiä. Sen kyllä uskoo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.