Marraskuun luetuin juttu: Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta

Marraskuun luetuin juttu oli Seinäjoen tapaus, joka sai aika hulppeat lukukerrat. Juttua jaettiin ulkomaillakin paljon.

Seinäjoen joukkoraiskauksesta neljälle afgaanille vankeutta

9 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Maaria Bättrefolk
Maaria Bättrefolk
1.12.2018 23:09

Jokainen raiskaus ja kuolema on suurelta osin viherkommunistimedian (Yle, HS, ja vastaavat) vastuulla ja omallatunnolla. Mutta koska ylimielisillä omia pierujaan haistelevilla vihermokuttajakomukka toimittajilla ei ole omaatuntoa niin sama linja jatkuu.
Toivon ihan avoimesti että mahdollisimman moni tietoisesti valheellisia ja mokutusta ylistäviä ”uutisia” kirjailevista Stallarit toimittajista joutuisi itse maistamaan tuota rikastusta, oli sitten mies, nainen tai hen. Matuthan vaikuttavat YouTube videoiden, oikeustapauste ja omien kirjojensa perusteella raiskailevan kaikkea liikkuvaa vuohista, autoihin ja ihmisiin sukupuoleen ja ikään katsomatta.
Ah tätä unelmaa ja monikultturismin marxilaista riemujuhlaa.

kullerwo
kullerwo
1.12.2018 11:09

ei vaan pysty käsittämään, että mitä vikaa pitää olla naisen päässä, että on ylipäätään missään tekemisissä näiden paskavarpaiden kanssa…

Suomi Finland
Suomi Finland
1.12.2018 14:03
Vastaa...  kullerwo

Tiedon puute se on.
On 100% varmaa, ettei nuoria tyttöjä kouluissa varoitella. Kaikki nuoret eivät ole vielä kiinnostuneita seuraamaan uutisia. Valtamedia ei myöskään tee sellaisia juttuja, joissa tulijat asetettaisiin negatiiviseen asemaan. Vaihtoehtomediat ovat olleet olemassa vasta kovin vähän aikaa. Viime aikoina myös valtamediassa on puhuttu taiten ongelmista, joita esimerkiksi Ruotsissa on.
Mikähän olisi tilanne, jos vaihtoehtomedioita ei olisi? Todennäköisesti se, että hys hys linja olisi vielä paljon nykyistä tiukempi.
Lieneeköhän noita seksuaalirikoksia Suomessa tehneitä kierrätetty päiväkodeissa ja kouluissa? Lapsille on esitetty, että eri puolelta maailmaa tulee tällaisia mukavia nuoria setiä pakoon vaikeita olosuhteita: olkaa heille kavereita. Olisi kyllä surkuhupaista, jos paljastuisi, että lapsia on istutettu sellaisten perverssien setien sylissä.

Lalmohammad Lindholmiin jees!
Lalmohammad Lindholmiin jees!
1.12.2018 08:43

Tästä voi tulla seuraavaksi luetuin: Tanska aikoo lähettää kriminellit turhapaikanhakijat ”autiolle” saarelle vuodesta 2021 alkaen:
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/danmark-vill-skicka-flyktingar-som-begar-brott-till-ode-o
Ruotsin ja Suomen tehdä sama välittömästi.

Tommy the Who
Tommy the Who
1.12.2018 09:40

Nyt on hyvä meininki.

huugo
huugo
1.12.2018 10:04

Tästä tuli todella hyvä fiilis.
https://www.youtube.com/watch?v=mWR24wp94Xk

14
14
1.12.2018 07:58

No nyt meni jo vähä klikki uutisen puolelle… otsikon lisäksi keskeneräinen lause, korkki kiinni..

14
14
1.12.2018 18:03
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

….mun kommentti oli lähinnä tsoukkia. Hyvät sivut hyvät jutut, ilman huumoria menee hommat ranteen viiltelyks niin vituilleen maailma on menny.