Tanska aikoo lähettää rikolliset turvapaikanhakijat autiolle saarelle

Kuvakaappaus 2018-12-01 10-21-41

Tanskan hallitus ja Tanskan Kansanpuolue ovat tehneet viime aikoina mielenkiintoisen ehdotuksen. Nimittäin esille on tuotu ajatus, että rikoksiin syyllistyneet uustanskalaiset eristetään autiolle saarelle.

Juttu kuulostaa heti alkuun tietenkin valeuutiselta, mutta asiasta ollaan totta tosiaan tehty alustavia päätöksiä. Idean idea on se, että ne turvapaikanhakijat, jotka on tuomittu rikoksista karkoituksiin, lähetetään Själlandissa Stege Buktin lahdella sijaitsevalle Lindholmin saarelle odottamaan karkoitusta.
Karkoitettavat eivät suinkaan asu risumajoissa. Saaressa on jo infra valmiina, sillä sitä on tähän asti käytetty eläinten tartuntatautien kuten vesikauhun tutkimiseen. Saaren rakennukset desifioidaan ja alue muutenkin saneerataan, jonka jälkeen  karkoituskeskuksen on tarkoitus olla toiminnassa 2021 alkaen. Talousministeri vasemmiston Kristian Jensen kertoo mm. Politiken-lehdelle:
– Paikasta tulee karkoituskeskus, jossa ollaan normaalin yhteiskunnan oloissa. Erotuksena kuitenkin vain se, että heidät pidetään erossa muusta yhteiskunnasta, koska he ovat karkoitettavia rikollisia pakolaisia.
Kuvakaappaus 2018-12-01 10-22-44
 
Jensenin sävy on mielenkiintoinen:
– Jos meinaamme pitää Tanskan sellaisena kuin me sen tunnemme, niin silloin meidän pitää myös varmistaa, että ne pakolaiset, jotka tulevat tänne väliaikaisesti lähtevät myös takaisin kotiin, Jensen sanoa.
Karkoituskeskus on vain yksi osa Tanskan tiukentunutta turvapaikkapolitiikkaa. Politiikot keskustelevat tänä päivänä ihan avoimesti miten oloja voidaan tiukentaa, jotta turvapaikanhakijoiden ja perheenyhdistämisien määrää saadaan pienemmäksi. On esitetty mm. sellaisia ajatuksia, että niille turvapaikanhakijoille, jotka ovat saaneet määräaikaisen oleskeluluvan, pitäisi järjestää jonkinlaista tehostettua kotiinpaluuta sen jälkeen kun kotimaassa on rauha.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Links zu links zu

Miksei meillä ole tällaisia vasemmistopoliitikkoja?

petterinen

Varmaan sen takia ettei meillä ole vielä lähellekään sama muslimi% kuin tanskalla.

loistavaa

Omapa se on valinta haluaako saarelle ,vaiko olla ihmisten seassa. Jos ei tehe rikoksia, niin ei tarvitse lähteä saarelle.
Vaikeaahan se tietenki on olla rikoksia tekemättä,jos siihen on tottunut ,että niitä saa tehä ja rangaistus on pientä moitetta.
Pirun hyvä esitys tanskalaisilla,katotaan löytyykö kuyria.

Saa Paskastan hoitaa omansa

Pakon sanelemana järki herää enemmin tai myöhemmin. Samanlainen eristys+karkoitus pitää saada koko Pohjolaan.

Jouko Kuisma

Luuletko että hallituksen velliperseillä edes koskaan tulisi moinen asia mieleen ? Siellä tyhmät päät kolisee yhteen kun mietitään uusia etuuksia näille.

Valtsu

Mitä helvettiä minä luin!? Perseilijöille seuraa ihan oikeasti seuraamuksia teoistaan! Ei ole Bouananeja lasten keskellä hengaamassa, joukkoraiskaukset voidaan suorittaa persestanialaisten kesken! Ja aletaan olemaan jopa sitä mieltä, että kun avun tarve on ohi, niin sen jälkeen apua ei anneta (mikä voisi olla sen itsestään selvempää)!
Nämä toivonpilkahdukset ovat helkutin tärkeitä, kun joka aamu töihin mennessä katselee, miten äijiä palaa aamurukouksesta rennosti valuskellen ja minne tahansa paitsi töihin matkaten. Kunpa joku päivä islamilaiset synnytyskoneet saataisiin Suomestakin pois!

Pinlaareni

Kuulostaa hyvältä. Toisaalta, jos Tanskassa on erehdytty antamaan uimaopetusta, saarelle eristetyt lapsukaiset voivat uida takaisin keppåstelemaan… Uimiselle ei tietysti ole tarvetta jos saavat muutaman suvakin ja pleikkarin ”ajanvietteeksi”…

Uimaopetus seis!

Kaikenlainen uimaopetus pitää lopettaa tykkänään. Muutenhan ne tuolta Lindholmenista kråålavat vaikka Rinkelikylään asti jos niikseen tulee ja hyvä kokkelibisness on tiedossa.

Voidaanko Värmdön saari pelastaa?

Eräs toinen saari, Värmd-ö, on vihdoinkin saanut järkevän ja osaavan poliitikon kunnanhallitukseen:
https://mitti.se/nyheter/politik/ekeroth-nomineras-styrelse/?omrade=varmdo

Päevi Kenegr

Tällaisten karkoituskeskusten avullakin voi tienata. Yhteiskunnan, yleisen turvallisuuden, ja Suomalaisen kulttuurin kannalta huomattavasti parempi vaihtoehto kuin vastaanottokeskuksiin sijoittaminen.

Stobelius

Nauvon lähettyvillä on Seilin saari, jossa on asutettu spitaalisia muinoin. Sille löytyisi hyvää käyttöä varmaan…

Siistijä

Mutta se on ehdottomasti siivottava ja desinfioitava. Käytön jälkeen tietysti.

kanander

Tanskalla on järkeviä ehdotuksia hallita matu-rikollisten loppuhoitoa. Suomessa ikävä kyllä vain perussuomalaisilla on isänmaallinen maahanmuuttopolitiikka, mutta se ei vielä riitä.

Anonymous

Buhenvald, dahau triblink vain 1viikko ,sitten matuja ui kotiin Turkin kautta. Jala ,jala,jala,jala raiskava matu paska .

Päevi Kenegr

Buchenwaldin voisi varmaankin avata uudelleen karkoituskeskukseksi. Ja Buchenwaldin-noidan muiston kunnioittamisen hengessä lähettää sinne batiikkinodat paijaamaan poistettavia lapsiparkoja.

Anonymous

Jos kukaan muistaa niin Halla-aho esitti samaa invaasion jälkeen. Oliko väärin sammutettu kuin ei muille kelvannut alkoi heti rasismi älämölö. Saari muuten hyvä mutta voisivat jättää ne tarttuvat taudit sinne olisi noistakin koelaboratorion asukkeina jotain hyötyä.

Lisää tällaisia ehdotuksia

Tämä on hyvä uutinen joka saattaa tyrehdyttää maahantulointoa ja jäämishalukkuutta. Päinvastoin kuin mitä se herra pääministerin töppäys Suomessa. Kuinkahan paljon se(n)kin möläytys tuli maksamaan?

mummeli 60

Viisaita immeisiä nuo tanskalaiset. Kait Suomestakin löytyis joku sopiva saari näille raiskareille ja kaulan katkojille ym.ym……

pensavero ylös vihreät yhteydet

Onhan se hyvä, että voivat sitten tulla Suomeen, jotta eivät joudu saarelle. Saamme lisää värinää katukuvaan!

Numento

Jo ensimmäinen satsi saarelle passitettuja polttaa tai yrittää polttaa kaikki rakennukset maan tasalle tuolla saarella jos siellä saa touhuta vähänkään vapaasti. Suljettuihin selleihin vaan kaikki jäbät ja tupakit pois sekä piiput piiloon. Tai ainakin tulivehkeet.

Ei lällytystä

Antaa polttaa. Jos polttavat pytinkinsä niin uutta ei rakenneta. Se on ainoa tapa opettaa idiootteja.

Jones

Tuotahan ideaa voisi käyttää huumeiden käyttäjiinkin. Saarella he saisivat itse tehdä huumeensa ja vapaasti käyttää niitä. Unikosta heroiinia ja kannabiksesta hassista yms… Näin säästyisi valtavat rahat.

Saariehdotus

Lähetetään tänne: North Sentinel Island.

miekku

Nyt pitäiii panna huhua liikkeelle enkuksi, arabiaksi, somaliaksi, jne. että sama tulee Suomeen ja että sinne joutuu turvapaikkaa hakiessakin odottelemaan, eikä suinkaan pääse pääkaupunkiin kännäämään.

Pena

Miten olisi jos nämä lähettäisi pohjois-navalle. Tuo sentinelien saarikin olisi hyvä paikka näille ja saisivat varmasti avosydämisen vastaanotonkin.

rocky

Grönlatihan kuuluu Tansakalle,sinne kaikki matut niin eiköhän alkaisi koti-ikävä puskemaan.

Leso

Miksi? Mitä varten on taas hyysättävä?
Jos tulee mihinkään Eurooppaan ja vinkuu turvapaikkaa, ensimmäinen asia on lopullinen sterilisaatio ja seksuaalisten halujen tappo.
Sitten VASTA JA SEN JÄKEEN aletaan tutkimaan turvapaikan todellista myöntämisperustetta, joka on se vanhanaikainen todellinen vaino.
Tuolla menettelyllä nähdäkseni helposti todettaisiin, että onko hakija oikealla asialla vaiko ei.
Perhettä ei tietenkään yhdistettäisi, koska se olisi eunukille turvallisuusuhka.
Tuollaiset saaret on taas jotain suvakkimeininkiä. Mitä vittua nyt taas?

Leso

Suomessa nappi otsaan ja minkinrehuksi: Suomen talous nousuun (turkistuotanto).
Tanskassa nappi otsaan ja possun purtavaksi: Tanskan talous nousuun (pekoni — hmm… naminami… hmm..).
No mitä? Nehän tuli tänne pelastamaan talouksia, mitä?

Acc

On itsestään selvää, että ulkomaalaiset, laittomasti maahan tulleet ja maassa oleskelevat, rikolliset henkilöt laitetaan säilöön odottamaan karkotusta. Mutta… mutta… luultavasti tanskalaiset lepsuilevat. Vankilat ovat rikollisuuden korkeakouluja. Vokit ovat laittoman maahanmuuton korkeakouluja. Siksi tällaisissa paikoissa säilytettävät tulisi pitää erillään toisistaan. Siis vailla kontakteja muihin säilytettäviin.
Myös maahan pyrkivät tulisi aina ottaa säilöön, jos on tarvetta selvittää heidän taustojaan. Ei siis koskaan suoraan vapaaksi yhteiskuntaan ja vieläpä nauttimaan diskorahaa. Ja tässäkin tapauksessa maahan pyrkijöiden toisistaan eristäminen on tärkeää, muuten oppivat toisiltaan niksejä.
Turvapaikkaa ei tulisi koskaan myöntää siitä maasta, jossa hakemus esitetään. Tämä lopettaisi vaeltamisen turvallisten maiden läpi.

Leso

Ei.
Yksiselitteisesti sana turvapaikka = ikiaikainen sterilisaatio heti sanan jälkeen.
Sitten eristys perheestä ja kotimaasta tästä ikuisuuteen.
Jos ei ole omaa rahaa, ojia tarvitaan aina. Sijoitus rintamiestaloon hevonkuuseen.
Lämmitys itsehakatuilla puilla. Ei sähköä. Kotoutus Suo, kuokka, ja Geelipää -mallia.
Ei myöskään juoksevaa vettä.
On nääs niin, ettei kannettu vesi kaivossa pysy.
Kukin Euroopan maa soveltaa itte samaa mallia.
Menikse niin, että jossain Vinkuintiassa oli joku nainen kotiarestissa vuosia, koska hallinto ei tyks ja alapeukku?
Sai siitä mitalinkin, muistaakseni.
Nyt se kait on maan johtaja, eikä diggaa muhamettilaisista siellä, kerta ne kiusaa muita, ja se akka on hirvee pahis, ku se on sanonu, että nyt riitti muhikset, se on tulos tai ulos, ja näistä vaihtoehoista se vähempikirjaiminen on ratkaisu?
No nyt ei tule mitalia, kun se on ikävä ihminen, vaikka tietää varmaan aika tarkkaan edelleen mistä puhuu ja mitä tekee.
Eiku miten se meni…?

Ei turhiksia mihinkään!

Turhiksia ei pidä päästää maan rajojen sisälle ylipäätäänsä. Johan on nähty mihin se johtaa, se tuhoaa koko maan pikkuhiljaa niin taloudellisesti kuin henkisestikin, ruumiinvammoja unohtamatta.

Carloff

Tanska on askeleen suomea edellä maahanmuuttopolitiikassa. Suomella on tietysti Ahvenanmaa! Suvakkien toivemaa..tai leiri Utsjoelle.