612-järjestön lehdistötiedote

612-järjestö tiedottaa.


Pt-media ei ole mukana tapahtuman järjestäjänä millään tavalla.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “612-järjestön lehdistötiedote

 1. Onko epäisänmaalliset ja asioista pihalla olevat punikit väittäneet, että PT-Media olisi mukana ?

  1. Noh, mehän ollaan melkein kaikki kuulema MV-lehden henkilökuntaa ja SKE:n jäsenistöä ja ties mitä muuta niin eiköhän PT-mediakin voida yhdistää mihin vaan, paitsi kuulema ei saisi yleistää kun se on vastoin ihmisoikeuksia ja sotarikos… Tai jotain…

   Kovastihan kusipääsuvakit ovat yrittäneet leimata upeaa 612-tapahtumaa ”natsimarssiksi”. Ei varmaan tartte muistuttaa alpakka-gatesta..?

   On erittäin tärkeää, ettei näiden valehtelevien luusereiden mitään sanakikkailuja oteta koskaan todesta ja että se myös viestitetään heille: ”Te ette ole yhtään mitään! Pitäkää päänne kiinni valehtelijat!”

   30
 2. eikö valheellisesta uutisesta mitä viher-puniikki hs kirjoittaa voisi tehdä valitusta sekä päätoimittaja vastuuseen, jos suomi ei olisi itsenäinen valtio ei koko roska hesaria olisi, eikä muuten kohta enään olekkaan, kukaan fiksu ihminen ei osta ja tue roska valehtelulehteä…onneksi nuoriso joka osaa käyttää tietokoneita ovat oppineet sen….kuinka voi kestää pokka vääristellä ja valehdella omalle kansalleen, vastaisipa päätoimittaja tähän kysymykseen,, eikö yhtään hävetä olla raukkamainen valehtelija…onko vasurien ideoloogia tosiaan noin kiero?

  19
 3. Pyydän julkaisemaan JSN:n tehtävän kantelun vastauksen. Tiedä vaikka itse Elina Grundström ottaisi kantelun käsiteltäväkseen

  22
 4. Hesari kutsuu 612-kulkuetta äärikansallismieliseksi. Tuohan ei pidä paikkaansa, mutta hesarin väki ei yksinkertaisesti suostu hyväksymääb totuutta. Eli että 612 ei ole mikään äärikulkue. Tuohan on jo likaista maalitaulujen tarjoilua anarkisteille, kun tavallisia kansalaisia leimataan hesarin toimesta ääri-ihmisiksi. Oksettavaa journalismia ja jonkun on syytä joutua vastuuseen.

  31
 5. Yle teki syväluotaavaan jutun SOO järjestön rikollisuudesta. Voisiko PT tehdä vastaavan jutun yleläisten rikollisuudesta. Henkilöhistorian yle rikollisista voisi aloittaa vaikka Ari Lahdenmäestä, ja jatkaa Jessika Arolla, Päivi Happosella, Tapio Suomisella, törkeästä kunnianloukkauksesta tuomittuja on jokunen (googleta) toimittaja etc. Ihan vaan niinkuin tasapuolisuuden vuoksi…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.