Onko Suomi todellakin Euroopan rasistisin maa?

boy-509488_960_720.jpg

 

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa on ollut viime viikkojen aikana tilipäivä. Valtamedia on julkaissut toinen toisensa perään ”tutkimusta”, jonka mukaan Suomi on Euroopan rasistisin maa niiden 12 maan joukosta, joissa rasismia tutkittiin.

Tutkimuksessa kysyttiin 6 000 afrikkalaistaustaisen henkilön kokemuksia rasismista viiden viime vuoden aikana. Kaiken kaikkiaan kyselyyn vastanneista 30 % kertoi kokeneensa rasismia. Suomessa luku oli suurin. 63 % vastaajista koki kokeneensa rasismia. Ruotsissa 40 % vastaajista koki kokeneensa rasismia.

Tutkimuksessa rasismiksi katsottiin mm. ihonväriin, uskontoon, etniseen taustaan tms kohdistuva vihapuhe. Niin ikään rasismiksi katsottiin eleet ja tuijotukset ja somen vihakommentit.

Tutkimus on valeuutinen.

Ensinnäkin useimmissa afrikkalaisissa kielissä kuten arabiassa ei ole sellaista sanaa ja käsitettä kuin rasismi.  Jollaisena rasismi länsimaissa ymmärretään. Afrikkalainen tai arabialainen voi kokea solvausta tms, mutta hän ei ymmärrä rasismin käsitettä kuten se länsimaissa ymmärretään.

Arabi tai afrikkalainen voi toisin sanoen kokea solvausta, haukkumista ja muuta epäasiallista käytöstä, mutta sehän ei ole vielä rasismia. Se on vain epäasiallista käytöstä. Kun länsimaalaiselle rasismi on jotain sellaista, että ihminen arvotetaan esim ihonvärin perusteella eriarvoiseksi niin heidän käsitys rasismista on aivan erilainen. Heille rasismi tarkoittaa jotain sellaista, että esimerkiksi afrikkalaista kielletään matkustamasta bussilla pummilla, vartija ottaa kiinni älämölöstä tai näpistyksestä yms. Niin ikään afrikkalaisen näkökulmasta rasismia on sosiaalituen extraosan epääminen, jonossa etuilusta huomauttaminen, vokin apeat verhot jne jne.

Varsinkin arabikulttuurissa arabimies on ykkönen, herra ja hidalgo. Niin ikään silpokikkeliset arabimiehet halveksivat länkkäreitä leikkaamattoman esinahan takia. Kun arabi saapuu Eurooppaan hän myöskin odottaa arvolleen sopivaa palvelua. Ja jos palvelu ei toimi, se on arabimiehen mielestä rasismia. Koskee myös afrikkalaisia islamilaisia maita.

Näin ollen, kun afrikkalainen sanoo, että on kokenut rasismia se tarkoittaa oikeastaan sitä, että hän ei ole saanut arvolleen sopivaa palvelua.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

40 thoughts on “Onko Suomi todellakin Euroopan rasistisin maa?

 1. Suomalainen puuro rasisteeraa matuja erityisen pahasti.
  Mämmin tarjoilu valkoisella kermalla matulle on rasistista ja Husu onkin kehottanut suomalaisia syömään omat mämminsä ja kuolemaan pois.
  Suomalainen talvisääkin on rasistista vaikka olisi kuinka mustaa.
  Suomalaiset koirat ja kissatkin ovat rasistisia, haukkuvat ja sylkevät heti kun matu lähestyy.
  jne.

  81
  1
  1. Onneksi suomesta on täysi vapaus matkustaa takaisin rasismittomaan kotimaahansa ja pysyä siellä.
   Tiukanpaikan tullen suomalaiset mielellään järjestävät myös matkalipun ja rahaakin taskuun hyvänmatkan toivotuksin lähtijälle.
   Ei paljon hetkauta tuomoset tutkimukset.

   23
   1
   1. Naulan kantaan. Lisäksi rasisti sananakin on kokenut täydellisen inflaation ja jokainen tervejärkinen ihminen on rasisti sanan nykyisessä merkityksessä.

    22
    1
 2. Asiaa. Valemedian uutisoima ”rasismitutkimus” oli ilmiselvästi ihan skeidaa, eli tavanomaista uhriutujien uhriuttamista, vailla mitään todellista tai järkevää näkökulmaa.

  72
 3. Länsimaiselta odotetaan jonkin sortin respektiä, ja kun sitä ei tipu alkaa rasismisyytökset välittömästi.
  Muslimit ovat todella siinä vahvassa uskossa että he ovat uskontonsa vuoksi vääräuskoisia ylempiä ja oikeutettuja saamaan respektiä. Tuo respektin osoitus on heille erittäin tärkeätä, ja sen puute koetaan heti loukkauksena.

  77
  1. Sama afrikkalaisilla än.kereillä, jos ei speacial service ja kaikkia toiveita toteuteta niin razismi.

   39
   1
  2. Kaikissa meissä asuu rasisti sisällä. Myönnä ajoissa, ettei ole liian myöhäistä!

   13
   1
 4. Eiköhän tämäkin ”tutkimus” ole toteutettu taas kerran niin, että kyselijät ovat noutaneet eteensä edustavan otoksen afrikkalaisia. Sitten he ovat alkaneet tentata, eivätkö he olekin joutuneet kärsimään aivan hirvittävästä rasimista, eivätkö olekin?

  Afrot ovat toki huomanneet kyselijöiden asenteen ja vastanneet sen mukaan, että totta kai, rasismiahan täällä on kohdattu niin maan Shaitanisti!
  Haastattelijoille on tullut ilopissa housuun ja he ovat alkaneet kysellä, miten tämä rasismi ilmenee?

  Afrot ovat alkaneet vastailla mm. etteivät he ole saanet raiskata niin paljon kuin haluavat…jaa, se taisikin olla väärä vastaus?
  No, he…eivät ole, tuota…saaneet palvelua äidinkielellään bgwingzprungbekolla? Aha, nyt haastattelija ilahtui!
  Ei ole myöskåän saatu riittävän alamaista palvelua…jaa, alamaisuus taisi olla vähän huono…ei olla saatu palvelua?
  No niin, haastattelija ilahtui taas!

  Muslimeja on kohdeltu aivan erityisen pahoin: heitä on heitetty kengällä!
  Täh? Haastattelija näyttää nyt siltä, ettei lainkaan ymmärtänyt mitä hänelle sanottiin?
  No, on siis heitetty…jollain?
  No niin, taas lirahti vääräuskoiselle ilopissa housuun!

  Näin tämä symbioosi toimii: afro, arabi ja afgaani tunkeutuu länsimaahan, joka levittää punaisen maton eteen ja tulee nöyristellen kysymään, miten voitaisiin parhaiten palvella.
  Sen päälle tullaan vielä kysymään, mitä kaikkea palvelemisesta on puuttunut.

  61
  1
  1. Varsin ongelmallista on erottaa rasistista käytöstä siitä, että onko ’rasisti’ vain syystä tai toisesta pahalla päällä. Suomalainen kun voi sattua katsomaan tummaa ikävästi, mutta katsoo ihan yhtä ikävästi seuraavaa valkoista maanmiestään. Jos ensin mainittu katseen vastaanottaja kokee tuiman katseen rasismina, niin hän voi tehdä silloin väärän tulkinnan.

   Ja tällöin tutkimus perustuu osin ihan virheelliseen dataan.

   Huuhaata sanon minä.

   Rasismia on se kun sanotaan että ei tähän bussiin ja kun kysytään että miksei, niin sanotaan että väärä ihonväri.

   36
   1
 5. Arabiino kannattaa lämpimästi Lähi-Idän (tai vaikka maailman) kattavaa rauhansopimusta, mutta vai jos siihen lisätään Israelin ja Shiiojen/Sunnien (omasta näkökulmasta riippuen) sekä kristittyjen tuhoamiseen tähtäävä pykälä.

  39
  1
  1. Se miten ”rasismin uhrit” itse käyttäytyvät ja kohtelevat muita onkin perin kiintoisa pointti. Jostain kumman syystä tätä ei vielä nykyäänkään voida/osata/uskalleta tunnustaa kuten aikuisen täysjärkisen ihmisen pitäisi, vaan katsellaan kaiken maailman perseilyä läpi sormien – mikä tekee monikulttuurisuus-ideologiasta yhtä järjettömän kuin mitä esim. erinäisten uskontojen nimissä pahimmillaan harjoitetaan.

   39
   1
 6. Tämä uutinen,että Suomi on euroopan rasistisin maa pitää saada koko maailman tietoon !!!.

  77
  1
  1. olet oikeassa,nettiin täytyisi englanniksi ja arapiaksi kirjoittaa,älkää tulko,suomessa on rasisteja joka paikassa,ei mene hetkeäkään kun joku huutaa saatanan ne….tai mitä sää matu täällä loisit suomalaisten siivellä.voisi hillitä tuloa tänne.

   25
   1
 7. En koe olevani rasisti, jos vastustan afrikkalaisten ja arabien massavaellusta tänne loisimaan ja elostelemaan niin kuin ovat elostelleet.

  Ei se ole siis rasismia, joten suvakit puhuu tästäkin asiasta täysin vääristyneesti.

  61
  1. Rasismin määritelmä: ”Jokainen, joka ei ole normaalia hyötyeläintä sikaa tummempi, on rasisti” – kyse on siis vain ja ainoastaan ihonväristä.

   23
   1
 8. Aika tavallisesti vaikka afrikansarvelainen alkaa höpötellä rasismista, jos ei saa itselleen kuulumattomia etuuksia tai jotain umpihimmeitä erioikeusvaateita ei toteuteta. Pitäisi varmaan viedä käräjille herjauksesta.

  32
 9. Valemedian(HS, Yle, jne.) punikkirotat ovat maailman suurimpia rasisteja suomalaisia kohtaan. Nyt on niiden aika ja pian se loppuu, kuten aina historiassa..

  43
 10. Ruotsi johtaa Suomea raiskauksissa, ampumisissa ja autojen käräyttelyissä. Tuli melkein tippa silmään kun Suomi pääsi rasismissa paalupaikalle. Meillä on siis ainakin hieman toivoa että hakkaamme Ruotsin noissa muissakin lajeissa joskus tulevaisuudessa.

  32
 11. Jopa Hs joutui julkaisemaan tiedon Oulun joukkoraiskauksesta kun tuo oli vuotanut jo niin laajalti ,voin kuvitella vtu.tuksen määrää toimituksessa . Viikolla ehti olla useampi mtu.tus ylistys ja sitten poliisi meni ja julkaisi tiedon ,mahtaa olla hirveää olla toimittajana tuollaisessa mediassa ,joka on ohjatumpi kuin bravda aikoinaan ,mulla ei kyllä pää kestäisi moista . Ilmeistä on että sensuuria vielä kiristetään entisestään ,valheessa eletään hyvässä uskossa . Karmeaa että suomelle piti tapahtua tämä vaikka hyvin tiedettiin mitä seuraa ,paljonko raiskattuja maahanpäästön seurauksena jo onkaan satoja ?

  38
  1. Uutinen oli pieni ja huomaamaton jottei sitä huomattaisi. Kyseessä on kuitenkin Suomen rikoshistoriassa täysin poikkeuksellinen tapaus.

  1. No tarkastiottaen ruotsin journalistiliitto ei kritisoi gcm-sopparia vaan kyse on vähän muista asioista..

   13
 12. Esko Aho uhkaili seurauksilla, jos juttu julkaistaan”
  JUHA-PEKKA TIKKA | 02.12.2018 | 23:27- päivitetty 02.12.2018 | 23:32
  Avoimessa kirjeessään entinen pääministeri syyttää hänestä jutun tehnyttä Helsingin Sanomia.

  Suomen ex-pääministeri Esko Ahon (kesk.) ja Helsingin Sanomien välillä on puhjennut kiista HS:n sunnuntaina julkaisemasta Ahon haastattelusta. Siinä Esko Aho käsittelee jäsenyyttään Venäjän Sberbankin hallituksessa.

  Esko Aho on kirjoittanut avoimen kirjeen Helsingin Sanomien päätoimittaja Kaius Niemelle ja lähettänyt kirjeensä toimituksille.

  Kirjeen tultua julki sosiaalisessa mediassa kommentoi Ahon haastattelun tehnyt Helsingin Sanomien toimittaja asiaa twitterissä.

  Toimittaja kirjoittaa, että ”joku päivä ehkä vielä avaan sitä surkuhupaisaa, ala-arvoista prosessia, jolla Esko Aho koetti ensin a) painostaa jutun hyllyttymiseen, ja kun se ei onnistunut b) teki vihjailevia uhkauksia seurauksilla jos juttu julkaistaan c) kieltäytyi lapsellisesti yksilöimästä väitteitään”.

  Toimittajan mukaan ”oleellinen asia oli myös uhriutuminen, aivan kuin hän ei olisi tiennyt, mihin suostuu, kun antaa haastattelun Venäjä-tehtävistään”.

  ”Missään vaiheessa ei
  tullut mieleenkään”

  Esko Ahon avoimen kirjeen mukaan hän yllättyi suuresti saadessaan katsottavakseen haastattelutekstin. Lukijalle annettin hänen mukaansa kuva, että hän oli antanut haastattelun ”ikävästä kysymyksestä” eli jäsenyydestään Sberbankin hallituksessa. Aho sanookin vastanneensa ja vastaavansa siihen mielellään.

  Ahon mukaan ”haastattelu” (lainausmerkeissä) ei kuitenkaan tuonut siihen kysymykseen mitään uutta, joka ”johtuu myös toimittajan asenteellisuudesta. Vastauksistani on kelpuutettu vain ne, joissa vastaan hallitusjäsenyyttä vastaan puhuviin argumentteihin. Esimerkiksi pankin koko omistuspohja tai se, kenen edustajana olen sen halituksessa, sivuutettiin kokonaan”.

  Esko Aho sanoo, että asiassa ei noudatettu journalistin ohjeita, joiden mukaan haastateltavalla on oikeus saada ennakolta tietää, millaisessa asiayhteydessä hänen lausumaansa käytetään.

  – Missään vaiheessa ennen haastattelua tai sen aikana minulle ei tullut mieleenkään, että olin osallisena jutussa joka keskittyi lähes pelkästään jäsenyyteeni Sberbankin hallituksessa, Esko Aho kirjoittaa.

  Aho sanoo kokemusta hämmentäväksi. Hän toteaa kuvitelleensa voivansa haastattelun avulla auttaa Venäjän haasteiden, vaikeuksien ja geopoliittisten jännitteiden ymmärtämisessä.

  – Lopputulos on valitettavasti kokonaan muuta. Se on lähinnä henkilökeskeistä mielikuvajournalismia, joka valitettavasti näyttää muuttuvan valtavirraksi,. Jos haastattelun antamista ehdottaessasi tarkoitin tänään ilmestyneen kaltaista lopputulosta, ymmärsin odotuksesi täysin väärin. On aika esittää ikävä kysymys: vastaavatko laatulehtenä tunnetun Helsingin Sanomien toimintatavat niitä kovia vaatimuksia, joita tämä aika asettaa laatujournalismille ja sananvapaudelle.

  12
  1. Esko Aho oli ihan pelle ja teki vahinkoa suomen ulkopolitiikalle. Sai eläkeviran kun ei kelvannut muuhun.

   11
 13. Ja sitten ylös sohvalta ja marssimaan 612 ettei jäis meiltä ihan vain suunaukomiseksi koko homma.

  10
  1
 14. Suivakkien opetuksen mukaan on rasismia, jos lukutaidoton ei pääse lääkäriksi. Vähän tuohon suuntaan suvakit yllyttävät matuja kiukuttelemaan ja syyttämään rasismista, jos eivät saa kaikkea mitä haluavat.

  28
  1
  1. Kiva kun tulee lääkäri vastaan joka ei puhu suomea ja tarvitaan tulkkia? Onko suomalaisen oikeusturva ja terveydenhuolto vaarassa. Todennäköisesti tulevaisuudessa..

   19
   1
 15. Rasismista ruikuttajat taitavat itse olla rasisteja. He vihaavat niitä kansoja, jotka ovat valkoisempia. Etenkin siniset silmät ja vaalea tukka saattaa aiheuttaa inhoa ja halveksuntaa mustille ja lähi-itäläisille, sillä se on albinismin merkki heidän maissaan. He ruikuttavat rasismista, koska ”albiinot´´ eivät anna heille sitä arvoa, minkä he saavat omissa maissaan. Nämä siirtolaiset syyttävät omasta rasistisuudestaan toisia.
  https://www.maailmankuvalehti.fi/2006/12/pitkat/ihminen-siina-missa-muutkin
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016051121545914
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/03/02/albiinon-varikas-elama

  14
  1. Nimenomaan valkoinen ja siniset silmät ja vaaalea tukka ovat myrkkyä ählämeille. Näin sitä myös siinailla. Suomalaisen varsinkinkin vaalean kannattaa olla varpaillaan tulevaisuudessa.

   13
   1
 16. Nämä tutkimukset kuuluvat siihen suunnitelmaan, joilla yritetään kääntää Suomalaisten mielipiteitä hallitsemattoman maahanmuuton puolelle. Luottavat siihen wanhaan oletukseen että sitä kautta Suomalaiset alkaisivat ruoskia itseään heikon itsetunnon takia ja alistuisvat haittamaahnmuuton rajuun kasvattamiseen. Jotenkin tuntuu että mm. EK on yhtenä tämänkin operaation yksi priimusmoottori ja tavoitteena saada halpatyövoimaa markkinoille. Ainakaan viime aikaiset kuvottavat alaikäisten joukkoraiskaukset ympäri maata eivät tee mitenkään hyvää asenteille. Vaikka jotkut valtamediat ovat uutisoineet näistä, on sensuurin verho kuitenkin suurimmaksi osaksi Suomessa ja Euroopassa peitellyt näitä kasvavia rikoksia. Malli on tullut suoraan Saksasta ja merkelin aseman heikentyminen toivottavasti avaa hieman sitä verhoa. Voihan olla että globalistien hallitsemista valtamedioista ja linjasta livenneet toimittajat saavat katsella uusia työpaikkoja. Seuraava bilderberg kokouksen kuumin aihe on edelleen takuulla Euroopan kansallismielisyyden orastava nousu ja tuhomainen keinoja kaihtamatta. Viime kesänähän tätä aihetta jo käsiteltiin Torinossa.

  12
  1. Suvakkien mielestä lääke ja ratkaisu rassismiin on maahanmuuton lisääminen. Kuten se on ratkaisu kaikkiin muihinkin ongelmiiin ja mihin tahansa. Milloinkaan ei mamutuksen vähentäminen, saati lakkauttaminen.

   Toimivilla aivoilla varustettu yksilö sen sijaan näkee ja ymmärtää, että mamutus on juurisyy kaikkiin Suomen suurimpiin ongelmiin, kuten itseasiassa koko maailman ongelmiin ”ilmastonmuutosta” myöden. Mut sehän ei tietty nosta Suomen/ Euroopan ”hiilijalanjälkee” kun otetaan sisään 200 miljooonaa neekeriä, vai mitä?

   5
   1
 17. Jo silloin, kun ensi kertaa kuulin tästä tutkimuksesta, ajattelin, että ei voi olla totta. Ja punnitsin mielessäni noita tutkimustapoja. Meillähän jankutetaan rasismina kaikkea poikkipuolista, mitä ikinä vaan joutuu sanomaan jollekin. Jos vaadit esim. maksettua lippua paikallisliikenteessä joltakin myös mustaihoiselta, se on rasismia, vaikkei varmasti ole jne. Tai sitten meille on vain ajautunut kaikkein ymmärtämättömimmät afrikkalaiset ?

  7
  1
  1. On rassismia, että neekerit ovat imbesillejä, kun olivat paskalla kun aivoja jaettiin. Tai otsia

   1
   1
 18. Rassismiin riitttä,, että neekeri ”kokee” rassismia. Mutkun jonkin asian ”kokeminen” on eri asia kuin faktat. Rasssismia on toko Suomessa helevetisti, eli valkoista kanta-asukasta lyödään päähän

  3
  1
 19. Lisäksi hölmölässä ovat oppineet että aina kannattaa valittaa kaikesta koska valittamalla saa aina lisää ja parempaa.
  Muualla tulee syyte perättömästä rasismisyytöksestä.

  4
  1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.