Göteborgin elokuun autopaloryppäästä 11 kiiniottoa aamulla

0pU2UZgPo4kWMYs2GEAtnD3dec0.jpg

Göteborg postenin mukaan alkusyksyisestä Göteborgin autopaloryppäästä on tänä aamuna tehty useita kiinniottoja. Tietojen mukaan ainakin 11 henkilöä on otettu kiinni epäiltynä tuhotöistä.

Kiinniottoja on tehty useissa eri osoitteissa Västra Frölundassa. Kaikkia kiinniotettuja epäillään törkeistä tuhotöistä tai väkivaltaisista mellakoinneista. Göteborgin poliisista kerrotaan Gp:lle, että tutkimustyö on ollut vaikena palapelin kasaamista, joka nyt on vihdoin saatu kasaan.

– Tällä kertaa meillä on ollut paljon todistajia ja meille on lähetetty paljon filmejä. Näitä olemme nyt tarkistelleet viime ajat. Yksi pala on loksahtanut paikoilleen ja siitä on seurannut uusia palasia. Nyt 11 henkilöä on haettu kuulusteluun ja katsotaan mitä heillä on sanottavaa.

Elokuun 13.-14. illan ja yön aikana poltettiin liki sata autoa useissa eri paikoissa Göteborgissa ja Trollhättanissa.

EXTRA!! Göteborgissa täysi kaaos! Kymmeniä autopaloja ja mellakoita!

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Göteborgin elokuun autopaloryppäästä 11 kiiniottoa aamulla

 1. Hyvää on se, että tekijät saadaan vastuuseen teoistaan. Huonoa on se, että nyt Ruotsin BKT auttamattomasti nytkähtää kun tekijät eivät pääse aamuisin työpaikoilleen sairaaloihin, insinööritoimistoihin, yliopistoille etc

  60
  1. Ja nyt on Nasse-setä hyvin hyvin vihainen! Voi jäädä joopa iltatikkukaramelli saamatta. Hyi Hyi pojat!

   11
  2. Vain 11 huippukirurkia ja atomifyysikkoa kiinni autopoltoista.Tuskin se nyt sentään viellä Ruotsin kansantalouteen näkyvästi vaikuttaa.

 2. Äh, kun pojille on kuulusteluissa pikkuisen korostettu, että tällainen keppostelu pitää nyt lopettaa, niin sen jälkeen juodaan pullakahvit ja mennään pelaamaan jalkapalloa ja odotetaan, että nytkö se monikulttuurinen onnela lopultakin alkaa…

  41
  1. Jotain vastaavaa mietin. Ei kai sillä nuorisorikollisille tai gangstoille ole mitään väliä jääkö kiinni vai ei. Rahaa niiltä ei saa, vankeutta ei tule – tai jos tulisikin, niin se on hidaste ja ammatin varjopuoli – eli kaikki jatkuu entisellään ja maassa persestanilaisia, joiden mielestä kotilähiön autojen polttaminen on hyvä juttu.

   29
 3. Kuinkahan paljon autojenpolttajaterroristit ovat tienanneet autojen polttamisilla ja jos niin on, niin mikä taho on maksuoletettuna!

  16
 4. Taaskaan ei viranomaiset kerro tekijöistä mitään. Joten on selvää mitä porukkaa on kiinni otettuina.

  28
    1. Voi melkein lyödä vetoa, että yhtään ruotsalaista ei joukosta löydy..

     31
 5. Ruotsalaisten ei tarvitse huolestua noista ja muista terroritouhuista. Kyllä ne loppuvat, kun Ruotsin kalifaatti muodostetaan.

  23
 6. Tämä on sitä porukkaa joita tehtäessä on se paras aines valunut vitun ja kyrvän välistä lakanoihin.

 7. täytyy ekana katsoa ylen.jälkiviisaat, jos nää palot liittys vaaleihin ja äärioikeisto siellä taas mellastaa

 8. Tekijöille vakava nuhtelu ja sormen heristystä. Hallitus pitää tiedotustilaisuuden jossa venäjä ja trump saavat oikein olan takaa ja vaativat vieläkin kovempia pakotteita, koska informaatiovaikuttamiselle ei tule loppua muuten.

  1. Yle varmaan kohta kertookin Trumpin olevan olkipukkipalojen takana..
   Heti seuraavaksi sen jälkeen kun on haastatellut ”asiantuntijaa” miten Britannia vajoaa mereen brexitin seurauksena..

 9. Vastassa on kuitenkin pattitilanne, kun kiinniotettujen nimissä ei olekkaan mallia: Göran & Leif.
  YLE- uutiset kertoi että Hondurasista karavaani pakenee köyhyyttä ja JENGIVÄKIVALTAA. Pelko perseessä odotellaan, koska Ruotsista paetaan Suomeen jengiväkivaltaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.