Malmössa ammuttiin ravintolaa kohti, yksi loukkaantui

Kuvakaappaus 2018-12-03 09-52-16.png

 

Sunnuntai-iltana koettiin pienimuotoisia kauhunhetkiä Malmön keskustassa sijaitsevassa pizzeriasa kun ravintolaan ammuttiin kadulta useita laukauksia. Luodit menivät ikkunan läpi sisään ravintolaan.

Tapahtumat alkoivat klo 20.00 jälkeen. Pizzeriassa oli paljon asiakkaita ja henkilökuntaa. Poliisin mukaan yksi henkilö avasi tulen kadulta sisään ravintolaan ja useita luoteja tuli ikkunasta sisälle ravintolaan.

Ilta-aikaan ravintolassa oli paljon asiakkaita ja yksi 16-vuotias nuorukainen sai useamman osuman. Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole tullut ilmi seikkoja, että nuorukaista kohtaan olisi ollut jonkinlaista uhkakuvaa. Ts. hän ei ole mukana esimerkiksi jengimaailmassa. Poika selvisi kuitenkin hengissä, vaikka vammat olivat vakavia.

Poliisi eristi illalla ison alueen ravintolan ympäristöstä teknistä tutkintaa varten. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä eikä teosta toistaiseksi ole otettu ketään kiinni epäiltynä.

Polisen

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Malmössa ammuttiin ravintolaa kohti, yksi loukkaantui

 1. Parasta vaan alkaa tehdä pitsat ite ja muutenkin pysyä neljän seinän sisällä.

  20
 2. Vaarallista on etnisissä ”ravintoloissa”. Jos ei kuole musun myrkkypitsaan, niin ähmätin ammuskeluun.
  Kierrän kaukaa.

  17
 3. Ruotsalaisille täytyisi opettaa laajennettua ymmärrystä, kuinka kilpailu ja konfliktit ratkaistaan räjäyttämällä, ampumalla ja tulella ja kun ruotsalaiset ovat sisäistäneet monikulttuurisuuden tuomat rikkaudet niin monikulttuurisuus on tehnyt läpimurron Ruotsissa. Myös laajennettu ymmärrys raiskauksista ja kunniamurhista tulee rikastamaan junttiruotsalaisen maailmankuvaa.

  12
 4. No olishan se vänkää että taas yksi yöntimo olisi kuukahtanut pizzansa ääreen aivot liskkueena lätyn päällä.

  12
 5. 16- vuotiasta ammuttiin?

  No niinpä tietysti. Meillä päin pahin mitä nuorten välillä saattoi sattua oli nyrkin käyttö naaman muotoilemiseen ja sekin oli melko harvinaista.

  Ruotsissa keskenkasvuiset teloittavat tai yrittävät teloittaa toisiaan ampumalla. Todellista monikulttuurista rikkautta. Aivan fantastista! Olisiko A Stupidon jo aika muuttaa lausuntoaan monikulttuurista? Alkuun pääsisi ’sori siitä’- kommentilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.