Onko väestönvaihdos todellista vai kuvittelua?

royal-palace-377913_960_720.jpg

 

Kun vierailee vaikkapa Pohjois-Pohjanmaan pikkukylissä, väestönvaihdolle ei ole mitään perusteluita. Ruotsissa ja vaikkapa Tukholmassa asiaa voi taas katsella hieman toisesta näkökulmasta.

Järva on Tukholman luoteis-länsiosaan sijoittuva alue. Siihen kuuluu suuret maahanmuuttajalähiöt Akalla, Husby, Kista, Rinkeby ja Tensta. Väkimäärä tällä alueella on noin 70 000 asukasta. Järvän väestöstä noin 80 % on maahanmuuttajataustaisia. Suurin maahanmuuttajaprosentti on Rinkebyssä, jossa prosentti on 85 %. Tähän lukuun ei ole laskettu eurooppalaisia ja pohjoismaalaisia maahanmuuttajia.

Rinkebyn suurimmat maahanmuuttajaryhmät tulevat Aasiasta ja Afrikasta, 32,2 ja 46,3 %. Pohjoismaalaisten maahanmuuttajien osuus on vain 1,6 %. Verrattuna Järvan ”pienimpään” maahanmuuttajien lähiöön Kistaan, jossa aasialaisia tulijoita on 60,4 ja afrikkalaisia 12,6, pohjoismaalaisia 4,7 %. Maahantulijoiden osuus siten on78,3, johon ei ole laskettu eurooppalaisia ja pohjoismaalaisia.

Koko kuningaskunnassa ulkomailla syntyneitä oli vuodenvaihteessa 2017 yhteensä 18,5 %, joka numeraalisesti on 1,9 miljoonaa henkilöä. Luku on kasvanut puolella miljoonalla kymmenessä vuodessa. Kun mukaan otetaan henkilöt, jotka ovat syntyneet Ruotsissa, ja joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla saadaan prosentiksi 24,1 ja lukumääräisesti se on noin 2,5 miljoonaa ihmistä. Tämä ryhmä on kasvanut eniten ja sitä kasvattaa maahanmuutto islamilaisista maista Aasiasta, Lähi-idästä ja Afrikasta.

Vuonna 1987 Ruotsin väkiluku oli 8,4 miljoonaa ja maahanmuuttajien osuus 690 000. Tänään väkiluku on 10,1 miljoonaa, joista maahanmuuttajien osuus siis 1,9 miljoonaa. Ruotsalaisten osuudeksi saadan siten 8,2 miljoonaa.

Näin ollen kantaruotsalaisten määrä olisi vähentynyt dramaattisesti ja ulkomaalaisten osuus vastapainoksi lisääntynyt dramaattisesti.

Kysymys kuuluukin: Missä vaiheessa voimme sanoa, että käynnissä on väestönvaihto?

Tilastot:

http://statistik.stockholm.se/detaljerad-statistik

https://www.scb.se/hitta-statistik/statistiknyheter/?selectedProduct=BE0101

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Onko väestönvaihdos todellista vai kuvittelua?

 1. Matut pakkautuu isoihin kasvukeskuksiin se on selvä, eli isojen kaupunkien tietyt alueet ghettoutuu nopeaa vauhtia. Syy on selvä, hyvät palvelut yökerhoineen ja kahviloineen ja myös terveyspalvelut jotka rahoitetaan automaattisesti aina hammashoitoja myöten. Niistä voi kantaväestö vain haaveilla. Eivät aiokaan ”sulautua” muuhun yhteiskuntaan vaan valloittavat omia alueita ihan luontaisen käytöksensä takia. Se lapsellinen ja naivi ajautus, että syrjäseutujen pikkupaikkakunnille otetaan paljon matuja jotka sitten sulautuvat ja tuovat oman panoksensa alueen kehitykseen, on naurettava. Lähtevät kuin varpuset kauralyhteestä kun olekselulupa on kädessä ja suuntana helsingin ja sen lähialuiden isommat kasvukeskukset. Niistä muodostuu Euroopan harlemeja varsin nopeasti, joista kantaväestö pakenee jo ihan oman turvallisuutensa takia.Itseäni ei haittaa vaikka helsinki esim. muuttuisi matujen valloittamaksi suureksi gehtoksi, koska täällä missä itse asun on varsin turavallista.Tämäkää Paavo lipposen lausuma tuskin enää tänä päivänä pitää paikkaansa edes helsingissä.
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000125164.html

  54
  2
  1. Sitä ihmettelen että mistä näitä hyviä palveluntuottajia riittää noihin keskustoihin joiden perässä nämä tulevat kun koko paikka on muuttunut ulkomaalaistaustaiseksi.. Tuottavatko tulijat itse myöskin palvelunsa, silloinhan tuo on ihan toimiva juttu mutta kai jossain vaiheessa ollaan siinä pisteessä kuten jo monessa paikassa näkee että moni yritys laittaa ovet säppiin kun ei ole enää riittävää rohkeutta tehdä bisnestä noissa ghetoissa. Basaareiksi taitaa muuttua myös ne keskustan palvelutkin..

   23
  2. Itseäni ärsyttää miten maaseudun asukkaat äänestävät kepua, mutta eivät suostu itse asumaan äänestyskäytöksensä mukaisilla alueilla, esim Kontulassa.
   Mikäli ihminen äänestää muita kuin Perussuomalaisia hänellä tulisi olla selkärankaa kohdata äänestyskäytöksensä tulokset.

   49
  3. ”Itseäni ei haittaa vaikka helsinki esim. muuttuisi matujen valloittamaksi…”

   Kai ymmärrät, että joudut kuitenkin maksamaan siitä lystistä? Vaikka olisit fattan tuilla, joudut maksamaan sähkössä, lämmityksessä, julkisessa liikenteessä, kaupan kassalla, terveyskeskuksessa, ravintolassa, vakuutuksissa, jnejnejne… Sen Helsingissä asuvan haittaporukan ylläpidon maksat myös sinä. Ymmärrätkö? Aika käsittämätön asenne…

   Em. syistä johtuen kannattaa jo nyt alkaa miettimään tulevaisuuden asumismuotoa ja -tapaa. Siis mitä tahansa keinoja, joilla tässä maassa voi asua osallistumatta millään tavalla matujen aiheuttamiin kustannuksiin. Kyse on eräänlaisesta survivalismista. Aiheesta ehkä lisää myöhemmin.

   21
   1. Juu tuo oli hieman provolla kirjoitettu mutta päättäjät eivät ymmärrä tilannetta koska ovat sokeita tilanteelle kuin vastasyntyneet kissanpennut. Mutta ehkä muutos tulisi jos yleinen mielipide kääntyisi haittojen myötä vastaiseen suuntaan, puukotukset, alaikäisten ja yleensä raiskaukset ym. Eli jos edes näiden myötä ei mielipide käänny, vaan valtaan äänestetään yhä uudelleen sinnemäen ja vapaavuoren kaltaiset mokuttajat, asialle ei voi kertakaikkiaan tehdä mitään. Se pienempi vähemmistö puristaa nyrkkejä taskussa ja mukisee. Eli pitääkö tilanteen kääntyä Ruotsin göteborgin ja vastaavien matugehttojen no-go alueiksi, silloin on jo myöhäistä.Näin omasta näkökulmasta helsingin ja turun tilanne on jo huolestuttava jo yleisen turvallisuuden kannalta.

    10
    1. Sain käsityksen että asut jossain hieman syrjemmässä. Itse tunnen ihmisiä jotka myös asuvat haja-asutusalueella ja ovat autuaan tietämättömiä monikultin laajuudesta ja ongelmista. He ajattelevat että monikultti/väestön muuttoliike Suomeen tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä yhtä ainoaa kebab-pitseriaa kylän keskustassa. Eli eivät ymmärrä että maahanmuuttajien määrä voisi koskaan nousta sitä ainoaa kebab-perhettä suuremmaksi alle 10 000 asukkaan paikkakunnalla.

     – Suosittelen että ehdotat jokaiselle haja-asutusalueella asuvalle, kepua äänestävälle tuttavallesi ekskursiota tähän suuresti mainostamaani Kontulaan. Myös Itä-keskus käy.

     – Tiivistetysti mistä maahanmuutossa on kyse: Haluammeko säilyä selvänä enemmistönä omassa maassamme. Mikäli näin on, meidän tulisi myös äänestää sen mukaan. Täällä Pk-seudulla(en tarkoita tässä kohtaa päiväkahviseutua) on ekspatriaatteja, vaihto-opiskelijoita, turisteja, ym. He eivät ole ongelma ja minulla ei ole mitään heitä vastaan vaan juuriongelma on kun Euroopan ulkopuolinen väestö muuttaa pysyvästi Suomeen.

     Vielä lopuksi haluan sanoa että ymmärrän kyllä jos joitain ihmisiä haittaavat nämä Itä-Eurooppalaiset väliaikaisesti Suomessa olevat rakennustyöläiset, mutta tämä ei ole maahanmuutto-ongelma vaan tässä on kyse yritysten halusta saada halpa(ilmais?)työvoimaa. Eli perinteinen oikeisto/vasemmisto kädenvääntö.

     1. Asun kyllä hieman ”syrjemmässä” jossa kepulandia jyllää. Tänne yritettiin myös ”saada” i-phone läpsytteljöitä 2015 pahimmassa matukiimassa sossujen ja vasemmiston toimesta. Ajatus onneksi torpattiin ja syyksi sanottiin tilojen puute joka oli osin totta. Täällä ei näe kuin kebab paikkojen karvaranteita ja lähimpään VOK:iin on hieman matkaa, joskin 2015 jälkeen täälläkin on pyörinyt tyttölapsia arabien seurassa joten tilanne on tuttu, joskin vähäisemmässä määrin. En ole käynyt itä-keskuksessa, viimeksi kävin pääkaupunkiseudulla 5 vuotta sitten työn ja koulutuksen merkeissä ja Tampere on tuttu.Hyväksyn sen että ulkomaalinen tulee maahan työntekoon, olkoon minkä värinen hyvänsä. Tässä maahanmuuttokeskustelussa on tahallaan sekoitettu kaikki samaan koriin ja syy on suvakkien. Tällä saadaan myös haittamaahanmuuton vastustajat huonoon valoon.

      Suurin ongelma maaseutukunnissa on että kepua äänestetään kun aina on äänestetty. Edes härskimmät lehmänkaupat ja sukulaisten suosiminen kunnallispolitiikassa ei käännä monenkaan äänestäjän päätä, joka on käsittämätöntä. Persujen on vaikea saada ääntä kuuluviin mutta myönteistä kehitystä on havaittavissa. Seuraan kyllä tilannetta huolestuneena mm. pääkaupunkiseudun ja turun osalta ja ymmärrän että se vituttaa kun maahan tulleet yleensä vaeltavat sinne oleskeluluvan saatuaan. Ja nämä ovat parhaassa iässä olevia arabi miehiä, ei syyrian pakolaisia. Äänestin muuten persuja viime vaaleissa ja täytyy itsekin sanoa että on poliittinen ajettelu muuttunut entiseltä sossujen kannattajalta. Soini porukka toisin pilasi hieman ajatusmaailmaani, mutta noistahan päästään eroon seuraavissa vaaleissa. Äänestämäni edustaja jäi muuten varamieheksi eduskuntavaaleissa.

      1. Viimeksi kun katsoin asuinalueeni äänestyskäyttäytymistä huomasin asuvani vahvasti kokoomuslaisella alueella ja ei-valkoisten määrä on täällä hyvin vähäinen. PS on kaikkea muuta kuin täydellinen, mutta sitä tuli viimeksi äänestettyä.

       Itse näen arvon ihmisen biodiversiteetissä. Tämä on jotain jonka maahanmuutto tuhoaa, oli se sitten hyöty tai haittamaahanmuuttoa. Olen käynyt muutaman kerran Yhdysvalloissa ja vaikka yhteiskunta on melko kiva ja toimiva, itselleni jäi kuitenkin aavistuksen synkkä vaikutelma. Tämä vaikutelma johtui juurettomuuden kohtaamisesta. Alue jossa viimeksi kävin oli sulatus-uuni, jossa kukaan ei ollut enää oikein mitään: Italialainen ravintola, jossa tuli käytyä ei ollut italialainen muuta kuin hyvän ruoan osalta, henkilökunta koostui juurettomista itä-aasialaishybrideistä joiden italiantaito oli tasan nolla.

       Mitä tulee tähän hyötymaahanmuuttoon niin mielestäni on hyvin lyhytnäköistä jos raha on ainoa arvo mitä yhteisössä on: kiinalaiset ovat ahkerampia ja älykkäämpiä kuin me, tulisiko meidän siis korvata itsemme kiinalaisilla ja lakata olemasta?

       Tämä oli kärjistys, mutta haluammeko lähteä sille tielle jossa lakkaamme olemasta ajan myötä vain euroissa mitattavan hyödyn takia.

 2. Väestönvaihdoksi voi sanoa silloin, kun on politiikan seuraksena näkyvissä suuntaus jossa kanta-asukkaiden määrä vähenee ja vaihtareiden määrä kasvaa. Mukaan ennusteisiin tulee laskea jatkossa syntyvät lapset. Ruotsissa ollaan jo hyvin pitkällä ja poliitikot jatkavat ruotsalaisten maan pilaamista, valehdellen tietysti, kuten ovat valehdelleet jo vuosikymmeniä. Tämä tapahtuu Suomessakin, vaikka se ei ole lainkaan niin pitkällä kuin Ruotsissa.

  53
 3. Väestönvaihto tapahtuu automaattisesti jos maahanmuuttajien määrä ylittää tietyn kriittisen pisteen koska synnytyskoneet jne. Mitä nopeammin se piste ylitetään, sitä nopeammin käy väestönvaihto ja sitä nopeammin normikantikset muuttuvat minoriteetiksi ”omassa” maassaan.

  42
 4. Ruotsilla on parantumaton, agressiivinen, hurjalla vauhdilla leviävä persesyöpä. Vasemmiston mielestä se on kivaa.

  57
 5. Mitähän Suomenkin kansan mandaatilla puuhastelevat poliitikot kuvittelevat tekevänsä? Suomesta monikulttuurisen onnelan lapsilleen, lapsenlapsilleen jne.? Vaiko kalifaatin?

  47
   1. Aika voittopuoleisesti taitaa tuo 1,75 miljoonaa olla väkeä joka ei ihan helposti ruotsalaisiksi sulaudu. Muutaman kymmenen vuoden kuluttua tämä mölyä pitävä rettelöivä väestönosa on enemmistö ja silloin alkaakin jännät ajat valkoiselle vähemmistölle. Sosialisointi Etelä-Afrikan malliin jne…

 6. Täysin laskelmoitua ja määrätietoista. Tämä on just sitä miltä näyttääkin. Idiootti-Stalinkin siirsi kansoja massoittain ihan vaan sen takia että ihmisiä vituttaisi vielä enemmän. Yhtä paljon vituttaa nykyisinkin normaaleja täysjärkisiä tämä globaali keinosiemennys. Aikanaan Jenkit, Kanada, britit syytivät Stalinille hyväuskoisuudessaan jättimäärät sota-apua ja huomasivat tulleensa kusetetuksi vasta sitten kun löysät oli housuissa. Samoin tulee Euroopallekkin käymään hyväuskoisuudessaan tämän monikultturisuus/pakolaispolitiikan nimissä toimivan väestönvaihdoksen kanssa.

  31
  1. PS. Nykyistä monikulttuurisuutta kaupataan samanlaisella propagandalla kuin jenkit teki propagandaansa WW2 aikoihin ihannoimalla Stalinin Neukkulandiaa. T Frank Capran ”Miksi taistelemme: kamppailu Venäjästä”. Katsoessa kannattaa varata oksennuskippo viereen. Stalinhan oli WW2 kahden suurimpia voittajaia. Jenkki-kenraalien ilmeet Punaisen torin voitonparaatissa 1945 ovat kieltämättä hieman matalapaineiset. Sen jälkeen jenkki-kenuja ei ole Punaisella Torilla paljoa näkynytkään riemuitsemassa.

   20
 7. Siirtolaiset tulevat enemmistöksi äkkiä. Kun heillä on keskimäärin 6-8 lasta, ja suomalaisilla vain 1,4 lasta, niin ei mene kauankaan kun he ovat enemmistönä. Tähän vaikuttaa senkin, että he pyrkivät ottamaan suomalaisia naisia, joiden kanssa tekevät lapsia. Näin suomalaiset miehet jäävät ilman naista ja saattavat hekin ottaa vaikkapa Thaimaalaisen naisen. Näin suomalaiset sekoittuvat ja siirtolaiset lisääntyvä, sekä puhdasrotuiset suomalaiset jäävät vähemmistöksi.

  36
   1. Tässähän on tosiaan se yksi juttu , mitä valtamedia ei ole kertonut, että kantaruotsalaisten määrä on vähentynyt, mutta yleisesti ruotsissa asuvien määrä on lisääntynyt..

    22
  1. Tänne tulleet thainaiset ovat enimmäkseen mahoja ja heitä haalineet suomalaismiehet tuhkamunia. Näistä avioliitoista ei monta lasta siunaannu. Suurin vaikutus on siinä, että thaiakka perii suomaisen miehensä.

   12
   1. Arabimaailman yksi mies ja useita vaimoja on pahin vaihtoehto maailman ylisikiävyydelle. Yksi mies pystyy siittämään koko ajan vaimoja paksuksi. Kun taas yksi nainen ja useampi mies ei tuota kuin kerran vuodessa yhden jälkeläisen.

    18
 8. Noilla nykyisillä suhdeluvuilla se vaihtuu jo ihan itsestään tulevien vuosikymmenten aikana.

  14
 9. Siis joka viides vastaantulija ruotsissa on muualta lampsinut. Uskoisin että kymmenen vuoden päästä tämä suhde väestössä on jo todella räikeä. Nämä Afrikkalaiset ja lähi-itäläiset sikiää kersa ja vuosi tahdilla. Joku kuuskymppinen akka voi hyvinkin pullauttaa uuden mr. Hankypankyn anytime!

  14
  1. Monikulttuurisuus?

   Tietyt maankolkat oikein kuhisevat rikkaita kulttuurihelmiä, kuten: Taikausko, ympärileikkaukset, kunniakulttuuri, terrorismi, lapsimorsiamet jne you name it

 10. 41- luvulla Jenkeissä kirjoitettiin mm. ”Germany Must Perish” kirjanen jossa pohdittiin, miten Saksan kansa saataisiin lopullisesti tuhottua. Jotkut höyrypäät ehdotti kaikkien saksalaisten pakkosterilisointia. Tästähän natzeilla alkoi verenpaineet kohoilla. Hooton-suunnitelmaa pidettiin hieman inhimillisempänä, eli Saksan kansa saataisiin tuhottua geneettisesti massiivisella maahanmuutolla. Saksahan on periaatteessa saatu jo monikulttuuririkastettua ja nyt on vuorossa kaikki muutkin Euroopan maat. Tästä saksalaisten totaalisesta tuhosta lopullisena ratkaisuna löytyy jonkin verran kirjallisuutta. https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_Must_Perish!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.