Tikkurilan Prisman uussuomalaista puukottajaa esitetään vangittavaksi huomenna

lataus.jpeg

 

Vantaalla Tikkurilassa tapahtui lauantaina 1.12. ns. ensimmäinen adventtipuukotus. Tapahtumasarjassa nuorta kaupan vartijaa lyötiin puukolla kaulan seutuun kaupan sisällä.

Tapahtumat alkoivat Tikkurilan Prismassa puolen päivän jälkeen kun toistaiseksi tuntemattomasta syystä henkilö puukotti vartijaa kaulan alueelle. Paikallislehtien silminnäkijöiden mukaan uhri vuoti kaulasta verta. Paikalla olleet ihmiset auttoivat vartijaa ja yrittivät tyrehdyttää verenvuotoa. Teko tapahtui Prisman pääoven tuntumassa. Joidenkin tietojen mukaan vartija yritti ottaa kiinni myymälävarasta. Vartijan kerrotaan selvinneen tapahtumasta hengissä.
Poliisi otti heti kohta teon jälkeen kaupan välittömästä läheisyydestä henkilön epäiltynä teosta. Asiasta on aloitettu esitutkinta.
Kiinniotettua noin 30 vuotiasta Hussein Abdi Nasir Movlidia esitetään vangittavaksi huomenna tiistaina 4.12.
Monokulttuurin työryhmä seuraa asiaa.
Poliisi
 

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jere

Uskomaton ullatus, että tämäkin paljastui uusisuomalaiseksi kaulakirurgiksi.

Nestori Lundahl

Aina ne somalit vaan osaa ullattaa.
Ja vartija saa tietysti potkut, syynä rasismi.

Krsi Valkonen

No en kyllä olis uskonut tuontitavaraksi, kantiksillahan on tapana puukotella toisiaan adventteina. Onneksi on minimaalinen tuomio tulossa ellei sit ollut pelkkä väärin ymmärrys. Perrrr…kele!

Huru-ukko

Helppo uskoa tuontitavaraksi. Ai miksikö? No kantiket tökkää ihan mihin vaan, kunhan osuu, tuotitavaran tunnusmerkkinä on yrittää kaulan katkaisua. Onhan se jo nähty, ja nähdään ympäri maailmaa, varsinkin islamilaista maailmaa.

Matula

Ei suomalainen puukota kaulaan.

mike lake

Ei niin,vanha lihanleikkaaja katkaisee sian neljännen ja viidennen kylkiluun välistä.

Niinkö?

Virpi Butt ja Jarno Elg voi olla vähän eri mieltä ton kanssa

vcv

Kaulaan puukottajalla on aina tarkoitus tappaa.Siin’ on selittelyt jälkeenpäin turhia ählämillä.

Asko Liukkonen

Älkää kutsuko näitä miksikään suomalaisiksi. Näillä ei ole mitään tekemistä suomalaisuuden kanssa.

Acc

Hyvä pointti. Sanan ”uussuomalainen” käytöllä luodaan mielikuva, että matut olisivat suomalaisia siinä missä muutkin. Vaikka tuo ilmaisu voi tuntua vitsikkäältä, pitkällä tähtäimellä sen käyttö edistää mokutusta. Matut ovat matuja, eivät suomalaisia.

Jaakko Paasimäki

Mielenkiintoista että iltalehti koettaa valkopestä uutisen laittamalla kuvaan valkoihoisen käsiraudoissa ja olemalla kertomatta tekijästä muuta infoa kuin ’30-vuotias mies’
Tikkurilassa narkomaaneja ja muita kantaväestönkin laitapuolen kulkijoita kuitenkin on melkoisesti niin tuollaisesta saa heti mielikuvan että ”ahaa narmomaani asialla” kun laitetaan jutun yhteyteen kuva narkin oloisesta hemmosta raudoissa eikä kerrota tarkemmin.
https://beta.oikeamedia.com/o1-90821

Pertti Grandell

taas joku muhamedi nassiiri jotakin…..monikulttuurisia noi kamelin sukuiset….

K.L.

No ihmettelin kyllä kun ei ollut tällä kertaa Muhammad tai jotain sinnepäin,peräti Hussein!Aa että!Sairasta touhua!Ja seuraavana on…????

Anomuumi

Kansalaisuuden peruutus ja maasta poisto

Peräkammari

Älkää unta nähkö. Istuu puolet tai kolmasosan ja sitten hyysäreiden hoiviin…

Acc

Joskus 70- ja 80-luvuilla Kanadasta sai ulkkari lähtöpassit, jos syyllistyi vähintään kahden linnavuoden arvoiseen rikokseen.

Suomi FInland

Nykyään sellainen on epäinhimillistä.
Toisesta kulttuureista tulevilla on ymmärrettävästi sopeutumisvaikeuksia ja sen vuoksi heitä tulee kohdella silkkihansikkain. Kantiksen velvollisuus on vaikka kuolla kaulakirurgian epäonnistuessa kirurgin valitessa äkkiseltään hieman epähygienisen leikkauspaikan ja kiireessä on saattanut tehdä jopa väärän diagnoosin.
Kantis, joka olisi ilman voimavarakirurgia elänyt 80- vuotiaaksi, päättää päivänsä ennenaikaisesti.
Mutta silti voimavarojen täytyy saada vaeltaa vapaasti sisään maahamme.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Miksi? Puukottaahan suomaalaisetkin. Juuri oli uutisissa, kun joku 30- eläkeläismies oli puukottanut riidan jälkeen vahingossa uhriaan baarin edustalla.

Viha in vihannes

30-vuotias eläkeläinen… Kulmahousuja ei voi sanoa suomaalaisiksi.

fatwantarkistaja

Lapsenraiskaaminen ei missään olosuhteissa ole vakava rikos. (Vapaasti entistä oikeusministeri Lindströmiä lainaten.) 1½ vuotta ja ”sankartyöt” jatkuvat, monikulttuurihan on…

fatwantarkistaja

Mihinköhän uutiseen taas kommentoinkaan? Iltalehden juttuun vissiin, se oli toisella välisivulla äsken auki.

Niin typerä on Suomen oikeusjärjestelmä

Vetois vaan uskontoonsa tekonsa taustalla niin pääsis kuin koira veräjästä.

Patriootti

Näitähän riittää. Eräänä syksyisen iltapäivänä Tampereen linja-autoasemalla poikaa odotellessa ja ihmisten kiirettä eri nysseihin nousemista seuranneena huomasin pari Lähi-Idän harteikasta sotilasta, jotka ei todellakaan olleet pakolaisia. Toinen oli pituudeltaan juuri sopiva veneen tapiksi ja toinen oli pituudeltaan lyhyemmälle munan jatke että uskaltaa nokkaansa ulkona näyttää. Huomasivat minun ”10min” tuijotuksen ja alko kauheesti pospottaminen ja minuun päin tuijottaminen. Varmaan alkoi puukko taskussa kuumottamaan.

Matula

Kaulaanpuukotusten ilmoituskynnys vain on mahdaltunut.

mike lake

Rangaistus tulee varmaan olemaan VAKAVA NUHTELU.
Jonka seurauksena tämä nuorukainen pahoittaa mielensä ja tarvitsee pikaista kriisiapua mielenrauhansa järkytykseen.

A. Tami T. Tamminen

Rangaistus on varmaan tyyliä tämä… https://www.youtube.com/watch?v=RAcYBAqEpXE

Anonymous

ja tänään sisäministeri mykkänen puhuu a-studiossa kuinka kamalaa on vihapuhe.”prkl”

Acc

Moniosaajien kulttuuriin kuuluu halal-teurastaminen. Ovat tottuneita viiltämään kauloja. Tulee varmaksi ensimmäiseksi mieleen, kun vihaksi pistää.

Rousku

Mä kohta lähden katsomaan noita vihapuheen kohteita tonne kaupunkiin ! en juurikaan muuten siellä oo !

Kaitsu

Paska ettei joulurauhaa ollut vielä julistettu. Ois ollu kiva nähdä mitä laki sanoo.

Pena

Vartijoille pitäisi antaa näköjään jo järeämpia varusteita. Alkaa mennä touhu aika vaaralliseksi, ja Sipilä varmaan shokissa.

Musta makkara

Liian hyvä kaulasuojus on rasismia.

Pena

Sinne pitäisi palkata jo robocop vartijaksi. Alkaa olla jo liian vaarallista ihmiselle sekin homma.

kanander

Mikähän tuon kaulaanpuukottajan asema on Suomessa? Onko saanut turvapaikkahylyn vai -myönnön? Prisman tapaus on lähellä terrorismia.

Pessimisti

Ei mitään lisättävää. Näissä kommenteissa on näköjään kaikki mitä tuli mieleen, kun kuulin tapauksesta eka kerran. Ei kuunpalvojia Suomeen.

Jemppulis

Kiitos hallitus että suomi ei ole enään turvallinen, nämä tappajat ja raiskaajat on eläimiä, jotka pitää poistaa suomesta. Oulun raiakauatapauskin niin ottaa päähän, se tyttö on traumatisoitunut varmaan loppuelämäksi ja nämä elukat ei paskaakaan välitä, ja näitä kaulankatkojia riittää…pois kaikki täältä. Mulle riittää jo tämä!

Örkitön aika oli ihana

Onko Suomessa joka pikkukylään ja -kaupunkiin saatu jo örkkejä? Siltä alkaa tuntua.

miekku

Tämäkin puukottajanperkele lienee näitä paholaisen George Sorosin rahoittamia maahantunkeutujia. ”Although my main concern is to help migrants and refugees arriving in Europe, I will be looking for good investment ideas that will benefit migrants all over the world.”
https://www.georgesoros.com/2016/09/20/why-im-investing-500-million-in-migrants/

huugo

Suomen valtalehdistö on kiitettävästi sensuroinut tätäkin tapausta. Sanoin eukolle että voisin vaikka lyödä vetoa että kyseessä on joku muhamed tai hussein niminen rikastuttaja, joita Suomen hallitus eduskunnan avustamana on päästänyt aivan vapaasti maahan. Nyt ne monikultuuriset tavata alkavat kantaa hedelmää, alaikäisten brutaaleilla raiskauksilla, silmittömillä hyökkäyksillä ja puukotuksilla. Hallitus on vain samaan aikaan huolissaan vihapuheesta ja sensuuri jyllää yhä voimakkaammin.Hallitus ja vastuu ministerit, teidän käsissänne on tuhottuja elämiä ja verta, jota ei voi pestä sensuurin mukana pois. Mykkänen on kait jo innoissaan valmistumassa matkalle kirjoittamaan sopimusta, jolla taataan että nämä tapaukset tulevat lisääntymään.

Suomi Finland

Suvakkimedia on kusi sukassa: tällä kertaa ei sattunut olemaan yhtään matua ’auttamassa’ uhria.
Ei ole mitään kättä pitempää, millä lähteä propagoimaan matujen puolesta.
No toisaalta, jos paikalla olisi sattunut olemaan joku matu jota lähteä hehkuttamaan, niin taustalta paljastuu helposti jotain veivauksia, jotka lopulta käätyvät matupropagandaa vastaan.

ei tarvita

Kapiselle koiralle piikki ja arkkuun

Moraali rappio Suvakeiden kaksinamaisuuden huipetuma

Viher Vasurit Vielä Ihmetelvät Miksi Maahanmuutajin vastustajat käyvät kuumana heille
Heidän kaksinais moralisoimistaan
Missä ovat Esim Puna Vihervasuri poliitikkojen kommentit tähän asiaan
Eivät Missään kun he luikkivat poteroihinsa Aivokuolleina
Peläten oman uransa romahtamista jos sanovat sanakaan asiasta
Oman poliitisen akendansa negatiivisita asioista Syy seuraus lopputuloksesta
Ja siitä mitä tämä heidän ääri suvakki politiikansa tuotaa pahimilaan
eli kyse on äärimäisestä narsimista ja itsekeskeisyydestä
Presidentille
Valtteri, 11-vuotias poika, kertoi tv:ssä kokemuksistaan. Häntä syrjitään ja nimitellään ihonvärinsä vuoksi, bussikin saattaa jättää poimimatta hänet kyytiin. Tällaista vääryyttä ei saa Suomessa tapahtua.
Viime vuosina olemme saaneet kuulla epidemianomaisesti uutisia raiskatuista ja seksuaalisesti hyväksikäytetyistä alaikäisistä suomalaistytöistä ja naisista.
Tämä ei ole järkyttänyt presidenttiä tähän mennessä. Onko syynä se että raiskatut eivät ole esiintyneet aamu-tv:ssä ?
Viestintäpäällikkö Katri Makkonen kertoo, että presidentti kokee sosiaalisen median kätevänä kanavana olla yhteydessä kansalaisiinsa niistä asioista, jotka hän kokee tärkeäksi.
Tästä voimme päätellä että presidentti ei koe tärkeäksi hallitsemattoman maahanmuuton ilmiöitä kuten naisrauhan huononemista, turvallisuuden heikentymistä tai lisääntynyttä rikollisuutta. Voi olla että nämä asiat eivät ole niin mediaseksikkäitä kuin rasismin vastustaminen.
Presidentin omat päivitykset herättävät hyvin paljon keskustelua ja mielenkiintoa. Aina kun presidentti itse kommentoi sivustolle jotain, kansalaiset mielellään siihen myös antavat oman kommenttinsa asiaan. Keskustelu on tottakai myös toivottavaa, Makkonen lisää. Ehkäpä tästä asiasta ei haluta keskustelua?
Mikä olisi sopiva lohdutus raiskatulle herra presidentti? Rasismia kokeneen Valtterin sydämen paikkasi pyörä, mikä korjaa raiskatun mielen. Ovatko he edes anteeksipyynnön arvoisia niiltä jotka ovat tämän sallineet?
Yle Jauhaa Vain Vastarinta Liikkeen lakkautuksesta aamun tv Uutisissa
Vaikka Yle A studiossa Oli myös toisena aiheena se Lapsen Hyväksikäyttö asia
Siitä ei sanakaan
Ja sen Idiootti studio vieraan kommentit
Hän alkoi syyllistämään Suomalaisia Miehiä
Vielä Pahemmiksi pedoksi Kuin Nämä 7 matua
Koska suomalaiset miehet suomen rikos historiassa olisivat syyllistyneet samanlaisen rikokseen
Hän käski Myös suomalaisten pikku tyttöjen hakeutumaan hoitoon
En tajua mistä se kommentti Kumpusi
Tämän Ylen Akenda matujen törkeiden Rikosten pimittämisen Suojelu Journalismiin
Harhautukset yrittämällä kääntää huomio johonkin muuhun
Pitäisi jonkun Puuttua
Jopa törkeää asian maton alle piilotelua Hys Journalismia
matut ovat aina niin nuhteetomia
vaikka raiskaisivat itse ylen toimittajan tyttären pahimmassa tapauksessa
ja jonkun mitätömän asian esiin tuontia poliitisista syistä
Valtamedia Toimittaja Lahdenperänkin Raiskaus Keissin epäilyjen laajentumisesta he ovat hiljaa onhan hän suuri palkittu Ex ylen Toimittaja
Miettikää oikeasti järjellä mitä nämä YLEN toimittajat harjoittavat Systemaattisesti *Eli Pöyristyttävää *Moraalitonta* omiensa ja matu rikollisten suojelu aKenda Paskaa *
Yle Uutiset klo 7.00
https://areena.yle.fi/1-50024471

Allu H

Moraali rappio Suvakeiden kaksinamaisuuden huipetuma sanoo. Hyvä kirjoitus, jolle olisin antanut enemmänkin peukkuja kuin yhden.

Taasko näin?

Kuinka kauan aiomme sietää tällaista toimintaa? Kauanko annamme raiskata, pahoinpidellä ja tappaa kansalaisiamme? Syyllistymmekö tahtomattamme terrorismin mahdollistamiseen? Luulemmeko olevamme auttajia ja hyväntekijöitä? Uskommeko illuusioomme yhä? Tätäkö tahdomme? Lisääntyykö luottamuksemme? Opimmeko mitään, vai olemmeko typeriä? Uskommeko asioiden korjaantvan itsestään? Annammeko oikeasti tämän jatkua? Kuinka monen pitää vielä kärsiä? Miltä tuntuu uhrien omaisista? Mitä se on, kun joukko aikamiehiiä raiskaa ja pahoinpitelee pikkutyttöä tunti-ja päivätolkulla? Mitä se oikeasti on? Kulttuurin rikastuttamista? Miksi me suomalaiset olemme hömöjä ja luottavaisia?