Tikkurilan Prisman uussuomalaista puukottajaa esitetään vangittavaksi huomenna

lataus.jpeg

 

Vantaalla Tikkurilassa tapahtui lauantaina 1.12. ns. ensimmäinen adventtipuukotus. Tapahtumasarjassa nuorta kaupan vartijaa lyötiin puukolla kaulan seutuun kaupan sisällä.

Tapahtumat alkoivat Tikkurilan Prismassa puolen päivän jälkeen kun toistaiseksi tuntemattomasta syystä henkilö puukotti vartijaa kaulan alueelle. Paikallislehtien silminnäkijöiden mukaan uhri vuoti kaulasta verta. Paikalla olleet ihmiset auttoivat vartijaa ja yrittivät tyrehdyttää verenvuotoa. Teko tapahtui Prisman pääoven tuntumassa. Joidenkin tietojen mukaan vartija yritti ottaa kiinni myymälävarasta. Vartijan kerrotaan selvinneen tapahtumasta hengissä.

Poliisi otti heti kohta teon jälkeen kaupan välittömästä läheisyydestä henkilön epäiltynä teosta. Asiasta on aloitettu esitutkinta.

Kiinniotettua noin 30 vuotiasta Hussein Abdi Nasir Movlidia esitetään vangittavaksi huomenna tiistaina 4.12.

Monokulttuurin työryhmä seuraa asiaa.

Poliisi

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

45 thoughts on “Tikkurilan Prisman uussuomalaista puukottajaa esitetään vangittavaksi huomenna

  1. Aina ne somalit vaan osaa ullattaa.
   Ja vartija saa tietysti potkut, syynä rasismi.

   132
  2. No en kyllä olis uskonut tuontitavaraksi, kantiksillahan on tapana puukotella toisiaan adventteina. Onneksi on minimaalinen tuomio tulossa ellei sit ollut pelkkä väärin ymmärrys. Perrrr…kele!

   69
   3
   1. Helppo uskoa tuontitavaraksi. Ai miksikö? No kantiket tökkää ihan mihin vaan, kunhan osuu, tuotitavaran tunnusmerkkinä on yrittää kaulan katkaisua. Onhan se jo nähty, ja nähdään ympäri maailmaa, varsinkin islamilaista maailmaa.

    88
    1. Ei niin,vanha lihanleikkaaja katkaisee sian neljännen ja viidennen kylkiluun välistä.

     29
    2. Kaulaan puukottajalla on aina tarkoitus tappaa.Siin’ on selittelyt jälkeenpäin turhia ählämillä.

     13
  3. Älkää kutsuko näitä miksikään suomalaisiksi. Näillä ei ole mitään tekemistä suomalaisuuden kanssa.

   125
   1. Hyvä pointti. Sanan ”uussuomalainen” käytöllä luodaan mielikuva, että matut olisivat suomalaisia siinä missä muutkin. Vaikka tuo ilmaisu voi tuntua vitsikkäältä, pitkällä tähtäimellä sen käyttö edistää mokutusta. Matut ovat matuja, eivät suomalaisia.

    85
  4. Mielenkiintoista että iltalehti koettaa valkopestä uutisen laittamalla kuvaan valkoihoisen käsiraudoissa ja olemalla kertomatta tekijästä muuta infoa kuin ’30-vuotias mies’

   Tikkurilassa narkomaaneja ja muita kantaväestönkin laitapuolen kulkijoita kuitenkin on melkoisesti niin tuollaisesta saa heti mielikuvan että ”ahaa narmomaani asialla” kun laitetaan jutun yhteyteen kuva narkin oloisesta hemmosta raudoissa eikä kerrota tarkemmin.

   https://beta.oikeamedia.com/o1-90821

   32
 1. taas joku muhamedi nassiiri jotakin…..monikulttuurisia noi kamelin sukuiset….

  73
  1
  1. No ihmettelin kyllä kun ei ollut tällä kertaa Muhammad tai jotain sinnepäin,peräti Hussein!Aa että!Sairasta touhua!Ja seuraavana on…????

   36
  1. Älkää unta nähkö. Istuu puolet tai kolmasosan ja sitten hyysäreiden hoiviin…

   57
  2. Joskus 70- ja 80-luvuilla Kanadasta sai ulkkari lähtöpassit, jos syyllistyi vähintään kahden linnavuoden arvoiseen rikokseen.

   43
   1. Nykyään sellainen on epäinhimillistä.

    Toisesta kulttuureista tulevilla on ymmärrettävästi sopeutumisvaikeuksia ja sen vuoksi heitä tulee kohdella silkkihansikkain. Kantiksen velvollisuus on vaikka kuolla kaulakirurgian epäonnistuessa kirurgin valitessa äkkiseltään hieman epähygienisen leikkauspaikan ja kiireessä on saattanut tehdä jopa väärän diagnoosin.

    Kantis, joka olisi ilman voimavarakirurgia elänyt 80- vuotiaaksi, päättää päivänsä ennenaikaisesti.

    Mutta silti voimavarojen täytyy saada vaeltaa vapaasti sisään maahamme.

    39
    1
  3. Miksi? Puukottaahan suomaalaisetkin. Juuri oli uutisissa, kun joku 30- eläkeläismies oli puukottanut riidan jälkeen vahingossa uhriaan baarin edustalla.

  4. Lapsenraiskaaminen ei missään olosuhteissa ole vakava rikos. (Vapaasti entistä oikeusministeri Lindströmiä lainaten.) 1½ vuotta ja ”sankartyöt” jatkuvat, monikulttuurihan on…

   1. Mihinköhän uutiseen taas kommentoinkaan? Iltalehden juttuun vissiin, se oli toisella välisivulla äsken auki.

 2. Vetois vaan uskontoonsa tekonsa taustalla niin pääsis kuin koira veräjästä.

  57
  2
 3. Näitähän riittää. Eräänä syksyisen iltapäivänä Tampereen linja-autoasemalla poikaa odotellessa ja ihmisten kiirettä eri nysseihin nousemista seuranneena huomasin pari Lähi-Idän harteikasta sotilasta, jotka ei todellakaan olleet pakolaisia. Toinen oli pituudeltaan juuri sopiva veneen tapiksi ja toinen oli pituudeltaan lyhyemmälle munan jatke että uskaltaa nokkaansa ulkona näyttää. Huomasivat minun ”10min” tuijotuksen ja alko kauheesti pospottaminen ja minuun päin tuijottaminen. Varmaan alkoi puukko taskussa kuumottamaan.

  70
 4. Rangaistus tulee varmaan olemaan VAKAVA NUHTELU.
  Jonka seurauksena tämä nuorukainen pahoittaa mielensä ja tarvitsee pikaista kriisiapua mielenrauhansa järkytykseen.

  69
 5. ja tänään sisäministeri mykkänen puhuu a-studiossa kuinka kamalaa on vihapuhe.”prkl”

  65
 6. Moniosaajien kulttuuriin kuuluu halal-teurastaminen. Ovat tottuneita viiltämään kauloja. Tulee varmaksi ensimmäiseksi mieleen, kun vihaksi pistää.

  45
 7. Mä kohta lähden katsomaan noita vihapuheen kohteita tonne kaupunkiin ! en juurikaan muuten siellä oo !

 8. Paska ettei joulurauhaa ollut vielä julistettu. Ois ollu kiva nähdä mitä laki sanoo.

  25
 9. Vartijoille pitäisi antaa näköjään jo järeämpia varusteita. Alkaa mennä touhu aika vaaralliseksi, ja Sipilä varmaan shokissa.

  41
   1. Sinne pitäisi palkata jo robocop vartijaksi. Alkaa olla jo liian vaarallista ihmiselle sekin homma.

 10. Mikähän tuon kaulaanpuukottajan asema on Suomessa? Onko saanut turvapaikkahylyn vai -myönnön? Prisman tapaus on lähellä terrorismia.

  39
 11. Ei mitään lisättävää. Näissä kommenteissa on näköjään kaikki mitä tuli mieleen, kun kuulin tapauksesta eka kerran. Ei kuunpalvojia Suomeen.

  40
 12. Kiitos hallitus että suomi ei ole enään turvallinen, nämä tappajat ja raiskaajat on eläimiä, jotka pitää poistaa suomesta. Oulun raiakauatapauskin niin ottaa päähän, se tyttö on traumatisoitunut varmaan loppuelämäksi ja nämä elukat ei paskaakaan välitä, ja näitä kaulankatkojia riittää…pois kaikki täältä. Mulle riittää jo tämä!

  38
 13. Onko Suomessa joka pikkukylään ja -kaupunkiin saatu jo örkkejä? Siltä alkaa tuntua.

  19
 14. Suomen valtalehdistö on kiitettävästi sensuroinut tätäkin tapausta. Sanoin eukolle että voisin vaikka lyödä vetoa että kyseessä on joku muhamed tai hussein niminen rikastuttaja, joita Suomen hallitus eduskunnan avustamana on päästänyt aivan vapaasti maahan. Nyt ne monikultuuriset tavata alkavat kantaa hedelmää, alaikäisten brutaaleilla raiskauksilla, silmittömillä hyökkäyksillä ja puukotuksilla. Hallitus on vain samaan aikaan huolissaan vihapuheesta ja sensuuri jyllää yhä voimakkaammin.Hallitus ja vastuu ministerit, teidän käsissänne on tuhottuja elämiä ja verta, jota ei voi pestä sensuurin mukana pois. Mykkänen on kait jo innoissaan valmistumassa matkalle kirjoittamaan sopimusta, jolla taataan että nämä tapaukset tulevat lisääntymään.

  34
  1. Suvakkimedia on kusi sukassa: tällä kertaa ei sattunut olemaan yhtään matua ’auttamassa’ uhria.

   Ei ole mitään kättä pitempää, millä lähteä propagoimaan matujen puolesta.

   No toisaalta, jos paikalla olisi sattunut olemaan joku matu jota lähteä hehkuttamaan, niin taustalta paljastuu helposti jotain veivauksia, jotka lopulta käätyvät matupropagandaa vastaan.

   11
 15. Viher Vasurit Vielä Ihmetelvät Miksi Maahanmuutajin vastustajat käyvät kuumana heille
  Heidän kaksinais moralisoimistaan
  Missä ovat Esim Puna Vihervasuri poliitikkojen kommentit tähän asiaan
  Eivät Missään kun he luikkivat poteroihinsa Aivokuolleina
  Peläten oman uransa romahtamista jos sanovat sanakaan asiasta
  Oman poliitisen akendansa negatiivisita asioista Syy seuraus lopputuloksesta
  Ja siitä mitä tämä heidän ääri suvakki politiikansa tuotaa pahimilaan
  eli kyse on äärimäisestä narsimista ja itsekeskeisyydestä
  Presidentille
  Valtteri, 11-vuotias poika, kertoi tv:ssä kokemuksistaan. Häntä syrjitään ja nimitellään ihonvärinsä vuoksi, bussikin saattaa jättää poimimatta hänet kyytiin. Tällaista vääryyttä ei saa Suomessa tapahtua.
  Viime vuosina olemme saaneet kuulla epidemianomaisesti uutisia raiskatuista ja seksuaalisesti hyväksikäytetyistä alaikäisistä suomalaistytöistä ja naisista.
  Tämä ei ole järkyttänyt presidenttiä tähän mennessä. Onko syynä se että raiskatut eivät ole esiintyneet aamu-tv:ssä ?
  Viestintäpäällikkö Katri Makkonen kertoo, että presidentti kokee sosiaalisen median kätevänä kanavana olla yhteydessä kansalaisiinsa niistä asioista, jotka hän kokee tärkeäksi.
  Tästä voimme päätellä että presidentti ei koe tärkeäksi hallitsemattoman maahanmuuton ilmiöitä kuten naisrauhan huononemista, turvallisuuden heikentymistä tai lisääntynyttä rikollisuutta. Voi olla että nämä asiat eivät ole niin mediaseksikkäitä kuin rasismin vastustaminen.
  Presidentin omat päivitykset herättävät hyvin paljon keskustelua ja mielenkiintoa. Aina kun presidentti itse kommentoi sivustolle jotain, kansalaiset mielellään siihen myös antavat oman kommenttinsa asiaan. Keskustelu on tottakai myös toivottavaa, Makkonen lisää. Ehkäpä tästä asiasta ei haluta keskustelua?
  Mikä olisi sopiva lohdutus raiskatulle herra presidentti? Rasismia kokeneen Valtterin sydämen paikkasi pyörä, mikä korjaa raiskatun mielen. Ovatko he edes anteeksipyynnön arvoisia niiltä jotka ovat tämän sallineet?

  Yle Jauhaa Vain Vastarinta Liikkeen lakkautuksesta aamun tv Uutisissa
  Vaikka Yle A studiossa Oli myös toisena aiheena se Lapsen Hyväksikäyttö asia
  Siitä ei sanakaan
  Ja sen Idiootti studio vieraan kommentit
  Hän alkoi syyllistämään Suomalaisia Miehiä
  Vielä Pahemmiksi pedoksi Kuin Nämä 7 matua
  Koska suomalaiset miehet suomen rikos historiassa olisivat syyllistyneet samanlaisen rikokseen
  Hän käski Myös suomalaisten pikku tyttöjen hakeutumaan hoitoon
  En tajua mistä se kommentti Kumpusi

  Tämän Ylen Akenda matujen törkeiden Rikosten pimittämisen Suojelu Journalismiin
  Harhautukset yrittämällä kääntää huomio johonkin muuhun
  Pitäisi jonkun Puuttua

  Jopa törkeää asian maton alle piilotelua Hys Journalismia
  matut ovat aina niin nuhteetomia
  vaikka raiskaisivat itse ylen toimittajan tyttären pahimmassa tapauksessa
  ja jonkun mitätömän asian esiin tuontia poliitisista syistä

  Valtamedia Toimittaja Lahdenperänkin Raiskaus Keissin epäilyjen laajentumisesta he ovat hiljaa onhan hän suuri palkittu Ex ylen Toimittaja
  Miettikää oikeasti järjellä mitä nämä YLEN toimittajat harjoittavat Systemaattisesti *Eli Pöyristyttävää *Moraalitonta* omiensa ja matu rikollisten suojelu aKenda Paskaa *

  Yle Uutiset klo 7.00
  https://areena.yle.fi/1-50024471

  20
  1. Moraali rappio Suvakeiden kaksinamaisuuden huipetuma sanoo. Hyvä kirjoitus, jolle olisin antanut enemmänkin peukkuja kuin yhden.

 16. Kuinka kauan aiomme sietää tällaista toimintaa? Kauanko annamme raiskata, pahoinpidellä ja tappaa kansalaisiamme? Syyllistymmekö tahtomattamme terrorismin mahdollistamiseen? Luulemmeko olevamme auttajia ja hyväntekijöitä? Uskommeko illuusioomme yhä? Tätäkö tahdomme? Lisääntyykö luottamuksemme? Opimmeko mitään, vai olemmeko typeriä? Uskommeko asioiden korjaantvan itsestään? Annammeko oikeasti tämän jatkua? Kuinka monen pitää vielä kärsiä? Miltä tuntuu uhrien omaisista? Mitä se on, kun joukko aikamiehiiä raiskaa ja pahoinpitelee pikkutyttöä tunti-ja päivätolkulla? Mitä se oikeasti on? Kulttuurin rikastuttamista? Miksi me suomalaiset olemme hömöjä ja luottavaisia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.