Tukholmassa iso mielenilmaus pakolaissopimusta vastaan

Kuvakaappaus 2018-12-03 10-06-07.png

Kuvakaappaus 2018-12-03 10-06-25
Kuvat Nya tiderin filmiltä.

 

Eilen pidettiin Tukholmassa iso mielenosoitus YK:n pakolaissopimusta vastaan. Järjestäjänä oli Mynttorg-aktivistit ja paikalla oli useita satoja ihmisiä. Parhaimmillaan jopa yli tuhat mielenosoittajaa oli paikalla.

Mielenosoitus oli massamaahanmuuttoa ja pakolaissopimusta vastaan. Katerina Janouchin mukaan mielenosoitus oli alkua ketjulle, jossa tullaan järjestämään useita suuria mielenosoituksia.

Alla videolla Katerina Janouchia haastatellaan Nya Tideriin.

 

On mielenkiintoista, että pakolaissopimus on saanut juuri Ruotsissa eniten väkeä kadulle. Kun paikalle saapui tuhatkunta mielenosoittajaa se on Ruotsissa paljon. Aiemmat Mynttorg-aktivistien mielenosoitukset ovat keränneet 200-400 ihmistä.  Vertailun vuoksi Suomessa vastaavat mielenosoitukset ovat keränneet vain maksimissaan kymmeniä ihmisiä. Virossakin ensi sunnuntain mielenosoitukseen Tallinnaan odotetaan tuhansia ihmisiä.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Tukholmassa iso mielenilmaus pakolaissopimusta vastaan

 1. Suomalaisille uskotellaan, että ollaan tekemässä sopimusta jota sopijapuolten ei tarvitse noudattaa.Ilmeisesti suurin osa suomalaisista uskoo vakuuttelijoita ja ollaan hyväuskoisia.

  Mutta kyllä asia niin on,jotain semmosta ollaan taas sopimassa haitallisesta massamaahanmuutosta,että siihen sopimukseen tullaan vetoamaan ,että Suomihan on tämän sopimuksen allekirjoittanut ensimmäisten joukossa.

  96
  1. Joo, Uuninpankkolainen juuri kertoi, miten sopimuksella (kompaktilla) ei ole mitään merkitystä, että voidaan tehdä edelleen kuten halutaan. Se ei tietenkään pidä paikkaansa: jos mennään sanomaan, että pakolaisia otetaan lisää (tai mitä tahansa ylipäätään), niin totta hitossa on lähes mahdotonta tehdä jotain muuta, vaikkei sopimus olisikaan laillisesta sitova. Jos lupaat naapurillesi, että voit tulla meille asumaan, niin huomenna ei oikein voi sanoa, että etpä voikaan.

   Tai voisi kai sanoa, että Suomessa tehdään niin kuin on sanottu: taakanjaossa oman ruutunsa hoiti lähinnä Suomi – muut eivät ottaneet niin tosissaan.

   71
   1. Käsittääkseen tuon sopimuksen jälkeen nykyisestä laittomasta siirtolaisuudesta tulee laillista. Eli kysymys kuuluu, voiko tänne vaeltavia ihmisiä enää palauttaa lähtömaihinsa? Eihän ne taida muutenkaan enää puhua pakolaisista.

   1. No tuli omasta puolesta allekirjoitettua. Ihmiset eivät tajua mistä tässä on kyse osin uutispimennon ja sensuurin takia.Käsky on tullut varmaan aika ylhäältä olla käsittelemättä ja keskustelematta julisuudessa aiheesta.

    58
  2. Raha ratkaisee. Vokkibisnes vaatii matuja, muuten ei Demari saa Bemaria ja Kepullekin jää vain nuorisosäätiön ryöväys.

   34
 2. On aika ottaa Ranskasta mallia ja kääriä hihat. Joukkovoima on ainoa mikä tehoaa.

  100
 3. Tuota Lennart Matikaista voisit joskus mennä jututtamaan, hänhän on suomalainen.

  31
  1. Eikö nämä kantaruotsalaiset osaa muuta kuin mellakoida? Hyvä, että tulee sinne afrikasta sivistyneistöä tilalle!

 4. Useimmat suomalaisista eivät edes tiedä koko sopimuksesta (tietävät kyllä milloin Salatut elämä tulee), ja monet eivät välitä (välittävät kyllä Linnan juhlien juhlapuvuista ja kampauksista), loput sitten jakaantuvat sopimuksen puolesta ja vastaan.
  Puolesta olevat ovat usein omassa punavihreässä tai globalismi-kuplassaan eläviä jotka hekään eivät välttämättä ymmärrä sopimuksen vaikutusta ennen kuin se tulee eteen.
  Melko varmasti Suomi tulee allekirjoittamaan sopimuksen, kehuu hetken tuolla hienolla teollaan ja alkaa itkemään sitten myöhemmin, ja niitä itkijöitä kyllä sitten löytyykin ja paljon.

  64
  1. Osa noista sopimuksen kannattajista on myös niin huono muistisia, että eivät vaan muista enää muutaman vuoden päästä.

   13
  2. Kyllä Timo Soini tietää, että tekemällä sopimuksen hän saa kommunisteilta synninpäästön ja elinikäisen hillotolpan.

   1. Allu H

    Vaan kun ei saa. Bolsevikkiä ei voi miellyttää, se murhaa sinut silmää räpäyttämättä. Tosin Soinista on hyötyä, joten sitä kannattaa kiusata, sehän syö vaikka omaa p**kaansa rahaa saadakseen.

 5. Kunnon mell…mielenosoitus tätä vastaan Suomeen ennen allekirjoistuspäivää! Kuka järjestää? ISON sellaisen! Tulen varmasti, jos stadissa. Niin iso, että valtamediaan pääsee, siten mökin mummotkin saavat tietoa.

  38
 6. Nyt olisi mietittävä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeistä aikaa. Ehkä Mykkänen allekirjoittaa sopimuksen ilman valtuutusta. Luulisin, että sopimuksesta voidaan irtaantua eduskunnan ilmoituksella.

  24
 7. Ruotsalaiset eivät menneet euroonkaan. Tiedä vaikka jäisivät pois tästäkin. Toivottavasti.

  26
 8. Onko Ruotsilla käytännössä toimivia rajoitteita turvapaikanhakijoiden poistamisesta maasta?

  1. Pahimmat rikolliset poistetaan, eli kun on oikeuden päätös rikostapauksen yhteydessä. Karkoitettava haetaan yleensä vankilan portilta tämän vapautuessa ja viedään palautuskoneeseen.

   Muuten palautuksia tehdään aika sattuman varaisesti.

   13
 9. Itsenäisyyspäivänän olisi tuo 612 marssi eli olisi paljon ihmisiä paikalla. Siinä yhteydessä tietenkin ennen kulkuetta jo ajan puitteissa mielenosoitus GCM vastaan kerrankin olisi ihmisiä paikalla varmaan siellä joku muekkari onkin mutta pitäisi pääasiaksi saada tuo sopimus

  25
 10. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen vaarallisin maahanmuuttajien ryhmä tulee idästä. ”Vihreät Miehet.

 11. Eihän Suomessa ole ton koon mielenosotusta ollu kun viimeksi 2015 syksyllä. Suomalaiset voi nykyään viedä ihan vapaasti teuraalle ja vaikka matut pyörittää lasten raiskausrinkejä niin ei paljon täällä Hölmölässä ketään kiinnosta.

  1. Ottaisivat Suomalaiset oppia Ranskalaisistakin, siellähän laitettiin pystyyn kunnon mielenosoitus macronia ja hallitusta vastaan. Ei se kaljaa kittaamalla kotona tai baarissa tilanne paljoa muutu, olisi tehtävä vähän muutakin. En kyllä ihmettele tässäkään uutisessa, että Ruotsalaisilla on tullut mitta täyteen monikulttuuria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.