Joulukalenterin neljännestä luukusta nousee isänmaan ystävä

Monet suomalaiset kokevat Oulun joukkoraiskauksen tiimoilta sympatiaa vangittuja raiskaajia kohtaan. Tyttö tai tytöt olivat itse hakeutuneet kehitysmaalaisten seuraan ja saivat mitä halusivat.
IMG_20181204_130605.png

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Totuus A ja O

Toimittajan pitää pysyä totuudessa ja lukijalla pitää olla terve järki. Vain silloin voi syntyä järkevää keskustelua ja toimintaa.

Valkoinen hetero

Ei oo tolla Topilla kaikki muumit laaksossa .

Suomi Finland

Täysin sairas ajattelutapa. Oikein vielä pimuksi nimittelee.
Pedot ensin lahjovat ja ovat hyviä tyyppejä. Sitten ne uhkailevat. Piste.
Suvakismi ja antirasismi on sairaus siinä vaiheessa, kun matuja puolustellaan kaikessa, tekivätpä nämä ihan mitä hyvänsä.
Kyllä minäkin jotain suvaitsen.
En tiedä uskaltaako netissä puhua määristä, jottei joudu kuseen, mutta minusta nuo meidän tataarimme riittivät aivan mainiosti islamin uskon osalta. Ja tietty kaikki hyvinkäyttäytyvät, järkevät ihmiset.

Selvennykseksi

Nuoren seksikäyttö on juuri siksi kiellettyä, että hän ei ymmärrä asiasta vielä riittävästi ja normaali aikuinen ei edes ole kiinnostunut keskenkasvuisista.
Tämän lainsäädännön pitäisi koskea myös matuja. Ei saisi keski-aikaisilla uskomuksilla ja tavoilla olla lieventävää vaikutusta.

Lisää selvennystä

Jos ymmärsin oikein, kysessä oleva tyttö oli hyvin nuori. Hänestä sanottiin, että hän on (1) alakouluikäinen (ala-asteikäinen?) ja (2) ikä on yli kymmenen, mutta alle 15. Jos nämä kaksi ehtoa täyttyvät, tytön ikä on joko 11 tai 12. Minun mielestäni tuon ikäinen ei ole muuta kuin lapsi. Eli vain typerä äo 70 kehitysmaalainen voi ehkä pitää tuon ikäistä tyttöä aikuisena naisena.

Huru-ukko

Täysin-ikäinen tuo jo on. Jopa yli-ikäinen kun vertaa suren mestarin Aishaan, joka oli vasta 6 v kun mestari otti kotiinsa ja peräti 9 v, kun mestari aloitti kikkelileikit. Näin kerovat allahuakbar kirjoitukset. En ollu siiloin vielä olemassa niin ei ole omakohtaista tietoa.

JuhoL

Ählyt esittää kaveria ja tuputtaa nopeesti huumeita, että pääsevät käyttämään porukalla hyväksi. Sama kaava ympäri Eurooppaa!

Huru-ukko

Mitäpä siellä kolmannessa luukussa oli?

Valtsu

Topsun mielestä ei ole raiskaus, jos aikuiset miehet käyvät naimassa 10 – 15-vuotiaita. Nyt jos ei ole liian kiireistä, poliisi voisi tarkistella vähän Topsunkin toimintaa.

Noniin

Eihän se ole raiskaus Turun hovioikeudenkaan mielestä, jos lapsi ei vastusta tekoa. Millähän perusteella lapsi voi suostua tekoon, josta ei todellisuudessa ymmärrä mitään? Suojaikärajalla voidaan pyyhkiä persettä.
Käy lapsia sääliksi, kun ei edes oikeuslaitos suojele heikompia.

Jones

Vaikka tätä tosiasiaa ei saisi sanoa, niin kuitenkin sanon. Kehitysmaissa on pedofiilia ja jopa homopedofiilia, sekä huumeiden käyttö täysin yleistä. Ei siis ihme, että kehitysmaalaiset toimivat Suomessa samallatavalla. Vielä kun tähän lisää sen, että he ovat huomanneet joidenkin pitävän heitä jollakintapaa ylempiarvoisina, joille sallitaan vaikka minkälainen käyttäytyminen tahansa, niin tottakai se johtaa seurauksiin.
https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

pöh

Vasemmiston sekopäillä sitä löytyy ymmärrystä mahmuteille tekivät ihan mitä vain.
Eikä ole ensimmäinen kerta kun syyllistävät lasta siitä että on joutunut hyväksikäytetyksi ja raiskatuksi.
Tässäkin tapauksessa tyttö ollut ilmeisesti 10-12-vuotias, eli täysin lapsi.
Ja “suvaitsevilla” riittää ymmärrys aikuisille äijille jotka kuskaa lasta raiskattavaksi ja ties kuinka monien kymmenien miesten hyväksikäyttämäksi?
Oli tyttö siihen millä trahansa keinolla painostettu/pakotettu, niin kyseessä on silti LAPSI.
Toisin kuin ne tullessa ikänsä valehdelleet valepakolaiset.

Anonymous

Suomessa olisi ilmeisesti tarvetta vanhanaikaisille suljetuille hullujenhuoneille, koska näitä täysin kujalla olevia, ympäristölleen haitallisia sekopäitä on aivan liikaa vapaalla jalalla. Ja en tarkoita tällä niitä aina vain absursimmaksi muutuvan maailmanmenon lannistamia ihmisiä, joilla on kuitenkin empatiakyky ja oikean ja väärän hahmottaminen tallella.
On aivan käsittämätöntä syyllistää LASTA aikuisten ihmisten rikoksista. Vai pitääkö tämä tulkita siten, että näiden raiskaajien ÄO on sellaisella tasolla, että jotain suomalaista 10-15 -vuotiasta tulee pitää tässä tapauksessa kaikista aikuisimpana osapuolena?

jippos123

Jätkät tekevät vääräuskoisille ihan kuten muhammed on opettanut ja me hölmöläiset sallimme. Ei tämä touhu tähän lopu, pahenee vain. Lusittuaan max kahden vuoden kakun nämäkin elukat ovat taas kaduillamme saalistamassa. Palauttaa ei mihinkään voi kun voivat olla muka “vaarassa”, mikään persläpimaa ei ota vastaan tai kukaan ei edes tiedä ketä ovat ja minne pitäisi palauttaa (paitsi tietysti Pöivi Nerg).
Noille mulkuille pitäisi antaa linnareissun jälkeen tasan kaksi vaihtoehtoa. Omin jaloin vittuun Suomesta tai penaaliin, ei mitään muuta. Mutta kun ne jakamattomat ihmisoikeudet sun muut suvakkien lässynläät (nämä oikeudet eivät muuten koske härmäläisiä ja eivät varsinkaan vääräuskoisia lapsia).

Sam Colt

Minkä verran noissa tapauksissa on erotiikan himoa ja minkä verran alistamisen ja vallankaappaamisen halua?
Voi olla että lähtömaista on tullut kiire, kun on erehtynyt väärän miehen tyttöä tai poikaa ahdistelemaan. Kyllä kai sielläkin isät lapsiaan rakastavat ja heistä huolehtivat. Tavat siellä eivät ole niin suvaitsevaiset ja ymmärtäväiset kuin täällä.
Turha puhua rangaistuksista, kun rötöksistä ei oikein seuraa mitään. Ehdollista vankeutta he eivät edes ymmärrä, pikemminkin se on kehoitus jatkaa samalla linjalla. Eikä näytä edes siltä, että yhteiskunta oikeasti aikoisi kitkeä tuollaisen käyttäytymisen.
Meillä syntyy kuulemma huolestuttavan vähän lapsia. Sen takia olisi tärkeintä, että kaikki saisivat viettää turvallisen ja mielenkiintoisen lapsuuden ja nuoruuden ilman raiskaajasetiä ja huumeisiin houkuttelijoita. Suomi tarvitsee kaikki lapsensa.

Älkää unohtako että...

…kaikkein suurin roisto on kuitenkin se joka on päästänyt nämä oliot maahamme, antaa heille rahaa ja etuja ja tekee kaikkensa jotta he jäisivät.

Pena

Kyllä nyt on sitten jopo salet “Järkyttävät meitä täydellisellä epäinhimillisyydellään” ja kai kakkaset: “Kotoutuminen on tietysti epäonnistunut” ja “Tyrmistyttävä teko – Täytyy tehdä selväksi Suomen pelisäännöt” , selittelemässä omiaan täyttä tekopyhää hevonp*skaa jauhavat kumpikin. Haitat olivat jo tiedossa, mutta ei silti piti tunkea näitä insinöörejä tännekkin. Kiitos vaan hallitus ja juha pissiläkin.

Allu H

https://areena.yle.fi/1-4233602
3.12 A-studiossa vertailtiin raiskaustilastoa (video 21:30), jossa vertailtiin suomen-, ja ulkomaankansalaisten seksuaalirikoksia keskenään. Luultavasti vähäisenkin älyn omaavat ymmärtävät sen, että suomenkansalaisiin lukeutuu myös paljon kansalaisuuden saaneita uussuomalaisia, joten ulkomaalaisten prosentit ovat paljon, paljon suuremmat.

Esa

Jutun parasta antia on tekstin alapuolella ollut jalkasieni on vaarallinen-mainos. Jotenkin niin osuva

fatwantarkistaja

Raiskauksen uhrien syyllistäjät saavat kohta oman järjestön aikaiseksi, niin paljon tuota saastaa on jostain likaviemäreistä noussut viimeaikoina. Kait nuo tosissaan ovat, kun omilla(?) nimillään esittävät yleviä mielipiteitään. Mitähän lapsensa tuumaavat isukin harrastuksista? Jätetään heidät kuitenkin rauhaan, syyttömät.