Kotoutettiinko Oulun raiskaajat väärin, kuten sisäministeri kertoi?

Kuvakaappaus 2018-12-04 21-45-34.png
Kuvassa yksi Oulun vangituista. Hän osallistui viime talvena kivapuheviikolla johonkin bändisoittohommaan ja paukutti tamburiinia mm. kouluvierailuilla.

Oulun tapahtumat todistavat ainakin yhden asian: Suomen sisäministeri Kai Mykkänen ei taida ihan olla hommaan pätevä henkilö. Mykkänen nimittäin kertoi, että raiskaustapaukset ovat osoitus epäonnistuneesta kototuttamisesta.

Mykkänen toisin sanoen syyttää teoista suomalaisia, koska eivät ole osanneet kotouttaa kolmansista maista tulleita miehiä. Voiko tässä olla mitään perää?
Tavallaan voi, ehkä uusoululaiset kehitysmaista tulleet miehet kotoutettin väärin. Moni saattaa muistaa kuinka viime talvena tuli esille, että Oulussa hääräävä järjestö Esikoto vie kolmansista maista tulleita miehiä vierailuille pikkulasten päiväkoteihin ja kouluihin. Esikoto-hankkeen ideana on tutustuttaa sotapakolaisia pikkulapsiin.

Oulussa vierailutetaan taas afgaani- ja irakilaismiehiä pikkulasten päiväkodeissa


Oulun poliisin mukaan epäiltyjä raiskaajia on kymmenkunta ja lisää saattaa tulla. Näin ollen on uskottavampaa, että ainakin osa nyt kiinniolevista raiskaajista on ollut mukana Esikoto-hankkeessa ja vieraillut päiväkodeissa ja kouluissa pitäen pikkutyttöjä polvella.  Onko mahdollista, että Esikoto on antanut kolmansista maista tulleille miehille kipinän lapsiseksiin? Tavallaanhan siinä annetaan hyväksyntä olla kontaktissa lasten kanssa.
Kun Esikoto on yrittänyt “hyvää” se on on tehnyt kaiken päin helvettiä. He ajattelevat, että kolmansista maista tulleet miehet ovat samanlaisia kuten suomalaiset. Eivät ole.
Pohditaanpa hieman raiskausten mahdollisia taustoja. Entä jos tyttö tai tytöt ovat vapaaehtoisesti lähteneet miesten mukaan vaikkapa oluen ja tupakan perässä. Koska seksuaaliset teot ovat jatkuneet pitkään niin tämä on hyvin mahdollista. Tyttöä ei välttämättä ole raiskattu siinä mielessä kuin raiskaus yleensä käsitetään, eli tekijät esim. väkivallan uhalla tai painostamalla raiskaavat uhrinsa. Jos näin niin meillä on faktaa, että Suomessa on tuhansia vastaavankaltaisia nuoriin pikkutyttöihin suuntautuneita kehitysmaista tulleita miehiä. Tästä pitäisi olla huolissaan. Käytännössä siis kaikki kolmansien maiden miehet ovat potentiaalisia vaaratekijöitä suomalaisille pikkutytöille.
Islamilaisessa maailmassa pikkulasten kanssa harrastettu seksi ei ole rikollista. Esimerkiksi syyrialaisessa kulttuurissa se on aivan yleistä. Eivät nämä miehet koe tehneensä mitään väärää, koska he ajattelevat asiaa tietenkin oman kulttuurinsa lähtökohdista. Kaiken lisäksi, jos uhri on tupakan ja viinan voimalla levittänyt ikäänkuin vapaaehtoisesti jalkojaan, niin miesten mielestä he ovat väärin perustein vangittuja.
Näin ollen Esikoto on kotouttanut miehiä aivan väärin. Se antaa kuvaa miehille, että heidän on luvallista ottaa kontaktia pikkulapsiin ja sitä jopa toivotaan. Miten muuten kolmansien maiden miehet ymmärtävät asian? Missään muualla maailmassa tuntemattomille miehille ei tarjoilla näin avoimesti pikkutyttöjä pantavaksi tuntemattomille kehitysmaalaisille.
Ja vielä: Kehitysmaa tarkoittaa todellakin mitä se tarkoittaa. Kehitysmaissa ihmiset ovat idioottien asteella; naiset hunnutetaan säkkiin eikä yhdessäkään kehitysmaassa ole mitään positiivista kehitystä vaan yhteiskunnat ovat jämähtäneet jonnekin kivikaudelle.