Kotoutettiinko Oulun raiskaajat väärin, kuten sisäministeri kertoi?

Kuvakaappaus 2018-12-04 21-45-34.png
Kuvassa yksi Oulun vangituista. Hän osallistui viime talvena kivapuheviikolla johonkin bändisoittohommaan ja paukutti tamburiinia mm. kouluvierailuilla.

Oulun tapahtumat todistavat ainakin yhden asian: Suomen sisäministeri Kai Mykkänen ei taida ihan olla hommaan pätevä henkilö. Mykkänen nimittäin kertoi, että raiskaustapaukset ovat osoitus epäonnistuneesta kototuttamisesta.

Mykkänen toisin sanoen syyttää teoista suomalaisia, koska eivät ole osanneet kotouttaa kolmansista maista tulleita miehiä. Voiko tässä olla mitään perää?
Tavallaan voi, ehkä uusoululaiset kehitysmaista tulleet miehet kotoutettin väärin. Moni saattaa muistaa kuinka viime talvena tuli esille, että Oulussa hääräävä järjestö Esikoto vie kolmansista maista tulleita miehiä vierailuille pikkulasten päiväkoteihin ja kouluihin. Esikoto-hankkeen ideana on tutustuttaa sotapakolaisia pikkulapsiin.

Oulussa vierailutetaan taas afgaani- ja irakilaismiehiä pikkulasten päiväkodeissa


Oulun poliisin mukaan epäiltyjä raiskaajia on kymmenkunta ja lisää saattaa tulla. Näin ollen on uskottavampaa, että ainakin osa nyt kiinniolevista raiskaajista on ollut mukana Esikoto-hankkeessa ja vieraillut päiväkodeissa ja kouluissa pitäen pikkutyttöjä polvella.  Onko mahdollista, että Esikoto on antanut kolmansista maista tulleille miehille kipinän lapsiseksiin? Tavallaanhan siinä annetaan hyväksyntä olla kontaktissa lasten kanssa.
Kun Esikoto on yrittänyt ”hyvää” se on on tehnyt kaiken päin helvettiä. He ajattelevat, että kolmansista maista tulleet miehet ovat samanlaisia kuten suomalaiset. Eivät ole.
Pohditaanpa hieman raiskausten mahdollisia taustoja. Entä jos tyttö tai tytöt ovat vapaaehtoisesti lähteneet miesten mukaan vaikkapa oluen ja tupakan perässä. Koska seksuaaliset teot ovat jatkuneet pitkään niin tämä on hyvin mahdollista. Tyttöä ei välttämättä ole raiskattu siinä mielessä kuin raiskaus yleensä käsitetään, eli tekijät esim. väkivallan uhalla tai painostamalla raiskaavat uhrinsa. Jos näin niin meillä on faktaa, että Suomessa on tuhansia vastaavankaltaisia nuoriin pikkutyttöihin suuntautuneita kehitysmaista tulleita miehiä. Tästä pitäisi olla huolissaan. Käytännössä siis kaikki kolmansien maiden miehet ovat potentiaalisia vaaratekijöitä suomalaisille pikkutytöille.
Islamilaisessa maailmassa pikkulasten kanssa harrastettu seksi ei ole rikollista. Esimerkiksi syyrialaisessa kulttuurissa se on aivan yleistä. Eivät nämä miehet koe tehneensä mitään väärää, koska he ajattelevat asiaa tietenkin oman kulttuurinsa lähtökohdista. Kaiken lisäksi, jos uhri on tupakan ja viinan voimalla levittänyt ikäänkuin vapaaehtoisesti jalkojaan, niin miesten mielestä he ovat väärin perustein vangittuja.
Näin ollen Esikoto on kotouttanut miehiä aivan väärin. Se antaa kuvaa miehille, että heidän on luvallista ottaa kontaktia pikkulapsiin ja sitä jopa toivotaan. Miten muuten kolmansien maiden miehet ymmärtävät asian? Missään muualla maailmassa tuntemattomille miehille ei tarjoilla näin avoimesti pikkutyttöjä pantavaksi tuntemattomille kehitysmaalaisille.
Ja vielä: Kehitysmaa tarkoittaa todellakin mitä se tarkoittaa. Kehitysmaissa ihmiset ovat idioottien asteella; naiset hunnutetaan säkkiin eikä yhdessäkään kehitysmaassa ole mitään positiivista kehitystä vaan yhteiskunnat ovat jämähtäneet jonnekin kivikaudelle.

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jani

No niin, ja show vain jatkaa kulkuaan….
Missä kulkee toleranssin raja??? Haluaako kansa oikeasti vain ymmärtää, ja halata koko vitun maailmaa???

JuhoL

Suomessa on protestanttinen kulttuuri ja täällä totellaan kiltisti johtajia. Lisäksi monet ovat jotenkin väsyneitä ja heillä suuttumus menee nopeasti ohitse, eikä heiltä löydy todellista halua muuttaa asioita. Kansallismielisten puolueiden äänestäminen on vähintä, mitä tässä pahenevassa tilanteessa voi tehdä, mutta monet kotonaan makaavat luuserit eivät siihenkään kykene. Tämänkaltainen elämänhaluttomuus on historiallisesti katsottuna tuhoon tuomittua ja Suomea uhkaa pyyhkiytyminen historian roskakoriin.

Aksu

Sippilä käy näinä päivinä eun shopparin allekirjoittamassa ja koko maailma kylään tulossa.

Valtsu

Tuliskin kylään, mutta kun kävelee ovesta sisään, asettuu taloksi ja isännäksi.

Poliittinen Peluri

Itse sain FB:stä 30 päivän bannin sanomalla oman totuuteni, että kehitysmaista tulee Suomeen vain kehitysvammaisia. Nyt sitä on todistettu uudelleen ja uudelleen yli 3 vuotta.
Seurauksena vain se että totuuskin tänä päivänä bannissa!
Onneksi on vaalit ja muistakaa äänestää SKE:tä. siellä on tulossa tosi paljon hyviä ehdokkaita.
Itsekin tekisi mieli asettua ehdokkaaksi, mutta…

Ilpo Paajanen

Ihan oikein että sait bannit.

Valtsu

Kehitysvammaisissa, kuten lapsissakin, on vilpittömyyttä, ennakkoluulottomuutta ja iloisuutta, jotka aikuisilta monesti puuttuvat. Heidän rinnastamisestaan perseileviin persestanilaisiin olisi todellakin joutanut panna pidemmän bannin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Puuro oli pahaa, ei kelpaa koirille.

JuhoL

Kehitysmaalaisille muslimimiehille on lapsesta saakka taottu päähän, että vääräuskoiset ovat alhaisempia sekä arvottomia ja islaminuskossa on jumalan antama lupa raiskata kaapattuja vääräuskoisia naisia. Tämä ei voi olla vaikuttamatta heidän käytökseen ”vääräuskoisten maassa”.
Intiassa on totuttu vuosisatojen aikana siihen, että muslimit yrittävät käyttää hinduja hyväkseen sekä talloa alleen, ja hindujen menettelytapa on kostaa jokainen teko, sillä muutoin tilanne riistäytyy täysin hallinnasta. Eurooppalaisilla ei ole vieltä todellista ymmärrystä siitä mihin ollaan ajautumassa.

Pessimisti

Tärkeä pointti. Täytyy muistaa, että jokainen muslimi vihaa ja halveksii vääräuskoisia, siis meitä, joskin se ovelasti pyritään peittämään kunnes on aika toimia. Lampaasta tulee tiikeri, kuten koraani opettaa. Siinä vaiheessa ne ovat kuin yhtä puuta. Ei ole mitään maltillisia tai äärimuslimeja on vain muslimeja.

Pena

Taas samat kuluneet fraasit tässäkin, kuten vaikka turunkin terrori iskussa ja muissakin. Kuten ”tämä tapauksesta tiedetään”…jopo sale ja tämä idiootti kakkanen jauhamassa taas täyttä p*skaa kuten yleensäkin, eikä mikään muutu. Kyllä tämä lopputulos oli fiksuimmilla jo tiedossa etukäteen. En ole siis yllättynyt.

Viha in Vihannes

Kotouttaminen olisi pitänyt tehdä Afganistaniin – ei Suomeen!

Pirjo Riitta

Kyllä suuri osa afgaistanilaisista tulee tänne tekemään pahaa. Se on nyt nähty ja kuultu. Ei hyvää sanottavaa heistä, valitettavasti. Takaisin sinne mistä tulleetkin.

Suomi Finland

Kertakaikkisen surkuhupaisaa olisi, jos esikotokehitysmaalaisia olisi näiden raiskaajakehitysmaalaisten joukossa. Tyttöjen kannalta asia on tietenkin tragedia, mutta tämä osoittaa kuinka kerta kaikkisen arvostelukyvyttömiä ovat ihmiset, jotka tuollaisia esikotopelleilyjä järjestävät.
Ja mehän emme tiedä mitään siitä, onko se seksi ollut tytöillä mielessä millään tavalla, vaan seksi on saattanut olla seuraus siitä, että ’velkasuhde’ on syntynyt, kun tytöille on ensin tarjottu jotain. Ja ei ole poissuljettua sekään, että jatko on seurannut uhkailun tai muun painostuksen avulla.
Tuntemattomat miehet pitää pitää hyvin kaukana lapsista ja oikeastaan kantiksista yleensäkin. Kaikki eivät ole pelkästään raiskausten perään, vaan osa haluaa harrastaa myös kirurgiaa.

Anonymous

Esikodon facessa on niin paljon kuvia lapsista näiden aikuisten tulijoiden kanssa, että taatusti löytyy tekijä jos toinen. Kerääpä talteen ennenkuin häviävät

Karri Nyman

Ikäviä ajattelevalle ihmiselle voisi jopa noista mieleen ajatutus, että näillä suomalaisillakin voi olla kiinnostusta pikku lapsiin.
Ihan vain teoria.

Aappa

Tulee mieleen dokumentti Intiassa tapahtuneesta joukkoraiskauksesta, jossa nuori nainen raiskattiin (ja tapettiin) brutaalisti. Tekijät saivat lopulta kuolemantuomion, mutta eivät missään vaiheessa ymmärtäneet tai kokeneet tehneensä mitään väärää.

tämmöstä_tämä_on

Intian joukkoraiskaus pääsi oikein uutisiin Suomessa.Mutta Jällivaarassa Ruotsissa nuin lähellä tapahtunut joukkoraiskaus lokakuussa 2018 ei ylittänyt uutiskynnystä Suomessa,miksikähän??? Olikohan liian lähellä ja suomalaiset oli hiljaa asiasta. Kuusi kehitysmaalaista miestä raiskasi 14 vuotiaan tytön,joka joutui sairaalahoitoon Luleån sairaalaan henkisten ja fyysisten vammojen vuoksi.
Mutta miksi piti tuoki salata suomalaisilta,Jos näistä reilusti kerrottais mediassa,se ehkä panis muutaman raiskarin miettimään kannattaako.

Pelle Svanslös

Kuvassa näkyvä rummunpaukuttaja on nimeltään Yosefi Shiraga. Hänellä on varhaisteinien ja teinien suosima TikTok-somesovellus käytössään (saalistaja). Onko PT-medialla todisteita esittää että Yosefi Shiraga on ollut kotoutuskäynnilä koulussa ? Mikäli on ollut niin useiden henkilöiden Oulussa tulee saada välittömästi potkut.

Pelle Svanslös

Päiväkotivierailuja (niin karmea kuin ajatus onkin) tärkeämpää olisi löytää ”savuava ase” kouluvierailuista. Ovatko Oulun suvakit tutustuttaneet raiskaajat varhaisteineihin ?
Tuo rummuttelu kuva voi periaatteessa olla mistä tahansa hassunhauskasta verorahoilla järjestetystä monikulttuuri-on-ihanaa tapahtumasta. Vaikka koulussa mutta kontekstista se ei selviä.
Hyvää työtä kuitenkin!

rocky

Joku poliisisetä varoitteli iltapäivälehdessä tietyistä somesivustoista joista kontaktit ovat saaneet alkunsa.Eli ilmeisesti some on syyllinen näihin raiskauksiin kun ei näistä persian kerubeista varoittanut yhtään.Poliisisedän mielestä ilmeisesti ilman somea nämä pikku kerubit eivät muutoin olisi joutuneet tilaan jossa seksuaalinen hätätilanne paisuu hallitsemattomiin mittoihin.

Anonymous

Pieleen on menty maahanmuuttopolitiikassa, ei kotouttamisessa. Jos 20-30v aikuiselle joudutaan erikseen antamaan opetusta, että alaikäistä lasta tai ylipäätään ketään ei raiskata, niin vahinko on tapahtunut jo kauan aikaisemmin, eikä sitä mikään kotouttamiskoulutus muuta.

-Beowolf-

^ Hyvä kiteytys – juuri näin !!
+ 100 p.

ilman-te4atteria

Näin se on asia todellisuudessa, jos siitä jätetään kokonaan teatteri pois.

Anonymous

tietääköhän pikkutyttöjen vanhemmat että suvakkihoitajat vievät”karvakäsiä”päiväkoteihin pitämään pikkutyttöjä sylissään,onko siitä mennyt tieto vanhemmille että näin toimitaan

Luca

Tuo, että päiväkoteihin ja kouluihin viedään kehitysmaalaisia tutustumaan pikkutyttöihin sekä verkostoitumaan heidän kanssaan on kyllä erittäin pelottavaa. Mikäli opettajat/päiväkotien hoitajat eivät ilmoita näistä vierailuista vanhenmille saattaa se jopa täyttää rikoksen tunnusmerkit. Itse pienen tytön isänä en päästäisi lastani kouluun/päiväkotiin noina vierailupäivinä.
Ja mitä kotouttamiseen tulee niin mielestäni kotouttamisesta vastuussa olevat tulisi kaivaa esiin laittaa heidät samoihin syyteisiin, joihin heidän kotiutettavansa ovat syyllistyneet. Näin he olisivat vastuussa siitä, että kotiutus onnistuu.

Valtuutettu Lokalla pisto sydämessä

Miksei ole ponnekkaammin taistellut?

VVIRHE

Mites ihmeessä moinen matusakki saa kuukausikaupalla rauhassa touhuta alaikästen tyttöjen kanssa? Miksei kukaan ole tehnyt ilmoitusta poliisille? Miksei sossu ole ottanut vanhempiin yhteyttä?

Äitee tääl on mataloo

Oulun polliisilla on kiljuva resurssipula. Ehtivät hädin tuskin tutkia kylttirikoksia ”Opetelkaa uimaan”, ”Scania täräyttää vain kerran mutta rasismin jäljet ovat ikuiset”. Eli resurssit riittävät vai kaikkein törkeimpiin rikoksiin, mutta niissä sitten toimitaankin ripeästi ja tehokkaasti.

Anonymous

joo,ihmetyttää ettei lastensuojelu ole puuttunut asiaan vaikka vielä tiedetään näiden matujen tavat,lastensuojelu voisikin kertoa miksei ole kertonut vanhemmille tästä vaan ollut hiljaa asiasta.

Tuomiopäivä

Niin että sisäministerin suunnitelma jossa turvapaikanhakijat ryhmänussisivat päiväkotilapsia ja myöhemmin menisivät 5-6 vuotiaitten lasten kanssa naimisiin ei ihan mennytkään suunnitelmiensa mukaan? Muslimit ymmärsivät väärin ja päättivät sitten joukolla ottaa pari VARTTUNEEMPAA joilla jo orastavat tissit sekä römpsäuntuvaakin. POJAT ON POIKIA! Kyllä minäkin muistan kun me 20 nelikymppistä jätkää metsästysporukassa nussittiin naapuritalon kymmenvuotiaita tyttöjä kimpassa, ja kaikki tykkäs! Oi niitä aikoja! Muistan ku leidit onnesta itkivät. En ymmärrä miksi rasistit tekevät tästä luonnollisesta miehen ja lapsen rakkaudesta jotain laitonta ja likaista! …saatana.. MIKSI nuo sossueläimet saavat enää elää?

Catilina

”Hankkeen päätoteuttajana toimii Oulun Diakonissalaitoksen säätiö ja osatoteuttajina Vuolle Setlementti ry, Metsähallituksen luontopalvelut sekä Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy. Hankkeen toiminta-alueena ovat Oulu, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Kuusamo.
Hankkeen toteutusaika on 1.5.2016 – 30.4.2018.
Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto sekä hankkeeseen osallistuvat kunnat.”
Metsähallitus???

Timo

Jos edelläoleva väite pitää paikkansa, on Oulussa laaja pedofiiliaa suosiva joukko. Missään tapauksessa tämä esikotohanke ei ole mitenkään järkevä. Maahanmuuttajat eivät kuulu millään tavalla päiväkotilasten ja koululaisten joukkoon. Suomen hallituksen ja oikeusministerin pitää todellisesti puuttua tällaiseen härskiin toimintaan. Jotenkin olisi jonkin lakipykälän mukaan nämä hankkeen jäsenet vastuuseen kehottamisesta rikolliseen toimintaan.

fatwantarkistaja

Esikodolla siis P-Korealainen keskusradio. Kiinni sitä ei saa, mutta yöksi voi vähän hiljentää. Koko ajan hoetaan: ”raiskaa pedofiili, raiskaa, profeettakin oli pedofiili, raiskaa ***tananpalvoja, siitä saat palkkion, raiskaa lapsia, he ovat sen ansainneet, raiskaa…”
Tuolla aivopesulla viattomat lapset ja naiset sitten sekoavat ja alkavat raiskaamaan. Helvetillinen lauma asiantuntijoita vaaditaan toteamaan, että ei ollutkaan oikeanlaista kotoutusta raiskaamaan pakottaminen. Ketään syyllistä ei saada vastuuseen ja pakolaisvauvat joutuvat syntipukeiksi. Meneeköhän kotoutus jatkossakaan aivan oikein? Vahva veikkaus on, että esikotouttaminen saa yhä sairaampia käänteitä mm Esikodon toimesta. Sääliksi käy ihania kultamulkkujamme, kotoutuksen turmelemia suloisia palleroita. Ah, kuka suojelisi heitä?

T

Sitä minä en kykene ymmärtämään että miksi h*****tissä Esikoto haluaa parittaa näitä ”pakolaisia” lapsille. Jos on aivan pakko keksiä jotain puuhaa niin miksi jokin tennis-ilta tai muu riitä.

Minä

Auttavat lapsia kasvamaan hyviksi suvakeiksi alistamalla lapset oikeauskoisten tapoihin.

Anonymous

poliisi voisi tutkia tämän karvakäsien lapsiinkotoutumis hankkeen

huugo

Mitkä tahot ovat jo vuosia aktiivisesti vieneet karvaperse miehiä päiväkotehin, ala-aste, ylä-aste ikäisten lasten seuraan ”tutustumaan” Tämä on ollut tiedossa jo vuosia ja myös varoiteltu tästä sairaasta tavasta. Varoitukset ovat vaiennettu rasismi ja natsi kohinaan. Koulujen rehtorit ja päiväkoti johtajat ovat tienneet ja hyväksyneet tämän, miksi. Nyt kannataisi laajentaa tutkintaa ja saada vastuuseen näiden pedofiili myönteisten tahojen toimintaan. En usko että näin koulutetut ihmiset ovat taas niin sinisilmäisä kun tiedetään mm. muslimikultuureista tulleiden ”mieltymykset” pikku lapsiin ja nuoriin. Naamakirja on täynnä kuvia missä aikuinen lähi-itäläinen muslimimies pitää lapsia sylissään kieli pitkällä ja ei tarvitse edes käyttää likaista mielikuvitusta mitä näillä päällimäisenä pyörii mielessä, kuva kertoo kaiken. Ja tämä kaikki äidin hyväksyessä tämän. Ovat yleensä aktiivisia rajat auki porukkaa. Miksi lastensuojelu on ollut hiiren hiljaa, myös kurttila. On tainnut pelätä työpaikkansa puolesta rasimi leiman pelossa tai sitten on myötämielinen jostain syystä tämän ”tapaisten” tapausten edessä. Ruotsin tauti levisi nopeasti myös Suomeen, siellähän tämä on arkipäivää ja avoimempaa. Myös lasten hyväksikäytöt karvaranteiden toimesta ovat arkipäivää tapauksissa missä aikuinen arabi on otettu kotiruokintaan. Nämä kotiarabit ovat tosin joissan tapauksissa Ruotsissa luokiteltu väärän iän takia ”karvalapsiksi” Nyt viranomaisten pitää ottaa kova kanta näihin ja pitäisin huostaanottoa räikeimmissä tapauksissa lapsen kannalta erittäin hyvänä.

Esi Nahka ja hänen kaverinsa

Esikoto ry oli siis itseasiassa Esileikki ry.

luonnonlaki

Miten debiileistä saa insinöörin, ei mitenkään.

tired

Mulla alkaa voimat loppua. Tätä hommaa on nyt seurattu taukoamatta monta vuotta ja on tiedetty, että näin tulee käymään. Silti meidän maanpetturipäättäjät tekevät tämän meidän lapsillemme. Kiitos Paavo, että jatkat arvokasta työtä. Ihmettelen miten suomalaiset vieläkin jaksavat sietää tätä eivätkä nouse matuja ja päättäjiä vastaan. Olen aika varma, että kohta moni menettää malttinsa ja jotain tapahtuu. Ei tämä voi enään jatkua.

imaami

PAAVO, oikeastikko..?!?
Entä jos tyttö tai tytöt ovat vapaaehtoisesti lähteneet miesten mukaan vaikkapa oluen ja tupakan perässä. Koska seksuaaliset teot ovat jatkuneet pitkään niin tämä on hyvin mahdollista. Tyttöä ei välttämättä ole raiskattu siinä mielessä kuin raiskaus yleensä käsitetään, eli tekijät esim. väkivallan uhalla tai painostamalla raiskaavat uhrinsa
10-vuotias !!!
No ei.
Mahdollisesti kyseessä on YH-äiti joka on tavannut ihkun karvamatun joka on laittanut lapsen elukoitten mukaan ja viihdyttänyt äippää sillä välillä.
MUTTA ei tuonikäisen SYYKSI voi laittaa mitään vaan syy on aina aikuisten. Nyt olet tekemässä lapsesta jotenkin osasyyllistä ja leiomaamassa päiteiden käyttäjäksi vailla mitään todistetta. Vastenmielistä, todella vastenmielinen ajatusmaailma paavo sulla!

JANKUTUSUUVUTUS

Jokainen tietää että pedofiilit groomaavat uhrejaan, ihan niinkuin itämaanihmeet aina ovat tehneet naisia/tyttöjä kohtaan, esim. turisteja. Minunkin vaaleanpunainen, ylipainoinen ja rumanpuoleinen tuttuni samannäkösen tyttärensä kanssa olivat miesten jatkuvan groomingpommituksen alla ollessaan Turkissa.
Se on ikivanhaa musukulttuuriin kuuluvaa jankutus-uuvutusta joka tehoaa niihin joilla on heikko itsetunto.

Anonymous

Näitä huijareita on aivan turha edes yrittää tai alkaa kotouttamaan. Ainoa järkevä ratkaisu on ettei näitä päästetä maahan ollenkaan.

Kaikenlaisia idiootteja niitä äänestetäänkin

Mykkä nyt vaan pitäis sen typerän suunsa kiinni.

Anonymous

koskahan esikoto vie karvakädet kotoutuskäynneille vanhankoteihin ettei syytetä ikärasismista,täytyyhän mummojen kans saada osansa..

qw

Kyllähän ne noissakin ovat muistaakseni käyneet. Siinä saa kätevästi luotua luottamusta vanhuksiin, jotta voidaan viedä niiden maksukortit, rahat ja saada vielä nimi testamenttiinkin.

Noniin

”Kaiken lisäksi, jos uhri on tupakan ja viinan voimalla levittänyt ikäänkuin vapaaehtoisesti jalkojaan, niin miesten mielestä he ovat väärin perustein vangittuja.”.
Kuten varmaankin myös Turun hovioikeuden mielestä.

kanander

Ruotsin ja Suomen sossut ja opet ovat hyväuskoisia tomppeleita, jotka musujen koulukäynneillä ja vaitiolollaan suojelevat potentiaalisia ja todellisia raiskaajia.
Muslmit ovat lyhytjännitteisiä hetken ”lapsia”. Himo iskee ja pimppiä otetaan heti vaikka väkisin. Suuttumiskynnys on matala. Noita raiskuri-laiskureita pitäisi muka kunnioittaa tai tulee veitsi kurkulle.

Ei 200m lähemmäksi

Karvakourakäyrämunat täytyy saada kokonaan pois lasten lähettyviltä. Lasten ja alaikäisten raiskauksia on vaikka kuinka paljon jos lasketaan Ruotsin ja Suomen tapaukset yhteen. Kuka tekisi tilaston?

randomikaveri

Saa nähä koska suvaitsevaisto alkaa järjestämään myös kantispedareille deittireissuja päiväkoteihin ja kouluihin.

Suomi Finland

No nyt on valtiojohto viimeinkin reagoinut lapsiraiskausliigaan.
Reagointi on tällä kertaa näkyvä, joten nyt kansalle tullee laajemmalti vihdoin selväksi se, millaista väkeä tänne lompsii sotaa, vainoa ja kidutusta pakoon. Ehkeivät kaikki tulijat ole tällä tavoin pahoja, mutta näitä paskakasoja tulee kuitenkin aivan liikaa, jos kuka tahansa voi hakea turvapaikkaa.
Jos Paavolla on käytössä siten statistiikkaa keräävää softaa, niin siitä varmasti näkee, jos kävijämäärä taas hieman lisääntyy. Julkisuus varmasti voi tuoda paljon lisää lukijoita.
Valtiojohto reagoi. Joo. Mutta: muualla Euroopassa on ollut jo pilvin pimein esimerkkejä siitä, että lapset ovat vaarassa näiden idänihmeiden vaeltaessa sisään. Tässä siis toistuu se tyypillinen kuvio, että asiat ovat kyllä hyvin tiedossa, mutta aina pitää uhrata jokunen uhri, jotta lähdetään asiaan puuttumaan. Tämä toimii ihan samalla tavalla liikenteessäkin. Vaarallinen tieosuus saa paikalliset kansalaiset vaatimaan parempaa ratkaisua, mutta mitään ei tietenkään tapahdu. Sitten rekka ajaa lapsen päälle, niin kyllähän nuo paskapäiset päättäjät sitten voivottelevat ja tiekin alkaa parantua.
Rotherhamin esimerkki siitä, millaisia täydellisiä kusipäitä tulijoiden joukossa on ei ole voinut jäädä valtiojohdoltamme huomaamatta. He ovat silti antaneet kaiken tapahtua. He tarvitsevat uhrin ja siitä heitä ei voi kiittää, vaan heidät pitää korvata. Joka jätkä, jotka nyt itkevät tuolla ansaitsevat tulla kansan syrjäyttämiksi. He ovat tienneet, mutta eivät ole tehneet mitään.
Itä-Eurooppaa arvostellaan rasismista varmasti edelleen, vaikka itä-eurooppalaiset johtajat ovat valinneet kukin oman kansan epämääräisten tulijoiden sijaan. Vuodet vierivät ja saamme nähdä, kuinka itä-eurooppalaiset saavat elää rauhassa ja kuinka turvallisuustilanne vain heikkenee matuja vastaanottavissa maissa.

Suomi Finland

Arvelinkin, että Rasmuksessa itketään ulkomaalaistaustaisuuden tuomista esiin tässä tutkinnassa. He eivät vain suostu ymmärtämään, että heidän puolustamissaan kansanryhmissä on paljon suurempi osa sellaisia ihmisiä, jotka on kasvatettu tai jätetty kasvattamatta täysin erilaisessa kulttuurissa kuin omamme.
Uhrit eivät heitä kiinnosta. Heille kehitysmaalaiset ovat pyhiä lehmiä.
Jos suomalainen 18- vuotias sanoisi kavereilleen, että aletaan groomaamaan seiskaluokkalaisia pikkutyttöjä, niin kuinkahan groomausjengin muodostamiselle kävisi?
Täytyy muistaa, että suomalaisia poikia on ikäluokassa 18 – 30 vuotta huomattavasti enemmän kuin noita ulkomailta tulleita. Silti juuri ulkomaalaisten tekemiä rikoksia on erityisen paljon.
Varmasti Rasmuksessa itketään sitten erityisen vuolaita kyyneleitä, kun näitä raiskauksiin syyllistyneitä joskus tulevaisuudessa karkoitetaan.

Suomi Finland

Luin Uuninpankkopojan kirjoituksen.
Hän jättää siinä täysin huomioimatta tiettyjä oleellisia asioita, jotka hänen täytyy kohtuullisen älykkäänä miehenä tajuta.
Moittiessaan perussuomalaisia ratsastamisesta tässä ulkomaalaistapauksessa siinä, että perussuomalaiset eivät reagoi kotoperäisiin raiskauksiin, jää täysin unholaan se, että kyllä perussuomalaiset hyvin tietävät että suomalaisetkin raiskaavat. Pointti on kuitenkin se, että vaikka tiettyjen suomalaisten toiminta tässä yhteydessä olisi kuinka törkeää hyvänsä, se ei tarkoita sitä, että ulkomaalaisia raiskaajanalkuja pitäisi ottaa täydentämään raiskaajakiintiöt täpötäyteen.
Supisuomalaiset raiskaajat ovat ongelma ja sen täytyy yhteiskunnan hoitaa. Mutta uhrit joutuvat uhriksi joka tapauksessa. Lainsäädäntömme mahdollistaa vaikka minkälaisten pipipäitten vapaan pörräämisen normaalien kansalaisten keskuudessa.
Tuntemattomien miesten syyttömyysolettama on törkeää toimintaa oman maan kansalaisia kohtaan. Kaikki tuntemattomien miesten uhrit ovat täysin tarpeettomia ja kohtuuttomia uhreja.
Ensin pitää varmistaa, että tuntematon tunnetaan. Vasta sitten hän on tunnettu ja siten vapaa toimimaan yhteiskunnassa.

Johan

Näin Ruotsissa: Koska raiskaajista tuli uhreja?
https://petterssonsblogg.se/2018/12/05/nar-blev-valdtaktsman-offer/
Joakim Lamotte video (SVT, sosiaaliviranomaiset ja poliisi uhriuttaa rikolliset):
https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/vb.713993068695287/1687570331337551/?type=2&theater

Ilmari

Katsokaa Areenasta uutiset! Matti Rönkä panee sisäministeri Mykkäsen todella lujille. Rönkä korostaa avoimesti tekijöiden ulkomaalaistaustaa. Mykkänen kiemurtelee eikä kehtaa sanoa että kyse on yksittäistapauksista. Tällaista ei ole Ylessä koskaan tapahtunut! Kukaan suvakki ei ole ilmestynyt tekoja vähättelemään. Kukaan ei enää kehtaa tai uskalla.
Ajatelkaa jos poliisi olisi vain vuosi sitten kehottanut lapsia varomaan mamumiehiä. Se ei olisi ollut mahdollista. Toivon ja uskon, että käänne alkaa tapahtua siinä mielessä että suomalaiset eivät enää niele kaikkea sontaa. Uutisissa kerrottiin jopa että kaksi bussikaappaajaa ovat ilmeisesti laittomasti maassa olevia.

huugo

Mikäs rönkään on mennyt, tosin huokaili syvään kertoessaan matujen rikoksista.mykkänen on valkopesevä niljake.

Salme Kämäräinen

Muutaman vuoden maassamme olleille annettu Suomen kansalaisuus! Näinhän sanottiin, että nämä raiskaajat ovat tulleet 2015 jälkeen. Jos tosiasiassa päiväkotivierailuja on tehty, pitäisi vierailuiden järjestäjät asettaa syytteeseen. Kuka tietää mitä rikoksia nämä miehet ovat lähtömaissaan tehneet ja mikä on heidän oikea nimi. Kun rikokset on selvitetty, kansalaisuus pois ja tietenkin maasta lähtö. Pedofiilit eivät parane vankilassa. Nimim. isomummo idästä

Anonymous

Mykkänen ei tosiaan ole pätevä mihinkään hommaan. Meni jopa allekirjoittamaan GCM sopimuksen jolla tuhotaan viimeisetkin rippeet suomen itsenäisestä päätöksenteosta. Suorastaan maanpetoksellista toimintaa.

Anonymous

Mykkänen on maanpetturi mennessään allekirjoittamaan GCM sopimuksen jolla tuhotaan viimeisetkin suomen itsenäisen päätöksenteon mahdollisuudet.