1999 syntynyt uussuomalainen vangittiin useista lapsen törkeistä seksuaalisista hyväksikäytöistä

Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta törkeästä raiskauksesta ja kiristyksestä vuonna 1999 syntyneen Farhan Suleimanin.

Törkeät lapsen seksuaaliset hyväksikäytöt ovat tapahtuneet maaliskuusta marraskuun loppupuolelle, raiskauksissa tapahtuma-ajaksi ilmoitetaan kuluvan vuoden maaliskuu ja toukokuu. Kiristys on tapahtunut syksyn aikana.

Asia on kaikilta muilta osin vielä salainen. Emme tiedä ovatko teot kohdistuneet yhteen ja samaan henkilöön vai onko kyseessä useampi asianomistaja.

Ulkomaalaisten tekemiä raiskauksia on kuluvan syksyn aikana tullut esille useita. Voidaan puhua jo jonkinlaisesta epidemiasta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “1999 syntynyt uussuomalainen vangittiin useista lapsen törkeistä seksuaalisista hyväksikäytöistä

 1. Sipilän vieraat jatkavat vaan rötöstelyään. Milloin hän ottaa vastuun vieraistaan ?

  92
  1. Nooh`Sipilän ja Sipilän ?

   ” Meillä on unelma” tervetuliaisjuhlia turuilla ja toreilla oli kyllä ihan muut järjestelemässä muslimeille 2015 kun Sipilä.
   Siinä kunnostautui koko vihervasemmisto ,niin että käsienpesu on ihan turhaa,täysjärkisille se ei mnene läpi.
   .
   Mitenkään Sipilänkään toimia asiassa ei voi ylistää. lupasi talonsa maahantunkeutujille käyttöön,se meni kyllä totaalisesti poliittisen kokemattomuuden piikkiin.Pääminisateri ei saa tuomosia möläytellä,se on selvää.
   Nyt on sitte tilanne se,että pimeällä ei enää passaa liikkua ainakaan yksin. linja-auton kuljettatki on kohta suojattava petoniporsaiden taakse suojaan.

   48
 2. Tehkäämme kaikki joukolla sormillamme sydänmerkkejä. Älkäämme kyynistykö. Rakkaus voittaa. Me tarvitaan uusia GEENEJÄ! Kuka meiltä muka vanhoina pyyhkii pyllyt jos emme saa uusia GEENEJÄ?!

  32
  16
  1. olemme suomessa pyyhkineet perseemme omalla porukalla ennenkin, älä nyt usko että islaminuskoisten geenit pyyhkisivät takalistoamme. emme tarvitse uusia geenejä, on todistetusti näyttöä että me fennoscandinaavit olemme omaa geeniä ja vahvoja…

   67
   1. Etkö tiedä, että huumori, äly ja sarkasmi kiellettin jo ajat sitten. Karvahatut kielsivät

    10
 3. Jos ottaa kotieläimen eikä opeta sitä tavoille, niin se paskantaa aina lattialle.

  63
 4. Ihan normaalia islamia. Ei tässä ole mitään ongelmaa. Kaikki ei-musliminaiset/tytöt ovat HUORIA. Hyvin yksinkertaista. Tässä on islamofobiaa, laitonta muslimivainoa menossa. Muslimi on aina uhri, muslimi on aina viaton. Ettekö jo ymmärrä??? Te olette HUORIA ja muslimit ovat teitä arvokkaampia!!! Muslimit NAURAA Suomalaisille, Suomalaiset ovat muslimien ORJIA. Munattomat Suomalaiset miehet ovat arvottomia vässyköitä jotka käyvät töissä maksaakseen muslimien elämiset. Sulatelkaapa totuutta vähän aikaa..

  71
 5. Sipilä sano tätä pahuudeksi, voi vittu miten umpisokea pääminsteri voi olla. Tämä on sitä puhtainta islamia ja islamilaista tapaa nussia ja käyttää alaikäisä lapsia sairaiden mielihalujen tyydyttämiseen. En itse ullattunut ja tapauksi tulee takuulla lisää.Mitähän ne matujen linja-auto iskut sitten ovat, yksittäsitapauksia varmaan. Tosin niitä oli kaksi.
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005922071.html

  69
 6. Täytyykö syksyllä keppåstella ikään kuin varastoon? Ennen kuin talven tullen on liian kylmä vaania puskissa… Milloin ns. johtavat poliitikot pahastuvat moisesta ilmiöstä? Talvikin on kohta rasismia…

  40
 7. Näistä nyt vaan ilmoitellaan herkemmin ja olihan ylelläkin joku asiantuntija tekemässä selväksi että kyllähän suomalaisetkin.

  30
 8. Kun ei totuutta voi myöntää, niin ”asiantuntijoita” vaan kehiin jotka sanoo että suomalaiset raiskaa 100 kertaa enemmän ne vaan tapahtuu tuttujen kesken eikä niistä ilmoiteta.

  21
 9. Nyt on taas idiootit juha sipilä ja sauli niinistö tuominneet teot, orpokin jopa järkyttynyt. Jotain muutakin pitäisi alkaa tekemään, eikä puhua pelkkää p*skaa taas. Kukahan näitä alunperin tänne muuten halusi.

  36
 10. Nämä joulukuun alussa julkisuuteen tulleet maahantunkeutujien raskaat rikokset muuttavat kansalaisten mielipiteitä puoluekannatuksenkin osalta: Oulun raiskaukset, Vantaan Prisman puukotus, tämä Helsingin raiskaus ja kaksi terroristisessa tarkoituksessa tehtyä bussien tietä suistamisyritystä. Jo YLEkin nosti tekijöiden taustan esille klo 20.30 uutisissa: turvapaikkahylyn saaneet yrittivät bussiturmia.

  31
 11. ylekin rupee tiedottamaan näistä raiskauksista pakon edessä,jollei esim.pt-media ja j.lokka/ t.wiik näistä kertoisi yle. vaan jatkaisi samaa valehtelua mitä se tehnyt mm.näistä raiskauksista.

  37
 12. Tämän viikon aikana IS, IL ja jopa YLE on alkanut kirjoittaa näistä kepposista ihan toiseen sävyyn. Mistähän lienee kyse. IS jopa seurasi tuota Oulun tapausta ihan reaaliajassa.

  12

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.