Mitä kertoa lapsille kolmansien maiden miehistä?

revolution-14913_960_720.jpg

Jokaisen aikuisen vastuu on kertoa lapsilleen, että kaikki kolmansista maista tulleet miehet ovat potentiaalisia ahdistelijoita. Ei siksi, että asiaa tekee mieli yleistää vaan siksi, että kolmansissa maissa arvot ovat niin radikaalisti erilaisia kuin länsimaissa.

Niissä maissa, joista Eurooppaan tullaan ”pakolaisina” naisten ja tyttölasten olot ovat kauhistuttavia. Tyttölapsi on koiraakin alempiarvoinen toimija. Vanhemmat myyvät tyttölapsensa usein jo hyvin nuorena avioliittoon. Koulutus tai työssäkäynti ei tule kysymykseenkään. Naiset säkitetään.

Ero länsimaihin on valtava. Tulija voi päällisin puolin vaikuttaa ”kotoutuneelta” mieheltä, mutta tosiasiassa siellä mielen pohjukassa kannetaan niitä samoja arvoja kuin kotimaassaankin.

Jokaisen vanhemman tulisi opettaa lapsilleen joitakin yksinkertaisia perusasioita:

 1. Älä ikinä ota kontaktia turvapaikanhakijamiehiin äläkä vastaa heidän yhteydenottoihin. Jos tällainen mies yrittää Facebookin tms kautta kontaktia yksityisviestein tai muulla tavalla niin viesteihin ei pidä vastata millään tavalla. Viestien lähettäjä pitää estää samantien.
 2. Jos kaupungilla tai yleisellä paikalla tulija yrittää ottaa kontaktia älä vastaa mitenkään tällaisiin keskustelunavauksiin. Älä katso miestä silmiin äläkä hymyile vaan pyri poistumaan paikalta. Jos tilanne menee pelottavaksi voit pyytää apua suomalaisilta miehiltä ja kertoa, että et pääse eroon sotapakolaisesta. Turvapaikanhakijat ovat ovelia saalistajia ja saattavat käyttää esim avunpyyntöä tekosyynä keskustelunavaukseen. Pidä mielessä, että he eivät tarvitse pikkutyttöjen apua.
 3. Jos sotapakolainen yrittää vaikapa bussissa katsekontaktia älä vastaa katseella. Laita kuulokkeet korville ja ole huomaamatta miestä.
 4. Jos turvapaikanhakija liimautuu kiinni, kannatta pyytää ulkopuolisten apua. Kolmansista maista tulleille miehille ei kannata nuoren naisen sanoa suoraan, että painuu vittuun. Tämä loukkaa kunniakulttuurista tullutta miestä niin paljon, että hän saattaa pahoinpidellä tytön vaikka julkisella paikalla.

Nuorten tyttöjen on äärimmäisen tärkeää tiedostaa asia. Kolmansista maista tulleet miehet näkevät eurooppalaiset pikkutytöt huorina, koska nämä saavat liikkua vapaasti ja ilman huivia.

Perusasiat ovat siis yksinkertaisia: Älä vastaa turvapaikanhakijoiden yhteydenottoihin äläkä katso heitä silmiin äläkä missään nimessä hymyile heille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Mitä kertoa lapsille kolmansien maiden miehistä?

 1. tässä unohtui se kuuluisa stop merkin näyttö kädellä ja avainten helistys, näinhän pieni aika sitten opetettiin..etteivät viranomaiset edes häpeä..uskomatonta sceidaa on tullut tuutin täydeltä…

  77
  1. Meidän viranomaiset ja YLEt sun muut Sanomat ovat niin sekaisin mieleltään etteivät tajua edes hävetä.

   56
 2. Vielä tuosta Uuninpankkopojan kirjoituksesta.

  Hän pitää törkeänä kansanryhmän leimaamista yksittäisten tekijöiden tekojen perusteella.

  Mutta: ovatko tulijat oikeasti kansanryhmiensä keskimääräisiä edustajia? Voisiko mukana tulla paljon sellaisia miehiä, joilla maa polttelee jalkojen alla jo muutenkin?

  56
  1. Juuri näin. Kaikesta huolimatta on vaikea uskoa, että edes Irakissa tai Afganistanissa näin suuri osuus väestöstä olisi esim. lastenraiskaajia vaan epäilen, että em. maat ovat jotenkin dumpanneet rikollisensa ja mt-ongelmaisimman roskasakkinsa kilometritehtaalle – kohti höyryäviä lihapatoja.

   Mahdollisesti seuraavilla saatesanoilla: ”jos tulet takaisin, tapamme sinut”. Ja samalla siis antaen heille tekosyyn riitauttaa karkoituspäätöksensä vedoten kuolemanvaaraan.

   RAJAT KIINNI!

   56
   1. Ei tätä tarvitse epäillä, tämä tiedetään: Irakissa tyhjennettiin vankiloita ja tuhansille ja tuhansille tyypeille ilmoitettiin, että tuollapäin on raja, mars mars jos henki on kallis. Siksi tätä porukkaa ei haluta takaisinkaan kun siitä kerran on eroon päästy.

    10
  2. Jos yliedustus raiskausrikoksissa on 1700 %, niin saa aika saatanan tyhmä olla, jos asiaa ei mitenkään huomioi. Vähän niin kuin elämässä muutenkin. Jos raveissa arvioit hevosen A ja B omaavan yhtä hyvät voittomahdollisuudet, mutta toisella on 17-kertainen kerroin, niin ei pitäisi olla epäselvää, kumpaa pelata.

   38
   1. a-studiossa mykkänen oli siis saatanan tyhmä, ja ns.”asiantuntija”,oli taas sellaista lööperiä että verenpaine nousi huippuunsa.prkl.

    32
 3. Oikein hyvät neuvot koottuna pt-medialta! Erittäin hyvä huomio on tuo avun pyytäminen. En ole pikkutyttö enää, mutta minulta on myös monta kertaa yritetty pyytää apua kehitysmaalaisten taholta. Olen tuolloin ollut niin kuin en olisi kuullut mitään ja kävelen ohi. Täällä sivustolla mainitut kaksoisstandardit pitää olla. Avunpyyntö on tosi ovela ja ilkeä konsti kehitysmaalaisilta, koska suomalaisena on tottunut automaattisesti auttamaan eikä välttämättä tule mieleenkään, että avunpyytäjällä on pahat mielessä. Hereillä pitää näitten suhteen olla eikä mennä vanhalla automaattiohjauksella.

  73
 4. Nuo neuvot pitäisi opettaa kaikissa päiväkodeissa ja kouluissa lapsille. Vieläpä muutaman kertauksen kera.

  Olen täysin vakuuttunut, että nyt kaikissa kouluissa suojellaan lapsia ja kerrotaan uhasta.

  48
  1. ei taida enään olla päiväkoteja ja kouluja joihinka suvakit vievät näitä karvakäsiä tutustumaan lapsiin ja vielä sanotaan näille lapsille ja nuorille hyvää näistä karvakäsistä saatikka että sanottaisiin olkaa varuillanne näiden kanssa..

   17
  2. SPR jakamaan pikku taikalapsia ja samalla kertomaan monikulttuurisuuden väärinymmärryksestä.

 5. mitäpä niille muuta kertomaan ku totuus…että ei oo missään tekemisissä ikinä yhenkään rauhan uskonnon pedarin kanssa.

  43
 6. Rasisssmia. He ovat kuin yksi meistä( mäkinen, kirkko). Oikeus tutustua prinsessoihin(poliisi). Lisää tarha ja koulu käyntejä toivoo RWF, takku, varis ,rasmus, de gröna, sdp,kok,kd,kepu,rkp ja vasemmistoliitto(entinen työmiesten puolue, maantuhopuolue nykyään.)

  47
 7. Olen neuvonut kaikkia nuoria potkimaan munille niin kovasti että silmämunat pulpahtaa asfalttii jos matu tulee liian lähelle ja varsinkin alkaa koskettelemaan, sen jälkeen karkuun. Kenelläkään ei ole oikeutta tulla koskettelemaan ilman lupaa. Jos sen tekee, asiat täytyy kerralla lyödä perille ettei toista tulla lääppimään. Turha lätinä on alentumista heidän valtaan.

  41
  1
  1. Ei näin. Ei pidä vaarantaa terveyttään läpsimällä sodan kokeneita ja mahdollisesti mieleltään sairaita miehiä.

   9
   4
 8. Ihan alkuun voisi todeta, että eihän nuo mitään miehiä ole vaan mielenvikaisia elukoita. Edustavat kyllä hallituksen ja lähes koko poliittisen kentän arvomaailmaa.
  Vaikka heti huomenna, itsenäisyyspäivän kunniaksi karvaranteet raiskaisivat 1000 naista ja tyttöä ja siinä sivussa tappaisivat tusinan verran hörmäläisiä niin mitään ei tapahtuisi.
  Nythän matut yrittivät suistaa kaksi dösää tieltä se vielä valitettavasti tässkin maassa veri ja kyyneleet vistaa ennenkuin elukat ajetaan mereen.

  32
 9. Mitä nopeammin avoin sota noita valloittajia vastaan alkaa sen parempi meille. Ei kannata odottaa, että niitä syöpäläisiä on haalittu maahan miljoona.

  29
 10. Itse ehkä huudahtaisin käskymäisesti ’Haram!’ ja muuta ählämimölinää mitä tulee mieleen.

 11. Mummoille ja papoille pitää myös tehdä toimintaohjeet. Hehän ovat niin romppujen, somppujen kuin arppujen petosten ja varkauksien kohteena ja helppoja hyväuskoisina ja ystävällisinä ihmisinä saada lankaan.

  22
 12. https://www.reddit.com/r/Suomi/comments/a31r2r/saunaajatus_ennen_varoteltiin_namusedist%C3%A4_nyky%C3%A4%C3%A4n/eb3yp0l/

  ”Olen lastensuojelussa ollut erilaisissa palveluissa töissä/harjotteluissa kuten nuorisokodeissa tai nuorisotyössä. Voin sanoa että on todella yleistä että heikompi asemaisille nuorille tytöille (13v-16v), lähettelevät tuntemattomat mamusedät peniksistä kuviaan tai yrittävät ostaa seksiä sosiaalisen median kautta. Nuorten parissa työskennellessä olen oppinut, että näillä lähi-idän ihmeillä on omia verkostojaan, joihin nuoremmat esimerkiksi koulua käyvät junnumamut jakavat heikko asemaisten tyttöjen kontaktitietoja näille raiskaajille ja pedareille, oletettavasti rahaa vastaan. Aivan kamala ja yleistynyt ilmiö, joka pitäisi tuoda mediaan ja poliittiseen keskusteluun julki.”

  30
 13. Kuka pelkää mustaa miestä on käsittääkseni nykyään kiellettyjen leikkien listalla julkisyhteisöissä.

  11

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.