Monokulttuurin live "Kohti vapautta"-tapahtumasta klo 15.00

Perinteisen itsenäisyyspäivän Kohti vapautta! -marssin kokoontumisaika ja -paikka ovat varmistuneet. Marssi kokoontuu lähtöpisteeseen Helsingin Kaisaniemenrantaan klo 15.00, josta se kulkee Kallion kaupunginosan kautta Töölöön.
 
https://www.youtube.com/watch?v=AbrfebMxQic

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Se on nähty
Se on nähty
6.12.2018 08:46

Junes viedään kuitenkin putkaan ja Tiina saa tehdä työt. 😂

Tuomas L
Tuomas L
6.12.2018 09:03

Voisitko Paavo alkaa käyttää Brave-selainta? voin itse antaa kryptoina tukea helposti sen kautta. Suosittelen toki muillekin, nopeempi ku Chrome eikä kerää dataa käyttäjistä.

Aikki
Aikki
8.12.2018 14:37

Kallion alkoholisoituneet kommunistisuvakit naamat peitettynä, huutavat kurkkunsa kipeäksi. Tollot eivät tajua, että heidänkin tulevaisuuden puolesta isänmaanmaalliset osoittavat mieltään valtiovaltaa vastaan.

Aikki
Aikki
8.12.2018 14:48

Idiotti fasistit huutaa, ettei natseja Kallioon ja huudon kohde marssii tyynen rauhallisesti määränpäähänsä. Tämä osoittaa ,ettei Kalliolaisilla ole tulevaisuutta. Kallion kommunistit on näyttäneet aivoverisuoniani. &