Shell muuttaa kaikkien huoltoasemien tankkauksen etukäteen maksettavaksi

Royal_Dutch_Shell_XL_721_420_80_s_c1.jpg

Shell muuttaa Ruotsissa tankkaustapaa radikaalisti. Tähän asti vielä joillakin asemilla käytössä ollut käteismaksu tankkauksen jälkeen poistuu kokonaan käytöstä.

jatkossa asiakas voi tankata kortilla, tai ostaa kassalta latauskupongin, joka syötetään bensamittariin, joka sitten lorottaa tankkiin etukäteen maksetun summan verran polttoainetta.
Sydsvenskan kirjoittaa, että yksin Shellille juoksubensat maksavat 50 miljoonaa kruunua vuodessa.
Etukäteen maksutapa on yleinen isoissa kaupungeissa. Tukholman pohjoispuolella useimmat huoltoasemat vaativat käteismaksua etukäteen. Juttelin muutama vuosi sitten Husbyn Shellin työntekijän kanssa ja hän kertoi, että pahimpina päivinä juoksubensoja otettiin 2-4 kertaa päivässä. Joka päivä kuitenkin vähintään yksi tankkaus.
Työntekijän mukaan bensavarkaat suunnittelivat homman hyvin ja näpistyksestä vain aniharva jäi kiinni. Varkaat vaihtoivat tankkauksen ajaksi autoon väärät kilvet. Röyhkeimmät pesivät ikkunat, täyttivät pissapojankin ja poistuivat sitten paikalta.
– Jotkut tekivät bensavarkauksista jonkinlaista taidetta. Mieleen on jäänyt yksi tyyppi, joka jäi kiinni vuosia jatkuneesta systemaattisesta juoksubensojen tankkauksesta. Mies oli kehittänyt hämäävän systeemin. Hän saattoi liimata auton konepeltiin jonku feikkifirman mainoksen ja kilvet hän vaihtoi nopeasti, ne oli kiinni omien kilpien päällä klipseillä, joten väärät kilvet sai nopeasti pois heti tankkauksen jälkeen ensimmäisessä risteyksessä, myyjä kertoi.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rehellisyyttä kehiin

Ja mikä olikaan juoksubensatankkaajien etnisyys? Ei varmasti montaa valkoihoista kantaruotsalaista ole jäänyt kiinni tällaisesta toiminnasta? Etnisyydet pitäisi joka käänteessä kuuluttaa mahdollisimman kovalla äänellä joka puolelle niin että hölmöinkin tajuaa.

Heepo

Se on keeneribensaa

Mikä ruotsalaisia oikeen vaivaa?

Ruotsalaisista tullut ihmeen epärehellisiä 2000 -luvulla.

sitäseon

Haiskahtaa pahemmanpuoleiselta rotusorrolta ,etnisiltä viedään etuja näin!

Musta makkara

Voi voi. Shell ei ota nyt huomioon sitä, että bensavarkaat saattavat suuttua, kun heidän rispektiään tällä tavoin loukataan. Se voi tuoda todella ikäviä yllätyksiä huoltoasemien myyjille.

Juoksubensa on minun IHMISOIKEUS

rasismia

pensavero ylös vihreät yhteydet

Shellin viha 30-vuotiaita eläkeläisiä kohtaan kalahtaa omaan nilkkaan, kun kohta kaikilla on vihreät autot. Ei tarvitse tankata Shellillä, kun kulkevat tuulivoimalla.

Havaittua

Vaikkei etninen työnteosta ole kiinnostunut niin vippaskonstit saavat häneen aina aivan uutta eloa ja iloa. Silloin mennään vauhdilla ja ollaan innovatiivisia vaikkei muutoin koskaan!

Shonon-Statistiikka

Keharin juoksuaika on 23/7, juoksubensan hankinta vie 1/24.

Päässään

Hei hän syntynyt on bensaa suonissaan ja kusta…

Rimpjar

Epätietoinen kysyy. Eikös ST1 ostanut Shellin toiminnan jo jokunen vuosi sitten täältä Ruotsista ja ne asemat jotka ei kuuluneet kauppaan toimii nimeltä 7eleven.

Allu H

Hai, jos kaikki asemat lähtevät tuohon rasismiin mukaan täytyy polttoaineet varastaa autojen tankeista. 👨🏿

Viha in vihannes

Sitä kutsutaan kehitykseksi.

Pena

Taitaa lähteä löpöt sitten maatilojen tilatankeista ja työmailla olevista polttoainesäiliöstä, esim. metsätyömaalla ja rakennustyömaalla, sekä tietyömailta.

Allu H

Normaalit ihmiset eivät tuosta välitä, mutta rosvot kokee sen rasismiksi. Minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa maksaa automaatilla kortilla tai seteleillä.