612-marsiin osallistui vajaa 3 000 marssijaa

47390897_2209573855927393_2957320777000550400_o.jpg

Ylen uutisessa oli hieman virheellinen tieto 612-marssiin osallistuneiden määrästä. Junes Lokan videolta voi laskea kaikki marssiin osallistujat ja niitä oli hieman vajaa 3 000.

Eri medioissa on levinnyt tieto 1 800 osallistujasta, mutta se on virheellinen. Laskin kaikki marssijat kymmenen henkilön ryppäissä, joten tarkka luku on noin 2 900 ja risat tai alle 3 000, miten vaan. Heitto on korkeintaan + – 50 henkilöä.

Marssi sujui rauhallisesti eikä häiriöitä ollut. Joitakin yksittäisiä rasisminvastustelijoita yritti estää mm. Lokan kulkua ja huutelemalla vapaita rajoja, mutta mitään isompaa ei tapahtunut.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

33 thoughts on “612-marsiin osallistui vajaa 3 000 marssijaa

 1. Mielenkiintoista oli kun poliisi arvio 1800 vastamielenosoittajaa ja 1800 soihtukulkueessa näkihän sen selvästi että soihtukulkueessa oli paljon enempi kuin niitä kadunvarrella huutelijoita ja keskarin näyttäjiä.

  87
  1. Tämä valehtelu on jo saavuttanut sellaiset mittasuhteet,että on vaikea uskoa yhteenkään uutiseen mitä nämä,niin sanotut totuus mediat kirjoittaa.

   48
 2. vai että valehteli yle ja poliisi osallistujien marssijoitten määrästä kummassakin kulkueessa,enpä olisi uskonut.

  57
  1. Ei taida valheellisen tiedon levittäjät penaalin terävimpiä kyniä.
   Valheellaan pilaavat oman uskottavuutensa.

   26
 3. Täytyy vielä mainita tuosta ylen uutisoinnista aamulla, 612 kulkuetta kutsuttiin nimellä maahanmuuttovastainen soihtukulkue.

  77
  1. Tuostakin pitäisi tehdä valitus…tuollainen kansalaisten nimittely rahoilla joita nuo kunnon kansalaiset maksavat Ylelle.On siinä helppo nimitellä vaikka sanonta kuuluu”älä pure ruokkivaa kättä”,ei se hetkauta vihervasemmistoa.No niiden käytös nähtiin tienvarsilla.Idiootit.

   51
  2. Ylen Jälkiviisaat-ohjelmassa Jan ”tiedotusguru” Erola sanoo, että Suomen veteraanit taistelivat hakaristilipun puolesta. Jopa kahdessa sodassa eli vapaussodassa ja jatkosodassa.
   Eiköhän tämä ole rikollisempaa kuin heiluttaa ko. lippua (joka ei muuten Suomessa ole laitonta).

   19
   1. Minusta suvakkityttö oli rohkea kun uskalsi tuoda esiin että islamilaisessa kulttuurissa on naisvihamielisyyttä ja että tilastojen mukaan sieltä tulevat syyllistyvät raiskauksiin enemmän kuin suomalaiset. Jotain hän vielä höpötti että kaikkia ei voi palauttaa mutta se oli ikään kuin vanhasta muistista.

    Tällaisia ulostuloja on viime aikoina ollut yhä enemmän. Ei kukaan asenteitaan yön yli muuta ja tällaista pitää rohkaista. Blåfield oli ainoa joka oli enemmän huolissaan ”yleistämisestä” kuin itse rikollisuudesta. Kukaan muu ei enää kohta puhu näin.

    On olemassa ns ajan henki jota ei voi mitata mutta jonka voi aistia. Minun käsitykseni mukaan ollaan koko ajan menossa parempaan suuntaan. Vielä pari vuotta sitten mamujen rikollisuutta vähäteltiin.

    19
    1. Se tyttö muuten ei ole suvakki vaan saa leipänsä EK:sta ja on siksi varovainen. Itse asiassa ohjelman ainut täysjärkinen.
     Blåfield on umpihomo, jolla ei ole itsetuntoa ollenkaan vaan nuolee jokaista suvaitsevaista persettä on se minkä värinen tahansa. Erolasta tulee näin joulun alla mieleen sika, joka pitäisi kaltata Juisen Sika-laulua hyräillen.

 4. Jos tilanne on tämä, että poliisi on valehdellut, niin järjestäjien kannattaa tehdä kantelu oikeusasiamiehelle, sillä poliisi ei voi tehdä näin, jos näin tekee, niin silloin kyseessä on poliittinen kannanotto.

  54
   1. Tietysti sen, että marssijoiden lukumäärän ilmoitti se poliisi joka osaa lukea tai kirjoittaa.
    Patrullin laskutaitoinen ylikomisario / poliisikoira / -hevonen ei ollut paikalla kun lukumäärää toimittelija kysyi.

 5. Poliisi on poliittinenn valehtelija, se on tiedetty jo jonkin aikaa. Poliisi antaa pidempiä tuomioita ihmisille jotka kertoo ulkomaalaisten rikollisuudesta kuin ulkomaalaisille lastenraiskaajille.

  49
  1. Poliisi ei anna kenellekään mitään tuomioita. Poliisi tekee rikostapauksessa esitutkinnan, jonka perusteella syyttäjä vaatii syytetylle rangaistusta käräjäoikeudelta, joka langettaa tuomion mikäli toteaa syytetyn syylliseksi.
   Poliisi ei esitutkinnan jälkeen ole mukana kuin todistajan ominaisuudessa eikä todellakaan omaa minkäänlaista tuomiovaltaa.

   3
   6
   1. Kummasti ne kertovat kuulusteluissa, minkä tuomion tulet saamaan. Ja sitten saat sen.

    13
   2. Poliisi valmistelee tutkinnan. Ulkomaalaisten tekemissä raiskauksissa poliisi on laskenut epäiltyjä vapaalle odottamaan tuomiota – toisin kuin ihmisiä jotak uutisoi asiasta. Poliisin puolueellinen ja poliittinen tutkinta on sitten perusteena lyhyille tuomioille ulkomaalaisten tekemistä joukkoraiskauksista. Jos poliisi ei olisi poliittinen ja ulkomaalaisia suojeleva rikosorganisaatio, ulkomaalaiset istuisi pidempään linnassa ja korvaukset olisivat verrattavissa esim Janitskin korvauksiin.

    Poliisi on haukkunut Suomalaisia puolustavat rasisteiksi ja sanonut, että poliisia ei kiinnosta laitttomat henkilöt suomessa. Ainoa mitä poliisia kiinnostaa, on suomalaisten mielipide netissä. Ja MV:ssä hyvä pointti, että mitä ne sadat nettipoliisit telee kun ulkomaalaiset saa vapaasti netissä poliisin suojeluksessa metsästää Suomalaisia lapsia?

    20
 6. Ja YLE:n jälkiviisaissa viherkommunisti Ville Blåfield ehti iloita että kommu nistien ja Li:n antifan joukkojen marssilla oli huomattavasti enemmän ja natsiliput saatiin pois.Villen mieliala huononi sekunnissa kun aiheeksi tuli Oulun kuvottavat lapsiraiskaukset. Ilme muuttui suorastaan vihamieliseksi ja ei sanallakaan tuominnut raakoja tekoja. Alkoi suorastaan puolustelemaan matuja ja heidän islamilaisia tapojaan ja Jan Erola sössötti hyväksyvästi vieressä. Siihen samaan aiheeseen vedettiin naisten ympärileikkaukset ja avioliitossa tapahtuvat raiskaukset ym. Herää epäilys että jos on noin myötämielinen näinkin raakojen tekojen suhteen, mitkä ovat omat motiivit. Villehän ajattelee matuista erittäin lämpimästi ja heidän brutaalit islamilaiset tavat ja seksuaaliset mieltymykset lapsiin eivät haittaa ystävyyttä.

  Vastaavasti maikkarin aamulähtyksessä oli sama aihe, vieraina Halla-aho, ja kas kummaa Heinäluoma. Muita poliitikkoja kuuleman mukaan oli vaikea saada lähetykseen niin siitä pointsit heinäluomalle. Myös Heinäluoma yritti hieman myös valkopesua, mutta Halla-aho käänsi asian äkkiä varsinaiseen aiheeseen ja kumma kyllä juontaja piti asian aiheessa. Olisin toivonut esim. uunituoreen vihreiden puh.johtajan Haaviston tai kommunistipuolueen Li Anderssonin kannanottoja asian tiimoilta. Mutta ei, syvä hiljaisuus ja pää perseeseen niin kaikki hyvin, onhan vaalit tulossa, tai hyväksyvät teot maahanmuuton ollessa kyseessä. Vaikka tänne on kielletty joidenkin lukijoiden toivomuksesta olla linkitämätt valtamedioita, kannattaa tuo YLE:n jälkiviisaat katsoa ja hämmästellä.
  https://areena.yle.fi/1-50025220

  49
  1. Samassa Ylen Jälkiviisaat-ohjelmassa Jan ”tiedotusguru” Erola sanoo, että Suomen veteraanit taistelivat hakaristilipun puolesta. Jopa kahdessa sodassa eli vapaussodassa ja jatkosodassa.
   Eiköhän tämä ole rikollisempaa kuin heiluttaa ko. lippua (joka ei muuten Suomessa ole laitonta).

  2. Mitenkähän ne vapaussodan veteraanit Erolan mielestä oikein taistelivat hakaristilipun puolesta, kun Kansallissosialistinen Saksalainen Työväenpuolue perustettiin vasta ensimmäisen maailmansodan jälkeen, ja hakaristin se otti tunnuksekseen vasta 1920?

  3. Odottelen myös erittäin suurella mielenkiinnolla Li Anderssonin näkemystä siitä, mitä Oulun tapahtumista pitäisi ajatella.

   10
  4. Kiitokset muuten tuosta linkistä.

   Nuo pässinpäät eivät lainkaan ymmärrä sitä, että turvapaikanhakijat ovat maassa apuasaavana osapuolena ja vieraina ja heidän tulisi erityisesti arvostaa maamme panosta heidän auttamisessaan.

   Ja se, että nämä apua saaneet tyypit alkavat raiskaushommiin on kaiken kohtuuden ja ymmärryksen jossain kaukana tuolla puolen. Tämä asia jäi täysin pimentoon, vaikka kyllä näiden se täytyy tajuta.

   Ja tuo jankutus siitä, että uskonto tai kulttuuri tms ei tee kenestäkään raiskaajaa on kyllä empiirisen aineiston valossa täyttä paskaa. Jokainen lukutaitoinen voi itse lukea millaista meininki paskastaniassa on.

   11
   1. Sikäli noita on ymmärrettävä, kun he kotimaassaan panevat lampaita, pyristelee nekin karkuun.

    11
    1. Eli aavikko-/vuoristolammas tai -vuohi on älykkäämpi kuin suurin osa suomalaisia poliitikkoja, ministereitä ja presidenttejä myöten. 😀

     10
  5. Semmoinen pitkään ollut mielessä, että sharian tullessa voimaan, ekana ovat kaduilla nämä surkimusmiehet. Otat sen naisen, jota et muuten ikinä saisi. Mennessäsi tämän kanssa naimisiin, olet armollinen hyväntekijä, oikein suurmies. Sitten saat sen, mihin mielestäsi olet aina ollut oikeutettu, mutta jonka vastapeluri on feministillisesti sinulta riistänyt.

   Taikalause pitää heittää ilmoille, mutta sen löytää googlehaulla alle minuutin. Muutut kätevästi erirotuiseksi vähemmistön edustajaksi, sorretuksi islamistiksi.

   Tietysti puhun naisesta/naisista, mutta joku vielä sairaampi ajattelee lapsia, koska eihän monikulttuuri tunne ikärajoja.

   Kaikille olisi helpompaa, jos nuo miehet elehtisivät peilin edessä aikansa ja painuisivat Tinderiin kissa kainalossa, mutta jostain syystä ovat päättäneet tuhota koko maanosan saadakseen kerrankin naista. Todellisia tuholaisia ja mulkkuja ovat, kostonhimoisia runkkuja.

   P.S. Ketään en syytä/väitä tuommoiseksi ja ajatus on täysin omasta päästäni. Tosin Senaatintorin miekkarissa joku sanoi toiselle, että miestenhän pitäisi periaatteessa puoltaa islamia. Siitä se ajatus sitten lähti.

   P.P.S. Naisilla olisi helkkarin hyvä syy vastustaa monikulttuuria, mutta kait monella sitten on outoja fantasioita. Joku seksologi sanoi, ettei kaikki fantasiat ole toteutuskelpoisia, vaikka sinänsä yleisiä ovatkin kaiken maailman punapyökin kylkeen sitomisen ja raiskatuksi tulemisen haaveet.

 7. Mutta matu VIIRUSS Lisääntyy vuodessa helposti 3000 Bakteeri lisää .Nyt matu kotona nussi uudet torakat ja nauraa kun suomalaiset ulkona palelevat ja huutelevat .Olen nähnyt omien silmien 3 vuodessa 3 torakka ”easily”=helposti. Rasisti maksaa .

  11
 8. Se luku minkä poliisi valehtelee 612-kulkueen määrästä on aina tie, totuus ja elämä medioille. Soihtujakin pelkästään jaettiin monta sataa enemmän mitä osallistujamääräksi arvottu 1800.

  19
 9. Minun tietojeni mukaan oli varattu 5000 tuhatta soihtua ja loppuivat kesken. Tieto on peräisin paikan päältä.

  20
  1. En vahvista tuota, koska saavuin aivan viime tingassa ja tuolloin oli maassa aimo kasa soihtuja vielä jäljellä. Ei niitä muutamaa sataa enempää tainnut olla äkkiarviolta. Saattoi niitä muuallakin vielä olla, ei siinä kiireessä kerinnyt koluamaan koko tonttia.

   Luotan miltei Paavoon, kuin kallioon hänen laskeman luvun suhteen. Tietysti kunnon öyhöttäjä laskee itse. 2016 laskin 1250 marssijaa, poliisi muistaakseni 3000 ja sanomistahan siitä tuli. Nyt poliisi vähättelee, että jää resursseja muuallekin, kuin medialle selittelyyn?

 10. OK.
  Tulos: plus miinus nolla.
  Nyt on ärheetä mennä työpaikalle ja olla sanomatta mitään, koska salaisesti ”mä tiiän, että soihkut ja siisti käyttäytyminen”.
  Lapset kouluun: lapset ei kerro, mitä tekivät, eikä vaan ainaskaan opelle, koska multiculti opetussuunnitelma.

  ENTÄS SITTEN?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.