Virossa ja Ruotsissa viikonloppuna isoja mielenosoituksia pakolaissopimusta vastaan

5505358s-800x655.jpg

Ruotsissa ja Virossa järjestetään viikonlopun aikana useita pakolaissopimuksen vastaisia mielenilmauksia.

Tukholmassa järjestetään lauantaina iso mielenosoitusk klo 16.00 alkaen. Tilaisuus pidetään Vanhassa kaupungissa eduskuntatalon kupeessa Mynttorgilla (Kolikkotori). Paikalla on useita puhujia kuten Johan Widén, Katarina Janouch ja Lennart Martikainen. Tilausuuden järjestää ”Mynttorg aktivistit”.

Sunnuntaina järjestetään Malmössa vastaavanlainen tilaisuus klo 12.00 alkaen. Tarkka paikka on vielä ilmoittamatta. Niin ikään Göteborgissa järjestetään Brunnsparkenissa iso tilaisuus, jossa puhujina mm. Ingrid Carlqvisti. Sunnuntaina pidetään Mynttorgilla toinenkin tilaisuus klo 15.15 alkaen.

Sunnuntaina pidetään taas Tallinnassa Vapauden aukiolla iso tilaisuus. Paikalle odotetaan tällä hetkellä tuhansia osanottajia. Suomestakin on tiettävästi tulossa paljon porukkaa tilaisuuteen.

Seurataan tapahtumia.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Virossa ja Ruotsissa viikonloppuna isoja mielenosoituksia pakolaissopimusta vastaan

  1. Virossa varmasti tulee yhteen mielenosotukseen paljon enemmän ihmisiä mitä Suomessa edes 612-kulkueeseen. Olihan siellä paikallisessa soihtukulkueessakin vähintään kaksin tai kolminkertanen määrä osallistujia kun Suomen vastaavassa, vaikka populaa paljon vähemmän.

    14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.