Spångan kirkko räjäytettiin Tukholmassa

Kuvakaappaus 2018-12-08 20-35-20.png

Aikaisin lauantaiaamuan räjäytettiin pommi Tukholman Spångan seurakunnan kirkon ovella. Räjähdys rikkoi koko eteisaulan ja vahingoitti rakennuksen rakenteita.

Räjähdys tapahtui klo 06.30 aikaan. Useat ihmiset kuulivat räjähdyksen ja siitä tehtiin kymmeniä soittoja hälytyskeskukseen. Poliisin pommiryhmä eristi alueen aamupäiväksi ja tutki pommikoirien avulla aluetta mahdollisista suutareista. Pommi rikkoi kirkon eteisaulan oven ja jonkin verran rakenteita.
Poliisi tutkiia asiaa vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Katso kuva SVT:n uutisista.
Mikä asiassa on merkittävää?
Spångan seurakuntatilat sijaitsevat Tenstan ja Rinkebyn välissä. Ei ole epäilystäkään mikä on teon motiivi ja keitä on taustalla. Spångan seurakuntatilat ovat muutenkin jatkuvan systemaattisen ilkivallan kohteena. Viimeksi kesällä rakennuksien seiniin maalattiin arabiankielisiä iskulauseita jumalan suuruudesta. Kolmansien maiden nuoriso tapaa käyttää hautausmaata juhlimispaikkana.
Ajatelkaa millainen kohu olisi noussut jos kirkon tilalla olisi moskeija.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jani

Voi vittu mitä toimintaa. Käypä maalaamassa moskeijan seinään tai oveen jotain, niin koko Ruotsi menee sekaisin. On rakkauspommitusta, Säpö liikkeellä koko henkilökunnan voimalla ja mineriiteille myönnetään pystytyslupia kuin saunoille Suomessa. Lisäksi valtamediat huutaa viikkotolkulla kuinka vaarallinen maa Ruotsi on muslimeille asua, ja kuinka äärioikeisto tulee nitistää…

Mikael

Allaha is gay, and muhammad was his hore. Thats the simple truth. Why muhammad head so mutch pain? He was posest by jinn. The jinn fuckt his body and Allaha fuckt his soul. Thats the truth. Thats why the Islam is so fuckt up, muhammad was so fuckt, in body and soul. He gave birth to Islam. Yest look at this video, yest look at all the rape and murder. So there you have it.
All you slaves of this child of muhammad, the fuckt up religion. Good luck with that.

haluttiin-tai-ei

Noo`tähän teatteriin on vain sopeuduttava.Ei ruotsalaisilla ole enää aikoihin ollut valtaa omassa maassaan kun siihen,että saa ylläpitää näitä vaarallisia loiseläjiä.Että luovutetaan näin oman kansan elintila vieraalle väkivaltaiselle joukolle ,on vain maan johtajien syytä.Ruotsin tapauksessa jo varmaan Palmesta saakka juontaa tämä vastuuttomuus omaa kansaa kohtaan.
Tämän tien päässä on sota Euroopassa,joka ei tätä ymmärrä,on tyhmä!

Aappa

Natsiyhteyksiä ei ole, ja tekijät ovat ilmeisesti antirasisteja….joten tapahtuma ei ylitä uutiskynnystä Suomessa.

vittuuntunut stadilainen

”Ajatelkaa millainen kohu olisi noussut jos kirkon tilalla olisi moskeija.”
Ehkä asiaa pitäisi kokeilla. Jos Suomessa sotketaan kirkko möngerryksellä —> sotketaan moskeija raamatunjakeilla. Katsotaan kui käy!
Tai parempi idea tähän vastavuoroisuuteen olisi selvittää joka ikinen äärivasemmiston tapahtuma ja mennä sinne kiljumaan ja hakkaamaan rumpuja, Myös atakoimaan joukolla yksittäisiä kommareita raukkamaisesti, kuten he tekevät.
Menkääs muuten seuraaville sivustoille lukemaan niiden aivokääpiöiden totaalisen harhaisia ajatuksia 612-päivästä:
https://takku.net/
https://www.punkinfinland.net/
https://varisverkosto.com/

Suomi Finland

Täytyy muuten tähän väliin todeta, että en oikeastaan tiedä, mitä fasismi tarkalleen ottaen on ja miksi sitä pitää niin kovasti vastustaa.
Valtio oli ilmeisesti keskeisessä asemassa, mutta onhan se sitä jokaisessa yhteiskunnassa. Ei oikeastaan huvita edes paneutua koko asiaan, vaikkei se varmasti kovin vaikea tehtävä olisikaan.
Kysymys kuitenkin on, olisiko se fasismi joka tapauksessa huono asia? Aatteesta kuitenkin on kysymys.
Intuitiivisesti sanoisin kuitenkin, että mieluummin fasismi kuin kommunismi. Kommunismi on kaikella tapaa kauhea järjestelmä.

Minä

”en oikeastaan tiedä, mitä fasismi tarkalleen ottaen on ja miksi sitä pitää niin kovasti vastustaa”
Tutkiskele suvakkien touhuja, niin selviää mitä fasismi on ja miksi sitä kannattaa vastustaa.

Aikki

Itsenäisyyspäivänä saimme nähdä, mihin äärivasemmistolaisten kommunistien fasismi, johti Kallionkaduilla. Kallio on aina ollut alkoholisoituneidenkommunistien vallassa, sieltä stadinfriidukin nousi Suomen presidentiksi.

Aimo Särkijärvi

Olin soihtu 612 kulkueessa mukana.

Anonymous

totta puhut,ja pian tämä on suomessa,ja kun suomessa kirkko räjäytetään rikastajien toimesta niin valtamedia pistää sen”äärioikeiston”syyksi ja haukkuu suomalaisia rasisteiksi ym.ja mykkänenen huutaa vihapuheesta

Tw

Temppeliaukion kirkkohan niillä on räjäytyslistalla, saa nähdä miten käy. Sinne on nyt rakennettu muslimiesteitä kyllä.

Viha in vihannes

Koko Helsinki voitaisiin räjäyttää tai antaa takaisin Venäjälle. Nehän sen lantaläjän perustivatkin. Pommia vaan sinne ja paljon!

Raimo Rantasalmi

Sorry, oli Kustaa Vaasa kun STADIN perusti Vantaanjoen suistoon aluksi mistä levisi eteläänpäin.

Anonymous

merkillisesti alkoi petoniesteet(muslimien)esteet lisääntyä v.2015 jälkeen.hmmm. minkähän takia.??????.

whatagrloriousmorning

Tukkiholmassa lauletaan kumbayaata, vaikka kantismisuja vedetään viikseen joka varvilla.
Kranaatit paukkuu, kirkot räjähtee. Mut edelleenkin Löfven ja kumppanit Ebba Tussu ja Annikka Lööf laulavat kumbayaata.
Tajuavatko nämä 2 aivosolulla varustetut kalkkunat edes, mihin maa on menossa?
No, Löfven on aivokuollut vanha svetsare, demari, jolle kaikki on yhteistä.
Kristersson är nu med i samma smeten.
Whatever….Sverige anses väl som förlurat!!!!!!

John Holmes

Nyt saa miehetkin jengimuslimikullia https://petterssonsblogg.se/2018/12/08/yngre-man-grovt-gruppvaldtagen-av-tre-okanda-man/
Ja jos se ei riitä, niin tässä lisää! Hevosetkin raiskataan! https://petterssonsblogg.se/2018/12/07/hastar-valdtagna-sa-sjukt-sa-det-inte-finns/ TÄTÄ SUOMIKIN TARVITSEE!!!!!!

Suomi Finland

Ja se yksi neropatti katseli Ruotsin metsiä ja sai ajatuksen: kaadetaan kaikki puut pois ja rakennetaan kehitysmaalaisille kaupunkeja, jolloin Ruotsi olisi oikea maanpäällinen paratiisi. Meille kyllä mahtuu.
Toivottavasti kyseisen herran poliittinen ura on jo päätöksessä.

Aikki

Ei tarvitse enää metsiä hakata, siitä piti kesällä metsäpalot huolen Nuokin palot taisivat saada alkunsa, lähi-itäläisten toimesta, mutta sitä ei haluta suoraan sanoa.

Anonymous

jos joku suomessa ehdottaisi että kaadetaan kaikki puut että mahtuu miljoonia ählämejä lisää ei muuta kun vie paikalle liitooravan paskaa niin se pelastaa suomen katastrofilta,kyllä joku vihreitten edustaja sen kieltäs.

Tarja Halonen

Uusnatsit taas asialla! Haluavat pahaa muslimeille, maailman eniten syyttömille ikinä! RASISMIA! KATEUTTA! Muslimit ovat rikkaita, kauniita, ahkeria, seksikkäitä ja ISOKULLISIA KYLTYMÄTTÖMIÄ SEKSIKONEITA!!!!! Tätä pienimunaiset laiskat sossunatsit kadehtivat niinkin paljon että alentuvat tämmöisiin lavastuksiin. Hävettää valkoisen rodun puolesta!!!!

Pena

Paikalla oli varmaan havaittu hakaristi lippuja.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Beirutun Isomuhti ja Aatu olivat kavereita. Tais olla muslimien ja natsien tavat muutenkin samankaltaisia.

Leso

”Räjähdys rikkoi koko eteisaulan ja vahingoitti rakennuksen rakenteita.”
Eikö ne onnettomat jumalanhylkimät saa edes yhtä rakennusta päiviltä?
Ei, ei ne saa, eikä ne vaan osaa, eikä opi. Ei vittu. Ne ei osaa vaikka opettais, eikä ne koskaan tule oppimaankaan. Eihän ne jumalan suuresta armostaan silkan diversiteetin takia tekohengittämät olisi saaneet edes 9/11 aikaiseksi ilman valkoista miestä.
Niin, yllä jo aprikoitiin, mutta miettikääs vähän.
Miten niinku oikeasti satelliitit pystyy lukemaan mun päiväkirjaa muttei posauttamaan yhtä turhaketta järkälettä takaisin taivaan tuuliin?
Jos minä olin voittanut EuroJackPotissa 90 miljoonaa, voitte poikaset olla tasan sata varmoja, että teillä ois muuta mietittävää siellä OulussaKIN kuin Janipiitterin jääkiekkoharkat, Janminajenniinan tanssitunnit ja somesormet taikka vaimokkeenne Sirkka-Irmelin listat vokkilapsista.
Olisi kovin äbäläwäbälä, kun yks pikku kaaba… Mutta kuinka kauan olisi äbäkäwäbälä… Hmnjaah… Mietitääs…

Catilina

En usko, että Kaaban kivellä olisi mitään erityisen suurta teologista arvoa. Olisihan Mekan nukettaminen aivan ihq vittuilua, ja miljoonat parrat väpättäisivät, mutta itse islamille ei tapahtuisi mitään.

Leso

Jaa-a… Mene ja tiedä, istu ja pala.
Tietääkseni pyhiinvaellusmatka mekkoon on kuitenkin yksi isläämin viidestä peruskusitolpasta, eikö muka?
Voisin harvinaisesti olla väärässä, vaan siitä viisveisaan, minua kiinnostaa kaaban posis ja että mitä sitten.
Mutta toki tärkeämpää on ns. älyllinen pohdiskelu kuin kokeilla käytännössä, vai mitä?
Kyllä mä nyt varmaan peräännyn omasta näkemyksestäni, kun niin vahvasti todistat sen puolesta, ettei kannata edes kokeilla, kerta lopputulosta ei vaan tiiä satavarmaksi… Varsinkin, kun tämä koe olisi täysin kertaluontoinen, ei voisi uusia mieleisemmän tuloksen toivossa, nyyh.
Juuei, vallan olisi vaan tyyliä poikain saunailtain vitun hyvät ideat. Parempi toppuutella ja miettiä rakentavampaa lähestymistapaa.
Vaikka keskustelemalla. Ihka ensiks tutustumme isläämin ja alamme ymmärtää sen syvimmän olemuksen. Sitten onkin sellaiset valttikortit käsissä, että loogisin argumentein ihan varppina kaadamme koko epäloogisen harhaopin suit sait.
Hei muuten tiesittekö?! Mä opin just männä viikolla muhisten alkoholitavoista uutta!
Kattokaas kun nehän juopottelee muka vain silloin, kun allahi ei nää, eli yönpimeydessä katon alla.
Menee noinkin, mutta myös päiväkänniprobleemi on ratkaistu kätsysti. On se allahi yks puusilmä, on se…
Jos vinha juoma on kahvikupissa, allahi ei nää vaikka aurinko paistais.
Eikä kuulema tartte edes lantrata harhautukseksi. Kahvikuppi on se juju.
Pakko nostaa hattua muhisten logiikalle: tärkeintä on, ettei allahi nää. Muista ihmisistä viis.
Niinku tärkeempää on pyllistää aika homosti viisi kertaa päivässä, ei että yhteiskunta pelaa.
Siinä se on eläminen allahin käsissä, MOT. Viisi kertaa pyllistys, muu aika allahin silmää vältellen. Jees.
Ei ihme, että ne on rentoja vrt. protestanttiset maat, joissa aina pittää ahistavasti saaha jottain aikaan.

Catilina

No kun minä olen ihan miettinyt tuota kiven tekemistä sepeliksi. Se ei olisi mikään kuolinisku islamille. Eleenä kannatan sitä ihan täysin rinnoin, mutta jos aikomukseni olisi tuhota islam uskontona, niin tuo eitoimisi.

Leso

Ok. JA älyllinen ehdotuksesi siitä, mistä kandeis koittaa aloittaa sinun mielestä, on… … …?
*sirkkojen sirinää*

Älkääpäs nyt meuhkatko

Teon takana kuitenkin syvästi uskonnollisia, joiden pyrkimys 57
on tuoda meille tosiuskoville rauha.

- Soomepois Eestist -

Taitaa olla niin että ruotsalaiset ovat jo ”myyneet & uhranneet” maansa multikultin uhrialttarille? Jollei tuosta herää, niin sitten ei mistään. Muutama vuosi tästä eteenpäin, niin Ruotsi on kuin Beirut.
Huhhuh, kuka olisi uskonut tätä kehityskäyrää vielä 1980-luvulla….??

Anonymous

pännit tulee facesta jos sanoo että ählämit lisääntyy kun kanit

Evlut tykkää islamista

Jos teon takana on musuja ovat he tietämättömiä sellaisia. Ruotsin evlut- kirkkohan on musujen suurin ystävä ja supporter! Tekee kaikkensa ollakseen mieliksi kuunpalvojille.

Aikki

Niin, poistihan se yksi Tukholmalainen lespo-piispa kirkostaan ristit ja kaiken mikä viittaa Jeesukseen. Nuoleskeli muslimeja maalauttamalla kirkon lattialle nuolet, mitkä osoittavat suunnan Mekkaan.

Anonymous

miksei vessaan

Valtsu

Totta kai hyödyllisiä hölmöjä voi kohdella, miten huvittaa.

huugo

Kirkkojen väki ei ole huolissaan vaan heitä on autettava kaikin keinoin valloittamaan paskalla muslimikultuurilla kaikki kristilliset ja isänmaalliset arvot ja tavat. Nauran paskaisen naurun kun papit ja piispat uikuttavat, miten tässä näin kävi. Ruotsi ON sekaisin monikulttuurisuuden edessä, joka tarkoittaa länsimaisten arvojen polkemista valtiovallan ja viranomaisten suojeluksessa, muutenhan tämä ei olisi mahdollista. Nauran taas kun ne samat tahot talutetaan oransseissa puvuissa mestauslavalle ja päät alkavat irrota veren roiskusessa. Toivon ettei kukaan suojele noita maansa ja kultuurinsa myyneitä pettureita. Sitten on vasta aika toimia.

Aikki

Ovat unohtaneet Ranskan vallankumouksen ja sen, että historia toistaa itseään.

Anonymous

suomessakin kirkko hyysää enemmän muslimeita kun oman maan asukkaita.päiväkodit,koulut,media,spr,ym.ym.on valjastettu tämän ”ilosanoman”levittämiseen.

intelligentsia

Suomessa tällainen rasistisella motiivilla tehty väkivalta olisi nykyään kovemmin rangaistavaa. Saa nähdä miten käy.

Karri Nyman

Ehkä tämä herättää joitain ihmisiä todellisuuteen, toivotaan parasta ja varaudutaan sisällis sotaan.

Sam Colt

Musulla on meistä eriävä käsitys ajasta ja muuttumisesta. Musu on tyytyväinen jokaisesta pienestäkin tapahtumasta, jolla musuaatetta voidaan levittää ja alueita vallata. Seuraavaksi tapahtuu toinen samanlainen ja sitten vähän isompi jysäys. Ruotsalaiset tottuvat niihin vähitellen ja lakkaavat reagoimasta. Tyypillisesti ruotsalaista olisi se, että he itse purkaisivat kirkkonsa, jotka häiritsevät musuja.
SVT:n uutinen tapauksesta oli jotenkin laimeampi kuin PT:n kertomus. Lauantai-illalla en löytänyt nopeasti katsoen mitään tietoa tapauksesta Dagens Nyheteristä, Expressenistä enkä tietenkään Aftonbladetista. Kiitos Paavolle valppaudesta!

Anonymous

Muslimi maissa jäljellä vain 2 % kristittyjä, muut tappettu .Nyt on ruotsalais vuoro kuolle .

Anonymous

harva kansa maksaa siitä että oma kansa tuhotaan

Pyydän asialinjalle

Näitten väkivalta- ja tuhouutisten kommenteista Paavo voisi heti karsia pois seksistiset ja väkivaltafantasiat. Sivuston arvo nousisi huomattavasti.
Ymmärrän kyllä, että musujen ylimielisyys ja estoton valloitushalu herättävät katkeruutta kantiksissa, mutta reagoinnissa voisi olla jotain rakentavampaa kuin mustan elimen fantisointi.
Kriittisten pitäisi voittaa vaaleissa – niin Suomessa kuin Ruotsissa – ja se ei pelkillä paskapuheilla onnistu.
Voi tietysti olla, että tätäkin sivustoa trollataan.