Malmössä viime yönä täysimittainen kranaattisota

Kuvakaappaus 2018-12-09 11-45-25

Malmössä tapahtui viime yön useita räjähdyksiä. Yhdessä epäilty pommimies löydettiin räjähdyspaikalta vakavasti haavoittuneena. Pommi oli räjähtänyt käsiin.

Ensimmäinen räjähdys, tai räjähdykset tapahtuivat klo 04.30 aikaan ongelmalähiö Fosiessa. Pommia viriteltiin kerrostalon aulaan. Räjähdys aiheutti runkovaurioita taloon ja ikkunat lensivät pihalle. Useat ihmiset soittivat hälytyskeskukseen. Tiettävästi räjähdyksiä oli useita, asukkaiden mukaan tapahtui 3-4 peräkkäistä räjähdystä.

Kun poliisipartio pääsi ensimmäisenä paikalle huomattiin, että aulassa oli vakavasti haavoittunut nuorukainen. Pommiryhmä tutki alueen ja nuorukainen vietiin sairaalaan. Ainakin aamulla hän oli vielä hengissä.

Poliisi epäilee, että nuorukainen, jonka kerrotaan olevan 18-19-vuotias, oli paikanpäällä. Häntä epäillään räjähdyksen syttymieheksi.

Seuraava räjähdys tapahtui vain 20 minuutin kuluttua edellisestä. Klo 04.50 aikaan viriteltiin parin kilometrin päässä ongelmalähiö Kroksbäckissä pommia.

Kroksbäckissa kaava oli samanlainen. Pommi oli viritetty kerrostalon sisäänkäyntiin. Poliisi eristi tässäkin tapauksessa alueen ja haravoi aluetta pommikoirilla.

Molemmissa tapauksissa poliisi tutki koirien avulla lähistöllä olevia autoja. Epäiltiin, että räjähdysaineita säilytettiin mahdollisesti autoissa.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

40 thoughts on “Malmössä viime yönä täysimittainen kranaattisota

  1. On se” ikävää”,että näille ”ruotsin ikiomille terroristeille” sattuu näitä työtapaturmia, voiii voiii ! Mutta Ruotsi kyllä laitta parhaat kirurginsa ja hospitaalinsa terroristien käyttöön.Kurkun leikkajat tuskin kelpaavat kirurgiksi kun terroristiä hoidetaan.

   Mutta mistä Ruotsi löytäis ne ”KOLME VIISASTA MIESTÄ”? nIille olis ollut käyttöä jo pitemmän aikaa:

   42
  2. Länsimaalaiset laittavat kuuseen koristeita jotta olisi mukavempi tunnelma.
   Virittelevätkö nämä rikolliset pommeja samasta syystä?

   42
  3. Ruotsin ongelma piilee juuri siinä, ettei Jeesus Kristus voisi syntyä sinne uudelleen:
   sieltä ei enää löydy kolmea viisasta miestä eikä neitsyttä.

   10
   1. Ai?Nekö olisivat ainoat ongelmat?Luulenpa että suurempi ongelma olisi se että jos Jeesus kuitenkin kaikesta huolimatta syntyisi sinne hän olisi natsi ja julma rasisti nykyisen dogman mukaisesti koska tuskin saarnaisi islamin ihanuudesta tai pyhyydestä.

    12
   2. Kyllä. Ne olisivat ainoat ongelmat.
    Jeesuksen olisi uudelleensynnyttävä jossain muualla, kuten vaikkapa Suomessa.
    Mutta sen jälkeen hän epäilemättä etenisi pikimmiten Ruotsiin ja puhdistaisi sikäläiset temppelinsä (kuten meikäläisetkin sitä ennen) ruoska kourassaan rahanvaihtajista ja muista koijareista!
    Hänen mukanaan olisivat hänen uudet opetuslapsensa, jotka eivät tyytyisi vain yhden korvan sivaltamiseen, vaan sivaltelisivat temppeliritareina muslimeilta päitä irti niin kauan kuin niitä näkyvissä keikkuisi!

    Totisesti, totisesti, sen Hän tekisi!

 1. Länsirintamalta ei mitään uutta – taaskaan.
  Etelärintamalla, Ranskan lohkolla alkaa ilmeisesti pian tapahtumaan.
  Odotamme mielenkiinnolla kuinka Marokossa kohta allekirjoitettava Suomen antautumissopimus tulee vaikuttamaan. Ehkä taistelut leviävät pian Suomeenkin.

  52
  1. Dimitris Avramopoulos (kansalainen.fi):

   ”– Jos EU ei hyväksy sopimusta yhtenäisenä, tulemme pettämään ja nöyryyttämään yhteistyökumppaneitamme Afrikassa, varoittaa komissaari.”

   No mitä menevät tekemään eurooppalaisten puolesta sellaisia kompakteja, joiden sisällön he kyllä jo etukäteen tietävät sellaiseksi, että kansat eivät sitä hyväksy. Ne sananvapauden rajoittamistoimet pitäisi ainakin poistaa ja lisäksi siirtolainen on aina laiton, jos ei kysy etukäteen lupaa, että saanko tulla. Luvan saaneet ovat tietenkin tervetulleita.

   Sellainen ’hei, me tultiin nyt!’ systeemi nyt ei vain kertakaikkiaan käy.

   32
   1. Entiset siirtomaavallat euroopassa saisi hoitaa omat ongelmansa ja ottaa nämä tulijat vastaan, eikä jakaa esim suomelle, jolla ei ollut mitään tekemistä siirtomaiden kanssa.

  2. Ranskassa armeija on lähellä ottaa komennon käsiinsä tai on jo ottanutkin eilen https://www.minurne.org/billets/19275?fbclid=IwAR0THRafpN6HLBpL7BiwHheIK_N5HfGx1EX-AOo5PezWP7F6FuGhKu0xlI8
   Kirje on piukkaa tekstiä ja todennäköisesti totta. Macronin toimintaa sanotaan kirjeessa maan petturuudeksi. Siinähän olisi syytä syrjäyttää presidentti ja otta hetkeksi valta sotilaiden haltuun uusien vaalien järjestämiseksi.

   Olisikohan Suomen kenraaleissa pontta ryhtyä samanlaiseen toimeen Suomen kansaa puolustaakseen?

   14
 2. Huhu kertoo että Ruotsin hallitus pitää huomenna kriisikokouksen että ovatko eläkkeet vaarassa kun eläkkeiden pelastaja räjäytti itsensä protestina rasismia vastaan.

  55
  1. Eläkkeet on turvattava Ruotsissa ja lisää kehitysmaalaisia tarvitaan sinne, jotta bruttokansantuote nousee!! Ehdotan, että ottavat 5-10 miljoonaa ensi vuonna. Tästä voisi tehdä adressin.

 3. Kädetön muslimiparka voi nyt vaatia Ruotsilta jättikorvauksia! Meni perseenpyyhkiminen ja puskarunkkaaminen astetta vaikeammaksi. Harmin paikka.

  48
 4. Paljon tinasit, paljon pilasit. Sääli ettei kolvi kylmennyt.

  21
 5. Alkaa ruotsissa olla ihanan kodikasta ja lämmin tunnelma isis ukoille.

  Mutta kyllä hesari ja Stubbi tietää kertoa että Malmö on maailman turvallisin ja menestynein kaupunki matujen takia.

  40
  1. ruotsissa on jo niin paljon teknikoita,insinöörejä ja varmasti myös lääkäreitä jotka sitten operoivat omat sotasankarinsa kokoon.

 6. Elämä on tällä hetkellä todella mielenkiintoista Ruotsissa. Jännitystä riittää ja aiheita toimintaelokuville. Meksikon ja Kolumbian huumelordit ovat jo päässeet valkokankaalle.

  Hymy voi kuitenkin hyytyä, kun tilanne jatkuu ja vain pahenee.

  Arkkitehdit voisivat suunnitella yksinkertaisia asumuksia tulevaisuuden ruotsalaisille. Ehei, ei mitään futuristista, vaan lähinnä sellaisia asumuksia, joita käytettiin n vuoden 1000 tienoilla. Siitähän Ruotsin suurvalta-asema alkoi, eli on varmasti terveellistä palata jälleen juurilleen. Niin ja onhan se kieltämättä myös vähän pakon sanelema juttu.

  24
 7. Vittu nuita kantaruotsalaisia rasistinperkeleitä! Taas olivat ruotsalaiset kantanatsit agitoineet teininuorukaisen tekemään granuiskun monikulttuurisesti kuuluisan rauhalliseen Fosien asumalähiöön. Ja vieläpä olivat rasistinpirut järjestäneet toisenkin ”mällin” Kroksbäckin työläislähiöön. Tällainen alkaa jo pahasti haittaamaan moniosaajien töihinlähtöä aamutuimaan. On paha lähteä duunarin aamusella hitsaushommiin tai siltainsinöörin lähteä tarkistamaan laskelmiaan jos ala-aula on pommitettu paskaksi!

  24
  1. Ei muuta kun lisää maahanmuuttoa ja perseenyhdistämistä kommunistien ohjeen mukaan ja kaikki on hyvin.

 8. Kyllä sosiaalitoimen pitää välittömästi reagoida ja järjestää näille onnettomille poloisille räjähdysainekoulutusta.

  15
 9. Ihan kuin Paavo olisi sotakirjeenvaihtaja. Joko Suomesta lähtee pian vapaaehtoisia ”rintamalle” kuten Talvisodassa Ruotsin vapaaehtoiset. No odotellaan tilanteen eskaloitumista.

  9
  1
 10. Vain yjksi kysymys kommentoijille ja lukijoille.

  Siis vittu ootteko tosissanne ja hyväksytte yhtään mitään Euroopassa?!
  Sitähän teidän sanomiset ja uho on, että eiku kyllä se päivä tulee…

  Waiting for Godot. All over again. Cultmarx kiittää itseään, ja syystä.

  Wikipedia Beckettin näytelmästä:
  ”Näytelmässä muuan Vladimir odottaa ystävänsä Estragonin kanssa tien varressa puun alla salaperäistä Godot-nimistä henkilöä, joka ei koskaan saavu. […] Miehet väittävät Godot’ta tuttavakseen, mutta osoittautuu, että he tuskin tuntevat häntä. Aikansa kuluksi he puuhailevat kaikenlaista, jopa miettivät itsemurhaa, saadakseen torjutuksi hiljaisuuden. […] ”Hiljaisuus valuu tähän näytelmään kuin vesi uppoavaan laivaan”, sanoi Beckett näytelmästä.

  Möyhkä, öyhötys ja uho ja jokapäiväinen arjen hiljaisuus todellakin ovat kuin pikku reikä uppoavaan laivaan, sama kuin sammakoitten keittäminen.

  Ehhei. Minä sanon sanottavani tuolla ulkonakin. Sanotko sinä? Miksi et?
  On ihan jees vaatia lähteitä, tilastoja, paragraafeja ja plkkikuvioita, ja olla ettei jos ei ole esittää, niin ei.

  Sitten sopii olla hiljaa, kun oma tytär tai poika on paragraafeissa ja muissa graafisissa esityksissä.
  Sait todisteet, joten sitten on hyvin, eikö?

  2
  1
 11. vai että pommi räjähti käsiin,niin käy kun ei osaa lukea,ja jos vakavasti loukkaantunut ei selviä hengissä vääräuskoisten lääkärien takia se laitetaan tietysti kantisten syyksi josta alkaa vielä hurjempi räjähdysten sarja.

 12. Järkyttävää että nämä tyypit käyttävät elämänsä pelkkään pahantekoon kun voisivat tehdä hyvää. Kyllä tyhmempikin osaa valita hyvän ja pahan välillä.

  Toisessa ääripäässä ovat lääketieteen Nobelin palkinnon saajat joita parantuneet syöpäpotilaat kyynelsilmin eilen SVTssä kiittivät. Eipä voisi kontrasti olla suurempi näihin meidän älykääpiöihimme. On universumin mittainen ero ”rakettitutkijalla” ja tutkijalla.

 13. jokainen talo, lähiö, kaupunginosa, kaupunki, maa, manner on ”ongelma-alue” jos siellä on MUTAPÄITÄ. Maailmassa on siis mutapäiden vastainen salaliitto?

   1. Koetin vain vertailuttaa sotaa ja kansanmurhaa Teidän kuvailemienne käsitysten kautta. Eli ei kai nyt pari kranaattia vielä ihan täysimittaista sotaa ole?

 14. Helsingin Sanomien toimittaja kirjoitti 2015 kertomuksen ”Sotatanner – raportti Malmön monikulttuurisesta helvetistä Toimittaja Maria Pettersson kävi heinäkuussa Malmössä. Tässä matkaraportti.” Kertomus on maksumuurin takana. Ideana oli, että hän kuvaili leikisti totena kaikenlaisia kauheuksia antaen ymmärtää, että mitään kauheuksia ei oikeasti Malmössä tapahdu.

  Tässä kertomuksen loppu:

  ”Tiesin, ettäkohtaisin matkallani hirveyksiä, mutta tämä on liikaa. Pissattaa en kestä enää. Minun on lähdettävä. Olen kuitenkin saanut selville, mistä Malmössä on kyse. Rikollisjärjestöt ovat vuoden aikana ammuskelleet ja heitelleet käsikranaatteja. Ihmisiä on kuollut ja se on hirveää.

  Mutta onko Malmö vaarallinen sotatanner? Ei todellakaanehdottamasti kyllä.”

  Sellainen lehti tuo HS. Tälläkin hetkellä lehti julkaisee yhtä luotettavia uutisia. Ei Petterssonin kirjoitukset ole yksittäistapaus, vaan osa HS:n valtavirtaa.

 15. Outoa että näitä yhteiskuntatieteen rakettimaistereita päästetään päättämään yhteisistä asioista, suomessakin on vääräuskoisia päättämässä suomalaisten asoista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.